26171
-
JancsiPapa #23202 csak 100x? :P -
Radian #23201 Ok,köszi -
Mirk #23200 ha a stat pontokat rossz helyre rakod az még nem akkora tragédia (11es szinten)
inkább a skillekkel kell odafigyelni -
Radian #23199 A neten olvastam egy leírást ahol egy nekro summoner(én vmi olyasmi felé raktam a skill pontokat)strength re meg vitality re rakjon,másra nem nagyon kell. Na én raktam nagyjából össze vissza mindenre.Bár főleg azért nem mindenre. Na ilyenkor mi van?Vagy nem ronthatom el vele annyira a játékot? -
#23198 nem ajánlom a segédprogramok használatát, pont azt ölik meg, ami a játék lényege
(ez persze nem vonatkozik, az olyan őröltekre, mint én, aki kb. 100X csapta már le Diablo HELL -en, hogy hátha dob valami értéket :) -
Radian #23197 Sziasztok! Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és ahogy egyre jobban belemerülök,egyre jobban tetszik.Csak az a gondom hogy mivel csak úgy nekiugrottam az egésznek nem igazán értek hozzá,ezért lehet elrontottam a karakter fejlesztésem. Igaz még az elején vagyok(11 es szint) de szerintem rossz helyre raktam a pontokat amiket szintlépéskor kapok.Nincs olyan progi vagy lehetőség a játékban amivel újra el lehet osztani őket? -
Mirk #23196 nekem eddig mindig a fal mellett volt, river of flame pedig mindig a waypoint mellett van -
dexkill #23195 Szisztematikusan járd végig a mapot. Ott van az:D Amikor megölöd Izual-t, utána Plains os Dispair-en indulj el, és járd körbe a "falat", tuti megtalálod, mert ott egy lépcső van, azon felmész a city-be:) aztán a map közepén (szóval nem a falnál), lesz a wp, meg a lépcső River of Flame-be:) -
Nuki #23194 Mindig máshová sorsolja ha új karaktert kezdesz, úgyhogy screenshotot adni nem tudunk.
Nemcsak a falnál lehet, lehet egy egyszerű gödör is az ami neked kell. -
the1gabor #23193 Sziasztok. Kéne egy kis segitség.... ACT IV lvl:26 Megcsináltam az első küldetést, Kinyirtam azt az valamitXD kijött egy szellem belole, ok, viszamentem jutalomért ok... merre tovább? nem találom a lejáratot az elátkozottak városába.(city of damned) Azt tudod hogy egy lépcsöt kell keresnem de hol van? Bejártam már az Outter steeps(külsö sikság) és a plains of despairt (kétségbeesés sikja) is de sehol nem találtam., általában a szélén néztem... valaki tud segiteni hol van a lépcső? egy térképes screenshot megtenné vagy egy betájolás... Köszi elöre is. -
#23192 Csak Battle.net-en, multiban működik és eléggé bugos - nem ajánlott! -
Mc Master #23191 Kösz az infokat srácok:::
Nekem csak egy gizda 76-os druidám van de már vagy 2 hete egyáltalán nem is nyomtam -
haata #23190 Állítólag van valami mod amivel nagyobb felbontásban is lehet nyomni, mint a 800X600. Tud róla valaki valamit? -
sirdond #23189 na hol sikerült megvenni és mennyiért?
amúgy battle.nethez 1.12 kell, de ha elindítod a játékot és csatlakozol, egyből letölti és telepíti -
arni17 #23188 1.11 patch ig kell fel patchelni ugye?:) -
dexkill #23187 Arreat Summit-on minden szar fent van, de a breakpoint-okról egy rövid szösszenet sincs... Vagy csak én nem találom...?:O -
dexkill #23186 lvl99-es kari elég sok van és szinte minden karakterrel lehet látni. Némelyikből azért kevesebb van:) -
arni17 #23185 nagyon köszi Nuki:) sztem holnap már megyek is megvenni:)Mediaba vagy az 576 ba csak kaphato:D -
#23184 Mármint kinek? -
Mc Master #23183 csá lenne egy kérdésem: Mekkora volt a legnagyobb szintű játékos idáig?
Melyik karakterrel? -
Nuki #23182 Igen, olyan. Ha nem vagytok szövegségben akkor üthetitek egymást, ha szövetségben vagytok, akkor még egymás kapuin is közlekedhettek, stb. -
arni17 #23181 nah egy utolso kérdés és nem fárasztalak titeket:)Ugye ez a diablo multyba olyan hogy belépnek a szobába vagy 5 en és akkor azokkal játszok vagyis csapatmunkába nem ugy hogy egymás ellen vagy valami:D(még nem játszottam a diabloval):P -
HammeRed #23180 Szerintem a tq:immortal throne-os karavános pakolási módszer nagyon okos dolog,legalábbis nekem tetszett.Én örülnék egy ilyesmi megoldásnak. -
#23179 Igeret van a sajat karakterek kozotti targycsere egyszerusitesere... -
JancsiPapa #23178 most voltam könyvesboltban, ha féláron adok mindent, akkor is legatyásítlak :DDD -
#23177 A Battlenet csodálatos, disconnectáló csapdájába magam is sikeresen beleestem, pedig nem mászkáltam ki-be a játékból (de pont leraktam a trang övet, hogy a necro-m fel tudja venni). Persze utána a reteknek nem akart visszamenni a bnet-re, állandóan 6112-s hibával jelentkezett.
Még szerencse, hogy 2 hálókártya van a gépben -> gyorsan átdugtam a netet abba és már tudtam is csatlakozni a bnetre...
Remélem a saját karakterek közötti cuccolás jobban meg lesz oldva a Diablo III-ban, mert ez így nagyon necces. -
#23176 ha valaki meglát egy fickót, aki "NEARO" feliratú polóban flangál, az én leszek, és nyugodtan kiabáljatok :) -
Nuki #23175 Folyton változik a sok hír miatt az ára, amikor én akartam venni örültem hogy egyáltalán kapható :D -
arni17 #23174 oks köszi nuki:Da jövöhéten talán meg is veszem:)ha jól néztem a neten 3500ft a Diablo2+LoD:) sztem nem is olyan oks érte:P -
Nuki #23173 Este fél 7 Lehel téri metrómegálló.
JancsiPapa a biztos, nála lesz egy pár egyetemi tankönyv. :Ð -
#23172 najó, akkor holnap felavatom a nearo-s pólóm, hátha meglát valaki :) -
Nuki #23171 Egyetemi tankönyv vásárlás-egyeztetés börze. Egy egyszerű pesti metrómegállóban lesz és tart úgy körülbelül 5 percig
Talán lehetőség lesz egy duelre, a résztvevő felek között, mely kő-papír-olló formájában fog manifesztálódni.
Szóval semmi komoly (még) :D
#23167: érdemes, kegyetlenül sokan játszanak vele még mindig! -
#23170 hehe... tényleg lesz? hol, mikor? mer akkor lehet izzítom a nearo-s pólómat :) -
JancsiPapa #23169 lem ko pdia
holnap meglesz az első sg.hu diablo2topicos találkozó!
xDDD -
arni17 #23168 vagy valaki lan ozik is vele?:) -
arni17 #23167 jah értem akkor sztem majd megveszem érdemes megvenni sokan tolják neten? -
#23166 hogy lehet így upgradelni? -
Mirk #23165 lanba játszhatsz bármikor, de neten csak eredetivel lehet -
#23164 nekem valahogy mákom van ezzel a viper upgrade dologgal...
light soso armorom:
ethereal + cold facet:
szóval 2-ből kettő 1000+ def-re jött ki. mielőtt kérdeznétek az eth act3 cold merc-nek lesz, nagyképűen :) -
Thorgan #23163 Köszönöm szépen a segítséget már sikerült:))