Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Köszönettel a bizalomért:
Aspyrin
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
megijedtem
Swedish people are albino monkeys
Swedish people are albino monkeys
szegénykém biztos kibaszottul összezavarodtál..
menj elvonóra...
ne csak a gép elött ülj, drágám.
vannak barátok,emberek..
"Utálom a FULL kockákat"<#mf1>#mf1>
te káromkodtál elöször akkor te hiszed magad kemények?
gettóban raksz?
maffia a haverjaid?
azért mert tudsz káromkodni már kemény vagy? nõj már fel
How much can you take,before you snap?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kinek sikerült 99lvl-t karit feltolni?😊
Mennyi idö vol?😄
az elég nehéz,kivéve ha normálisan tolod fel.nem baalbottal.
akkor nekikezdek:
Kedves sirdond!
Menj az apukádhoz és szopd le a faszát,dögölj meg hülye,elbaszott,kibaszott cigány,zsidó,hippi,feka,nyomorék,paraszt.
"Neked nem volt jogod élni"
"Menj vissza, ahonnan jöttél"
"Eredj a pokolba"
JancsiPapa kérlek töröld a hozzá intézett hozzászólásaimat,kérlek szépen,köszi.
És mi ez a lol ozás egybõl? Azért mert buta vagy egybõl másokat oltasz?
Ez itt nem nyerõ, menj a jsp hunsubra és ot vagizzál ne itt, nyomorék.
JancsiPapa kérlek töröld a hozzá intézett hozzászólásimat, köszi.
de ha újra aktiválják lesznek nagy banánosztások az biztos 😊
egyébként is closed bneten nem tudsz csalni, single-re meg ott a hero editor, mint ahogy írták.
ja és nincs olyan karakter típus akit valaki nem csinált volna meg elõtte, szóval ezzel kár "vagizni"
azért nem jár ban ugye?
csak manapság mindenki botozik,mhzik..
van olyan mh progi amivel nehezen találnak meg?
a hero editor mire való szerinted?
Nyissuk meg a savegame fájljaink közül a .d2s kitejesztésût és töltsük be azt egy hexa
editorba. Keressük meg a 00000256-os offszetet és írjuk át 9f860100-ra. Ha jól csináltuk
akkor a következõ indításnál a karakterünknek 99999 aranya lesz az inventoryban. Jó ha a
mûvelet elõtt biztonsági mentést készítünk a kimentett állásról, mert nem biztos, hogy elsõre
mûködni fog.
Tárgy sokszorosítás:
Készítsünk biztonsági mentést a karakterünkrõl, majd szóljunk egy ismerõsnek és miután
öszekötöttük a két gépet kerjük meg a havert, hogy kezdjen egy új játékot. Csatlakozzunk
a partihoz, majd dobjunk el mindent ami nálunk van. Ezután lépjünk ki, de a server gépet ki
ne kapcsoljuk! Írjuk vissza az elmentett karakterünket, lépjünk be újra a játékba és már
láthatjuk is hogy az inventoryban újra ott vannak a tárgyak, valamint a földön hagyottak is
megmaradtak. Ugyanezt bármilyen tárggyal, pénzzel, potionnal megtehetjük.<#kacsint>#kacsint>
kár hogy volt ladder reset
valaki irjon accnameket,hogy friend listába felvehessem😊
ONLY EUROPEAN NONLADDER KARIK!😊
kitudja majd egyszer együtt runolunk hellen😊 meph-dia-baal😊
ÉN HÜLYE LETÖRÖLTEM d2-t😞ahelyett hogy megcsináltam volna no cd-re😞
ez eléggé szívás😊
de túlteszem magam.
de a javazon a szívemhez nõtt, megszerettem lassan😊