Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
soso azert jo mert konnyu vele MF-elni 😛 Amugy pala is nagyon jo kari, de jo cuccokkal midnegyik kari joah 😛

Sas6
Na végre 😊

Klemice
srácok! csomó sorcit látok, ennyire jó karakter lenne? vagy akkor inkább egy paladin? paladinom komolyan még sosem volt milyen irányba célszerû fejleszteni?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

tigeroo
nem megy a battlenet :C
<#eljen>

Szeretnék nyugalomra inteni mindenkit, innentõl kezdve törölni fogok minden ide nem passzoló hozzászólást!

Köszönettel a bizalomért:
Aspyrin

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
nem megilyedni kell eltünni innen<#banplz>

jaj,<#rinya>

megijedtem

Davidus
eredhetne de az sem onna ered😄

V9ykn8_TZL0

Sas6
Na,jolvan mostmár lelehetne állni nemkell szétkötözködni,szétkáromkodni a topicot. Eddig normális volt a forum tényleg, nemszólt a csalásrol meg a káromkodásrol, mindenkibe csak belekötsz, látom elõre már lassan énis sorra kerülök... Életkort persze nem adsz meg, bár a 99-bol már sejtem is h miért... Visszaolvasnál pár oldalt rájönnél hogy mindeki aki ittvan segit a másoknak ahogy csak tud, és mki hálás mindenkinek, de nemveszed észre látom hogy csalásra senki sem kiváncsi.. legalábbis itt. És még te mondod sirdond-nak hogy vannak barátok még a világon? Nem veszed észre hogy te ülsz itt a gép elõtt egész nap és leszolsz mindenkit itt, keress márik forumot ahol ez a menõ... Mert az SG nem errõl szól Na csá újreg..

Aradebil2
vki moderálja már ki ezt a nyomoroncot!

DarkHorSe
Mi az hogy nem csak te? Idejottel, aztan egybol keregettel botot meg elkezdtel kotozkodni, ezert tenyleg kar volt ide regelned. Ha igy folytatod elobb utobb ugyis banolnak, szoval nyugi nem maradsz itt tul sokaig.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

nem csak én,olvassál vissza!(ha már tudsz olvasni)

DarkHorSe
Amig ide nem jottel, egesz normalis volt ez a topik. Ugylatszik itt senki nem vevo a csalasaidra..

Swedish people are albino monkeys&#65279;

a szüleid elváltak,sirdond?
szegénykém biztos kibaszottul összezavarodtál..

menj elvonóra...

ne csak a gép elött ülj, drágám.
vannak barátok,emberek..

"Utálom a FULL kockákat"<#mf1>

ja és te sirdond?

te káromkodtál elöször akkor te hiszed magad kemények?
gettóban raksz?
maffia a haverjaid?

Sas6
Hát nem bizony 😄 max a kek szócska eredhetne onnan 😄

kb annyi is az értelmi szinted mint amennyi a nevedben van, 9 év
azért mert tudsz káromkodni már kemény vagy? nõj már fel

How much can you take,before you snap?

Klemice
<#eljen>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

PiszkosFred
kieg: a "lol" szocska nem a wowbol ered 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Klemice
übertristram?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sas6
<#eljen>

Visszatérve a házigazda jogokhoz, szavazzatok, hogy legyen lehetõség moderálni.. 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

visszatérve diablohoz😊

Kinek sikerült 99lvl-t karit feltolni?😊
Mennyi idö vol?😄
az elég nehéz,kivéve ha normálisan tolod fel.nem baalbottal.

jaj sirlond,a lol szó a "wowból" ered amugy én nem irtam csunyát senkinek,de te nyomoréknak nevezzel az már elég csumya meg vaginázzol.

akkor nekikezdek:
Kedves sirdond!

Menj az apukádhoz és szopd le a faszát,dögölj meg hülye,elbaszott,kibaszott cigány,zsidó,hippi,feka,nyomorék,paraszt.

"Neked nem volt jogod élni"
"Menj vissza, ahonnan jöttél"
"Eredj a pokolba"

JancsiPapa kérlek töröld a hozzá intézett hozzászólásaimat,kérlek szépen,köszi.

Sas6
Jáj, milett ebbol a forumbol mindeki MH-ért cheat-ért könyörög :S Ennek nem itt van a helye<#wilting>

És ki beszél itt open bnetrõl?
És mi ez a lol ozás egybõl? Azért mert buta vagy egybõl másokat oltasz?
Ez itt nem nyerõ, menj a jsp hunsubra és ot vagizzál ne itt, nyomorék.

JancsiPapa kérlek töröld a hozzá intézett hozzászólásimat, köszi.

tigeroo
<#levele>
Valaki linkelne 1.12 höz Maphack-et ami biztos fut? Felraktam 1-2, de nem igazán akart mûködni.

lol vagy,open beten lehet csalni...

Sas6
honnan tudod h off ? 😄

egyébként most warden off<#zavart1>
de ha újra aktiválják lesznek nagy banánosztások az biztos 😊

Krezga
Persze hogy jár érte ban😊
ez nem az a játék...

egyébként is closed bneten nem tudsz csalni, single-re meg ott a hero editor, mint ahogy írták.

ja és nincs olyan karakter típus akit valaki nem csinált volna meg elõtte, szóval ezzel kár "vagizni"

valaki nem tud jo baalrun botot?
azért nem jár ban ugye?
csak manapság mindenki botozik,mhzik..

van olyan mh progi amivel nehezen találnak meg?

Klemice
nem, én jelenleg kani-s vagyok,meg singleben próbálgatom a dolgokat

te is nl vagy?(NONLADDER)

Klemice
parancsolsz?

te is nl vagy?

Klemice
:\
a hero editor mire való szerinted?

DIABLO 2 lod csalás:

Nyissuk meg a savegame fájljaink közül a .d2s kitejesztésût és töltsük be azt egy hexa
editorba. Keressük meg a 00000256-os offszetet és írjuk át 9f860100-ra. Ha jól csináltuk
akkor a következõ indításnál a karakterünknek 99999 aranya lesz az inventoryban. Jó ha a
mûvelet elõtt biztonsági mentést készítünk a kimentett állásról, mert nem biztos, hogy elsõre
mûködni fog.
Tárgy sokszorosítás:
Készítsünk biztonsági mentést a karakterünkrõl, majd szóljunk egy ismerõsnek és miután
öszekötöttük a két gépet kerjük meg a havert, hogy kezdjen egy új játékot. Csatlakozzunk
a partihoz, majd dobjunk el mindent ami nálunk van. Ezután lépjünk ki, de a server gépet ki
ne kapcsoljuk! Írjuk vissza az elmentett karakterünket, lépjünk be újra a játékba és már
láthatjuk is hogy az inventoryban újra ott vannak a tárgyak, valamint a földön hagyottak is
megmaradtak. Ugyanezt bármilyen tárggyal, pénzzel, potionnal megtehetjük.<#kacsint>

Klemice
hát persze

jah,én meguntam a laddert😞
kár hogy volt ladder reset

Aradebil2
nem hiszem,mert itt szinte mindenki ladderen nyomja -.-

nyugtass😊
valaki irjon accnameket,hogy friend listába felvehessem😊
ONLY EUROPEAN NONLADDER KARIK!😊

kitudja majd egyszer együtt runolunk hellen😊 meph-dia-baal😊

Klemice
bazmeg, hogy ha nem válaszoltak volna mind a két kérdésedre akkor meg lehetne kérdezni még egyszer, de mivel olvasni sem tudsz, csak sajnálni tudlak

ja és valaki tudja-e hogy kell d2-t ablakos modban elinditani?😄

sajna tönkrement a cd meghajtóm igy nemtudok diablozni😞
ÉN HÜLYE LETÖRÖLTEM d2-t😞ahelyett hogy megcsináltam volna no cd-re😞
ez eléggé szívás😊
de túlteszem magam.

tigeroo
eddig egy lvl80 körüli shapeshifter druidám volt, szóval nemsokat tudok nyilatkozni...
de a javazon a szívemhez nõtt, megszerettem lassan😊
nagyon várom a 88lvl-t mert akkor uberfasza leszek😊de azt a titkot nem mondom el senkinek,mert soha nem láttam még olyan druidát amilyet én fogok csinálni,és majd meglátjátok hogy milyen erös lesz😊