Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
neharagudj de ha a kérdésre nemtudsz válaszolni akkor hagyd figyelmen kivül.. :)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

berlinboy6329
Mileyn átkot használjak,-azt elfelejtettem megk.-25 szinten?Amplify?weaken?iron maiden?Life tap?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Na jó...Nincs vkinek God modeja?

Ott járok mephistonál de jól felb@szta az agyam..Bemegyek a 3.szintre,és már el is tûntek a csontik 7es masteryn..sok b|_|z! mágus dob egy két tüzes varázslatot és szevasz...Megdögleni meg aplify damaggel is alig akar..Annyit megcsinltam,hogy a fõcsarnokot kitakaritottam,mot mikor megyek mephistohoz,jól rámtámad még 5-6 olyan nyomi mágu(blood lor)egy közülük unique...elgem van abból hogy már minedt bejártam az actban hogy a 6 mp alatt elhullós csonitjaimat pótoljam..34X ha nem többször mészkéltam oda vissza,és még csak el se jutottam mephistohoz.....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gunner
na, olvasgattam. ha tényleg 32 max playert akarsz lanba, akkor már késõ, 1.09hez volt elvileg, de még azt sem találom.
ha azt akarod amire én gondolok, h nagyobb szorzó, akkor az lan-openbattle.net-directip-ben müködik. partyban kell lennetek, és aki hostolt az beirja h "players x". x helyén 1,4,8,16,32,64
na gg

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Neharagudj, de minek ide hamachi? van direct ip connect... :)

Gunner
nem azért kell nekik te :D 32x szorzót akarnak :)

Aradebil2
32 player?úristen,már nyolccal is elég laggos illetve kaotikus a játék xD

Csáó, haverokkal elkezdtünk tolni a Diablo 2vel újra, viszont jó lenne 1 32 playeres mod, de sehol sem találjuk, nemtudnátok megmondani, hogy hol találjuk, elõre is köszi! Csácsá
jó az új banner:D

Jaffa 2843
hali
valaki tud n ekem segiteni?
haverral akarunk hamachin ketten coopolni de sehogy se akar csatlakozni.. mindkettönknél router van és az ipcimnél a router által kiosztott IPt irja ki a csatlakozásnál, hiába irjuk a hamachis cimet nem csatlakozik

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

yee:)97lvl-es lett a necrom:P100 baalrun volt:(

Aradebil2
Revive-ra tlaán télleg elég tíz,de szvsz minél több annál jobb,univerzális,húzni,überezni,dc-zni,mindent lehet velük!

berlinboy6329
mer má nem eredeti csak a 3. rész miatt szedte le mert sose toltam még a Diablot egyáltalán.

Gunner
Srácok, kész van a Spirit kardocskám ^^ Perfect lett :) (+35% fcr)
Mellesleg csináltam BlizzSorcit a guide alapján, tényleg nagyon jól lehet vele haladni, csak cold immune szörnyek nighton elég lehetetlenek :\

múltkor volt egy baalrun normalon, bejött még 2 srác, nagyon nem izgattam magam rajtuk, csak követtek, leöltem baalt, dobott 4 uniquet, mert a két srác megemelte még a drop chancet, erre egyik felkapott gyorsan 2 uniquet, még nekem is sikerült 2õt, de azok szarok voltak. Mondtam h dobja csak el szépen, közli h õ is dolgozott baal-on (naja... lvl 22esen sokat) aztán kilépett. Még whisp-ben lekurvaanyáztam aztán kapott egy squelch-et ;)

btw... samuka felvett friendslistbe, aztán irogatott nekem, letagadta aztán ott se szállt le rólam, kapott õ is squelch, tényleg ide is nagyon hiányzik :D

amugy mért nem bneten játszol?:O
ott sokan tudnak segiteni.

minek a revive max?(de most öszintén,sokat fog tudni hívni de eléggé sok manába kerül és ugyis eltünnnek 3 perc mulva,szal szerintem max 10 elég + többit cuccok adnak,skillt.
revive nem tul jo.

Aradebil2
jah még teeth+corpse explosionra 1-1 pont

Aradebil2
ampplify-re hiba volt rakni,csak területe nõ,és mivel olcsó,siman lehet 2-3-at nyomni egymas utan...lower resistig minden atokra egy,golemekre egy,csontik,csontimastery,revive max SZERINTEM

berlinboy6329
Nag,szerencsére ujra megcsinálhattam a Questet mostmár meglett,csak nem kell ujrakezdeni...Amugy necrval mit ajánlotok?gondolok itt a skillekre..most van 7 S.mastery,6 Raise S,asszem 4 raise mage,3 amplify damage,1 weaken 1 iron maiden(nem tom mire jó hasznát nem látom,hiába sebez meg az enemy alig kap visza vmit ha egyáltalán visszakap)1 clay golem 1blood golem 1 iron golem

de viszont hellen már bénák a csontok hacsak nem +40lvl-es a csontid,meg a skillek.ami erösiti.akkor már eléggé erösek.
amugy pls bannert rakja fel valaki.

xDD
ilyet se csináltam még

Elkezdtem egy summon necrot, gondoltam végigtolom vele a single playert... Más is azt tapasztalja hogy summon necroval a Nightmare a legkönyebb? Normalban actbossoknál még hullanak rendesen a csontik, többször kell elugranom valahova új sereget csinálni, de Nightmaren egy csonti se fekszik ki, simán leverik az összes bosst.
Sas6
SZtem csinalj uj játékot és ha a q-t aktiv csináld meg ujra. :D

berlinboy6329
Rofl......Mit szoptam be nem igaz.....Act3,Quest 2....Meg kell szerezni vmi gibdinn nevû kardot....Necro vagyok épp szintet léptem....Leöltem a szörynet akinél a Gibdinn van és szintet léptem.Benyomtam a vasgólemet kipróbálom milKattingatok a talajon ide-oda csak ne idézi meg,de egyszercsak megjelenik..Na mondom ok,akkor marokljuk fel a gibdinnt ami az elõbb még ott feküdt...eltûnt...Ez a szerencsétlen a Gibdinnbõl csinálta a gólemet...ilyenkor mit lehet csinálni?ha elmentem akkor visszakerül a helyére?A quest irja h markoljam fel a cuccot amit szépen gólemmé alakitottam....Ha elmentm és visszatöltöm,majd kinyirom a szörnyet akkor ott lesz a kard?

Klemice
én is a dio 3 után vettem elõ :)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

tigeroo
fú azigen :o
Aradebil2
forrás: Diablo Páholy

Aradebil2
hát igen,kultjáték:)

Diablo 2 az eladási top lista élén!

Úgy tûnik, nem csak a mi kedvünk jött meg ismét a régi Diablok újboli végigjátszásához. A bejelentés óta eltelt több mint egy hét, megjöttek a múlt heti jelentések, mely szerint az Észak Amerikai top5 eladási lista ELSÕ helyére került a Diablo Battle Chest, mely tartalmazza a Diablo1, Diablo2, Lord Of Destruction játékokat.

Angliában a 4. helyezést sikerült elcsípni.

Azért nem rossz teljesítmény egy 7 évvel ezelõtti játéktól az tuti:)

szeretem a forumokat csak nem én trágárkodom csak.engem is beszólnak nem csak én.

Ne trágárkodj itt, mert gyorsan ki leszel vágva.
Ezt veheted figyelmeztetésnek.
Ha nem szereted a fórumot, akkor kerüld el.
További jókat!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TRade menü:

O zod,cham
N 1 ist,ber,jah

Aradebil2
sirdond gyere már majd fel,mert már nagyon kéne az a white monarch:)

akkor nemtom.
nekem az ablak mod miatt volt a tempban.

zsirfecske
ablak mod sincs, semmi. orig + 1.12 patch és kész. mind1

zsirfecske,asszem az ablak mod tilos használni mert " adds-on progam"...
én se használom többé és azota nem kaptam tempbant.

nem játszom egésznap sajna.
most se d2-zem.forumozom.

Aradebil2
bazdmeg mondtam h ne reagáljatok már erre az idiótára,a faszért kell szétbaszni a topicot.gratula mindenkinek

envoka
Bas*zki... te mikor játszol, ha egésznap itt vagy ?
(nem kell válaszolnod...)

http://sacred2.hu/

zsirfecske
najó, elegem van ezekbõl a bnet-es tiltásokból. semmi bot, semmi hack tisztán toltam mindigis. beléptem játszani kicsit, elõtte cuccolni próbáltam 3 kari között (direkt lassan meg minden). uccsónál richtig tempbant kapok, néhány óráig pihi, persze épp földön volt a cucc két kari között. 41 mf-es stealskull veszett el miatta, merc-nek akartam feltenni...

vkinek vane estleg stealskullja feles vmiért? grrr

biztos.és te is.

PiszkosFred
Azert egy erdeme van samukanak, idejet nem tudom mikor volt d2 a top10ben a topikok kozott... Bar kizart, hogy barki is orulne e ketes dicsosegnek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

engem csak azért érdekel a duel,mert te lenoobozol,és megmutatnám hogy tényleg te vagy a noob,mert félsz tölem.nincs mit veszitened,csak a hülye eszed,hogy lenoobozol engem.

Sas6
Jaja ismerõs érzés, velem is megesett sokszor :D

Amugy ne válaszoljatok már samukanak télleg, majd megunja.

hát ez a játék elég nagy függöséget okozhat<#kuss>

egyrészt, az mf hammerdin és duelre nincsenek cuccaim, másrészt nl duel nem érdekel, úgyanúgy, mint te sem :)

How much can you take,before you snap?

envoka
Jó lenne ide is egy SQUELCH gomb.

http://sacred2.hu/

bakker csak egy gondolat akkora egy gusztustalanul aljas ez a gém! ugye belépek este 10kor, mert jól esne egy kis gyilok, majd 1 óra múlva amikor kilépek, már hajnali fél négy van... :S xDD
én se shopból vettem,én is sokat tradeltem hogy sok mindenem legyen és még mindig nemvok fullos,drága noob sirdond2!

nem mersz duelezni:)<#levele>

noob vagy!

Sziasztok! épp most olvasom elejétõl a diablo3 topikot és látom, megy a nagy Bnetezés!:)

Szóval gondoltam csinálok egy jó kis serverbefagyasztós raiser necro-t (kezdésnek), de tökmindegy, ha az nem jó nektek, jövök mással, de beszállhatok én is a partykba?:)
DarkHorSe
Nekem egy charger palam van, born2fxxk segitett megcsinalni.
Kellene hozza meg par cucc, cow boots, death sash, meg vmi zold armor zeal palak ellen hogy meglegyen a max blockom. Amzugy fun kari lett :D
15 life sct veszek minden mennyisegben :P

18as, 500hp, 100-2.5 dmg

Swedish people are albino monkeys&#65279;

én kickes assán, vagy bowamán gondolkozok

How much can you take,before you snap?