Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ott járok mephistonál de jól felb@szta az agyam..Bemegyek a 3.szintre,és már el is tûntek a csontik 7es masteryn..sok b|_|z! mágus dob egy két tüzes varázslatot és szevasz...Megdögleni meg aplify damaggel is alig akar..Annyit megcsinltam,hogy a fõcsarnokot kitakaritottam,mot mikor megyek mephistohoz,jól rámtámad még 5-6 olyan nyomi mágu(blood lor)egy közülük unique...elgem van abból hogy már minedt bejártam az actban hogy a 6 mp alatt elhullós csonitjaimat pótoljam..34X ha nem többször mészkéltam oda vissza,és még csak el se jutottam mephistohoz.....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ha azt akarod amire én gondolok, h nagyobb szorzó, akkor az lan-openbattle.net-directip-ben müködik. partyban kell lennetek, és aki hostolt az beirja h "players x". x helyén 1,4,8,16,32,64
na gg
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
valaki tud n ekem segiteni?
haverral akarunk hamachin ketten coopolni de sehogy se akar csatlakozni.. mindkettönknél router van és az ipcimnél a router által kiosztott IPt irja ki a csatlakozásnál, hiába irjuk a hamachis cimet nem csatlakozik
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Mellesleg csináltam BlizzSorcit a guide alapján, tényleg nagyon jól lehet vele haladni, csak cold immune szörnyek nighton elég lehetetlenek :\
múltkor volt egy baalrun normalon, bejött még 2 srác, nagyon nem izgattam magam rajtuk, csak követtek, leöltem baalt, dobott 4 uniquet, mert a két srác megemelte még a drop chancet, erre egyik felkapott gyorsan 2 uniquet, még nekem is sikerült 2õt, de azok szarok voltak. Mondtam h dobja csak el szépen, közli h õ is dolgozott baal-on (naja... lvl 22esen sokat) aztán kilépett. Még whisp-ben lekurvaanyáztam aztán kapott egy squelch-et ;)
btw... samuka felvett friendslistbe, aztán irogatott nekem, letagadta aztán ott se szállt le rólam, kapott õ is squelch, tényleg ide is nagyon hiányzik :D
ott sokan tudnak segiteni.
revive nem tul jo.
amugy pls bannert rakja fel valaki.
ilyet se csináltam még
Elkezdtem egy summon necrot, gondoltam végigtolom vele a single playert... Más is azt tapasztalja hogy summon necroval a Nightmare a legkönyebb? Normalban actbossoknál még hullanak rendesen a csontik, többször kell elugranom valahova új sereget csinálni, de Nightmaren egy csonti se fekszik ki, simán leverik az összes bosst.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Diablo 2 az eladási top lista élén!
Úgy tûnik, nem csak a mi kedvünk jött meg ismét a régi Diablok újboli végigjátszásához. A bejelentés óta eltelt több mint egy hét, megjöttek a múlt heti jelentések, mely szerint az Észak Amerikai top5 eladási lista ELSÕ helyére került a Diablo Battle Chest, mely tartalmazza a Diablo1, Diablo2, Lord Of Destruction játékokat.
Angliában a 4. helyezést sikerült elcsípni.
Azért nem rossz teljesítmény egy 7 évvel ezelõtti játéktól az tuti:)
Ezt veheted figyelmeztetésnek.
Ha nem szereted a fórumot, akkor kerüld el.
További jókat!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
O zod,cham
N 1 ist,ber,jah
nekem az ablak mod miatt volt a tempban.
én se használom többé és azota nem kaptam tempbant.
most se d2-zem.forumozom.
(nem kell válaszolnod...)
http://sacred2.hu/
vkinek vane estleg stealskullja feles vmiért? grrr
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amugy ne válaszoljatok már samukanak télleg, majd megunja.
How much can you take,before you snap?
nem mersz duelezni:)<#levele>#levele>
noob vagy!
Szóval gondoltam csinálok egy jó kis serverbefagyasztós raiser necro-t (kezdésnek), de tökmindegy, ha az nem jó nektek, jövök mással, de beszállhatok én is a partykba?:)
Kellene hozza meg par cucc, cow boots, death sash, meg vmi zold armor zeal palak ellen hogy meglegyen a max blockom. Amzugy fun kari lett :D
15 life sct veszek minden mennyisegben :P
18as, 500hp, 100-2.5 dmg
Swedish people are albino monkeys
How much can you take,before you snap?