Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rettenthetõ
Amíg csoringer az ember, addig perf. topázzal kitömött 3 lyukú sisakot (+72%) és 4 lyukú páncélt (+96%)-t hord.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

berlinboy6329
MF es cuccot muszájkeresni?nem esik egyáltalán....72es vagyok 13as MF-fel....Alig esett vmi komolyabb Mfelõ cucc...Van 3 socektes mesh armorom arra a akarom az 'enigma't kiraki de 2 rúna kellene..Találta egy 3 socketes tiarát arra akarom a +2skilles runwordot,meg találtam egy 6socketes grimm kaszát ara akarok egy chains of honort,de se rûna se mfes cucc...Volt mikor 2 unique is esett de mind 26,13as követelménû volt....Egyetlen unique cuccom van de hellen sz@rt se ér..vmi ginther's rift dimensonal blade...Ennyi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

a képek nálam jók, szóval nálad lehet valami para (talán adblock)

én mindig is úgy voltam mf-fel,hogy egy nagy adag szerencse is kell :)
egyébként úgy emlékszem 260-300% mf a jó unique tárgyakra

How much can you take,before you snap?

Próbáltam azt mutatni ezekkel a képekkel hogy pl tal armort is dobhat egy mezei zombie,vagy pindle wf-et.Nekem ezeket jóval 400 feletti mf-el dobta azthiszem a játék.
Full magic drop-ot akkor láttam mikor már nagyon sokadszorra õltem meg mefit pl de az ilyen drop teljesen elhanyagolható volt.
Viszont 150 körüli mf-el palával is találtam már soj-t ami ha a százalékos értékeket nézzük ellentmond mindennek.
Egy szó mint száz nagy szerencse és sok játék kell ahhoz hogy az ember megtalálja a ritka értékes itemeket a játékban.

http://silkiehun.atw.hu/

Rettenthetõ
Igazából teljesen felesleges 400% mf felé menni (sõt emlékeim szerint valahol ~340% körül kell maradni), mert a dropp túlságosan eltolódik a magic itemek irányába (az unique és set rovására).
Nekem a legfullosabb cuccok elõzõ ladderen ~310% körül estek.

A képek meg lehet csak nekem nem jönnek be, de én nem látok semmit.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Ugyan már nem játszok de gondoltam berakok pár 1.12-es drop-ról készült képet nosztalgiából :-)

Szerintem 400 feletti mf-el már elég jó itemek esnek szinte bárhol.Nekem az volt a tapasztalat hogy a sokat farmolt helyeket néha hanyagolni kellett pár napig és utána visszatérve estek azért cuccok újra...
Ezt a kevesebb mf több esély runadrop-ot viszont nem hallottam eddig még.

Rettenthetõ
A Crypt, Trancival, DHL3 és Pindleskin kivételével, mind Area Lvl-je 85, szóval elvileg bármi eshet (Hellen).

Act I: Crypt (Burial Ground), Mausoleum (Burial Ground), The Pit Level 1-2 (Tamoe Highland), rúnáért esetleg Tower (annyival tudod növelni a runadroppot, hogy kevesebb rajtad az mf).

Act II: Maggot Lair Lvl 3, Ancient Tunnels (Lost City).
Act III: The Sewers Lvl 2 (macerás, de elvileg bármi eshet itt is), The Forgotten Reliquary (Upper Kurast), The Forgotten Temple (Upper Kurast); The Ruined Fane (Kurast Causeway), The Disused Reliquary (Kurast Causeway), Tranvical-ban a Council-okat esetleg kalandvágyból, megszokásból megölheted DHL3-n Mephisto-t, bár 1.10 óta nekem túl sok értelmes cuccot nem adott.
Act IV: River of Flame, Chaos Sanctuary
Act V: Pindleskin is adhat ezt-azt, bár már nincs olyan jó droppja, mint egykor, de könnyen írtható, ezért beférhet, The Worldstone Keep Level 1-3, Throne of Destruction, The Worldstone Chamber

Viszont elvileg Vex rúnát már dobhat Act I-nél az elsõ csicska, aki veled szembe jön, amint kilépsz a faluból. Az más kérdés, hogy az esély rá... khm... apró (1:3277857)

persze hogy igaz, csak észrevétel volt :)

Szerintem jó kari a smiter pala fanaticism,zeal-al kombinálva.
Might-os segéddel közepes cuccokban is jól sebez (kivéve a physical immunisokat).
A sok minion ellen meg life tap-ot adó item kell pl draculs.
Természetesen magas def és minél több life kell a túléléshez :-).

és minden superjunikot 5+ minion veszi körül és még kitudja mi
és ha belegondolsz, hogy mfelés közben a cuccok felét a mezítlábas monsterek dobják legalább, akkor rájössz, hogy igaz az elõzõ felszólalásom :]

Super Unique-k és Act bossok ellen elég hatásos, én úgy vettem észre, de a sok kis szörnyikét ( fõleg hellen ), rohadt nehéz vele ölni

smitert egy döglött ötlet pvmre használni.

Hello-hello,

a smiter paladinnal high itemekkel egyedül is gyorsan lehet haladni a játékban? Gondolok pl egy teljes baalrunra. Illetve nagyon érdekel, hogy megéri-e grief-et és forti-t használni vagy felesleges, mert a crushing blow öl?

Köszi
berlinboy6329
Hi all!

most járok hellen.az 1. avtban..Nem kezdek bele nagyon mer rohadt kemények az ellenfelek..Kérdés:Kit érdemes runolni a jobb unique cuccokért?Baalt ahányszor lenyomtam eddi(3X)csak gagyit dobott.2-3 meg néha 1-2sárga.Meeeg runákra van vmi esélynövelõ?hogy jobban dobálja?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zsirfecske
vagy magic socketes cuccba (kék) tetted...

setuh
hali!h is kell megcsinalni h cd nelkul menjen az eredeti jatekot?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Valószínüleg ladder-only rúnaszót próbáltál kirakni, tölts le egy modot ami engedélyezi ezeket single-ben.
miilann
Runes
Name Weapon Armor/Helms/Shields Level
Um 25% Chance of Open Wounds All Resistances +15(Armor/Helms) +22(Shields) 47

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

htr93
Tegnapelõtt felraktam a diablót. nem hittem volna hogy így lesz,(ma még nem játszottam)27-28 szintû vagyok....12-14 óra játék/nap...

azt hittem kinõttem belõle:)

Nektek mûködtek a rúnaszavak? én csak egyszer próbáltam meg de nem sikerült..csak szépen sorrendben beleraktam a rúnákat, ahogy illik, de semmi:(

htr93
Um? az mi?

zsirfecske
tegnap kicsaltak tõlem egy um-ot hülye voltam, azóta ideges vagyok és nem játszom :) annyi gyökér van...

sup cs-ben...

ma kiraktam egy újat, az 5/2/4<#rinya>
miben volt?

Elvileg megérte, de én tuti nem adtam volna el egy perfekt cta-t.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ma kiraktam egy cta-t, 6/6/4 lett, aztán eladtam 4 hr-ért (Ber Ber Lo Ohm).

szerintetek megérte, v buktam az ügyön?

üdv<#wink>
Ha olyan játékban ölöd meg, ahol nyitott a küldetés akkor automatikusan átmész a következõ nehézségi szintre, vagyis nem fogod látni az elõzõ fokozatú játékokat.

Azon kuncgotam, ahogy hárítottál.

shaba23
ha baalrunozni akarok, akkor elõtte leölhetem baalt, vagy hogyis van ez?
envoka
Na a kép nem jelent meg, itt a link.
Itt a kép.

http://sacred2.hu/

envoka
Mi ebben a nevetséges ?
Talán nem hiszed hogy nekróval játszom ?

Hehe, világos ;)

envoka
Felesleges lenne megadni az accomat, két okból.
Most szüneteltetem a Diablót egy ideig.
Amúgy meg summon nekróval játszom, annak meg a friend listáján a csontik, csont mágusok, és a gólem van.

Mi az accod? Hadd bõvítsem a listát :)

envoka
Ja... láttalak a HUN-2-ön álldogáltál ma délelött, egy 13-as paladinnal.

Rettenthetõ
Na igen.
De a diablo 3 még olyan iszonyat rohadt messzire van (belõlem sem a függõség beszél, ááá), hogy addig még elõ fogod venni a diablo 2-t.

Igen a függõség nagy úr valóban :-).
Én kb 1 hónapja hagytam abba mert egy user valami trade hack-el lenyúlta 5 ist runámat.Berágtam és egy havernak adtam az accom aki legalább használja a karaktereket.
Én is újrakezdtem párszor már de most ez nagyon elkeserített és azthiszem dio3-ig nem fogok diablozni a bneten...
Találkozunk dio3-ban :-).

Rettenthetõ
Hát igen, a függõség nagy úr :-D

Újrakezdtem. .:)

további adalék, hogy (amit én nem tudtam) a bnet nem az acc nevet írja ki, hanem a telepítéskor megadottat... a srác gépe most nincs is online!!! most beszéltem vele...:(
A múltkor beígért sztori: (megpróbálom érthetõen leírni)

- van 2 keysetünk cd-vel, miegymás, bolti, origi
- egyiket cseréltük, elõttünk több havernál is volt (neten is)
- vasárnap óta az egyik key-setre azt írja ki a bnet, hogy jelenleg ezt a set-et egy XY nevû gamer használja. XY a gamer ANYAKÖNYVEZETT neve, aki 2 éve nem gamelt, és nem is a saját nevén!!!
- vasárnap wow-ozott, amikor a jelenség történt (elõször), de ott sem ilyen néven
- most NEM WOWozik, hanem filmet néz!!! és megint nem enged ki, mert XY használja...:O
- nem adta kölcsön senkinek állítólag...
- jah és a név ékeztes és túl hosszú!!!

Nah most legyetek okosak!:) Aki megfejti kap egy tábla csokit!:D
Gubberx
köszi :)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

dehogy noob, én is feltettem nemrég:)
"increased attack speed"
single-ben (lanon) toltam egy axe-berserk barbarral, aminek volt egy shield/axe felszerelése, de emiatt az élete a béka segge alatt volt:) Ha viszont egyáltalán nem teszek a dex-re, akkor baromi magas életem lesz:) A lényeket kimicrozom az nem gond, de pvp-zni is jó lenne...;)
Gubberx
Egy noob kérdés: mi az az IAS?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ajaj, berserk jó móka egy rövid ideig, de mivel nincs leech és nulla a def egy nagyobb csapat pillanatok alatt elláthaja a bajod :)

szvsz nem biztos, hogy a Bnet dob ki... a netkapcsolatod stabil, nem szokott szakadni?

Más: tanultabb kollégák... van létjogosultsága egy barbarnak mace-val, bazi nagy élettel, nagy ias-al, berserk-el pajzs nélkül? Lények ellen tudom, hogy jó (kivéve a manaburn-os köcsögöket), de pvp-ben egy zealer szétkapja, mint pitbull a kis unokát.
hali a batle net egyfojtába ki dob de má annyira fel idegesit h nem tom mi a ..... csináljak
Rettenthetõ
Akkor legközelebb majd a Diablo 3-nál találkozunk? Hmmm.

zsirfecske
bázz

Tegnap sikerült elcuccolnom a semmibe a kb. 4 ist-et érõ felszerelésem, hála a drága szervernek, hogy egyem a szívét :)
Hirtelen mozdulattal töröltem mind a nyolc karim, lehet, hogy egy darabig nem leszek fent..