26171
-
#23724 Utálom Hobo feldolgozását. -
#23723 -
#23722 andrielt kb bármivel bárhogyan ki lehet nyírni... ha még nekem is sikerült anno az első tényleg igazán elcseszett nekrommal (kb minden skillen volt neki egy pont), akkor az senkinek nem jelenthet problémát :) -
#23721 Te tényleg türelmes ember vagy... :D -
#23720 Azért írtam oda a végére, hogy tegye el a pénzt a ládába, és akkor nem veszít. Csak akkor veszít, ha zsebben is van némi pénz. -
Nuki #23719 nekem beadja. még ha így is ötlözne, megijdenék tőle az utcán...
#23714: tessék valami modernebbet vagy népszerűbbet idézni ... vagy csak én hallottam kevés számot hobótól? -
#23718 neeee, nem adja be az andarielt... pedig olyan jó cickói voltak. -
tuco #23717 Köszi szépen, próbálkozok :) -
#23716 Gyertyatartót. :) -
#23715 Bakker, de ha ilyen részletesen le kell írni, akkor hogy a fenébe jutott el tuco odáig? Hogy nyírta ki pl. Andarielt? :D Mondjuk én sem nyírnám ki. -
#23714 Próbálkozni kell csellel gánccsal. És ha mindez nem elég, akkor a hetedik te magad légy! :) -
JancsiPapa #23713 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
már bocsánat. -
Nuki #23712 Halálnál amúgy veszítesz pénzt, nem? :( -
#23711 najó, akkor leírom a legcélravezetőbb taktikát arra az esetre, ha a karaktered pár ütéstől összeesik:
1. szerezz egy jó fegyvert
2. szerezz egy jó páncélt
3. szerezz jó sok town portal tekercset
4. szerezz jó sok heal potit
5. menj el durielhez
6. mielőtt bemennél, nyiss egy kaput az egyik tekercs segítségével
7. menj be és kezdd el ütni amint meglátod
8. a heal potikat igyad folyamatosan
9. ha meghaltál, akkor nyomsz egy esc-t, ennek hatására visszakerülsz a városba
10. lépj be a kapuba, ami odavisz a bejárathoz
11. kezdd újra a 6. ponttól, amíg duriel meg nem hal
12. ha meghalt, akkor vissza a városba, és örülj
további jó tanácsok:
Ha elfogyott a town portal tekercs, akkor vegyél újakat. Célszerű beszerezni egy town portal könyvet, amiben sok-sok tekercset tudsz eltárolni egyszerre.
Ha elfogyott a heal poti, akkor vegyél még.
A pénzedet tedd el a ládádba mielőtt elindulnál, és így nem érnek majd veszteségek halál esetén (csak a csicskádat kell újraéleszteni - már ha van olyanod).
Remélem segítettem egy picit, és most már sikerülni fog a dolog. Sok sikert! -
#23710 olyan jófejek vagytok :D
a lényeg hogy próbálkozni kell amíg össze nem jön :)
mivel nem regenerálja magát, ezért előbb-utóbb mindenképp sikerülnie kell -
#23709 Azt a többiek már elárulták. bal egérgomb. -
tuco #23708 Akkor megtudjátok mondani, hogy tudom kinyírni? -
#23707 Tehát biztosítási ügynök? -
tuco #23706 Azt mint a többi karakter -
#23705 És az mit csinál? -
tuco #23704 Templomos lovag :) -
#23703 Na jó. Mi az a paladin? -
tuco #23702 mi az a flaill? -
faze #23701 Gamblezz valami jobb fajta flailt, esetleg lépj pár szintet a sírokban, aztán tényleg csak rá kell ülni az egérre és meghal. -
#23700 vazeh... :D -
tuco #23699 Durielre gomdolok és Palladin a karakterem -
#23698 Démont? Durielre gondolsz? Vagy Tyraelre... :D -
faze #23697 Nem ártana ha leírnád hogy milyen karival próbálkozol. -
tuco #23696 Köszi, De milyen tárgyat? -
#23695 Beleraksz a kezedbe valami tárgyat, és balklikk a csúnya nagy démonra...egyszer csak megmurdel. -
tuco #23694 Sziasztok! Tal Rasha barlangjában azt a démont, hogy kell megölni? -
#23693 BÁDOG UJJVÉGET! -
Nuki #23692 Buék! -
Aspyrin #23691 Boldog új évet kívánok mindenkinek! -
#23690 Sziasztok! Játszotok még? Én már nagyon régen nem sajnos. Olyan 1,5 - 2 éve nem is néztem erre fele. Olyan sok dolog történt azóta. :/ sajna többnyire rosszak. -
Delac #23689 A rögtön alatta következő multi arrow vagy mi a búbánat. Jó magas szinten a fél képernyőt beteríti, úgye tömegoszlatásra kiválóan alkalmas. A magic arrow pedig bossokra, 1-2 kósza szörnyre legjobb. -
Firebat #23688 hmm...érdekes:) megfontolandó
és mi volt az elsődleges skilled?:)
pedig a freezing arrow,meg a lightning fury-is igen csábító:) -
Lixx #23687 Van egy eladó account ha valakit érdekel irjon rám! e-mail: [email protected] -
#23686 és nem fogyaszt nyílvesszőt :P -
Delac #23685 Nem elementális sebzés kell neked, hanem Magic Arrow maxolva. Ahanyas szintű annyi százalékban alakítja át a sebzésed mágikusra. Az egyik legjobb megoldás szerintem, révén ez a specifikus immunitás csak pár szörnyél fordulhat elő. Amikor csináltam bow amazonomat ez a volt a másodlagos skillem, nagyon tuti. Ad egy pici sebzés pluszt, illetve franko attack ratinget is.