Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A követõm és a gólem Hell Act 1-ben egy szörnyet csak képes megölni, onnantól meg már elég gyorsan megy a többiek begyûjtése (a kezdeti csontvázakat mindig act 1-bõl szerzem, és wp-n megyek oda, ahol legutóbb jártam). 10-11 csontváz + kb ugyanennyi feltámasztott... ha ennyivel nem boldogulsz hellen, akkor lehet a necro nem neked való karakter.
A jobb cuccok érdekében kicsit lehet szöszölni a korábban leírt helyeken, vagy esetleg visszamehetsz Nightmare-re.
Az immune fizikálisakat meg hiába írod le 100x, akkor is leveszi a fizikai immunitást akár az Amp., akár a Dec.
Cuccokkal meg a hasznos linkek csoportban fellelhetõ, Arreat Summit-ban találsz kellõ mennyiségû leírást (pl. a Shael + Eth-s pajzsról)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Megnéztem egy kalkulátort: http://diablo3.ingame.de/tips/calcs/weaponspeed.php?lang=english
Amit kihozott az vitzes, nagyon vitzes...
Berserk baba, bers axe - Doom + IK kesztyû + Cat's eye felszerelés ugye 0-45-25-20=-90% az IAS. Ez a 86%-os bp-hoz való. A kalkulátor szerint viszont a berserkre nincs ilyen bp:
Einstellungen
Charakter Barbarian
Waffe Berserker-Axt / Berserker Axe
Fertigkeit Berserk
WIAS
IAS Frames pro Angriff Angriffe pro Sekunde
0 % 12 2
3 % 11 2.2
30 % 10 2.5
80 % 9 2.7
Mitöbb a számítása alapján 10 fpa-ra vagyok jó...😊
Szal vagy a kalkulátor szar (vagy elavult), vagy én nem vágom az ias fogalmát😊
Van valahol egy normális táblázat, vagy kalkulátor, amit TI IS használtok?
A hun1.rak-on lévõ táblázatban fent vannak az ias értekek, csak éppen a bp-k maradtak le😄😄😄
majd figyellek.
Minek a Necronak attack rating??? A necro a világon senki nem üt meg személyesen.
A dexterity-re és az energy-re 1 pontot nem szabad tenni!!! Streght-re csak annyit, ami a kívánt páncélhoz kell, a többi vitality-re megy.
Set pajzs mf miatt? -> Milaberga? Azért azzal hell-re menni... khm.
Ha már tényleg olyan végtelenül csóri vagy, akkor miért nem valami olyan rúnaszavas pajzzsal mész, ami könnyen megvalósítható (Rhyme: Shael + Eth, sutty bele egy két lukú grim shieldbe, és átmenetileg jó az)...
KandurEx!
Természetesen most is csak vagy/vagy megy az átok, csupán úgy értettem, hogy Amp a sima szörnyek ellen, és Dec a Super Unique-k ellen (mint meph, Dio, vagy az õsök)
És mivel Might aurás kísérõm van, így nem csápolják fél óráig.
A cuccok amiket meg találok, azok jó esetben feltolják lvl 35 fölé a Skeleton Mastery-t és a Raise Skeleton, és úgy már elég hatékonyak.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
1.11b patch van fenn...Gagyi cuccaim vannak amivel smmire nem emgyek.:S
Szal ha engem támadnak akkor nekem annyi...700 körüli def.,kb ekrüli attack rating,egy unique stiletto ami ad 80as lightning resistanceot ami kkb semmit se ér,mert mint lejjebb irtam azok a fehér lebegõ villámos akármik simán leölnek a villáámaikkal.Sõt mmég az Arcane-i villámtornyok is...Váltásfegyó egy ume' lament bot.Másik kzben pajzs van..EGy set pajzs az MF-e miatt,meg egy a resistance miatt(45).Sityak egy Assa set item(natalya grim helm),páncél...huu azt most irtelen nem tom.:SJa de..Egy spiti shroud +1skilles unique.Övem tal rasha mesh belt.A kesztyû meg csitzzma MFes kék cucc...Nagy gagyi az egész..Nem is lenne baj ha a csontik mindenkit bedarálnának viszonylag hamar.De az h amp után még mindig immunis egy unique...Mig a csontik õt ütik addig a többi leüt/lelõ engem.Kicsit meghekkeltem az életet mondom megnézem emddig birom..Lemegyek a countesshez ruunolni rúnáért,fél élettel jövök vissza.próbálom elkerülni a támadásokat ahogy tudom de akkor is ez a vége...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De ne halljam a viccet, hogy mi a különbség vegyész és a vegyészmérnök között...!😉 Én is ismerem😄
Amúgy már kicsit bánom, a gépekhez, és termeléshez húz a szívem, oda meg inkább a mérnöki tudás kellene (majd kiegészítem egy bme gépészmérnökivel😄)
zsirfecske: köszi😄 Amúgy most láttam, hogy bent vagy f list-en, de soha nem vagy online... Nem játszol ezzel az accal?
A multin gondolom a bnetet érted, azt ki kell próbálni, és meglátod, hogy milyen is😊 Jah, és nem úgy van, hogy végigmész a három szinten, és megvan minden jó cucc, aztán kész. Minden jó cuccot megszerezni nem kis munka és "pénz". Végigmenni meg nem nagy meló😊
Nálam ez a formula vált be:
Summoning Spells:
20 Skeleton Mastery
20 Raise Skeleton
20 Clay Golem
1 Golem Mastery
1 Raise Skeleton Mage
1 Blood Golem
1 Summon Resist
1 Iron Golem
1 Revive
Poison and Bone Spells:
1 Teeth
20 Corpse Explosion
Curses:
1 Amplify Damage
1 Weaken
1 Iron Maiden
1 Terror
1 Life Tap
1 Decrepify
Az Amplify Dmg és a Decripify hatására is megszûnik a fizikai immunitás és én nem is alkalmazok mást.
amugy meg szerintam nagyobb a lyuk a nehézség között NM é H közt mint N és NM közt?Mer bugos is v nem tomi...80as Lightning resist és Hellen egy burning soulos/gloamos enemy megöl..rofl h a vérbe?MEg ugy általában..Simán elkenik a necrom meg a csontijaim..a fizikai immunokat meg le se tudom ölni..Adok neki amppot és elõbb utobb megdöglik oké..nem is lenne baj ha közben körülöttem nem lennének 50en...Plus a unique fizikai immunisok akik méég AMp után is azok.Na lol...Azokkal egyáltalán nem tok mit kezdeni...88as vagyok de behalok hellen.:S
skill:
20skel mast.
20raise skel
10CE
1amp
1decrep
2summon resist
1terror
1confuse
1attract(ezzel próbálom életben tartani a csontikat)
1dim vision
1clay golem
1golem mastery
5revive
1teeth
1iron maiden....
A többit is ellõtem de Hero editorban mindig turkálok h mi lenne a leghatásosabb...De tök mindegy leölnek mint a huzat...Singlebe tolom,mer nem eredeti.
dexkill:
rainbow facet unique jewel +5% light dmg, -5% enemy light res
skin of the vipermagi 34 all res-sel, cube-ban upgrade-elve (így elite armor lesz belõle, 120% enchanced defense-re jött ki mákkal, ami 1009 def-et jelent)
"facet 5-5 light die" és a viper34 nem világos😊
Köszi!
Singelben mennyire érdemes runolni HRért?Most azt csinálgatom hellem LK meg ROf runokat..De kérdés:mi a különbség a Rof és a HF runook közt?ugyanott van mind2....
Másik kérdés:gondolkodtam h meg kéne venni fulban a gamet a muti miat...De mi a jó a multiban?ott is csinálok akrit végtolom mind3 fokozaton veszek adok cuccot h jobb legyek..Végtoltam 3x utána mit lehet csinálni a PvP-n kivül?Kész a game rajtam minden jó cucc...
ellenben duelre nagyon kell a facet a fohernek, lightsorcnak, javazonnak...
ennyi a magyarázat:[
Raise Skeleton lvl 22 (A)
Raise Skeleton lvl 22 (😎
van egy viper34-em 1009 def-re upgrade-elve abba kéne már nagyon...
kösziek^^
BME VBK vegyész, János nyomait taposom egy év halasztás után 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
bme = beszarsz mire elvégzed
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
haveromat elsõ félév után kibaszták, igaz szart bele az egészbe (közlekedés mérnökin volt)
most meg villamos mérnökire megy
How much can you take,before you snap?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
na megvolt a beiratkozás az egyetemre 😄
zrínyi miklos had és biztonságtechnika, esetleg van itt olyan aki még oda jár? 😊
Ersiman
Nuki
ga-b
H. Peti
Bakutyin
modellmaker
Taybore
csuti27
parokesz
DreddHUN
voda1
DarkSly
lamina
Sati84
N3v3rland
tothzozo
MANy
HTS s3rg1nh00
SuX
TGA460XXL
regime
pleco
stien
SzarvasA
Lekv Áron
insu
vili 27
KÚSZÓMÁSZÓ
Mercenaires
SzabiG
Bizony, boldog születésnapot!
de amíg van igyekszem kihasználni én is.
áll még az ajánlatod a non ladder itemeket illetõen?
MadJani: Logikusnak tûnik az írásod. A baj, hogy a portálok többségén mindez félreérthetõen van leírva. 150 % mf-el hetekig keményen csak mf-elt egy barátom mire összegyûlt neki a soj, a bk és amit még nagyjából kinézett magának. Ladderben.
megosztaná velem valaki, hogy, ha van 2 serialom, akkor hogy tudok futtatni egyszerre 2 diot hogy cuccolhassak? elõre is köszi
Elöször a Unique-ra, ha a +153%-ba beleesik, akkor vagy Tyarels, vagy a másik lesz belöle.
Ha nem lehet Unique, akkor csak utána dob a Set-re, ha bejön akkor IK Armor-od van.
Ha a set sem jött be akkor dob a rare-re, és utána a magic-re.
Tehát nem az a lényeg, hogy 1167% mf esetén 205% a Unique és 1167% a magic, hanem az hogy sorsolási sorrend van. Egy tobott tárgyra legalább 2x, de akár 5x is sorsolhat a gép mire te meglátod, hogy mi lett az.
Ergo minél több mf annál több Unique.
Amit te látsz, hogy rengeteg magic lesz az abból adódik, hogy a fehér cuccokból lesz magic, de pl. egy actboss egyre kevesebb magic-et dob, és egyre több Rare-t, Set-et és Unique-t a magic rovására.
Viszont mindehez hozzátartozik az is, hogy természetesen mf-nél a szerecse továbbra is a legnagyobb tényezö, mivel az alaptárgy is és a magic szintje is sorsolással döl el.
átnéztem ezt az mf drop linket, és nem is tudtam,hogy van ilyen internal player bonus. azzal tisztában voltam, hogy 8 playeres modban nagyobb az esélyem pl a keyekre,de mennyivel változtat a drop chancen, ha 8an vagytok partiban és nem egyedül egy 8playeres gameben?
Tudok ragzani szerencsére.
Nem elég drasztikus a lépés a +100% mf ellenére az unique irányába, a set még határeset, de e felett már látványosan lecsökken a set cuccok droppjának növekedése is, míg a magic cuccoké túlságosan megnõ.
A játékban elérhetõ (elvileg, mert amúgy lehetetlen) 1167% mf esetén:
Unique: 205%, set: 350%, rare: 396% magic: 1167%
Annyira nem kecsegtetõ.
Persze ez a mf dropp-calculatorok sem tévedhetetlen.
ezt sokan mondják, nem igaz...
a white/gray itemek lesznek kevesebbek, ha matekos logikus gondolkodással végigvezeteted, rájössz, hogy így van :]
Ahhoz, hogy mennyi mf jó, itt az én véleményem:
Annyi mf legyen rajtad, amennyi nem lassít a killing speeden
mert ha belegondoltok, ha egy runt (mondjuk andymephi) 200 mffel másfél percig tart és ha te magadra pakolsz kétszer annyi mfet, akkor háromszor addig tart a run, melyik éri meg jobban...
az pedig, hogy most ezt meg azt a területet hanyagolod x ideig, megintcsak városi legenda szerintem, ha belegondoltok ebbe is, akkor egy program nem fogja ezt megjegyezni, hogy jobb dropja legyen - van egy x esély, hogy ilyen meg olyan treasure classból válasszon itemet, megint x esély, hogy milyen színû legyen, ésígytovább. remélem érthetõ, megittam pár sört, fosom a hülyeséget :]
az én tanácsom: minél több modot gyilkoljatok, nyissatok ki minél több ládát, egy közeli ládához való kattintás nem kerül semmibe sem idõben, de összejöhet bármi, egyszer ancient tunnelsben egy rats nestbõl jött ki egy vex rúna :]