Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A diablo 2 csak akkor lehet multyba nyomni ha megvan az eredeti lemez vagy ha most leszedem akkor már játszhatok is multyba vagy ez hogy megy?Elöre is köszi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
SEgítséget szeretnék kérni abban, hogy amikor elinditom a játékot mindig azt írja ki hogy: CD-ROM drive error : Please make sure your Diablo II Expansion Disc in your CD-ROM drive, then click on 'Retry'
és nem tudom hogy most mit kellene tennem.A választ elõre is köszönöm
Üdv: Thorgan
Felveszem és megint a kulcs..lol mondom..Ez a 2. kulcsom.Az 1. ugye a rendes nevû..Most az is diablo's horn lett..Szal most van 2.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ez single?
nekem nincs ötletem
How much can you take,before you snap?
Sztem bug.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
linkelj csak róla egy képet, hogy lássuk mirõl is van szó
;]
Az oké h a countess dobja az egyik kulcsot a 3ból de annak nem ez a neve,hanem key of nemjuteszembemi.
tal armor= Tal Rasha's Guardianship (Lacquered Plate)
eth = Ethereal , nem javítható, fegyverekben +50% dmg, armorban +50% defense, és az item neve szürke
Ha hellen megölöm a Cow kinget akkor soha többé nem mehetek a cow levelre?
Ééééésss.Az bug h a countess egy diablo's horn kulcsot dobott?😮
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
m3 pr0
leet speak = 1337 speak
elite, amit úgy is kiejthetsz, hogy líít, leet
mindegy, hosszú :]
jaja, közben eth + indestructable és eth + selfrep pont a legjobb itemek.
amúgy énis gondoltam rá hogy full eth cuccba öltöztetem az assámat, mert az jó. eprsze olyanokba amik nem kopnak el...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
én használom néha a való életnél is, természetesen nem mamámnak a vasárnapi ebéd közben :]
jó tud lenni a leetspeak, ha olyan a társaság 😄
fõleg ha élõben mondja, az olyanokat szimplán elásnám élve.
Ha neked tetszik és hasznosnak tartod szard le mások véleményét, ha találsz jobban úgyis rájössz mennyi a valódi értéke.
attól még "ure so noob" meg "mega/gigalol" vicces. fõleg ha indokolatlan...
A self-repair jó dolog eth cuccon, de sztm a lolozás a te esetedben inkább a páncél többi tulajdonságából eredõ gagyisága miatt volt.
Amúgy meg ki ne tesz magasról, hogy ki min lolol?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
csak repkedtek itt a gigalol, supernoob meg hasonlók személyemet illetõen, amiért eth armort hordok és nem merc-en használom.
eddig úgy gondoltam, hogy pl. eth skullders is azért jó mert van rajta self repair és 1,5x def. sosem próbáltam ki, szóval bármit elhiszek...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szerintek mit érhet:
Na most ezekre lower resist és mivel ugye a corpse explosion félig physical félig tûz alapú sebzés, ezért amikor meghalt egy pár szörny, lowerres, robbant, amíg van hulla, utána ismét amp, hogy gyorsabbak legyenek a csontik :]
Lényeg, hogy ha ma lesz rá idõm, akkor utána fogok nézni és át lesz írva a rakán.
Egyébként hülye dolog, de szerintem látásból is meg lehet állapítani, hogy most léptél-e egy breaket vagy sem, pl hammer között megérzem azt, ha 75% v 125% a breakem :]
Hirtelen kétségeim támadtak nekem is, ezért az erõsen Nightmare-re való lvl 58-s necro-mal átfutottam Hell-re és egyelõre csak a tower-be néztem be.
Az ottani szellemekrõl még a Decrepify is leveszi a IP-t, nemhogy az Amp.
Igaz, ha egy ilyen ghost/wraith boss kap stone skint, akkor arról nem jön le semmivel, de az olyanokra meg ott a bone mage, illetve a revive csapat (pláne, ha még LR-t is szórok rá. Illetve ha már keletkezett hulla, akkor bizony a CE is hatással van rá.
A Hell Temptress még kicsit odébb van, de nem tartom kizártnak, hogy arról is leveszi.
Csupán annyi, mint a villamos és villamosmérnök között...!
😉
Cserébe Te meg avass be az IAS problémakör megoldásába😄 A probléma lentebb vázolva vagyon😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://silkiehun.atw.hu/
ugyanerre emlékszem tower cellarban a ghost/wraithektõl.
Az Arreat azt nem részletezi, hogy a Immune Physical (mint Unique Monster Bonus) milyen értékeket ad az adott szörnynek. Ha 100% Physical Resistance-t ad akkor is ez esetben is max a Hell Temptress / Wraith féle mob-k / Blood Lord lehet probléma, már ha azok megkaphatják (lévén alapértelmezésben azok).
Mindenesetre én még olyan mob-bal nem találkoztam amelyik teljesen immunis lett volna a fizikai támadásra, az Amplify után. Úgy látszik ez is mák kérdése...