Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok

A diablo 2 csak akkor lehet multyba nyomni ha megvan az eredeti lemez vagy ha most leszedem akkor már játszhatok is multyba vagy ez hogy megy?Elöre is köszi.
nearo
eredetid van? ha nem akkor megcrackelted?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Carmang
Tedd a kiegészítõlemezt a cd/dvd -meghajtóba. De legegyszerûbb, ha felpeccseled a játékot a legújabb peccsre, és máris nem kér cd-t.

Hello!

SEgítséget szeretnék kérni abban, hogy amikor elinditom a játékot mindig azt írja ki hogy: CD-ROM drive error : Please make sure your Diablo II Expansion Disc in your CD-ROM drive, then click on 'Retry'

és nem tudom hogy most mit kellene tennem.A választ elõre is köszönöm
Üdv: Thorgan
zsirfecske
és horn-ként használható vajh? vagy csak a neve az és amúgy kulcs?

berlinboy6329
az.Runolom néha a countesst hátha dob vmi rúnát(eddigi legnagyobb egy fal runa volt),és elõször eldobta a kulcsot.kulcs neve volt..Aztán runolgattam még párszor néha és eldobta a szarvat..mondom nem kell a kulcsokkal szarozni?😮

Felveszem és megint a kulcs..lol mondom..Ez a 2. kulcsom.Az 1. ugye a rendes nevû..Most az is diablo's horn lett..Szal most van 2.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

:o
ez single?

eléggé annak tûnik 😄
nekem nincs ötletem

How much can you take,before you snap?

berlinboy6329
Itt van😮

Sztem bug.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

az el is kerülte a figyelmem.
linkelj csak róla egy képet, hogy lássuk mirõl is van szó

http://hun1.rakanis.hu/D2Lexikon/szotar.html
;]

berlinboy6329
jaaah aszittem runás cucc...És a diablo's horn kulcs az mi?😮

Az oké h a countess dobja az egyik kulcsot a 3ból de annak nem ez a neve,hanem key of nemjuteszembemi.

ha hellen megölöd akkor hellen már nem tudsz többet nyitni, de csatlakozni igen (bnet ugyebár),ettõl függetlenül a többi nehézségi szinten még tudsz nyitni, feltéve,hogy nem ölted meg már ott is.

tal armor= Tal Rasha's Guardianship (Lacquered Plate)

eth = Ethereal , nem javítható, fegyverekben +50% dmg, armorban +50% defense, és az item neve szürke

berlinboy6329
Jah és+ kérdés..mi az a tal armor meg eth cucc?olyan runák vannak beletömve?

berlinboy6329
Hi all!

Ha hellen megölöm a Cow kinget akkor soha többé nem mehetek a cow levelre?
Ééééésss.Az bug h a countess egy diablo's horn kulcsot dobott?😮

i s33 t3h 13vél brada.
mellesleg szerintem ezt itt fejezzük be [#idiota

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

kaptál pmet :]
m3 pr0

cs4k h452nálj b3tük h3ly3tt szám0k4t és m3nõ vagy. <#idiota>

leet speak = 1337 speak

elite speak
elite, amit úgy is kiejthetsz, hogy líít, leet

mindegy, hosszú :]

Egyedül itt egy ezsgés sc topikból található emberkék szájából szoktam meg azt hogy "NÉÉÉGY" meg azt hogy "loááál", amúgy engem irritál, sajnálom <#idiota>

A druida farkassá átváltozás minden fegyvertípust ugyanolyan támadási sebességgel használ?
zsirfecske
én sem bírom a lolozást. nem érdekel mások véleménye és nem trade-elni akartam az armor-t csak mutatott vmi szutyok páncélt hogy kell-e és arra villantottam fel neki. erre lefikázott hogy lehetek ilyen núb meg minden mert eth cuccot csak merc használhat.

jaja, közben eth + indestructable és eth + selfrep pont a legjobb itemek.

amúgy énis gondoltam rá hogy full eth cuccba öltöztetem az assámat, mert az jó. eprsze olyanokba amik nem kopnak el...

Rettenthető
Lassan szükségem lesz egy szótárra, hogy megértsem mit beszélnek az emberek... mi a fene az a leetspeak?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

lol?
én használom néha a való életnél is, természetesen nem mamámnak a vasárnapi ebéd közben :]
jó tud lenni a leetspeak, ha olyan a társaság 😄

aki azt írja hogy "lol" nem ember :|

fõleg ha élõben mondja, az olyanokat szimplán elásnám élve.

Ha neked tetszik és hasznosnak tartod szard le mások véleményét, ha találsz jobban úgyis rájössz mennyi a valódi értéke.

ewuk
az érdekelt, köszi 😊. azt nem tudjátok véletlen hogy egytal rasha armor hány pg lehet? non ladderban.
zsirfecske
na tehát self rep mûködik 😊

attól még "ure so noob" meg "mega/gigalol" vicces. fõleg ha indokolatlan...

Rettenthető
Pedig nekem poénból van egy ethereal-s karim, amire csak egyszerhasználatos cuccokat aggatok:-)

A self-repair jó dolog eth cuccon, de sztm a lolozás a te esetedben inkább a páncél többi tulajdonságából eredõ gagyisága miatt volt.
Amúgy meg ki ne tesz magasról, hogy ki min lolol?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

zsirfecske
55 life, 2x light res meg hulladék statok + 1 socket alapból.

csak repkedtek itt a gigalol, supernoob meg hasonlók személyemet illetõen, amiért eth armort hordok és nem merc-en használom.

eddig úgy gondoltam, hogy pl. eth skullders is azért jó mert van rajta self repair és 1,5x def. sosem próbáltam ki, szóval bármit elhiszek...

mik a pontos statjai?

zsirfecske
lenooboztak elõbb mert van egy 840 def-es eth rare armor-om amin repairs durability stat van és azt mondták hogy ethereal nem javítható tehát nem ér semmit. én bizony hordom és nem csökken a dura. ugye nem én vagyok hülye?

most nem azért, de minek fcr pl egy barbárnak, vagy egy zealernek...? A srtg/dex táp, a life, rep life meg külön finomság, nem? Ok, magas a req lvl-je...:S
Kb. 8.000 aranyat Charsinál 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

jó sok a stat, de fcr nélkül nem jó így :[

Rettenthető
Tegyél bele olyan jewel-t, ami ad 40% ed-t is, meg 15% ias-t is :-)

[/img]
persze, hogy látom, ha bp-t lépek! De egy kari megtervezésénél nem mindegy, hogy az arreat's-ba rakott socketbe ias jewelt rakok (mert bp-t léptet) vagy ed jewelt😊

Szerintek mit érhet:

felnevettem a viccen amúgy 😄DDD

igen, megnéztem summitot, csak akkor marad rajta, ha stoneskint kap.
Na most ezekre lower resist és mivel ugye a corpse explosion félig physical félig tûz alapú sebzés, ezért amikor meghalt egy pár szörny, lowerres, robbant, amíg van hulla, utána ismét amp, hogy gyorsabbak legyenek a csontik :]

Joey nekem most azt mondja, hogy azt a táblázatot át kell írni, mert egyrészt átláthatatlan, másrészt nem is biztos jó :|
Lényeg, hogy ha ma lesz rá idõm, akkor utána fogok nézni és át lesz írva a rakán.
Egyébként hülye dolog, de szerintem látásból is meg lehet állapítani, hogy most léptél-e egy breaket vagy sem, pl hammer között megérzem azt, ha 75% v 125% a breakem :]

Rettenthető
Rosszul emlékszel, legalábbis a tower-t illetõen.
Hirtelen kétségeim támadtak nekem is, ezért az erõsen Nightmare-re való lvl 58-s necro-mal átfutottam Hell-re és egyelõre csak a tower-be néztem be.
Az ottani szellemekrõl még a Decrepify is leveszi a IP-t, nemhogy az Amp.
Igaz, ha egy ilyen ghost/wraith boss kap stone skint, akkor arról nem jön le semmivel, de az olyanokra meg ott a bone mage, illetve a revive csapat (pláne, ha még LR-t is szórok rá. Illetve ha már keletkezett hulla, akkor bizony a CE is hatással van rá.
A Hell Temptress még kicsit odébb van, de nem tartom kizártnak, hogy arról is leveszi.

Mi a különbség a vegyész és a vegyészmérnök között?
Csupán annyi, mint a villamos és villamosmérnök között...!

😉

Cserébe Te meg avass be az IAS problémakör megoldásába😄 A probléma lentebb vázolva vagyon😊
Jaj bocs csontisnak olvastam, bone necronak szerintem nightmare defensive, holy freezes.
Nightmare offensive, might aura miatt.
ewuk
csontos nekróhoz offensive, combat esetleg defensive merc dukál?
nearo
nameg a possessed pi-k is kellemetlenek a csontis necinek...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Segédet az aurája miatt szokás használni de ha jól fel van öltöztetve akkor sokat bír.Írták már lentebb hogy csontis necro mellé might aurás segéd kell.Amíg nem lesz magasabb szintû addig kell rá vigyázni utána mehet be a mélyvízbe :-)

http://silkiehun.atw.hu/

berlinboy6329
9 csontit tudok gyártani még...kell pár plusszskillt adó cucc.Most arra gondoltam,h összerakok egy bozba egy dol+io -t,az ad 4 skeleton masteryt,meg van egy +3mat adó unique koronám azt felveszem és legalább lesz közel 30SM.Bérencet én nem használok,nem látom értelmét mert ugyis ott vannak a csontik..Vagy érdemes?Reviveot se használok,csakis RS-t.A fizikai immunisoknak meg hidd el nem mindig veeszi le az immunitását.Elõször én is néztem h nem-e kimaradt a unique szellem az ampból,nyomtam rá mégegyet és csak rajta maradt.Amugy azért kérdezem meg 1000000X h hátha van rá vkinek vmi ötlete.

worldstone keepben azt hiszem nem jön le a hell tempressekrõl, ha pedig egy boss stone skin-t kap, akkor biztosan nem :]
ugyanerre emlékszem tower cellarban a ghost/wraithektõl.

Rettenthető
Jah, igen valóban a decr csak 50%-t vesz le.
Az Arreat azt nem részletezi, hogy a Immune Physical (mint Unique Monster Bonus) milyen értékeket ad az adott szörnynek. Ha 100% Physical Resistance-t ad akkor is ez esetben is max a Hell Temptress / Wraith féle mob-k / Blood Lord lehet probléma, már ha azok megkaphatják (lévén alapértelmezésben azok).
Mindenesetre én még olyan mob-bal nem találkoztam amelyik teljesen immunis lett volna a fizikai támadásra, az Amplify után. Úgy látszik ez is mák kérdése...