Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Csinálok egy egyszerû névvel/jelszóval védett játékot normalon. Várok 5-6-8 percet, majd nem dobok ki egyetlen tárgyat sem, hanem kilépek. Elszámolok 5-ig, majd "Join" és visszalépek a gamebe. Ha a játék nem szûnt meg, akkor be tudok lépni ugye, majd kiszórom a földre a kérdéses tárgyakat, és kilépek, lassan, nem kapkodva kiválasztom a másik karit, majd "Join", vissza a gamebe, és bent vannak a tárgyak, amiket felszedek.
Azért kell várni 5-8 percet, mert különben a game, miután kiléptél egybõl megszûnik. És azért csinálom az elsõ ki-be lépést, hogy lássam, megmarad-e a game... (erre akkor szoktam rá, amikor egy megszûnt game-ben 7 pgemet vesztettem el😄)
Amúgy meg csak olyannak adja tárgyat akiben megbízol, mert a többi lelép vele...
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Act2-es zsoldoson kívül másnak is van értelme? Mi a karaktered?
De ilyen Baalrunos baromságon csak egyetlen egy karival vettem részt, de nem találtam benne élvezetet.
Egy idõben elég sok embert húztam normál, nightmare és hell fokozaton. Nem kértem el a HF-t (mint sok ...), bár mivel egyedül írtottam legtöbbször, így a droppra igényt tartottam...
De szerintem a BR-n kívül játszani sokkal élvezetesebb, mint ott, még ha a fejlõdés sebessége tizede is a BR-hez képest.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A játék pedig nem olyan nagy szám. Évente jön a battlenet reset, iszonyat kicsi drop arány, de 1-1 programozó pár nap alatt tele lesz uniq gyûrûkkel. A peccsekkel rendre elrontották a karaktereket (megváltoztatták a skilljeik erõsségét, de te ezek után sem változtathatták a skilljeid elosztásán), nincs kialakított pvp arena, csak unalmas baalrun vagy mf-elés.
Ha megveszed a diablot, akkor tudd, hogy hell fokozaton csak neten más játékosokkal együtt lehet játszani. A részletekbe szerintem kár lenne belemenni. A játék abból áll neten ha elindítasz egy karit, hogy:
- level 25-ig szintezel act1-ben
- level 40-ig normal szinten baalrunozol
- jön a nightmare fokozat:eljutsz baalrunig, lépsz 3 szintet
- level 65-ig baalrunozol
- jön a hell fokozat: elhutsz baalrunig, lépsz 3 szintet
- vége a játékélmények.
Jöhet a baalrun, hogy level 99-es lehess, jöhet az mf, hogy egyáltalán tárgyad lehessen. Jöhet a pvp, de kérdés, hogy hol!? Kreálsz egy szervert, néha meglátják és bemennek. Elméletileg a párbaj alatt üvegcsét senki nem iszik, gyakorlatilag jó, ha életerõ italt nem isznak. Manát azt mindig. Nincsenek kiegyensúlyozva a karakterek. Erõs nagyon a javazon, a hammerdin és elemental druida. Állítólag még a bowamazon is jó. Szóval ennyi. Egy nem rutinos, nem barátokkal rendelkezõ ember 1 hét leforgása alatt eljut hellre, és onnantól csak nyomul, nyomul és nyomul. De hol van a játékélmény?
Egyébként meg bunkók és lopnak is az emberek. Zöld sapkát adnak shako helyett, ladder non ladder cserénél pedig, miután megkapja a ladder istet és annihilust, a nem használt nonladder itemeit bagózik odaadni.. Természetesen vannak jó fej emberek is. A doombringer kb semmit sem ér, arra ne nagyon költs majd. Esetleg a Grandfather-re.
A leírtakat a blizzard is elismerte, de csak azért, hogy beharangozhassál viszonyítása alapon a diablo 3 jövõbeni mívoltját.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
😊
Szóval elindult a játékod?
Ügyes fiú vagy!<#wave>#wave>
Méééé akarsz ablakban játszani?
Mééééé akarod játék közben látni az asztalt?
Te tudod!
A felinstallált közegben találsz egy D2VidTst.exe nevû fájlt.
Ezt futtasd le. (Indítsd el)
Ha lefutott a video teszt, akkor indítsd el a játékot, generálj egy karaktert magadnak.
Ha ezek után nyomsz egy Esc-et a játék OPTIONS menûjébe jutsz.
Itt kiválasztod a VIDEO OPTIONS-t és beállítod magadnak a kivánt felbontást.
Ügyeskedj!
Hmmmm...
A fórum elvileg azért van, hogy segítsük egymást a játékban.
Itt viszont némelyek közgazdasági, életviteli tanácsokat osztogatnak.
Mások pedig, akik megtanultak ötig számolni, lefikázzák azt, aki csak
háromig tud.
Nem kéne elfelejteni, hogy mindegyikünk volt kezdõ játékos és egyikünk sem jött számítástechnikai diplomával a világra.
BvB-k szokták pl használni, amikor a def sokat számít
másrészrõl meg nehogymár ne lehessen egyedül leszedni egy crackelt d2-t, singlehez saját kútfõbõl -.-
De mondom, elnézést mindenkitõl!
Állszenteskedés volna azt mondani vegyél meg minden játékot ha tényleg nem teheted meg. Igaz hogy egy normális világban az kellene hogy kellemetlen legyen, hogyha valakinek nem minden játéka és programja eredeti, de hát sajnos ez van...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
gabeone: nehogy azt mondja nekem valaki a mai világban,ahol tv+internet+mobil majdnem minden embernek, nem tud összespórolni 4000 forintot pár hét alatt? mert szerintem ez hülyeség
persze ez meg csak az én véleményem
How much can you take,before you snap?
Az én szvsz-em az, hogy látatlanba ne adjunk tanácsot senkinek, mert az csak bölcselkedés, a bölcs ember információ alapján ad tanácsot.
mellesleg hülye aki minden nap veszik fél liter kólát. 😄
Én is szoktam kólázni, de diabloval olyan régóta és olyan sokat játszottam hogy megérte <#hehe>#hehe>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
jobb katt a parancsikonon->cél mezõbe a szöveg után ezt kell beírni -w
Én nem tartozom azok közé, akik izomból odavágják: vedd meg!
A sört szoktam megvenni, mert nincs "warez-sör"<#circling>#circling><#circling>#circling>
Tanácsot adni a gondodra azért nehéz, mert a neten számtalan feltört,warez diablo verzió elérhetõ, amiket különbözõ módon lehet elinditani.
Általában elmondható, hogy a játék 3, vagy 4 iso-fájlban érkezik a netrõl.
Ezeket a Daemon Tools program segitségével felmoutolod a gépedre.
Ekkor úgy látod a dolgokat, mintha valóban benne lennének a CD-k a gépedbe.
Keress egy CRACK-könyvtárt és olvasd el nagyon figyelmesen az ott található segédletet, ami ugye többnyire angol nyelvû.
Itt le van írva, hogy mit és milyen sorrendben kell csinálni.
Többnyire elsõre van egy teljes install.
Aztán fel kell tenni a patch-et, amit illik tartalmazni a crack-könyvtárban található fájloknak.
Ha felment a patch hibaüzi nélkül, az már biztató<#papakacsint>#papakacsint>
Ezután következhet néhány fájl bemásolása a virtuális CD-rõl a felinstallált közegbe, majd a crackelt game.exe lecserélése.
Mindez az utasítás szerint.
Ha mindent jól csináltál, elindúl a játék!
Két lehetõség van:
Megveszed, vagy megtanulsz warezolni!
cigizel? jársz moziba? iszol kólát? eszel pizzát? Hagyj ki ezek közül néhány alkalmat, és tedd félre. Szvsz még az egészségednek sem ártana😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Letöltöttem a diablo2 öt és nem jó hozzá egy crack se vissza néztem miket irtatok de valahogy nem tudtam belöle kideriteni sok minden valami patch kell vagy mi de hanyas?:S nagyon örülnék neki ha valaki megmondaná hogy inditsam el mert mindig cd kér ha fel crack elem valami hibát ir ki:S
légy türelmes 😛
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
majd ha hülye leszek
nincs erõm többszáz baalrunhoz hogy 1 lvl-t fejlõdjön a karakter
lvl 90ig br utána meg mf, ott is fel lehet fejlõdni 93ig
Ladderen max 94-ig toltam, de már ott is olyan iszonyat lassan gyûlt az xp, hogy már nem is volt cél a 99 (az maximum mellékhatásként jelentkezett volna).
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
eléjük raksz néhány hasadékot, közéjük mész hurrikánnal és amíg azon tanakodnak hogy most megfagyjanak vagy elégjenek a farkasok megölik õket
az a baj hogy marhára könnyen megunom
meg ha eljutok act3ban biztos abbahagyom mert utálom azt a hosszú és szivatós pályát