Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Még azok is leléphetnek vele, akiben bízol... én azt mondom, olyanoknak add, akiket mondjuk nem csak bnetrõl ismersz, hanem máshonnan is (a legjobb, hogyha a való életbõl), de én pl itteni sg-sekre is rá merném bízni a cuccaim.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Mivel engem is megtanítottak, most tovább adom a tudást én is:

Csinálok egy egyszerû névvel/jelszóval védett játékot normalon. Várok 5-6-8 percet, majd nem dobok ki egyetlen tárgyat sem, hanem kilépek. Elszámolok 5-ig, majd "Join" és visszalépek a gamebe. Ha a játék nem szûnt meg, akkor be tudok lépni ugye, majd kiszórom a földre a kérdéses tárgyakat, és kilépek, lassan, nem kapkodva kiválasztom a másik karit, majd "Join", vissza a gamebe, és bent vannak a tárgyak, amiket felszedek.

Azért kell várni 5-8 percet, mert különben a game, miután kiléptél egybõl megszûnik. És azért csinálom az elsõ ki-be lépést, hogy lássam, megmarad-e a game... (erre akkor szoktam rá, amikor egy megszûnt game-ben 7 pgemet vesztettem el😄)

Amúgy meg csak olyannak adja tárgyat akiben megbízol, mert a többi lelép vele...
FragStaR
Van ugye 1 accountom amin van 2 kari, hogyan tudnám átadni a cuccait az egyiktõl a másiknak (bnetrõl van szó) van rá vmi megoldás vagy csak úgy h szólok vkinek aztán az "megfogja" amig átlogolok ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Már korábban kérdezni akartam, csak elfelejtettem, hogy a fegyvereknek van ugye base weapon skeed-jük, amire jön az IAS. A Pajzsoknak van "base block speed-jük", amire rájön a faster block rate? Esetleg ez az arreat summiton található zárójeles szám: <20>, <22> stb.?
Zsír,

Act2-es zsoldoson kívül másnak is van értelme? Mi a karaktered?
zsirfecske
na hogy kicsit visszataláljunk a játékhoz:

asszem elkényeztettem act3 merc-emet 😊

Rettenthető
Kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de a kezdetektõl játszom.
De ilyen Baalrunos baromságon csak egyetlen egy karival vettem részt, de nem találtam benne élvezetet.
Egy idõben elég sok embert húztam normál, nightmare és hell fokozaton. Nem kértem el a HF-t (mint sok ...), bár mivel egyedül írtottam legtöbbször, így a droppra igényt tartottam...
De szerintem a BR-n kívül játszani sokkal élvezetesebb, mint ott, még ha a fejlõdés sebessége tizede is a BR-hez képest.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

am ha megint 2000ft lesz akkor majd megveszem de 4000ft ot ezért a játékért elég huzos😊
nah csináltam egy olyan mágus félét😊 Sco vagy mi a neve már lvl 6-7😄nem tuom vna egy küldi de még nem tudtam merre van😄 valami izé hely underground😄 vagy hova kell elmenni😊 naon jó játék már az elején volt egy boss😊 alig birtam megölni xD
Ez a játék volt már 2000 ft is.. Csak megemelték az árát. Újabb példa a legombolásra!

A játék pedig nem olyan nagy szám. Évente jön a battlenet reset, iszonyat kicsi drop arány, de 1-1 programozó pár nap alatt tele lesz uniq gyûrûkkel. A peccsekkel rendre elrontották a karaktereket (megváltoztatták a skilljeik erõsségét, de te ezek után sem változtathatták a skilljeid elosztásán), nincs kialakított pvp arena, csak unalmas baalrun vagy mf-elés.

Ha megveszed a diablot, akkor tudd, hogy hell fokozaton csak neten más játékosokkal együtt lehet játszani. A részletekbe szerintem kár lenne belemenni. A játék abból áll neten ha elindítasz egy karit, hogy:

- level 25-ig szintezel act1-ben
- level 40-ig normal szinten baalrunozol
- jön a nightmare fokozat:eljutsz baalrunig, lépsz 3 szintet
- level 65-ig baalrunozol
- jön a hell fokozat: elhutsz baalrunig, lépsz 3 szintet
- vége a játékélmények.

Jöhet a baalrun, hogy level 99-es lehess, jöhet az mf, hogy egyáltalán tárgyad lehessen. Jöhet a pvp, de kérdés, hogy hol!? Kreálsz egy szervert, néha meglátják és bemennek. Elméletileg a párbaj alatt üvegcsét senki nem iszik, gyakorlatilag jó, ha életerõ italt nem isznak. Manát azt mindig. Nincsenek kiegyensúlyozva a karakterek. Erõs nagyon a javazon, a hammerdin és elemental druida. Állítólag még a bowamazon is jó. Szóval ennyi. Egy nem rutinos, nem barátokkal rendelkezõ ember 1 hét leforgása alatt eljut hellre, és onnantól csak nyomul, nyomul és nyomul. De hol van a játékélmény?

Egyébként meg bunkók és lopnak is az emberek. Zöld sapkát adnak shako helyett, ladder non ladder cserénél pedig, miután megkapja a ladder istet és annihilust, a nem használt nonladder itemeit bagózik odaadni.. Természetesen vannak jó fej emberek is. A doombringer kb semmit sem ér, arra ne nagyon költs majd. Esetleg a Grandfather-re.

A leírtakat a blizzard is elismerte, de csak azért, hogy beharangozhassál viszonyítása alapon a diablo 3 jövõbeni mívoltját.
EnZsolt
Igen a fórum ezért van, a warez fórum. Itt senki sem ultragazdag legalábbis én nem. Dolgozom, plusz munkát vállalok, emellet minden szombaton suli, amit én fizetek, plusz hazaadni pénzt, telefon, internet stb. Sört megveszem, meg ami érdekel, arra gyûjtök, vagy megszorítom a nadrágszíjjat. És nem egy 12 000 Ft-os játékról van szó, hanem egy olyanról, ami kis utánajárással, már nem is 4000 Ft. De mindegy. OFF over.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Craftelésnél hogyan számítanak azok az ilvl-ek, amik egymástól lényegesen különböznek. Pl. Triumphant ring of the titans (ilvl3 és ilvl74) Átlaguk? A nagyobb számít?

😊
Átjutottam elég könnyen csak néha nagyon buták a farkasok.

Azért ne ess túlzásokba...
lennox17
Szóval elindult a játékod?
Ügyes fiú vagy!<#wave>
Méééé akarsz ablakban játszani?
Mééééé akarod játék közben látni az asztalt?
Te tudod!
A felinstallált közegben találsz egy D2VidTst.exe nevû fájlt.
Ezt futtasd le. (Indítsd el)
Ha lefutott a video teszt, akkor indítsd el a játékot, generálj egy karaktert magadnak.
Ha ezek után nyomsz egy Esc-et a játék OPTIONS menûjébe jutsz.
Itt kiválasztod a VIDEO OPTIONS-t és beállítod magadnak a kivánt felbontást.

Ügyeskedj!

Hmmmm...
A fórum elvileg azért van, hogy segítsük egymást a játékban.
Itt viszont némelyek közgazdasági, életviteli tanácsokat osztogatnak.

Mások pedig, akik megtanultak ötig számolni, lefikázzák azt, aki csak
háromig tud.

Nem kéne elfelejteni, hogy mindegyikünk volt kezdõ játékos és egyikünk sem jött számítástechnikai diplomával a világra.
Nemá', egy Zod-et elbafni 200 defért...?😮 Én egy "szaros" Doom-ot akarok összeharácsolni, de nem nagyon akarja az igazságot😄 Igaz, hogy alig 4-5 hete tolom aktívan😊
márpedig zodolják 😄
BvB-k szokták pl használni, amikor a def sokat számít

egy túrót, idefigyelj, aki neten akar játszani, az spórolja ki, kérjen az anyjától, bármi...
másrészrõl meg nehogymár ne lehessen egyedül leszedni egy crackelt d2-t, singlehez saját kútfõbõl -.-

Miért ér olyan sokat az eth Arreat?😮 Gondolom nem lyukasztva Zod-dal használják...?😮😄 Akkor...? act5 hirelingre? Azt meg kicsit túlzásnak érzem...😊
Jó, bocsánat, nem akartam senkinek a lelkébe gázolni, és nem akartam vitát kirobbantani, de akárki akármit mondd, akinek van mobilja, és/vagy netje, annak azért egyszer egy összegben 4 ropi nem elérhetetlen.
De mondom, elnézést mindenkitõl!
Nah...szval...most nem az hogy nincs 4000ftom csak tudjátok nincs olyan sok idöm játszani...meg nem akarom neten tolni...azért minek dobjak ki az ablakon 4000ftot?meg minek sporoljak?amikor igyis tuok játszani meg ugyis...örüljetek hogy ti ultra gazdagok vagytok.
Ebben igazad van.
Állszenteskedés volna azt mondani vegyél meg minden játékot ha tényleg nem teheted meg. Igaz hogy egy normális világban az kellene hogy kellemetlen legyen, hogyha valakinek nem minden játéka és programja eredeti, de hát sajnos ez van...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

<#beka3>

gabeone: nehogy azt mondja nekem valaki a mai világban,ahol tv+internet+mobil majdnem minden embernek, nem tud összespórolni 4000 forintot pár hét alatt? mert szerintem ez hülyeség
persze ez meg csak az én véleményem

How much can you take,before you snap?

Van aki albérletet tart fent, suliba jár, és napi pénzre is szüksége van. Emellett van internetelõfizetése, egyéb esetben tovbbi telefon és akár tv elõfizetése is. Minden munkahelyen alulfizetnek, s annak is a fele elmegy adóra. Képzeld el milyen lenne, ha még wowozna is..

Az én szvsz-em az, hogy látatlanba ne adjunk tanácsot senkinek, mert az csak bölcselkedés, a bölcs ember információ alapján ad tanácsot.
azt hogy 2 heti fél liter kóla ára? <#idiota>

mellesleg hülye aki minden nap veszik fél liter kólát. 😄

Én is szoktam kólázni, de diabloval olyan régóta és olyan sokat játszottam hogy megérte <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

van akinek úgy sincs pénze hogy nem költ semmit
na tessék, 2 heti fél literes kóla ára 😄

jobb katt a parancsikonon->cél mezõbe a szöveg után ezt kell beírni -w

nem járok moziba söt pizzázni se naon pizzázok cigizni se cigizek egyedül kolát szoktam inni😊
köszi 194... sikerült elindult igaz valami fájt átmásoltam azt jó lett😊nem is patch eltem semmit😊nah már csak az a kérdés hogy hogy lehet ugy elinditani hogy olyan kis ablakba legyen😄 vagyis hogy közbe lássam az asztalt meg minden😄 rmélem értitek😊
Szia lenox17
Én nem tartozom azok közé, akik izomból odavágják: vedd meg!
A sört szoktam megvenni, mert nincs "warez-sör"<#circling><#circling>
Tanácsot adni a gondodra azért nehéz, mert a neten számtalan feltört,warez diablo verzió elérhetõ, amiket különbözõ módon lehet elinditani.
Általában elmondható, hogy a játék 3, vagy 4 iso-fájlban érkezik a netrõl.
Ezeket a Daemon Tools program segitségével felmoutolod a gépedre.
Ekkor úgy látod a dolgokat, mintha valóban benne lennének a CD-k a gépedbe.
Keress egy CRACK-könyvtárt és olvasd el nagyon figyelmesen az ott található segédletet, ami ugye többnyire angol nyelvû.
Itt le van írva, hogy mit és milyen sorrendben kell csinálni.
Többnyire elsõre van egy teljes install.
Aztán fel kell tenni a patch-et, amit illik tartalmazni a crack-könyvtárban található fájloknak.
Ha felment a patch hibaüzi nélkül, az már biztató<#papakacsint>
Ezután következhet néhány fájl bemásolása a virtuális CD-rõl a felinstallált közegbe, majd a crackelt game.exe lecserélése.
Mindez az utasítás szerint.
Ha mindent jól csináltál, elindúl a játék!
Két lehetõség van:
Megveszed, vagy megtanulsz warezolni!
Minden személyeskedés nélkül...

cigizel? jársz moziba? iszol kólát? eszel pizzát? Hagyj ki ezek közül néhány alkalmat, és tedd félre. Szvsz még az egészségednek sem ártana😊
4000ft😞sajnos nem mindenki engedheti meg magának...
EnZsolt
Vedd meg, igazán nem drága, és megéri a multi miatt.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hiall

Letöltöttem a diablo2 öt és nem jó hozzá egy crack se vissza néztem miket irtatok de valahogy nem tudtam belöle kideriteni sok minden valami patch kell vagy mi de hanyas?:S nagyon örülnék neki ha valaki megmondaná hogy inditsam el mert mindig cd kér ha fel crack elem valami hibát ir ki:S
zsirfecske
ja tényleg 😊

fél 1kor nem is lesznek sokan fenn :|
légy türelmes 😛

zsirfecske
kéne lem, 12-13 pgemet ajánlottam érte senki sem jött. pedig pul-t 40-ért szoktak...

Rettenthető
Mondd az idõpontot, amikor át kell húzni, aztán vagy ráérek pont akkor, vagy nem.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

nearo
pedig lehet, hogy fórumon több segítõkész embert találtál volna, mint chaten 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

shaba23
chateen próbálkoztam, fórumon nem akartam nyavajogni, most sem azért írtam be😊
Rettenthető
Nem írtad, hogy át kell húzni...

shaba23
én lvl48 vagyok de még nem akadt senki aki áthuzott volna NM-en, hogy tudjak haladni 😄 ennek vagy egy hónapja 😄
egyszer csinálok majd egy 99est
majd ha hülye leszek
bár van amikor már 85-86nál megunom a sok br-t 😄

nekem nem volt még csak egy 94es karakterem
nincs erõm többszáz baalrunhoz hogy 1 lvl-t fejlõdjön a karakter
lvl 90ig br utána meg mf, ott is fel lehet fejlõdni 93ig

Rettenthető
Tisztában vagyok vele én is. Pont ezért írtam oda, hogy még 1.09 alatt... :-/
Ladderen max 94-ig toltam, de már ott is olyan iszonyat lassan gyûlt az xp, hogy már nem is volt cél a 99 (az maximum mellékhatásként jelentkezett volna).

Kandurex
játéktechnikailag a hell, multira van kihegyezve, nagyon nehéz magányos karakterként haladni ott

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mindenre csak nem lehetnek immunisak
eléjük raksz néhány hasadékot, közéjük mész hurrikánnal és amíg azon tanakodnak hogy most megfagyjanak vagy elégjenek a farkasok megölik õket
76-os druidám van hellen vagyok és megakadtam a mephisto elõtt ahol le kell menni a barlangba elötte ki kell nyirni azokat a tûzhidra idézõ valamiket. Na azok mindenre inmunisak mindenre+töltik az életüket ja és még közbe jönnek a zealotok.21 es farkas+hurrikán+hasadék Szerintetek hogy csináljam?

ma van egy csomó szabadidõm elhatároztam hogy lvlezek egy kicsit
az a baj hogy marhára könnyen megunom
meg ha eljutok act3ban biztos abbahagyom mert utálom azt a hosszú és szivatós pályát