Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FAMINE:
+30% Increased Attack Speed
+320-370% Enhanced Damage (varies)
Ignore Target's Defense
Adds 180-200 Magic Damage
Adds 50-200 Fire Damage
Adds 51-250 Lightning Damage
Adds 50-200 Cold Damage
12% Life Stolen Per Hit
Prevent Monster Heal
+10 To Strength
Runa szótól erõsebb a Grief:
35% Chance To Cast Level 15 Venom On Striking
+30-40% Increased Attack Speed (varies)
Damage +340-400 (varies)
Ignore Target's Defense
-25% Target Defense
+(1.875 per character level) 1.875-185.625% Damage To Demons (Based on Character Level)
Adds 5-30 Fire Damage
-20-25% To Enemy Poison Resistance (varies)
20% Deadly Strike
Prevent Monster Heal
+2 To Mana After Each Kill
+10-15 Life After Each Kill (varies)
egyszerûen jóval könnyebben lehet vele aprítani, holott a FAMINE sebzése olyan 2k-4k, míg a Grief 1k-1,5k, még is a Grief nagyon lehet adni? 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de onnan se indul el hiába követem a leirást!
mindegy van xpis majd onnan tolom! Köszi
http://www.diabloii.co.uk/items/page_1/any/any//
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
"te nem vagy noormális, Narancs" Mi alapján dõl el, hogy Nitha drop a teleportáló gameré, Baal drop-ot meg "aki kapja marja"?😄 Bár ez csak költõi kérés volt😄
Zsír leírás.
csak vigyázni kell, hogy ezentúl ikonból indítsd mert amúgy nem mûködik.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ok, este leszek, whispelj rám.
Biztos hogy az op rendszer miatt nem megy?
http://silkiehun.atw.hu/
Kérdésem: hogyan lehet Vista alatt játszani mert nem engedi.
Van valami progi rá?
Köszi
Eredeti a Game!!!!
A Coronet megvan, Rád vár, ma kora este is fent leszek!😊
A chaten marha segitokesz emberek vannak...csak arra voltam kivancsi, hogy hogyan lehet whisperelni vkinek aki nincs chaten, de ezt az informaciot sem sikerült kicsikarnom beloluk...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ha nem élvezed, abban nem tudunk tanácsot adni, hogy élvezd... de azért ezt talán Te is érzed...😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szeretem a diablo2-õt, ez volt az egyik elsõ játékom meg minden. Tényleg tök jó meg izgi meg minden. Idõrõl idõre kedvet kapok hozzá és elkezdek egy karaktert, hogy na, ezt majd jól végig viszem hell baalig.
Nincs is gond egészen act 1 végéig. Ez az egyik legjobb act szerintem, meg az eleje amúgy is tök jó a játéknak.
Aztán átmegyek act2be, ahol úgy érzem hogy ez valahogy nem az igazi, messze van még a hell, meg ilyenek.
Aztán ha átérek act3ba ami a legszarabb legnagyobb és legunalmasabb pálya szerintem, kikapcsolom az egészet.
Egyszerûen megunom. Nem tudom miért. Fárasztó. Szeretnék összehozni egykét magasabb szintû karit mint régen, De ahogy belépek, játszok néhány percet vagy órát, egyszerûen megunom az egészet aztán hagyom két napig.
Így sose fog összejönni.
szóval egyúttal keresnék is akkor alábbiakat:
- min. +70% extra gold-os és minél nagyobb enhanced def-es goldwrap övet
- infernostride cipõt, min. 65% extra gold és jó enhanced def
gold trapper assa-nak kellene, upgrade-re... kösz
Teljesen formabontó nevem van a Bneten (is): Rettentheto.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Szal bármilyen neted van, ha a géped jól van beállítva, az teljesen jó kell legyen😊
zsírfecske: lvl81 druidnak adta hell act2-n a vendor (Elzix?)...😊
Ha számít Neked kisocketelem, és akkor legyen egy lem, ha nem kell a lyuk, akkor fal+shael mondjuk?
Haverokkal szeretnénk játszani egyet úgy, hogy nem bnetre kapcsolodunk hanem iphez. Mekkora feltöltési sebesség kell ahhoz hogy 5en-6an tudjunk játszani akadás nélkül. Elõre is kösz is választ.
ma jelentkeztem be elõször battle.netre. hogy mûködik? tudom vhogy a singleplayerben készített karaktereimet használni neten? ha igen, hogyan? kell hozzá vmi progi?
és fordítva? laddereset singleben?
csak mert van 1-2 cucc, amit szívesen eladnék neten
amúgy AR sem kell sorcinak, helyette is lehetne más. adok érte lem alatti rúnát (ko stb nemtom mi van épp), bár nekem pont csak a faster walk miatt kéne.
def: 64
rlvlv: 67
2 soso skill
20 frw
111 AR
57%edef
30 life
Ha az frw helyén fcr lenne...😉
Szóval mit remélhetek érte...?😊
Köszi!
szóval kreálástól számítva 1 percig megmarad a game, tehát ha pl mfelt cumókat át akarom tenni, akkor erre ideális, viszont ha visszafelé is kell pl valamit cuccolni, akkor várjátok meg passos gameben azt az 5 percet 😊
az említett bemegyek egy open gamebe dolog meg úgy a jó, ha látod,h már megvan legalább 5 perce és 1-2 player van benn 😊
nem ajánlom a mule gameket, mert van, akkor erre utazik, hogy szaladgál bloodmoorban, na meg fenn áll az a veszély, hogy pl tele lesz addigra a game v fullbugos, és nem tudod felvenni a tárgyakat és esetleg eltûnnek ( apró szösszenet: http://hun1.rakanis.hu/D2Lexikon/Irasok/50-50.html#47 )
Érdemes egy waypoint közelében, vagy az act1 város fal külsõ oldalán eldobni a tárgyakat. Persze, e üzenet elolvasása után ez utóbbi lehet veszélyessé válik.. 😊
változatlanul nem értem miért kell ki-be lépkedni. králsz, eldobod 1 percen belül, ki, aztán másik karival be és felveszed.
Ha látszólag minden ok akkor még ottvan a minden battlenet játékos rémálma a "connection has been interrupted" üzenet...
Szerintem az a biztos ha van kéznél egy haver aki felveszi a cuccokat,marad és visszaadja.Sõt hr-t vagy értékesebbet inkább a trade ablakban átadni.
Ha bármi gond adódna akkor elvileg ottvannak a cuccok nála amit utána bármikor vissza tud adni.
http://silkiehun.atw.hu/
gabeone: gold trapper assa a karim. mivel ezek fcr cuccok, nyilván csak casternek, azaz act3 merc-nek jók. illetve a +all skillek minden hireling-re hatnak, de 2 spirit-et asszem másik merc nem is tud hordani.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(