Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
srácok az miért van, hogy a

FAMINE:

+30% Increased Attack Speed
+320-370% Enhanced Damage (varies)
Ignore Target's Defense
Adds 180-200 Magic Damage
Adds 50-200 Fire Damage
Adds 51-250 Lightning Damage
Adds 50-200 Cold Damage
12% Life Stolen Per Hit
Prevent Monster Heal
+10 To Strength

Runa szótól erõsebb a Grief:

35% Chance To Cast Level 15 Venom On Striking
+30-40% Increased Attack Speed (varies)
Damage +340-400 (varies)
Ignore Target's Defense
-25% Target Defense
+(1.875 per character level) 1.875-185.625% Damage To Demons (Based on Character Level)
Adds 5-30 Fire Damage
-20-25% To Enemy Poison Resistance (varies)
20% Deadly Strike
Prevent Monster Heal
+2 To Mana After Each Kill
+10-15 Life After Each Kill (varies)

egyszerûen jóval könnyebben lehet vele aprítani, holott a FAMINE sebzése olyan 2k-4k, míg a Grief 1k-1,5k, még is a Grief nagyon lehet adni? 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nálam vista 32bit sp1 s kiírja valami olyasmit hogy a game nem fut vistan ismert hiba lépjen fell xy oldalra többi infóért
de onnan se indul el hiába követem a leirást!
mindegy van xpis majd onnan tolom! Köszi
Keresd meg:

http://www.diabloii.co.uk/items/page_1/any/any//
L2Goku
Halli, Fiuk a Perfect Zaka mit ér?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

jah igen, komoly az, hogy nem mindegy, hogy x játékosból hányan is ütik Baal-t?😮
...elolvastam hun1-en a baal-run szabályait...

"te nem vagy noormális, Narancs" Mi alapján dõl el, hogy Nitha drop a teleportáló gameré, Baal drop-ot meg "aki kapja marja"?😄 Bár ez csak költõi kérés volt😄

Zsír leírás.
Kandurex
köszike!

nearo
itt a bal oldali menü legalján van "lader only rúnaszavak sp-ben"
csak vigyázni kell, hogy ezentúl ikonból indítsd mert amúgy nem mûködik.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kandurex
ketten igen, de hétvégén jönnek még 4 -en, nem tudom akkor mi lesz :/

zsirfecske
*unid unique (és azért mutatta hogy az pul-t ér)

zsirfecske
másik tegnap: 7mf sc-t árultam pul-ért erre srác mondja hogy uniq coa (crown of ages) és mutat uniq unique crown-t. mondnom neki hogy kösz csíter, az corona volna...

ok, este leszek, whispelj rám.

Azért ketten csak végig tudjátok vinni!😮 Én egyedül egy lvl89-es babával végignyomtam, és még Baal-run-ra is futotta az erejébõl. Pedig semmim nem volt... sõt még el is baftam, mert csak 1600 élete volt BO-val együtt(!)😄
Én 64 bites vista+SP1-el simán tudtam vele játszani.
Biztos hogy az op rendszer miatt nem megy?

http://silkiehun.atw.hu/

Kandurex
egyébként nyomjuk a haverral ketten, nem a battle net -en, ilyen 80lvl körüli karakterekkel, barbár, meg egy druida, ilyen átlagos 2-3k sebzéssel, 😞 van bármi lehetõségünk ezt növelni mert poklon nagyon csirák vagyunk 😞 az a pár runa szó ami használható lenne, meg pont ladderes :/

Kandurex
nincs valami megoldás rá, hogy az only ladder runa szavak használhatók legyenek single-player -ben? :/

Sziasztok
Kérdésem: hogyan lehet Vista alatt játszani mert nem engedi.
Van valami progi rá?
Köszi
Eredeti a Game!!!!
Kandurex
ez én is tapasztaltam, mint a gyöngytyúkok a takonyra, úgy csapnak le a tárgyakra 😊

MINDENT lopnak!!! Én csak röhögök, de tényleg. Tegnap hell duriel q, meg kellett fognom a staffot, mert nem volt helyem. w-weapont kidobtam, egy low Bonesnap(!!!), amit freebe akartam bedobni kezdõ gamereknek. A Bonesnap le sem ért(!!!) egy lvl6x assa felkapta, amikor rákérdeztem, sunyin lapított😄

A Coronet megvan, Rád vár, ma kora este is fent leszek!😊
plu604
szánalom

zsirfecske
trade-ben is mily érdekes arcok vannak. árultam 3 bartuc-ot közben quest-eltem. bejött egy arc mondta hogy show pls. eldobtam a nálam lévõ unid rare övet meg ilyen apróságokat amit épp felvettem hogy legyen helyem (gondoltam vigye ha olyan bugris) + ledobtam egy scroll of infust is. erre felvett mindent és kilépett. bazz quest itemet lenyúlni ez már durva 😊

shaba23
most eppen van idom megint jatszani😊 shaba23 a nevem 😊 (jól emlekszem es az acc nev kell igaz?
A chaten marha segitokesz emberek vannak...csak arra voltam kivancsi, hogy hogyan lehet whisperelni vkinek aki nincs chaten, de ezt az informaciot sem sikerült kicsikarnom beloluk...
<#banplz>
Fedezd fel önmagad!<#banplz>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

de ha továbblépek mivel fogok játszani?😊
szerintem válaszoltam rá...

ha nem élvezed, abban nem tudunk tanácsot adni, hogy élvezd... de azért ezt talán Te is érzed...😄
az hogy mit csináljak <#miaz>
Hát barátom, felnõttél... kinõttél a gamer-korszakból...😞 Nem kell ezen siránkozni, lépj tovább, keress más értelmes az életednek, a dio2-t pedig õrizd meg szíved egyik csücskében, és emlékezz rá jó hangulatban...😉
Mi a kérdés? <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Van egy gondom, remélem tud valaki segíteni, aki esetleg hasonló cipõben jár/járt.

Szeretem a diablo2-õt, ez volt az egyik elsõ játékom meg minden. Tényleg tök jó meg izgi meg minden. Idõrõl idõre kedvet kapok hozzá és elkezdek egy karaktert, hogy na, ezt majd jól végig viszem hell baalig.
Nincs is gond egészen act 1 végéig. Ez az egyik legjobb act szerintem, meg az eleje amúgy is tök jó a játéknak.
Aztán átmegyek act2be, ahol úgy érzem hogy ez valahogy nem az igazi, messze van még a hell, meg ilyenek.
Aztán ha átérek act3ba ami a legszarabb legnagyobb és legunalmasabb pálya szerintem, kikapcsolom az egészet.
Egyszerûen megunom. Nem tudom miért. Fárasztó. Szeretnék összehozni egykét magasabb szintû karit mint régen, De ahogy belépek, játszok néhány percet vagy órát, egyszerûen megunom az egészet aztán hagyom két napig.
Így sose fog összejönni.
zsirfecske
basszus most jöttem rá hogy lehet normal unique itemeket elite-ig upgrade-elni... chance guard pl. elite minõségben már vállalhatóbb ugye.

szóval egyúttal keresnék is akkor alábbiakat:
- min. +70% extra gold-os és minél nagyobb enhanced def-es goldwrap övet
- infernostride cipõt, min. 65% extra gold és jó enhanced def

gold trapper assa-nak kellene, upgrade-re... kösz

Rettenthető
Hogyne, csak mint írtam már korábban: Jelezd, hogy mikor érsz rá, vagy valami elérhetõség adj bneten!
Teljesen formabontó nevem van a Bneten (is): Rettentheto.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

shaba23
Valaki át tud húzni NM-en?😊
Itthon (vidéken szülõknél) nincs adsl/cable, szal 56k modemrõl jövünk fel öcsémmel bnetre. Ha nincs bent necro, akkor pl6-7 minimális laggal is megy, ha nem túl nagy a felfedezett térkép. Ha van bent necro, akkor pl2 is akad...😄

Szal bármilyen neted van, ha a géped jól van beállítva, az teljesen jó kell legyen😊

zsírfecske: lvl81 druidnak adta hell act2-n a vendor (Elzix?)...😊

Ha számít Neked kisocketelem, és akkor legyen egy lem, ha nem kell a lyuk, akkor fal+shael mondjuk?
aaasdd
Sziasztok!
Haverokkal szeretnénk játszani egyet úgy, hogy nem bnetre kapcsolodunk hanem iphez. Mekkora feltöltési sebesség kell ahhoz hogy 5en-6an tudjunk játszani akadás nélkül. Elõre is kösz is választ.
Sziasztok!
ma jelentkeztem be elõször battle.netre. hogy mûködik? tudom vhogy a singleplayerben készített karaktereimet használni neten? ha igen, hogyan? kell hozzá vmi progi?
és fordítva? laddereset singleben?
csak mert van 1-2 cucc, amit szívesen eladnék neten

most rohanok, de megbeszélhetjük😊
zsirfecske
milyen szinten jött ki a +2 soso sk item? nekem level 90-en még nem adott hasonlót sem a gamble néni.

amúgy AR sem kell sorcinak, helyette is lehetne más. adok érte lem alatti rúnát (ko stb nemtom mi van épp), bár nekem pont csak a faster walk miatt kéne.

Gambleztam egy soso coronetet, szerintek mit érhet:

def: 64
rlvlv: 67

2 soso skill
20 frw
111 AR
57%edef
30 life

Ha az frw helyén fcr lenne...😉

Szóval mit remélhetek érte...?😊

Köszi!
Azt mondom el, amit a többiek eddig leírtak, csak egyben 😊
szóval kreálástól számítva 1 percig megmarad a game, tehát ha pl mfelt cumókat át akarom tenni, akkor erre ideális, viszont ha visszafelé is kell pl valamit cuccolni, akkor várjátok meg passos gameben azt az 5 percet 😊
az említett bemegyek egy open gamebe dolog meg úgy a jó, ha látod,h már megvan legalább 5 perce és 1-2 player van benn 😊
nem ajánlom a mule gameket, mert van, akkor erre utazik, hogy szaladgál bloodmoorban, na meg fenn áll az a veszély, hogy pl tele lesz addigra a game v fullbugos, és nem tudod felvenni a tárgyakat és esetleg eltûnnek ( apró szösszenet: http://hun1.rakanis.hu/D2Lexikon/Irasok/50-50.html#47 )

Másik megoldás (mûkõdõképes): bemész egy act1-es szerverre. Lehet normal, nightmare vagy akár hell is. Elmész egy elvont helyre a játékban, eldobot az itemeket és bemész a karakterrel, akinek a tárgyakat szánod.

Érdemes egy waypoint közelében, vagy az act1 város fal külsõ oldalán eldobni a tárgyakat. Persze, e üzenet elolvasása után ez utóbbi lehet veszélyessé válik.. 😊
ezt az egy perces trükköt nem tudtam, azt észrevettem (meg itt monda talán envoka), hogy x idõ után a game megmarad. Mivel nem nézem az órát, ezért egy teszt ki-be lépést találtam ki... ennyi😄
zsirfecske
nemtom én tegnap egy necro és egy assa torch-ot transfereltem így egyedül. mondjuk nem mondom hogy nem paráztam 😊

változatlanul nem értem miért kell ki-be lépkedni. králsz, eldobod 1 percen belül, ki, aztán másik karival be és felveszed.

a diablohoz nem adtak ki valami olyasmit hogy lehesen nyomni 1024be vagy valami?😊
Azért az tegyük hozzá hogy ez a kilépek majd vissza majd megint vissza és eldobálom a cuccokat majd jövök másik karival ez akkor sikerül nagy valószínûséggel ha elõtte nem csinált az ember 1 perces runokat vagy nem lépkedet ki-be másik gamekba.
Ha látszólag minden ok akkor még ottvan a minden battlenet játékos rémálma a "connection has been interrupted" üzenet...
Szerintem az a biztos ha van kéznél egy haver aki felveszi a cuccokat,marad és visszaadja.Sõt hr-t vagy értékesebbet inkább a trade ablakban átadni.
Ha bármi gond adódna akkor elvileg ottvannak a cuccok nála amit utána bármikor vissza tud adni.

http://silkiehun.atw.hu/

zsirfecske
megint le kell írni akkor, hogy az elsõ 5-8 perc felesleges, mert ha játék kreálás után 1 percen belül kilépsz akkor nem szûnik meg és vissza tudsz lépni másik karival felvenni a cuccokat.

gabeone: gold trapper assa a karim. mivel ezek fcr cuccok, nyilván csak casternek, azaz act3 merc-nek jók. illetve a +all skillek minden hireling-re hatnak, de 2 spirit-et asszem másik merc nem is tud hordani.

FragStaR
Ahh ez mekkora õs, na tudtam én, hogy van valami okosság rá. Egyébként csak pénzrõl meg pár kavicsról van szó szal nem nagy érték.. köff

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

nearo
így elsõ ránézésre igen... mármint akik gyakrabban írogatnak, segítenek a kérdésekben... meg az újkra is, mert nem biztos, hogy el merik csórni a cuccokat 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a topikon belül mindenkire?
nearo
én is csak a diablotopicosokra értettem 😊 vagy nemtom mire írtad a néhányat 😊

néhányra😊