Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xNoodlex
Mennyi is a maximum experience? (lvl 99)

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Már régóta a bögyömben volt az egész úgy an-blocke, kár a sok helyesírási hibáért. 😞 Azok zömét sajna mindig csak a post elküldése után látom meg, sebaj, most már marad.

Gondoltam esetleg olyanra, hogy egy kimûvelet formában nem-e kerülhetne fel HUN1 Rakanis-ra? Izé... ez természetesn JancsiPapa-nak szól.

egy soj egy 10 fcr ring a legjobb választás szerintem, 63 fcr legyen meg :]
ennyi kekeckednivaló van részemrõl.

plu604
szánalmas vagy...
reklám -> <#banplz>

Hello! ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
(nyugi ez csak egy vicc)
Nagyon köszönöm a segítséget,erre nem is gondoltam.Leragadtam ennél a barlangnál,és nem is kerestem tovább...
Carmang
Egy csillogó ládikában van benne.
De figyelj arra, hogy több pókbarlang is van ám a játékban. Lehet rossz helyen keresed

Sziasztok.
Bocs hogy ilyen aprósággal zavarok,de teljesen elakadtam.....
A pók barlangjában kellene megtalálnom "Khalim szemét".Már keresztbe-kasul bejártam a barlangot,de sehol sem találtam....
Kérlek segítsen valaki,én hagytam ki valamit,vagy más a megoldás?
Elõre is köszi.
pompás írás,egész végig örömmel olvastam 😊
meg is hozta a kedvem egy kis diohoz
köszi,hogy megosztottad ezt a kis gondolatmenetet velünk

How much can you take,before you snap?

zsirfecske
isten post, meg vagyok hatva hogy én is inspiráltam 😊

amúgy annyit tennék hozzá, hogy tudtommal merc-re nem hat semmilyen +class skill! egyedül a +all skill-ek, szóval hiába a +pala sk.

xNoodlex
<#worship> <#wink>

Ez a Memory-s kép segített erõt gyûjteni egy fun kari leíráshoz. Már korábban is gondoltam, hogy megosztem eme agymenésemet, talán most leszek annyira összeszedett, hogy emészthetõ lesz.

Alap felállás: Eneregy Shield (ES) + Frozen Orb (FO)

Mindig is ki akarta próbálni, hogy eszik-e vagy iszák a dolgot, illetve, hogy egyáltalán mi fán terem. Emellett volt egy perverz ötletem, pontosabban inkább 'érdekes' volt az mint hasznos, de sebaj próba szemcsere. KOnkréten, hogy az Insight-t ne a segítõre rakjuk, nem nem, csak elvesztegetjük jobb kezünk erejét. Még mit nem, vállaljuk be mi magunk a meditiation aurá. Nem leszünk kitéve a merc hülyeségének, ki tudja merre barangol, mit hogyan talál el. Ráadásul az Insgight mehet varázslóbotokba is (staves), hoppá nem is akkora marhaság, mint ahogy elsõre hangzik, csupán egy jobbféle bot kell, tele skillel. Persze ricthig ez volt a szûkkeresztmetszett. Ugyanis ha már erre adjuk a fejünket, akkor ildomos nem bukni a skilleket, amiket ugye egy sima occu+spirit kombó 5-l honorál. Skillek pedig kellenenk ES-nek is meg FO-nak szintén, és ugy általában nem szokta elrontani a sok all-skill az összhatást.

Tegyük fel, hogy ez meg van, rögtön 17 aurás 3 frozen orb, pont jó lesz

Kell még egy-két hasznos holmi, de azok beszerzése közel sem lesz akkor kihívás, mint a fentebbi staff-é. Fontos lehet még egy arachnid. Szerencsére ez már önmagában foglal egy szerény mananövelést (5%), ami ennél a karakternél kulcsfontosággú, hisz a manája lesz az élete. Szükségünk lesz még egy Frostburn-re (40% plusz mana), illetve ha megengedhetjük magunknak, akkor kötelezõen 2 The Stone of Jordan, avagy közismertebb nevén SoJ. Szintén tehetõsebbeknek Mara amulet, én ezt annó nem igazán találtam reálisan elérhetõnek, így kénytelen voltam a 3 cold amut egyfajta átmeneti megoldásként elfogadni, és vele együtt a tudatot is, hogy a + skill nem fog menni Lightning vonalra 😞
A kötelezõ Sorc torch és Anni is említésre méltó, stat+ resist, no comment, visszük!
Ezt követõen a dolgok tovább boncolgatása szintén izlés, és nem utolsó sorban pénz dolga. Ha van rá keret be lehet szerezni, ami szem szájnak ingere. Nekem egy mage plate-be kirakott Lionheart jutott. Mint késõbb kiderült nem is olyan rossz, sõt egy bizonyos volnaról tekintve nincs párja. Errõl még késõbb. Sapka szintén ahogy tetszik, jómagam um-lt Shako-nál maradtam. Végezetõl pedig a cipõ: + 5% manát varászolt a lábamról a Silkweave mindösze 4 pgem-rt 1 éve. Több mint fair inséges idõkben, burzsujéknak 50-s WT vagy, amit megálmodtak az elõzõ éjjel.

CTA-m nem volt, sõt a 2 sojból csak az eggyik lett meg, 9 ES memory is csak leányálom volt, így kénytelen voltam a sajátmagam által talált occuval felcastolni a mennyei mana pajzsot.

Stat pontok. Uh na ez egyszerû mint a faék. Mindent lehet energyre tolni. Ügyesebbek, mint pl én 😛 kilegozták pont úgy, hogy a Frostburn a maga kis 60 str-jével is felférjen, nem beszélve a Silkweave 65-jérõl, Overall van 79 str, 59 vit, 519 energy-m 90-s szinten (dex említésre se méltó).

A heal pointok alacsony száma kicsé frusztráló tud lenni, de itt jön be a shakó és a Lionheart. Ez utóbbi ugyanis 50 hp, 25 str, 20 vit, 10 energy 15 dex-l messze a leghasnálhatóbb kezdõ cucc. Hovatovább életrészrõl maximum egy jóféle Forti tudja vele felvenni a versenyt, de a 4sox miatt csak 77+ str req-s páncél játszik, az meg jelenesetben TÉMA. +30 allres, +25 str, komolyan ha az ember belegondol vicc, nem biztos, hogy elcserélném.

Skills: Mindenféleképpen a telekinesis+ energy shield-el kezdjük a maxolást. Aztán Fo, cold mastery, és legvégûl ice bolt. Egy-egy pont wramth, static field, tele. Jónapot kívánok, ennmyi az egész.

Saját tapasztalatok. Na kérem ez az ami, lehet csalóka a korábbi ES sorc hiányában. DE, olyan szinten durva a manavisszatöltés, hogy az már fáj. Def és resist a kiritkán aluli lesz, mégis, nem hazudok ha kijelentem, nyugodtan oda lehet állni Lister-k elé Hellen. Ha nem mana burnos, körbe röhögjük. Csicskát kell csak jól pozícionálni és nyert ügyünk van. Cold immunokat szintén csicska intézi.+ Static Field

Apropó csicska: Eth Obodience eléggé fainos, bár infi még inkább, de szükség törvényt bont. A pénz nagyúr. Aki pedig igazán pro akar lenni, az nem eth Stone-t meg Shaft Stopot tesz rá, de nem ám. Sanyi komával hosszas tanakodás után megállapítottuk, hogy a damage reduce egy pár helyen olvasotakkal ellentétben NEM müködik a segítõn. Mivel mi a teleportálással ki tudjuk kapni a szörnyek elõl bármikor, nem úgy mások (alapesetben), FHR nem annyira kritikus. Azt pedig gondolom nem kell bemutuani, hogy mennyire idegesítõ, amikor hydrák lekapják a hõn szeretett segítünk életet, holott a legdurvább cuccok vannak rajta. Guardian Angel +15 max allres + pala!!! skill, (merc pala aurát tol) nagy armorban. ETH-n meguppoljuk 2000+ def-t produkál. 90-s allressel fog rohangálni, ami szerintem türhetõ, többek szerint is, ezért melegen ajánlom.

Szóval nagy vonalakban én totál odavoltam érte. Egyedõl a 3 FO-s bot-t találni munka, egyébként nagyon kevés pénzbõl ki lehet hozni egy ütõs karit. És itt nem létfontosággú a soj, arach, csak nem árt ha van. Mana 1 csettintésre visszaugrik maxra, 5-6 hydra is legjobb esetben félig tudja leverni. Nem sok félni valónk lesz a ha nyugodtan játszunk, talán a poison a legádázabb valami, amivel találkoztam. Ezt viszont ki lehet kompenzálni egy sor antitode potival vagy akár kettõvel is. Másra nem nagyon lesz szükség, még egy sor life poti + egy sor full reju, de ezek kombinációja remekül testre szabható stílusunkhoz mérten.

Ha valami kimaradt írjatok.

xNoodlex
Nem írta hogy elsõ karaktere...
De ha az, akkor tényleg jobb mondjuk egy blizzes.

én fire sorccal kezdtem ezt a laddert és meg kell hogy állapítsam,jó cuccok nélkül szart sem ér. egyedül még csak csak tudsz haladni, bár azt is nehezen, de 2 vagy tobb playernél már reménytelen
elsõ karakternek nem érdemes választani
egyébként pvpben egész jó tud lenni

xNoodlex
Én dexterity-re, energyre 1 pontot se raktam, strenght-re amennyi a kétszer uppolt viperhez kell, többi meg vitality.

Nem hinném, hogy annyira gyakori lenne, de még ha az is, úgyse ér semmit nem?

zsirfecske

jó hát ha nem hydra-zol nem olyan jó staff. amúgy pont az olcsó és jó fire staffok miatt nem tennék én dex-re..

más:
ez gyakori dolog csak eddig én nem találkoztam vele?

xNoodlex
Light skillek: 1 static, 1 telekinesis, 1 teleport
Fire skillek: 1 inferno, 1 blaze, 1 firewall, 1 warmth, 20 fire bolt, 20 fire ball, 20 meteor, 20 fire mastery
Ezek után még marad bõven skill, amiket tetszés szerint.. Valamilyen pajzsra mindenképp érdemes + én anno a maradékot enchantra tettem, ami késõbb sokszor hasznos lehet (pl. csicsonak is), de hát ízlések és pofonok.

zsirfecske
statokkal nem nagyon tudok segíteni, de vitality-re pakolj elsõsorban, str csak annyi ami armorokhoz kell (55 vagy 74 stb), energy-re is mértékkel. bár ha manára építed energy shield-del akkor ez sem mérvadó 😊

viszont van egy neked való memory staffom +3 hydra és +2 fire mastery, majd este belinkelem 😊

gilgames00
Sziasztok!
Bneten nyomulok fire sorccal,de nem igazán tudom mire kéne pakolnom a skill,stat pontokat.Csak tûzzel akarok harcolni!Tudna vki nekem segiteni plz?elõre is kösz!

Na jól van, írj rám, aztán megmutatom 😊
Aspy, a felesleget töröld már légy olyh kedves 😊

van egy 5 tornado dru helmem, szép zöld 😊
kell?

Szerintem mf sorcin ahol nem a szintekre hajtasz még a blizzard synergy varázslatait sem igazán fogod tudni kifejleszteni, nemhogy még egy 5-10 pontos energy shield + 20-as telekinesis-t. Max vita helyett én 75% blockot tennék rá ha azt akarod hogy kicsit jobban bírja a strapát, bár mefit minden gond nélkül lehet runolni -resistekkel és 0 blockal.
xNoodlex
hát én mindig is vites sorcokat csináltam energy shield nem jött be nekem de hát ízlések és pofonok

vigyori14
Üdv.
most csinálok egy blizard os sorc ot, és szerintetek érdemes minden pontot energy re tenni és mellé használni az energie shield et?
vagy inkább jobb a vitalyti re tenni a pontokat?

vagy ez a full mana sorc inkább a light sorc oknál jobb?

No... a neten forgó táblázatok pontosságát egyértelmûen megcáfolom😞 Amit linkeltél oldalt a barbar berserk támadására helyesen adja meg az ias/fpa értékeket. Nincs bp 86%-nál, sem 125%-nál.

50 ütést számoltam (shift+klikk), és mértem stopperrel az idõt. Elosztva az az ütésszámot az idõvel kijött az aps jó egyezésben a linkelt kalkulátorral😊

IK maul + 2 shael -70 ias
IK kesztyû -25 ias
és 3 IK helmet csináltam: alap, 1x 15ias, 2x 15 ias

Az üres helm-el 1,9105 aps (~13 fpa)
1x 15 ias helm-el 2,0984 aps (~12 fpa)
2x 15 ias helm-el 2,1037 aps (~12 fpa)

Csak gondoltam megosztom Veletek a "Dio2 tudományos alapra helyezett karaktertervezésének" ezen lépcsõfokát...😄😄😄
IAS részrõl:

HUn1 Rakanish oldal által közölt adatok nem teljeskörüek. Kétségkívül a te esetedben nem egyeznek az adatok az általam adott forrással. Ha nem bízol egyik be sem, akkor marad a saját tesztelés. Sajnos jobbat nem tudok mondani. AZ ilyen esetekben meg kell nézni ténylegesen mit számol a játék, mert az lesz a tuti.

Köszönöm szépen a tartalmas választ!😊

A DS&CS dolgot én is láttam Arreat Summiton, csak azt nem tudtam, hogy összeadódnak-e a fegyverek DS értékei.

Viszont ami megtetszett! Ez úgy nem jött le, hogy a 75% block-nak nem csak elõnyei vannak, hanem hatalmas hátránya is!😮 Pedig singleben volt egy pajzs+1H berserkerem. Teszem hozzá, hogy az a csóró felszerelésébõl adódóan mindössze 2300 élettel rendelkezett, ennek ellenére simán végigjátszottam vele Hell-t is. Igaz a minionokat és Baal-t csak pl4-en tudtam kinyírni...😉

Az IK set-el én is az fhr-re tenném a hangsúlyt, valamint a nagy life-ra!😊 Life potit és full rejuvot meg lehet inni bõségesen😊
Teszem hozzá, hogy én a tömegpusztítást úgy oldanám meg, hogy beugrok a tömegbe, tolok 1-2 warcry-t és onnantól kezdve van kb. 2,5-3 sec-em hentelni. Ha meg lemegy a life/mana, akkor pörgök egyet ww-vel, és máris maxon vagyok.

Csak az ias problematika nem hagy nyugodni😊 Nem mindegy, hogy a helmbe 30 ias-t, vagy 2 pametistet teszek (nagy ED jwl-t feleslegesnek érzem, meg 80 life az mégis 80 life😄).
Kandurex
nem fogsz vele haladni, hasznavehetetlen, summon + corpse exp. és okés a dolog (+plusz a töltelék átkok ampfy, desc)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FragStaR
Okse, csak mivel a második karim még csak (bnetes) nem akarok úgy járni vele mint a fire trap es assasin ommal, hogy normálba hawai volt. De amint átmentem nightmare re kb semmit nem tudtam kinyírni vele. A resist fire ek miatt.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Corpse explosion sokat segít, egy pontot én semmilyen körülmény között nem sajnálnék rá. Egyébként kérdésre a válasz: kellõen magas bone spear esetén igen.

FragStaR
Pure nuker nekró t csinált már vki? Végig lehet vinni hell ig - ?
Szal csak teeth , bone spear, bone spirit, bone wall, meg bone prison. Elég lesz a dmg a végén is?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

DS, meg minden ilyen esemény összeadódik. Bár a weapon masteryrõl Critical Strike (CS) jön, és az teljesen más.
A CS és DS érték nem adódik össze, hanem kiegészíti egymást. Elsõdlegesen a CS fog latba esni, ez barbinál átlag 22% kb. Majd a fennmaradt érték jelen esetben 78-t a DS fogja pótolni, de olyan formában, hogy a 78=100% max lehetséges DS. Ahhoz, hogy CS és DS értékeid max 100% critikus érjenek: vagy a CS-t, vagy a DS-t külön külön VAGY pedig egyszerre mindkettõt 100%-ra kell tornászni.

Tehát képletet is be fogom rakni a pontosság kedvéért, igaz arreaton fennt van ez is 😛

critikus sebzés = CS + (DS/100)*(100-CS)

22 CS mellett tegyük fel van 80 DS-ünk (fenti számok kedvéért). A 80 DS értéket átfogja konvertálni CS értékbe, mert ha van CS, akkor az az alap. 78% CS érték hiányzik. Van 80 DS akkor ez a 78-s szám 80%-t jelenti. Azaz 80 DS per pill 62,4 CS-nek felel meg. Remélem érthetõ volt. Összességében van 84,4 critikus esélyed. Hülye a rendszer, ez van. :S

Következik képlet szerint:

22 CS + (80/100)*(100-22)

22 CS + 0,8* 78

22 CS + 62,4

Két Death fegyver frenzyhez nagyon ideális, sok egyébb mellett ezt is kipróbáltam, megspékelve sok-sok faster run/walk opcióval. Gyors hatékony, hisz ebben a felállásban nyugodtan mehet neki angelic set amu és ring (ez utóbbiból 2 is, ha úgy hozza úri kedvünk). Az ellenfelek köpni nyelni nem fognak a káosz közepette. Mert amit látunk az maga a káosz. Egy kattintásra minden széthúllik, és mehet a következõre a kijelölés. Ha kellõen fel vagyunk pörögve szellemileg, akkor ezt a karaktert semmi sem állítja meg. Annyira kell csupán figyelni, hogy ne kattintsunk mellé. Ha nagyon jók vagyuk még a Lightning spelleket is lefutjuk. Szerintem egyszer mindeninek látni kéne azt a eszeveszett felfordulást.

Berserk:

Szimpatikus dolog jó nagy sebzés, magic dmg, szinte tökéletes, szinte...

Ahogy én utána olvastam. Vagy pajzzsal nyomod, vagy egy nagy fegyverrel. A 0-s AC miatt a szörnyek mindig eltalálnak, te pedig pajzs esetén 75%-kal blokkolni is fogsz. Azaz a játék 75%-ában a karakter nem tud támadni, az összes idõ elmegy a védekezésre. A Faster hit recovery itt csak tompítja a hatást, de alapvetõen nem szünteti meg.
A második felállásban nincs pajzsod, hanem egy nagy fegyvered. Nem megy kárba a drága idõd, mindenkit egy ütésre megölsz és közbe reményledsz, hogy nem halsz meg. Élet/mana lopás magic sebzésbõl uganis NINCS, zéro, nulla. A sok találattól pedig hamar csökken az életed, és hamar azon veszed észre magad, hogy life potikat nyakra fõre iszod. Jómagam Pheonix két kezzes fegyverrel próbálkoztam kevés sikerrel. Ezek után nem is erõltettem a dolgot. Hero editorban éppenségel lehet kisérletezni ha nagyon ráérsz, ámbár én sok jót igérek. Próba szerencse.

sajnos ez sem gyõz meg most...😞

Nem értem, hogy a blizzard miért nem teszi fel arreat summitra a korrekt BP értékeket...?!😮

A problémám: IK maul 2x shaeled + IK-kesztyû= 10-40-40-25= -95ias, ami a progi szerint 13 fpa-t jelent (tehát éppen nem ütök másodpercenként 2-t!) Ha viszont teszek még mondjuk a helmbe 15ias jwl-t, akkor -110, ami az oldal szerint már 12 fpa (2 hit per sec), azonban a második 15ias jwl már nem változtat ezen...

Szerintem egy buta, harcképtelen sorci üt másodpercenként 2-t egy 2H staffal... De otthon meg fogom számolni ezek után! Stopper és 30 sec-ig ütök bele...😄 Statisztikának jó lesz!😊

Nah, viszont a neten forgó ias-táblázatok szerint a bp-k 86% és 125%-nál vannak... 125% lenne a 2x 15ias jwl a helmben, de a kalkulátor szerint ez nem okoz bp-változást...
A kérdésem nem erre vonatkozott...😊

Tisztában vagyok vele, hogy 100% a max (logikus is annak, aki érti a matekot😄), hanem arra vagyok kíváncsi, hogy amikor egyik fegyver sebez, akkor 100% DS-el üt, vagy 43 + 15 %-al... Nem mindegy😉 (lvl86-os baba, 2 Death karddal, Gore-ral volt a felállás ugye.)
plu604
hehe amilyen régen játszottam vele még az is lehet.

akkor Te törtölted lol😄
plu604
jah, ez esetben törölve lett. nem látom a karaktert, nem tudok belépni vele.

nem kell ahhoz visszaállítani az órát. én simán be tudok lépni az expired karakterekkel és utána megint normál lesz

ezért kérdeztem, mert ha experied lett, akkor állítsd vissza a gép óráját, és lépj be, aztán állítsd vissza és kész😊 nem próbáltam csak olvastam róla😊

Figy, gosuk! Necces lenne egy IK barbart berserkre tápolni?😉 Minden noob ww-zik, és olyan sablonos... Jó statolással lehet neki adni pár 1000 life-ot, és egy prayer hirelinggel még duelben is érhet valamit... (nah jó igazából ezt én sem gondolom komolyan!😄)
ha expired lett attól még tudod használni
próbálj meg belépni vele

plu604
expired lett sztem...
köszi a segítséget, akkor nekilátok

xNoodlex
Illetve tényleg maximalizálva van, de 100 vagy 101 % az már tök mindegy... 😊

xNoodlex
It is possible to get up to 100% chance for Deadly Strike. Anything above 100% is discarded.
Rosszul emlékeztem. <#pardon1>
Itt utána is tudsz nézni, SPECIAL MAGIC EFFECTS-nél.

xNoodlex
Nem, maximalizálva van a deadly strike meg crushing blow is. Pontosan nem tudom hány % a max, de ha Arreat Summiton utánanézel, ott megtalálod. Anno én is ott olvastam.

Köszönöm a gyors választ, akkor nekilátok... ha esetleg van még valami gixer, akkor jelentkezem 😊

Amúgy ha már itt vagyok: nem vagyok egy nagy Diablo guru, bár albiban hálózatban elég sokat nyomtuk a haverokkal. Tudtok ajánlani vmi oldalt, ami jól leírja (érthetõen), hogy melyik karakterrel hogyan érdemes fejleszteni, mik az ajánlott fejlesztési módok? Nekem eddig az asassin jött be a legjobban de kicsit favágó módon csináltam a fejlesztéseket... mondjuk így is élveztem a játékot 😊

Üdv, Crossroad
Kandurex
nya:

1. nem kell eredeti, ha az otthon eddig játszott karakterekkel szeretnétek nyomulni, viszont, ha a battle.net -en akartok játszani akkor viszont szükséges

2. kompatibilitás, mint mindig számít, szóval célszerû ugyan azt a patch -et használni (ha jól tudom most 1.12 tartanak)

3. regisztráció akkor kell, ha a battle.net -en akartok játszani

Netes játék: csinálsz egy szervert a multiplayer menüben (elõtte kideríted a géped IP címet, bepötyögöd a google -ba "saját ip" és elsõ találatra hozza 😊, és ezt az IP -et megadod a párodnak, aki a multi menüben csatlakozik, elõtte célszerû leverni a tûzfalat a szerveren ha van

Battle.net: eredeti szükséges, szóval ez kiesik

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok!

Gondolom, hogy volt már téma, de ameddig vissza tudtam most olvasni, nem sikerült választ kapnom a kérdésemre...

El tudná valaki mondani azt, hogy hogyan mûködik az online játék (diablo2)? Még soha, egyetlen játékkal sem játszottam interneten keresztül, így nem igazán tudom, hogy mi a pontos menete és mik az esetleges buktatók.
- Eredeti játék kell hozzá, vagy crackelt-el is megoldható? (Nekem van eredeti, de a páromnak, akivel játszani szeretnék nincs...)
- Számítanak a kompatibilitásnál esetleg a kiegészítõk, pach-ek (mindkét félnek pontosan ugyanazt a verziót kell-e használni)?
- Kell regisztrálni valahol a dologhoz?

Régebben próbáltam Age Of Empires-el egyszer kétszer a dologt, de ott nem jött össze valami miatt. Tûzfalat, nod32-t kilõttem, figyeltem verziószámra, de valahogy játékindításnál mégis mindig kidobott...

Elõre is köszi a választ!

Üdv, Crossroad
Néha beugranak ilyen kérdések, és muszáj feltennem õket!😊

baba, frenzy-vel két Honorral (vagy két Death-el is) összeadódik a deadly strike, vagy fegyverenként számít...?

Tehát két Death Pb + Gore egy lvl86-os karin 101% deadly strike-ot jelent, ergo biztosan, minden ütéssel duplát sebez...?
fizikailag lett törölve vagy "expired"?

Az (ele)mentalista tápos, ld. Uri Geller😄😄😄 A csontos necro meg élvezetes. Nekem egy lvl85-ös elementál druidom van, meglehetõsen tápos!😊 Jó vele játszani, de azért nem sz@rom össze magam az izgalomról😄

Apropó nincs vkinek 3 sox (vagy fehér) +3 tornados dru helm-je? Vastagon megszámítom😉
plu604
visszatérek kicsit d2-höz (hiába, örök) de sajnos az elõzõ karim (trapper assa) törölve lett... :/ újat akarok kezdeni, célom nem a pvp, hanem hogy inkább végigvigyem a hell fokozatot is. melyiket lenne érdemesebb? elemental druida vagy csontos necro?