Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
büszke lehetsz magadra,hogy TE már vagy valaki. gratulálok
How much can you take,before you snap?
Jobb is, mert a tied is csak 4 éves, én pedig már akkor is itt voltam amikor ezt az oldalt még superwareznak hívták.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ismered a mondást? Bölcs maradtál volna,ha meg sem szólalsz. "Ennyi".
most attól, hogy te úgy gondolod, hogy 1.07-tal megszûnt a classic, attól még classic maradt, bármennyire vagy te 'önjelölt' kõkemény diablós.
Amiket te felsoroltál azok a LOD extra tartalmai, a szabályrendszer mást jelent. 1.07 után már csak LOD van, akár új cuccokkal és pályákkal, akár anélkül. Vannak immunisok, van static limit (33%, 50%), a spellek ugyanúgy mûködnek mint a LOD-ban, 2kezes fegyverre attack bünti jár ww-re. Nemtom mit nem lehet ezen felfogni. Tipikus classic sorci: 400 élet / 1600 mana, 20 warmth, 6 fast cast. LOD sorci: 2000 élet, 800 mana, 5 wamrth, 175 str, max block. Classicban nincs delay a spelleken, nincsenek immunis ellenfelek.
Megjelenés óta toltam a b.neten, valszeg jobban tudom mi az a classic mint aki nemrég kezdte.
1 classic lvl 99-et láttam az utóbbi két seasonban eun (eastes listát nem néztem), az pedig köztudottan a már patchelt act 5-ös hackkel jutott el odáig, baalrunnal, egyébként talán level 95-ig láttam classic karikat és azok is már cinkes, hogy nem a legit csrunos módszerrel jutottak el odáig
egyébként mint mondtam, kb 0 bnet tapasztalattal nem kéne észt osztani a fairplaybõl, mert rosszul veszi ki magát.
'😄D'
javaslom, hogy install d2, vedd ki a pipát az expansion karakternél és játssz egy kicsit
Staticcal leviheted 1%-ra akárki életét? LE, classicban le lehet
és most a többi, amit te mondasz, az a patchrõl szól, nem a játékmódról
eleget classicoztam az utóbbi évben, hogy azt mondhassam, hogy nagyobb kihívás, mint a lod.
mellesleg :
druidát és assát felejtsétek el
- nincsen act 5 (remélem nem is lesz...)
- nincsen se rúna, se charm, se jewel
- kisebb stash, nincs weapon switch
- elite itemek nincsenek, unique és set itemek közül csak a normal itemek vannak meg.
- circletek, crafted cuccok, class-specific itemek, eth itemek nincsenek
- dex nem számít bele a blockba, amit a pajzson látsz, annyi a blockod
- armor nem kaphat socketet, csak a rare, SoJ-os sockolással
- javelinek, throwing knife nem lehet magic sem
- kevesebb dolog spawnolhat a tárgyakon/kevesebb stattal
parancsolj, classic
ha nem baj, ezentúl a te véleményed sem lesz meghatározó a számomra.
Egyszerre 4 klienst futtatni meg mhzni az biztos nem csalas. Gondolom blizzard is csak viccbol banolt joparc accot mhzasert. Persze lehet itt magyarazkodni, csurni csavarni a dolgokat de attol meg ugyan ugy csalas marad.
Swedish people are albino monkeys
de most mondok neked egy példát : chczok, classic hardcore.
nincs se rúna, se jewel, se charm, se shako, legjobb set az iratha set, legjobb fegyver a spectral shard (meg lehet õket nézni és hümmögni), szörnyek szintjei nem ugyanazok, már egy lvl 80 (!) karit megcsinálni tovább tart, mint 8 lodos karit elvinni 80-ig.
Na most kell az expeléshez az, hogy 8 player gameben ketten öljenek csak (legjobb xp eloszlás), lételem a bo (battle orders) lévén hardcoreról van szó, nincs cta, hogy a hammerdin vagy bárki a csapatban bozzon - kezdjük ott, hogy magadtól nem fogsz húsvér emberekkel teletölteni egy gamet, ráadásul ezzel a módszerrel 5x annyi csrunt kell vinni (lehet keveset írtam!), hogy ugyanazt az expet megkapd, mint amit 2/8-ban.
Loadert már régen meg kellett volna engedni (látjátok, 1.12ben megengedték, hogy ne kelljen berakni a cdt, addig a mountolása IS cheatnek számított!), hiszen ugyanannyi cdkulcsot, ezáltal játékot vesznek meg, ahány kulccsal õk felmennek
Ezért vicces itt nekem az, hogy jönnek itt emberkék nulla vagy szikrányi bnetes tapasztalattal és lobogtatják a szabályzatot és a fairplay fehér makulátlan zászlaját, miközben fogalmuk sincs arról, ami történik.
Én világéletemben egyedül játszottam, magamnak, duelben mindig is 49-es karaktereket indítottam, nem vertem a faszom a cuccaimra.
köszöntem
várunk szeretettel
másrészrõl meg eleget játszottam bneten cheat nélkül (jézusom, 4 éve)
ebbõl kb 3 hónap volt, amikor használtam mht
loader meg no comment, azt sem tudod mirõl beszélek, de te nagyon okos vagy
Mert nem mindenki úgy fogja fel a játékot mint pl. te.
Mert lusta és baszik normálisan játszani ha egyszer cheattel "minden könnyebb".
Mert szimplán balfasz és cheattel májernek érzi magát stb.stb...
És mivel nagyon sok ilyen ember van (és sajnos lesz is a Földön) cheaterek mindig is lesznek...
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
F
de sajnos így van ez MO-n. ha más scal akkor már énis elvesztem a gerincem. csak azt nem értem mi a francnak kell cheatelni. mert könnyebb... hát nem a kihívásért jászol? én pont az izgalom miatt játszok, nem azért h legyen egy lvl71234 paladinom meg egy draon sword of the leech kingem... attól még nem fog több csaj bukni rám...
de ezek szerint, már csak kevés embernek van gerince.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
F
Attól, hogy neked könnyebb attól az még nekem lehet rosszabb. Pl. ha mfelsz, MH-val percenként mész mefihez anélkül 2-3 perc. Most a számoknak nincs jelentösége az arányokon van a hangsúly. Ergo neked MH miatt több esélyed van mivel adott idõ alatt több runt tudsz lefutni.
A több diabló egyszerre viszont nem csalás. XP-n pl minden segédeszköz nélkül is használható, ha meg töb géped is van hozzá akkor meg pláne.
(haver paladinnal)
-na ez mit tud. holy fire, sebzés és még mi az anyád úristene. jóvan, jólesz ez.
én nekroval:
5-öt a strengthre, mert akkor felvehetem azt a bigyulát.
taktika: bemegyünk és széttunkoljuk tesó. zsákmány elosztása: végülis mind1 😄
nagyon látszik h FPS-esek vagyunk <#confused>#confused>
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
elég régóta játszom de ilyet még soha nem csináltam eddig
ez lett belõle:
kipróbáltam és shenk egybõl megajándékozott egy skullderrel, amit az elsõ jelentkezõnek oda is adok ingyen 😊
multi accal sincs probléma,ha csak saját célra használod (vagy ha nem értesz egyet, akkor még nem loptak meg nagy értékû tárggyal cuccolás közben)
a faszit nem, a gépét sajnálom: http://www.youtube.com/watch?v=1EJXTh4HMAE
igazából tegnap este már nem volt kedvem számolgatni,azért írtam be 😊
akkor a 3975el még el vagyok maradva egy kicsit :
istenem.
Swedish people are albino monkeys
tudok cuccolni egyedül, szintelni magam egyedül, hcn tudom bozni magam, tele tudok tölteni egy gamet hc baalrunban...
Ha te soxolod, 600*1,5*1,5 = 1350 (vagy Delac szerint 1352)
Forty +200ed + 15 def
600*1,5*1,5*3+15 = 4065 (Delac számítását követve: 4071)
Ha bekapcsol a Chilling armor akkor a teljes defet növeli +115%-kal...
Fincsi😊
---
Más: tegnap láttam egy javazont. Convi aurás hireling (Infinity), meg Redemption aura (Phoenix) volt rajta. Basszus, ne már, hogy 0,5 év alatt ezt vki legálisan összeszedje...😮 Nekem egy "szaros" Coh jött össze 1,5 hónap alatt:S Igaz teleport hiányában act bossokat nagyon ritkán runozok csak, de alvl85-öt majdnem napi szinten. Meg azt sem értem, hogy mibõl... Szóval a tárgyaknak nincs értékük, nagyon kevés itemet lehet eladni, akkor marad az, hogy rúnát találok, és rúnát rúnára tradekel... Ehhez viszont nem kell mf, tehát marad a mázli...😮
Rúnákra is a alvl85-ös drop-szabály? Tehát Pit lvl2-ben találhatok Zod-ot?😊
meg ez a 30 napra ban nem valami meggyõzõ. VALVe-os játékoknál egyszer WH-zol és az egész accountod permet kap. (pl hiába CS-ben aimoztál, Tf2-õt is tiltják). és mindjárt kevesebben próbálnak hekkelni.
de vannak wow-os ismerõseim, azok is mind hekkelnek, D2-ben is szinte mindenki. blizzard elég félvállról veszi. engem pl zavar, ha valaki hekkel és tönkreb@ssza az én szórakozásomat is. dehát ez inteligencia kérdése.