26171
-
#4916 Van kulonbseg vicc es komolysag kozott. Te meg ezzel nem vagy tisztaban.. Errol ennyit. Varja mindenki a nyomorult peccset csendben, nem kell egymasnak esni emiatt. Nem rajtunk mulik ugysem. -
#4914 Emberök valaki nem adna nekem egy burizát? nincs kedvem pindle vagy mefi runozni. BOTozni alapból nem akarok,mert utálom a csítelést. De mivel gondolom vannak itt egy-páran akik botoznak,igazán adhatna valaki.Nekik majd úgyis szerez másikat a bot. Na lécci,lécci:-))))) -
#4913 Tudjak a szuleid, hogy oldoklos jatekkal jatszol??? :DDDDDD -
Aspyrin #4904 www.gamecopyworld.com
Onnan leszedheted az official patchet + a cracket is. Először install full(multi is elég),aztán másold be azt a 2 filet amit írnak a könyvtárba, aztán patchelj, aztán a crack file. Ezekután robognia kell :-) -
#4902 Fullon sem megy.
Cracket hol találok hozzá? -
#4898 ok:) -
#4896 Pedig nem fog kijönni a frozen throne elött:) -
Aspyrin #4894 Ha jól értem csak szingliben akarod nyomni.. Javallom installáld full-al, majd ezután használj cracket (az eredeti filet mentsd el vhová, hogy később visszavarázsolhasd), ha nem megy próbálj másik cracket pl. -
#4893 Acc rá pénzt? :P
Más javaslat? -
Braveheart #4892 jah kiegészítővel együtt 2990. Én meg anno 12-ért vettem a simát... :) -
#4890 Hell!
Gondoltam kipróbálom ezt a gamét.
Feltettem a Szinli playert, crackeltam ahogy kell. Majd inditás után elsötétül a képernyő s úgy is marad. majd ezt írja:
"Diablo II Server Exception
Unhandled Exception:
Acces_Violation (c0000005)"
mi lehet a probléma?
Köcc! :P -
#4886 "Különben is ki vagyte nemis ismerlek :)))"
10 millio ember él az országban:) -
Aspyrin #4885 Legalább feldobtuk 1 picit a topicot, ha már blizz nem ad okot rá ;-) -
#4883 Gyere Aspyrin anyázzuk már a kiskölköt:) -
#4882 Ez nagy sértés volt:) -
#4880 Látom nem vagy képben. -
Aspyrin #4877 Mi a sz.r van picikém unatkozol ? Te iq vezér ki kért arra, hogy nyomjad itt az okos szöveged ha ? Nem szólt hozzád senki, ha nem bírsz magaddal menjél homokozni, a piti beszólásaid meg tartsd meg magadnak "barátom". -
#4875 Fiúk, itt kötelező veszekedni+káromkodni, vagy lehet simán "fórumozni" is? -
#4873 Dav:148588514 -
#4870 GF fogalmazásában: free expansion:) -
busmanus #4868 Bill Roper azt mondja, hogy kijön a patch, amint ki tudják adni :) -
#4866 mér a kép a lénye te:)
iga,z ogy fotósop is lehet, de ha meg csak értelmes szöveget rizsáznak a fejednek:)))
akkor jobb lesZ? :) -
Árnyvadász #4865 Mintha Bill Roper beszélt volna. Abszolult egyetértek veled. -
busmanus #4863 bnet forum :)
How the heck is it possible to delay the release date of a patch THIS long and THIS many times.
The first estimated release date must have been a year ago! Then it was end 2002, then it was february, then it was E3, then it was 3 weeks after E3, now it is delayed again?
WHAT IS THIS: ARE YOU COMPLETE IDIOTS OR YOU DO THIS ON PURPOSE? -
busmanus #4862 ja, de ez a parázsvita kezd már unalmassá válni -
busmanus #4861 :) -
Árnyvadász #4860 A parázsvita képeségetekre tegyetek +3-at, már legalább annyit fejlődőtt reggel óta:)
Amúgy a tárgytalálás a cél, legalábbis akkor ha már 30-adjára viszi valaki végig a játékot. Most már én is csak a tárgyak miatt játszom a Dióval.. De ehhez kellett egy év hcDiozás:) Tegnap előtt óta megvan a Morrowind.... Azt hiszem ez mindent elmond.... :) -
busmanus #4859 várom a patchet, ez tény, ugyanis, ha kijön, akkor megint előveszem a diablot és elleszek vele egy darabig. nekem nem jön be az ész nélküli bocizás meg az ész nélküli mfelés, a rendes játékmenet meg már kezd unalmassá válni számomra, szal addig biztos nem fogom elővenni amig nem jön ki a patch, de nincsenek emiatt álmatlan éjszakáim.
szal nemtom mit akartál mondani, biztos valami nagy bölcsességet, de sajnos az én alacsony értelmi szinvonalammal nem tudtam befogadni mondandód lényegét. -
#4858 mi más :D nincs is jobb egy 8 fos baalrun nal es utana varni hatha dob jot is :D
agyament leteleportalok mefihez aztan fw, es csak mf van rajtam karakterem sosem volt -
Aspyrin #4857 Mondok nektek vmit (busmanó,Davidus) : Ti vagytok, akiket Blizzard még mindig meg tud vezetni az egy éve készülő peccsel, ti vagytok azok, akik idén ősszel is kitörő lelkesedéssel fogjátok várni (sőt, talán karácsonykor is, addigra megint lesz 1-2 bug meg screenshot:-D), és ti vagytok azok, akik marha okosnak érzitek magatokat. Nemtok felnőni hozzátok, bocsássatok meg.
-
#4856 Muszáj lesz mert menne a hülyeség reggelig:) -
Aspyrin #4855 Hál istennek, 1el kevesebb :-) -
Aspyrin #4854 Ezt komolyan kérded ? Hülye kérdésre hülye válasz nem ? -
busmanus #4853 okos enged, hagyjuk rá... -
#4852 És ez min változtat? -
Aspyrin #4851 Csekkold le barátom, azt éppen busmanó válaszára reagáltam ,ahol idióta szmájlikat emlegetett... (#4784 "és te meg kurvára nem hiszed el és csak nyomod az idióta szmájlikat, ") -
Aspyrin #4850 Így igaz, ezért lesz jó az 1.10, talán kibír 1-2 hónapot hackek nélkül.. A kérdés az : vajon idény karácsonyra befut-e ? És meddig tudják nyomatni a "talán 2-3 hét múlva" szöveget. A játékot rengetegszer végignyomtam, szerencsére amikor bnetre kerültem még nem igazán húztak újoncokat, sőt előtte is tapasztaltam a single örömeit. -
busmanus #4849 nem csak a link volt az egyetlen, amit bemásoltam, idéztem bnet fórumról is. -
#4848 "Az idióta smilek pedig az idióta embereknek szólnak"
Nekem meg ettöl az elmés beszólásodtól? Ezt már elfelektetted mi? Ezzel mindenkit le idiótáztál aki olvassa a topicot. És itt én még meg se szólaltam. -
busmanus #4847 ugye ezzel ne azt akartad mondani, hogy a játék értelme az mfelés? :)