26171
-
Árnyvadász #5632 Sokat, mert nagyon nagy mák kell, hogy megtalálja az ember. Péládnak okáért: Feltettem a poweritem mod-ot és eléggé sokat játszottam vele. Barátom is így tett. Már szinte minden tárgyunk megvolt ami a Dioban benne van. Bhul Kathos-nak meg se híre se hamva... Amúgy van nála jobb kard is, hiába ad fergeteges képességeket a kettő együtt, viszont egy barbár fegyvertárában a Bhul-Kathos és a gyűrű örök etalon amire méltán lehet büszke aki összehozta. -
#5631 Mennyit ér egy Bul Kath? -
#5630 fogdossa azt ami a nadragjaban van, es tegye ki azt az ablakba... mar ha van mit.. :) -
#5628 bill gyerek,csak ne tapogasson,s tegye rá a kezét semmire,mert rávágok! -
#5627 Diablo kinéz az ablakon... -
#5626 Bizony-bizony. Es meg mi lesz itt ha a Bill gyerek rateszi a kezet a projektre? ;] -
#5625 no comment.. :) -
#5624 A blizzardnál a grafikusok a programozók is:) -
#5623 az agyam eldobom, hogy milyen regi game, es meg mennyi 'bugot' tudnak javitani rajta.. :) -
#5622 http://www.battle.net/diablo2exp/beta/patchchanges.shtml -
#5621 az a baj, hogy en neten nyomulok, a betaval meg nem lehet... :( -
#5620 Köszi:)) -
#5619 Hááát sztem a felbontás nem fog változni,egyébként majd itt linkelnek neked,hogy miben változik.
Amúgy töltsd le az 1.10 bétát,s nagy részét te is megtapasztalod. -
#5618 van itt valahol egy lista, hogy konkretan miben jobb a 1.10-es update?!
lesz benne nagyobb felbontas?! -
#5617 Topic up!
Nehogy mán eltünjön. -
#5616 talán.....
De ha igen,akkor valami köszönöm félét beböföghetett volna.. -
#5615 vajon kisficege olvasta a regkódokat? -
#5614 up! -
#5613 én is ;D -
#5612 szerintem adj még meg vagy 100-at, hátgha egyik sem müxik neki
-
#5609 Huhh bazze:-)))
Gondolom egyikkel sem tucc bneten nyomni,nem?:-)) -
#5607 légyszi add meg neki azt a kódot. szerintem csak single-ben kell neki. -
#5606 Monjuk én tudok neked adni kódot,de azzal nem fogsz tudni bneten nyomulni. Csak single,vagy TCP/IP.
Ha az jó akkor holnap leírom,mert otthon meg kell majd néznem a kódot. -
#5605 Most komolyan te mit gondolsz,ki fogja neked odaadni azt a kódját,amiért pénzt fizetett ki?????
Fel nem foghatom..... Ollie,és mindenki más ezt a kódot használja,hogy játszhasson a bneten. ha ezt kiadja,akkor onantól cumi lehet neki nagyon. Mivel 1 kóddal "elvileg" csak 1 ember játszhat a neten.
Szóval sztemn ilyet nektek senki sem fog kiadni. -
#5604 De egyszerűbb, de nem akaronm kiadni a kódomat. Hívjátok már fel a forgalmazót. -
#5603 olyan kő a barbimnak :) -
#5602 Nagy, ketkezes, najtos/helles kardokba szoktak tenni. -
#5601 megvan a +7 szint:)
nem vicc volt, mert még nem láttam 6 lyukú cuccot -
#5600 Ja es persze lev20-40-60 az a minimum szint normal-najt-hellen, amit ha a barbik aktivalasig nem erte el a karakter, nem kapja meg a kvesztet es nem tudsz tovabbmenni. Ergo picit tapolni kell elotte meg. -
#5599 1:
Lev40 najtra a minimum szint a harom barbihoz. Fix Xpket kapsz minden szinten a barbik utan, igy aztan valtozo kinek mennyi lup hirtelen. Normalon 20, najton 40, hellen 60 az a szint, amikor talan a legtobbet er... Az hogy melyik szinten mennyi az xp amit kapsz, sorry de fejbol nemtom, majd valaki az okosok kozul elarulja.
2:
Gondolom a kerdest csak viccnek szantad ;] Ha adott egy 6 rune-bol allo szo, amit persze 6 darab runebol kell kirakni, akkor bizony 6 socketes cuccba tudod csak rakni. Es mint olyan, ezekbol a 6 lukuakbol sincs sok fajta. Es ha mar itt tartunk, gondolom az vilagos, hogy a sorrend az mindig az maradjon, ami a runeszoban van, jelen esetben eloszor DOL, aztan ELD....VEX-el bezarolag. -
Lenne néhány kérdésem :)
1,.
Az tényleg igaz, hogy ha lvl 40 barbival megölöm a 3 ancient barbi szobrot, akkor az +8 lvl-t jelent???
2,.
A rúnaszavaknál, ha pl a Silence-t vesszük, ami a DolEldHelIstTirVex rúnákból áll, akkor, mivel ez 6 rúna, ilyen fegyvert csak egy 6 socketes cuccból tudok csinálni?
thx a válaszokat -
#5597 Ollie!Nem egyszeröbb ha leírod a kódot??Légyszives -
Aspyrin #5596 80.98.12.12
Nightmare Act1
-
#5594 Sokkal osszetettebb mint a diablo. A wizardy7el vagy a morrowinddel igaz nem veszi fel a versenyt, de legenyesen tobb ido kell majd a vegigtolasahoz mint a diablo. Persze ha nem leiras alapjan szaladsz vegig, hanem magadtol - minimalis hozzaolvasassal - fedezed fel a jatekot.
ui: csak az a szornyu karaktermozgas ne lenne.... ;] -
#5593 Kérem fordíccsák le!!! :)
kicsit hosszú... -
Aspyrin #5592 80.98.12.12
Nightmare Act1 - start
-
#5591 1.10 beta változtatásairol itt a lista:http://www.battle.net/diablo2exp/beta/patchchanges.shtml
Pár dolog még nincs rajta. Főleg a realm only cuccok. -
#5590 Divine Divinity végigjátszása... hát van úgy 150 küldetés, és természetesen ennek része a sztori-vonal...
Szóval Diablo 1 összes fokozatban + Hellfire + Diablo 2 + LOD összes fokozatban = egy tekintélyes rész a DD-ből... -
#5589 akkor a DD sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal hosszabb!
;D -
#5588 Na ez az ami relatív.
Mert ha pl húzok egy embert,akkor:
normál: max. 10 perc
nightmare: max. 12 perc
hell: max. hmmmm attól függ olyan 30 perc körül. (van amikor egyáltalán nem,pl. egy lény phys immu+lightning enchan)
Szal ha így nézem akkor a teljes játékidö mondjuk felfelé kerekítve 1 óra. Igaz ez HUZÁSNÁL ennyi.
Szóval ha mondjuk a DD másfél óra akkor az azért nem olyan sok:-)))