26171
-
#5719 ftp://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/PC/LOD_Beta_110s.exe
Skacok, ez az 1.10 beta újabb verziója lenne? -
#5717 nagyonbb cube - én ezt akarom összehozni az 1.10-hez magyarítással együtt ! Magyarositás bent van csak a nagyobb cube kellene ! Tudja vki hogy hogy ?Melyik fájl az ? -
#5716 a dupe a tárgyak duplázása, mellyel bármely térgyból 2-őt csinálhatsz. de mivel nem foglalkozok vele, többet nem tudok. kérem kapcsojja ki.. -
#5715 Jajj, eszembe jutott valami.
Nem értettem, a 7 to all skill-es charmos mondatodat?
Hogyhogy pár havonta előkerül a téma??? Más is "megtalálta"? Amúgy honnan lehet szedni ilyen cuccokat? Gondolom net. És hogy csinálják? Amúgy mind1. Tényleg írtál egy olyan MOD-ot, ami nem csinál mást, csak a stash és inventory-t növel. Ezt hol lehet beszerezni? (Csak TCP/IP-n játszunk a haverokkal, úgyhogy a Battle net-en nem bántanék senkit!!!)
Köszönöm a segítségeteket!!! -
#5714 Például ezt én sem tudom, hogy mit jelent.
Azt tudom, hogy csit vagymi. De aztán semmi többet róla!!!
Köszi mindenkinek a reakciókat!!!!!!!! -
#5713 Ha már ilyen magyarázós kedvetekben vagytok, akkor valaki árulja már el nekem, hogy mi az a dupeolás, mire jó, hogy kell csinálni, hátrányok stb... -
#5712 blizzard honlapon nem írnak semmi korait... -
#5711 mikor lesz 1.10 végleges? -
konoko #5710 A régi jó kis +7all skill csarm =)) Valahogy mindig előkerülnek, egykét hónap csend után...
Players x-et bárki használhatja szingle vagy multiban, kivéve a zárt servereket. 8ig még az xp is nő, onnantól kezdve már csak a monsztok statjai, az értük kapott xp nem. Droprate nemtom nő e, sztem az is 8ig nő, aztán beáll a 8as szintre. Egyszóval tápos kariknak jó a players 200 is, de aki csak fejlődni akar picit gyorsabban, annak megéri maradni a 8nál.
Van csak olyan mod, ami a cube és a stash méretét megnöveli, de semmi másét. Ez is csit, de ez a lájtosabb fajta. Mondjuk értelme semmi, mert érdemesebb a multi .dll-el inkább karaktereknél tárolni a szingle cuccokat is. Ha ilyen megnövelt modot használsz, arra figyelni kell, hoyg minden cuccnak annyi ami a megnövelt területen van, ha olyan hostra mégy, ahol csak az eredeti méretek vannak. Vagy akár szinglében ha modot váltasz eredetire vissza. -
#5709 tcp/ipn is ugyanugy müxik players set to akárhány -
#5708 amúgy közben leesett, hogy nem resistance-ról volt szó, hanem skill-ekről.
ehh, kicsit figyelmetlen voltam... -
#5707 7 all skill:DDDD
1.10-be van már 1 all skilles charm (junik:D) abból is csak egy lehet egyszeree az inventoryban:) -
#5706 mea culpa ;) -
#5705 Így van Oliie hülyeséget mondott,olyan charm nincs.Az csalással (hackeléssel) lett. -
retial #5704 Nem csak plyers 8 van csak,ha joltom az a max van kösztes is.Meg 1.10et,ha föl rakod elmenti 1.09-es fileokat is tehát könyen vissza tudod rakni 1.09et.+7 all skilles charmok nincsenek azok mind hackelt cuccok. -
#5703 Köszönöm!!!
Majd kipróbálom jól!!!
Jó játékot mindenkinek!!!
Ui.: Köszi mégegyszer a válaszokat!!!!!!!!!!!!! :) -
#5702 csak players 8 van. multiplayerben nem tudom hogy működik, talán valamelyik okos megmondja. de a battle.net-en biztos nem használhatod. -
#5701 Plö, ha ez sok akkor lehet mondjuk player 4 is???
Ésmég:
Ez single-ben van, vagy új tcp/ip host téma kell hozzá??? -
#5700 Ez beállítja a 8 játékos üzemmódot a játékban. A játék alapból nehezebbé teszi a játékot, attól függően, hogy hányan játszák. Tehát ha 3-an játszák, akkor 3-szor olyan nehéz a szörnyikéket legyakni, de persze több az xp is (elosztódik a játékosok között). Ezzel a cheattel viszont úgy nehezíti a játékot, mintha 8-an játszanák egyszerre. Persze sokkal nehezebb lesz, de az XP is nagyon sok lesz, ha egyedűl játszol így nagyon gyorsan lehet szintet lépni. -
#5699 Oksa...
Másik lámer kérdés:
Elkezdtem olvasni hátrébbról a fórumot, és láttam egy ilyet:
player 8 (/player 8) vagymi.
No ez meg micsoda??? -
#5698 a beta patch-el nem fogsz tudni játszani a battle-neten, ne tedd fel, ha akarsz ott játszani. vagy csak egyedül tudsz vele, vagy pedig a battle-neten kívűl. -
#5697 azért (is) olcsó, emrt nincs hozá semmi extra. de még mindig ki lehte nyomtatni a kézikönyvet, rajta kell lennie valahol pdf-ben valameliyk cd-n. ha meg nem akkor le lehet tölteni. a gemeket meg tárolhatod a ládádban is, valamint ha eláég sok van (3 egyforma) akkor egyesítheted is őket. -
#5696 Köszönöm a gyors válaszokat!!!
Nagyon jó fej vagy!!!
Amúgy parázok felrakni a 1.10-es bétát!!!
Nemtom miért a béta szótól félek kissé!!! :)
Meg attól, hogy kinyírnak egy másodperc alatt!!! Gyúrom a karakteremet (NightMare) és jön egy szörny (Mephi) és üt egyet, meghaltam. Kell ez nekem?
Meg a Hell aszongyák öngyilkosság egyedül. Szééép... Igaz szerda-csütörtök Diablo Party a srácokkal, de akkoris...Egyedül többet játszom vele.
Az érme másik oldala, meg az Unique Sharm-ok, új tárgyak!!!
Nemtom mi legyen... :( -
#5695 Értem!
Akkor asszem leszedem ezt az izét!!!
Csak az a baj, hogy van egy csomó cuccom (gemek) amiket nemtok hova rakni, és eladni meg nincs szívem!!!
Mind1!!!
AMúgy énis eredetivel nyomok!
Jajj, aki meg hirdeti a 1000 vagy 3000 Ft-os Diablo+Expansiont az benyalhat! Hol van abba jó kis kézikönyv??? Há' sehol!!!
Nesze neked BluePrint! -
#5694 asszem ilyen van az eredeti játékban is, de nagyon nagy szintűnek kell lenned hogy kapj, valamint nem az easy fokozaton kell játszanod. szerintem meg nem fogsz tudni a battle.net-en játszani, ha bármilyen múdosítást végzel a játékban, mert előnyt szerzel a többi játékoshoz képest. persze kérdés, hogy észreveszik e, de szerintem igen. na meg ha csaláson kapnak, akkor akár végleg kizárhatják a cd kulcsodat a battle.netről -
#5693 Tehát ha fennvan, akkor nemtok Battle Net-en játszani?
Jajj, másik cimboráimmal játszottunk TCP/IP-n és az egyik srácnak (necro 35-ös volt asszem) olyan sharmjai voltak, hogy +7 to all skill meg ilyenek? Ezek hekkelt cuccok, vagy ilyenek igaziból is vannak a játékban? -
#5692 Hát mit gondolsz? Mindent csalásnak nevezhetünk, ami megkönnyíti a játékot olyan módon, melyet a készítők nem terveztek bele a játékmenetbe. Persze egy inventory nagyobbítás nem egy jelentős dolog, mert amúgy is tudsz orrba szájba teleportálni, de a ritka tárgyak sokkal gyakoribbá tétele már igen csak annak minősül, mert sokkal megkönnyíti a játékot. De ez nézőpont kérdése, és ez az én nézőpontom. -
#5691 Visszaolvastam és találtam Bocsi mindenkitől!!!
A másik (poweritem) kérdés még áll. -
#5690 (nekem csak a nagyobb inventory miatt kellett) -
#5689 A poweritem mod cheatelésnek minősül?
Csak a rare set és unique tárgydobási százalékot emeli meg és a Cube inventori és Láda méretet növel! Ez csalás??? -
#5688 Valaki légyszives mondjon pár Serial Numbert a Lord of Destruction-höz!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!! -
#5687 az mitől van, hogy játék közben megszakadt, utána azzal a karival alig tudtam visszamenni, amikor meg sikerült nem volt 1 wp-m sem és üres volt a láda??? -
konoko #5686 www.battle.net/diablo2exp -
#5684 ha nem jelenik meg az 1.10 hamarosan, akkor a topic megy a felejtőbe:) -
#5683 Milyen új üzenetet? -
Braveheart #5682 mind1 ez is Blizzard game... -
Braveheart #5681 hopsz az #5677 a war3 forumba akart menni, nemtom hogy került ide :)
-
#5679 te a borsra gondolsz :) -
#5678 Lehet hogy kicsik az emberek de ők a legerősebbek:) -
Braveheart #5677 ja csak nekem kezd nem bejönni ez a mese-szerű graika, hogy pl. az orcok 2x nagyobbak mint az emberek, a troll berserker meg 3-szor, a hősök néha meg 10-szer, főleg blodlusttal...