26171
-
netuddki #6714 kurva nehéz lett ez a szar 1.10 !!!(single)
aki át tud menni baalirg az sem bizti hogy ki tuggya nyírni a szemetét!!
qrva erös lett minden :((((
mi a szarnak yo ez????
megőrültek ezek??!! -
#6713 MUHAHAHA szereztem a ladder amámnak kuko shakokut :) esett mefinél nightmare-en -
#6712 Nos, este multiban kipróbáltuk az 1.10-et
83-as karakterekkel, nem cheatelt, viszont válogatott legális cuccokkal felszerelve, open battle.net-en.
Azt kell mondani, itt-ott irreálisan nehéz lett, Baalig eljutni kész kínszenvedés volt
A Crystalline Passage-ba is lementünk , ott a Necro fegyvert használó viperák (!), akik úgy látszik, idetévedtek Act 2-ből, szintén elég durvák voltak
Sok új tárgyat nem láttunk, pályák ugyanolyanok mint voltak, a szörnyek s támadó/védekező tulajdonságaik lettek összezagyválva, s az egész sokkal nehezebb.
Kb ennyi. -
#6711 Az a frenetikus a Bone Spear-ben, hogy átmegy a tömegen és mindenkit sebez, ráadásul nem is fizikai, hanem magic damage, tehát nincs rá resist. A legjobb hely egy nekrónak az Arcane Sanctuary, mivel ott szűk pallókon özönlenek a szörnyek, tahát a Bone Spear szép kis tömegmészárlást tud előidézni. Azért is kell Bone Spear oda, mert a pallókon elvesztenéd a csontikat, tehát csak kevés emberrel tudsz bemenni. Duriel ellen pedig Bone Wall+Iron Maiden. Egyszerűen szétveri magát a falon ;) -
#6710 főleg 67% MF-fel :) -
#6709 nagyon komolyak a normal travincal és mefirunok :) -
Lacika 79 #6708 Köszi a segítséget, éjszaka nekilátok egy jó kis nekró készítéséhez. :-)) -
#6707 Necrónál először csontik és bone spear, majd iron maiden és amplify damage, aztán skeletal mage és még több csonti,vérgólem, aztán bone spear, revived-ok, bone spear revived-ok és... bone spear. ;) Hagyd a bone spiritet mert túl lassú és szar. -
Lacika 79 #6705 Az nem baj, ha az elején gyenge, addig csak kihúzom valahogy, az a lényeg, hogy hell-en, és nightmare-en jó legyen. :-)) -
#6704 még nincs -
konoko #6702 =))
Emlékszem rá, pont ezért akartam rákérdezni, hogy esetleg egy bnetes aránylag tiszta vagy a már megismert fullcsitesopen karakterre büszke e. -
#6701 szerinted??? olyan övvel? -
konoko #6700 bnet? -
#6699 Ja bocs ez a haveromé az enyimé 86 körül -
#6698 99lvl -
#6697 hanyadik szintu? -
#6696 Az assasinom keményen kivan fejlesztve -
#6695 nekem a druida meg a assasin -
#6694 De szeretem az amazont is abba is jól alakulok! -
#6693 én Barbárral kezdenék de a druida a kedvencem nemtom miért. -
#6691 amazonnál mire pakoljak szerintetek? eddig a frozen arrow ment, de nemtom maradjone az -
konoko #6690 Ahogy van pár pont a furyn, onnantol terminátor =) -
KisKolok #6689 Pont az amazon? :) Miért?
Guided már nem fordul vissza.. Jó, az elemental nyilak sokat sebeznek. De az elején gyenge ő is. -
s.0liver #6688 Az Amazon nagyon állat lett!_Bár leszintm eddig is jó volt :D -
netuddki #6687 ahhh thx
megvan a bibi.....
megprobáltam feltenni az 1.10 -et és nem ment....
aztán leszedtem kanirol az 1.10-ről 1.09re vissza progit és lássak csudát!!!
én voltam a ***** -
Lacika 79 #6686 Aki már nyomult "sokat" 1.10 alatt, az adna egy-két tanácsot, hogy single karik esetén melyik lett a legtáposabb, mivel érdemes elindulni? Mert a Sorci (szerintem) egy kicsit gyenge lett. Vagyishogy a monszták lettek nagyon táposak. Necro-t ajánlották páran, de még nem próbáltam, és nemtom, mire érdemes gyurni nála.
Válaszokat előre is thnx. -
#6684 van valahol akcio ahol meg lehet venni a dio2+lod ot ocsoert? -
konoko #6683 Talán azért, mert a Landoron nincs még fenn a 110. A serverfileok, amelyek szükségesek a különálló zárt serverekhez szerintem még nem lettek elkészitve, márcsak az idő rövidsége miatt is. Irj valamelyik adminnak, vagy ircen a #diablo2.hu-n kerdezd meg, ott szokott csücsülni egyikmásik. -
netuddki #6682 #6667
!!!!
-
konoko #6681 Meg is kell élni valamiből, de ahhoz meg aludni is kell pár órát =) -
#6680 na bazzeg így nem lehet játszani...még 3 óra sincs de már mndenki kihullott
-
Dns5000 #6678 koszi -
#6677 Bizonyos skillek más skillektől is függnek
Eddig némelyikre csak azért adtunk pontot, hogy a következőt is kifejleszthessük.
Most már az is érdekes, hogy az előzőre hány pontot tettél, mert az adhat +néhány % sebzést a következőre
Nekem pl a Freezing arrow kap +5 % bonuszt, mert az Ice Arrow is magasabb szinten volt
Ez a Synergy bonus -
#6676 na van 1.10 de heppí vagyok -
Dns5000 #6675 meg tudja valaki mondani hogy mi az a skill synergy bonuses
? -
#6674 mee nem akar felmenni a b.netre? -
#6673 de úúútálom... -
konoko #6671 Csupán pár kommenttel előtted irta Andie, hogy megcsinálja nemsoká 110 alá is ha lesz ideje. Úgyhogy várj türelemmel, ha kész lesz, közrefogja adni a linket, mint eddig is... -
netuddki #6667 hmmm....
már megint valami paccsot akar letölteni landorrol :((
mijazannyjáé????!! -
#6666 Az 1.10 betaban lévő runa szavak műxik itt is ?