26171
-
#6806 feltetlenul szamolj be a fejlemenyekrol, mert surgosen be kell szereznem egy eredeti LoD ot.
mas.
uj karit kezdtem, ez az elso onlany karim, de a karinal ki irja hogy expired 10 days, ez mi?Mi jar le 10 nap mulva? -
konoko #6805 Debrecenben az MMben - most néztem pár perce - 3490ft az alap+kieg, 2db dvdtokban. Más variációt nem láttam náluk. Metroban majd hétvégén megyek bevásárolni, akkor megtom nézni, de a katalógusokat látva 2x890 forintért hirdetik. -
#6804 ÁZ -
lowdog #6803 mi az a cuccos dll? -
netuddki #6802 azért egy cuccos dll nem ártana 1.10-hez
qrva yo cuccokat leltem és yo lenne olyan karimnak adni amelyik használni is tudja
remélem hamar meglessz -
netuddki #6801 jajjj megent nem megy a kani :(((((( -
#6800 ne! ne üss! -
#6799 akkor ehhez tartsd(cs) magad :D -
#6798 igen én is rájöttem -
Lacika 79 #6797 Csak poénnak szántam, nem kell felvenni. Így hét vége körül már viccesnek hiszem magam. :-))
Jah, amúgy a Lepényhal meg először, a Reményhal meg utoljára. :-) -
#6796 ly -
#6795 mijen hal a remény hal? olyanról már hallottam, hogy ponty, keszeg... -
#6794 de a megoldást még nem !
Remény hal meg utoljára !
Elvileg ki lehetne szedni az 1.09-ből is csak nem segit sen ki ! -
Lacika 79 #6793 Ezt már hallottuk egyszer. :-)) -
#6792 1.09-hez volt egy olyan mod-om,amiben nagyobb volt a kocka,ládik,meg a hátizsák is ! És magyar is volt !
kellene egy olyan mod amiben olyanezek nagyobbak,de más nem változott meg !!!!!!!! -
Lacika 79 #6791 Milyen jó, hogy én már réges-régen megvettem, és nem kell most azzal küszködni, hogy van/nincs. De csak drukkolni tudok mindenkinek, mert nincs is jobb, mint amikor az ember meg tud venni egy orig. játékot. Legalábbis én nagyon örülök neki, mikor kezembe vehetem a zsír új dobozt, és érzem azt a kicsit fura szagot, ami felbontás után árad a cd tokból. :-))
Lehet, hogy furi, de ha tehetném, minden gamet megvennék orig-ba. -
#6788 a Metro ban vagy az MM ben, azert kerdem ennyit mert nem pesti vagyok es tutira kell mennem, nehogy potyara kuldjem asszonyt vasarolni. -
Harek #6787 Katalógus alapján 1000ft külön-külön. -
#6786 Metro ban nem nezte senki?Valaki mondta hogy lesz nagy akcio.
Csak az alap LoD mennyi ott, mert a D2 megvan mar eredetibe. -
#6784 nem volt valaki az MM ben vagy a Metro ban. hogy mennyi a Diablo2+LoD? -
lowdog #6783 kösz de nem ez volt a gond, hanem hogy admin jog nélkül valamiért nem ismeri fel a Diablo2 LOD az eredeti cd-t, szerintem ez a SecuROM védelemmel függ össze, no de sikerült megoldani, leírom azért, hátha valakinek hasonló gondja van:
feltettem a nocd patch-et, de nem indult el a battlenet (kiirta hogy nem tudja a verziot azonositani, nyilván a módosított game.exe miatt), ezért leszedtem a nocdt, visszaraktam az eredeti exe-t, es lass csodat: azota működik és nem kell hozzá admin jogosultsag!
érdekes =]
na azért kiváncsi vagyok erre rájönnek-e a blizzardos fiukák, mert nagyon vakarják a fejüket hogy hogy van ez (emailezek velük, de megoldást eddig nem találtak ki) =] -
lowdog #6782 köszi.
tényleg komolyan kérdeztem...
nehéz elhinni, hogy vannak akik csak most kezdik a játékot? =] -
#6781 1.09-hez volt egy olyan mod-om,amiben nagyobb volt a kocka,ládik,meg a hátizsák is ! És magyar is volt !
kellene egy olyan mod amiben olyanezek nagyobbak,de más nem változott meg !!!!!!!! -
#6780 jó, csak kérdeztem, mert amiket találtam azok nem müxenek..
a plannerről semmi hír? -
#6779 pedig nem lenne rossz :D -
#6778 most, hogy így rákérdeztél a map hack-re, szerintem senki sem fog neked segíteni... -
#6777 -
#6776 sajnos igy is találni lvl5 ös karikat night on hell en -
#6775 :))) -
#6774 :))) -
konoko #6773 Szép mondat, a régi nagy költőket idézte már-már. Igencsak rekordot döntöttél "a szopni kifejezés ismétlése egy mondatban" versenyben.... -
#6772 Felraktam, kipróbáltam, szerintem vérkúl, bár tény, hogy a "Tápoljatok széjjel" anyatejet szopó csíter csecsszopó kis gennyevények most jól megszopták :) -
#6771 olvass vissza -
ity #6770 1.10 no-cd-re tud vki linket? -
#6769 na fiuk.mivel itt felenk annyi a Metro meg a MM mint a kekbalna, ezert megkernek mindenkit hogyha lat ilyen olcson akkor jelezze itt (bar az alap megvan eredetiben), no mindegy, erdekel a LoD es a ketto osszecsomagolva is, a lenyeg hogy ocso legyen.Akkor tudom izzitani asszonypajtast pesten es megvenne nekem. -
#6768 Csekkold le #6616-os kommentet. -
netuddki #6767 ez ok ,de hova kell ezt berajzolni??
-
#6766 csak vicceltem -
#6765 Fiúk!
Hol találok leírást arról,hogy mit tud az 1.10 peccs?milyen újításokkal "kecsegtet"?Kecsegtet??? -
#6764 valaki tud linket uj karakter tervezőre és map-h***-re?