Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ugy hogy ha 1 soxos akkor végig kell huzatni hellig egy kamukarit a 3 lyuk miatt?
eddig én ugy tudtam hogy socketest nem is lehet lyukasztani larzukkal
meg ha már itt tartunk akkor lyukasztott arreatot se lehet upgradelni igaz?
Természetesen nem tudod visszaállítani a chargeket, de minek is neked iron golem? :D
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
csak sokat kell patkolni, ennyibõl jobb csak a phase blade
még annyi kérdésem lenne, hogy ha sikerül kiraknom majd az oath-ot
azt nyilván egy ethes kardba, de milyenbe? itt ugye nem számit a sebesség mert van rajta 50%ias, akkor marad a range meg a damage
akkor eth colossius sword?
meg érdekelne hogy mivel nem lehet patkolni, akkor vissza sem lehet állitani rajta ha elfogy az iron golem charge?
How much can you take,before you snap?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
meg egy 3-as superior conquest swordot (increase dur.)
ugyhogy most ez a dilemma
a countess csicskája dobott egy mara amu-t
find itemmel meg találtam Ik vértet lol
31-re van maxolva a Frenzy, az menõ nem?:)
leszedtem a bnetrol a teljes expansiont es ha onnan inditom akkor is keri a cd-t.
Köszi srácok !
Nem tudom miért nem jó... Marad TurboX megoldása...
Egy kis segitségre lenne szükségem.Megtaláltam a régi diablo2 serial számaimat és egy kicsit nosztalgiáznék a bneten ,de nem találom a cd-ket ami nem nagy gond mert netrõl lejön ,de hogy tudom használni bneten legálisan.Régen ment daemon toolsal ,de most meg se akar nyikkani már telepítettem a frissítéseket is.
Köszi.
ha nem találsz phase bladet, akkor ezek közül valamelyik
http://classic.battle.net/diablo2exp/items/elite/swords.shtml
a lényeg,hogy valami gyorsat próbálj,mert off hand weaponnál csak a fegyver sebessége számít (base weapon speed), a rajta lévõ ias nem
insight profi, de frenzy a barbárnak majdnem hogy hasztalan
az obediencere gyúrj rá, olcsó, de hatékony
executioner sword-ba megéri kirakni a lawbringert? eddig még csak ilyet találtam
viszont csicskámnak csináltam egy insight-ot, na azt tényleg könnyû kirakni és elég profi viszonylag
amúgy azt mondom kezdj rl hc-zni,ha hiányzik a játékélmény
garantáltan leköti a figyelmed
magas szinten se lehet igazán sok mindent csinálni, fejleszteget a cuccod, néha egy-két duel, aminek jobban kéne menni a játékban (gyakrabban) szerintem...
Vhogy már nem fogodt meg a szintezés, a tárgyak varázsa - ahogy mondták, lehet azért mert mindenki húz mindenkit - ezzel nem is volt bajom, mert faszomnak sincs kedve MÁR (itt a dio2ben, 2009-ben) 1-2 hetet jáccani, h lvl 80+ legyen - mert minek ? Azzal már elkéstem, meg utánna nem tudnék mit csinálni
Azzal nem fogom élvezni a játékot 80+, 90+ nál, hogy Baal run ezerrel, azért h tényleg FULLOS cuccaim legyenek, mert mire megyek vele semmire na mind1
A 3-at biztos bneten fogom elkezdeni és kíváncsian várom, mivel tudnak addiktá tenni a blizzes arcok...mert jelenleg 2009ben a 2 már nem vonz - PEDIG NAGYOn SZERETNÉM - csak tényleg nemtudott/tudna már lekötni - Dio3-at MOST!!!!!!!!!
Aki meg 5-6 éve v régebb óta tolja a 2-t bneten (mind a mai napig v akár már nem) annak meg respect és megsúghatná, h mivel töltötte az idejét a játékban :D lol - hulyén hangzik tudom :P
Btw ezúton is nagyon szépen köszönöm a cdkeyt xNoodlex-nek
Nem veszett kárba... aki igényt tart rá annak átadom az accot (az õ engedelmével természetesen)
Milyen itemek?skillek?Stat?
Megtudtam egy smást, már csak jáccani kellene :) cd key need :SSS
u.i: nem rémlik h van, DE létezik pl biz. fegyverekre, leginkább unique(aranyozott) cuccokra, hogy kimondottan ez a boss dobja ennyi rate-el ? v egyáltalán nem és csak a rate van megadva (ahogy ezt igy leirtam utóbbi kezd derengeni :D)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
amúgy igen, vannak, és mindenki vár a resetre
Ilyen build olyan, ilyen run olyan - ezernyi módositas volt azóta biztos, párszáz ismeretlen rövidites kb (ami csak a diabloban használatos)
Viszont nagyon szeretném multiba tolni...
BattleNet: azt tudom, h battlenetes kari teljesen különbözik a single karitól, okait megértem csakhát elég szar...
Diablo III-t is véleményem szerint only battleneten fogom tolni
Nade BNet - pontosan miröl is szól a dolog azon kivül, hogy együtt megyünk, hentelünk, pvpzünk, funlok stb. mit lehet csinálni ?
Lehet hülyén hangzik a kérdés... 1 éve kb néztem pár óra erejéig, de nagyon nemtudtam mivan, szal WTF - hogy mennek a dolgok, mit csinálnak, mennyien vannak stb nagyon érdekelne a dolog :)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Kb mennyien tolják még a gémet Bneten - magyarok ?!
megy privát
De figy, ha akarsz Bneten menni van egy CD-kulcsom amit nem használok ha érdekel...
rakj ki akkor egy smoke-ot resi miatt+fhr is van rajta
laying of hands kesztyût meg,gore ridert próbálj meg venni
ezért is jobb egy kicsit bneten játszani, ilyenkor már egy 15/15ös baba torchot is hozzád vágnak ingyen
a socketes cuccokat is raknám el de semmi
egyelõre még IK öv, kesztyû van, kell a resist miatt, de van Verdungo is
2angelic amu ring megvan, armorom gatya szar griswold, cipõ Aldur
most voltam törni hellen, egy darab Ko runa az eredmény lol
ugyhogy örülök ha a lawbringert kirakom
most akart egy srác +3skilles barbtorchot eladni, mal vagy ist az ára
de a sebzés az külön-külön kézen, vagy együtt 1100?
lightsabre nem olyan rossz kezdõ fegyver,de mindenképpen rakj ki mellé egy lawbringert,hamar megvannak a rúnák,úgyhogy szerintem kezdj el keresni egy 3 sock phase bladet. az a decrpify és a sanctuary együtt csodákra képes még kis sebzés mellett is. arreat must have minden meele babának, laying of hands,nosferatu öv,angelic amu + 2*ring, armornak arky nem rossz egyelõre, cipõ meg gore rider,bár nem tudom mik az árak most kanin, ezek egyáltalán nem drága cuccok.
egy low baba torch pl mennyi?
mercet is vegyél, might aurásat, vagy holy freezeest, ahogy tetszik
valami nagy defes eth armor neki,egy lifeleeches,resis, dr-es sisak, meg egy obedience a kezébe
meg ajánlom,hogy szerezz be egy demon limb-et és enchantold magad ;)
reménykedj,hogy a hell hf droppod mal+ rúna lesz és akkor tudsz csinálni egy normálisabb fegyvert a lawbringer mellé
vmilyen szinten ezt pazarlásnak tartom, mert amugy a taunt semmire nem jo
én kiprobálom hogy a maradékot a double swingre meg a shoutra rakom
a frenzy meg BO már majdnem max
az a death kard tényleg jo
elkezdtem hellen runolgatni a countess-t
10-bõl 10szer amn alatt dobott
esélytelen
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Lehet, hogy úgy is jó lesz ahogy csináltad, de igazából majd hellen látod, mikor egyedül gyaksz mondjuk több player mellett, hogy mennyire vagy hatásos.
Persze a cucc még ami fontos. Ha kardosat akarsz, akkor szerintem a Death-et célozd meg, az még a legelérhetõbb ami már tényleg jó is valamire. Vadászd az 5 sox etheral superior Col Swordokat. :-) (azt hiszem abba érdemes rakni)
Ha úgy döntesz, hogy újat kezdesz van egy sorcom kanin, pár hónapja nosztalgiából felvittem egyet 71-ig, azzal tudok segíteni neked ebben abban.
a sebzésem még elég gyengus 1100kb
life-om 1000, BO-val 2000
def-em 2600kb
"
ezekre gondoltam, van-e olyan ami kirivóan szar level 65 körül
ezektõl függ a shout, BO, Double swing kérdés
igen,a többit nyomasd vitality-re
milyen adatok? mire vagy kíváncsi?
de ott is szoktak húzni, én csak párszor csináltam mivel kezdõféle vagyok
a rúnákat meg folyamatosan gyûjteném ha dobna, eddig max um, azonkivül semmi
amit az elsõdleges fegyverrõl irtál érthetõ köszi
még azokra az adatokra írhatnál vmit amiket megadtam
life def damage
nemmellesleg
str 240 (de ebbõl kb 50-et a cuccok adnak)
dex 160 (ebbõl kb 40 a cucc)
vit 155
gondolom a többit toljam vitalityre?
de gondolom igen, ha húzni szoktál
egyébként a lawbringer nem drága és egy phase bladeben überbrutál :D
nem, amit elõször raksz fel az, de ez lehet akár a cipõ feletti is.
a lényeg, hogy a képernyõn, és nem az item screenen mindig jobb kézben van az elsõdeges fegyver. na ez nem tudom mennyire érthetõ :)
nekem is bejön amugy a warcry
normálon pl ha huzok valakit egy nagy termet 2 másodperc kicsinálni:)
persze azért több pontot nem rakok rá
kiprobálom amit irtál,
arreat face sapit használok, két lightsabre phaseblade-el
meg egy bloodmoon ha life leech kell
a sebzésem még elég gyengus 1100kb
life-om 1000, BO-val 2000
def-em 2600kb
tisztában vagyok a rúnaszavas kardokkal, de olyan rúnákat kb fél év múlva fogok tudni szerezni
"arra figyelj,hogy frenzynél csak az elsõnek felvett fegyveren lévõ ias-t számolja "
ez azt jelenti hogy a kesztyû feletti fegyver attack speedje a mérvadó?
következõ laddert is vele kezdem
elég sok oldalú, lehet überezni egyedül,dc-t is simán öli (8playerben nagy buli volt :D ),lawbringerrel pl még a physic immunok se jelentenek gondok,eni se kell neki, mert frenzyvel gyorsabban fut
ha van kérdésed nyugodtan írj