26171
-
Akkor minek vagy a tagja? -
Még sosem MFeltem olyan csapatban, akikkel nyugodt lelkiismerettel tudtam volna, mert megbíztam bennük :(
2 olyan klánnak vaok a tagja, ahol nincs semmi csapatszellem :( -
elmeletileg, gyakorlatilag meg a fene se tudja, mi amikor baal t mf eljuk a team el akkor az uccso seggberugast mf sorc adja, igy legalabb nyugodt a lelkiismeretunk. -
blizzardek nem azt nyilatkozták hogy act boss okon nem él az mf %?
arreaton van egy interju az 1.10 röl ott azt irjak, most akkor kihagyták vagysem :D -
tökön szúrnám magam, ha sétálós karival MFelnék, főleg ha 90% lenne az MF :)
Ennél azért van egy csomó jobb szórakozés is, ha már fölösleges dologgal akarom elütni az időmet :)
Szerintem ezzel a karaktereddel inkább Countess runokat műveljél...a rúnához nem kell MF és bármit vehetsz értük...szépen összerakosgatod, hetente lesz egy UM-od :) -
mar ne haragudj de 90% az lofutyi, olyan 300 al mar lejarhatsz rohangalni, mf elni. -
COFair #7822 felidegesített ez a sz@r.. hellen járok a főboszikhoz, hogy dobjanak nekem sok szép, és jó cuccot, erre miket kapok folyamatosan? gagyi kék cuccokat, meg sárgát.. ha elvétve esik zöld, vagy arany, az is gagyi! jó, az mf-em nem 250%, de olyan 90 körül mozog, szal ez kib@szás... esküszöm, a legtöbb jó cucc nightmare-en esik, Mefinél! csak mindig annyit kell sétálni hozzá, hogy hamar megunja az ember.. -
igen az jo lenne :D
meg csomo allresi runat :D -
kinek,mi...
Én is nekró fan vagyok,de nagyon tetszik a hammeres pala. Jó lenne egy Herald of Zakarumot szerezni..... -
COFair #7819 ja, a life tap az nem aura, hülyeségeket beszélek.. ÁTOK -
COFair #7818 navégre! 76os szinten sikerült leküzdenem Hell Baal-t.. nem volt egyszerű, 11 revive, 12 csonti, 10 mágus, clay golem, 76os csicskás ölte, tőlem pedig (hála a trang oul (fél) set-nek) kapta a fireballokat, meg a life tap aurát.. egy párszor kellett sereget újítanom, és kb fél millió aranyat költöttem a csicskás feltámasztására, de MEGVAN! sztem a leg életképesebb karakter 1.10ben a Necro, nekem jobban bejön mint a hammeres pala! -
nem lett!:-pppp -
nemlesz -
FLÉM!!!! -
ez is igaz
na lesz flém? -
a külcsin fontos, mert az adja meg az első benyomást, és az elég fontos, ha már elsőre nem tetszik, ugysem forditasz rá több időt, hogy megismerd a teljes játékot. -
detto -
en egy jatekot sese a kulcsin alapja itelem meg, sokkal inkabb a belbecs, hogy mennyi ideig kepes lekotni az ember, a mostani jatekok egy-ket kiveteltol nem tudnak lekotni es a mai napig kepes vagyok tobb eves jatekokkal jatszani. -
én most 30 vagyok és nem szándékozom abbahagyni :))) -
játszani sosem elég idős az ember :D
legfeljebb nem napi 6-7 órát hanem napi 30-40 percet. -
nem csak addigra mar vagy 22 eves leszek es az mar 1 kicsit idos a jjatekhoz -
valamelyik interjuban azt irták hogy nem terveznek több javitást a játékhoz.
ugyhogy csak olyan nesze itt egy patch biztos nem lesz, max valami felmerülő bugfix, esetleg megváltoztatott netkód a cheatek miatt, de hogy idén semmi nem lesz az szinte tuti -
Par darab tuti lesz - tuzoltaskent - de semmi nagyobb extraval az ketsegtelen. Telleg csak amolyan "lokjuk oda a nepnek addis is kussol majd par honapig" tipus.. -
Debrecenben is van. -
nemtom,sztem ott a diablo oldalon a forumban tedd fel ezt a kérdést. -
www.cdgalaxis.hu -
Hol laksz? Mert a Mediamarktban szokott lenni ennyiért DVD-tokos verzió, ha még nem fogyott el teljesen. (Kispest Europark, a többiben is van biztos) -
bugos, épp ezért durvák -
TANKboy #7800 Nemreg keztem 1 nekrot és az az érdekes, hogy a csontvázak sebzese mas képességfán és más a varázslatboxon. Melyiknek lehet hinni? Ez 1 bug vagy mi? Sok cucc nyomja az értékét most mind a Skeleton Mastery mind pedig a Raise Skeleton 34-es szinten van. Lehet nem tudja normálisan kezelni... -
lenne egy problémám remélem tudtok segiteni
felraktam a dio2 exp-et és 1.10 pacht van rajta es le toltottem innen:www.diablo.hu
a "Middle Earth Mod-ot"
be másoltam a file kat a Diablo2 könyvtárba és induláskor ezt irja:
"Cannot load D2Launch.dll Error: 182"
tudtok segiteni? -
Rusy #7798 Ti amúgy a sima diablo 2-vel jáccotok vagy a LOD-dal??? 1.10-es patchal???? -
Rusy #7797 kössz! megvan megrendelem!!! -
miért ne jáccanál addigra? világvége lesz? -
na ja de mikorra mert hany eig is keszitettek a kettot? tala ha 2007-8-ra kijonne esetleg!ugyhogy mire lesz addigra mar reg nem jatszok a szamitogepen -
errol meg kar elmeletben is vitatkozni, szerintem lesz. -
nem tudtok valamit a d3-rol?meg csak tema v mar csinaljak vagy mi?
-
576.hu -
Rusy #7791 2990 ft-ért vetted? és ez bolt??? Nem tudja valaki hogy meg lehet e rendelni neten? -
en az 576 ban szereztem. -
Rusy #7789 hi! honnan tudom megrendelni a diablo 2-t + exp.-t 2990 ft-ért??? neten meg lehet rendelni???