26171
-
#7948 mondjuk ezért kell tűzfal -
#7947 nem ide tartozik de amig 98volt fent addig volt olyan hogy 1óra alatt legalább 30probálkozás volt hogy feltörjék a gépet és annyira le lasult hogy az órája is nagyon elcsúszott -
COFair #7946 set item leírások: http://www.d2x.dk/?page=set_items:Hwanin's%20Majesty#show_items -
#7945 amugy ez a druida elég szar kaszt :D
találtam egy setes palyzsot the ward a neve asszem elég nagy a def je meg a követelménye, nekem nem kell, ér valamit vagy kidobjam? esetleg jo a set többi része? -
#7944 a legtöbben azért rakják fel, mert azt hallották hogy enélkül biztos feltörik a gépét :D -
#7943 +s -
#7942 Hát, ha valaki arra vetemedik hogy felrak egy tűzfalat, az egy: nem véletlenül teszi fel, kettő: marhanehéz lebeszélni róla hogy feleslege ;] -
#7941 megoldás nem kell tűzfal :D főleg nem norton -
Lacika 79 #7940 Köszi szépen. :-) -
#7939 Szerintem próbáld itt. -
Lacika 79 #7938 Tudom, hogy nem ide tartozik, de ti milyen tűzfalat használtok? Mert mióta fent van a Norton Internet Security, azóta fagy a gépem, meg lassú, stb. -
#7937 up! -
#7936 Megnéztem, van razortail:)
Mikor vagy Bneten? -
#7935 Egyébként egy kérdés: Nincs valakinek free-be,vagy legalábbis elég olcsón burizája? -
#7934 thx azt mekköszönném,ha találnál. Cserébe doaadom az enyémet!:-)) -
#7933 szal, kellene: um,ist,vex,fire es cold charm, ha valakinek van trade re keressen meg, itt az acc om: alcohoool -
Lacika 79 #7932 fent vagyok. tucc jönni?
Lacika1979 az accom -
#7931 Ismerek egy elég komoly elemental druidát, akiPvP-zik. Elég komoly -
COFair #7930 salalalalala -
#7929 1 Firestorm
1 Moulten Boulder
5 Fissure
20 Volc
20 Armaggedon
20 Hurricane
1 Arctic Blast
5 Cyclone Armor
1 Twister
1 Tornado
-
#7928 druidaval kapcsolatban senki? -
Lacika 79 #7927 Ma esetleg valamikor?
És hogy kell keresni? Vagy pontosabban hol? -
#7926 Lacika tegnap nem találtalak
Shaman nemtom razortailnak mekkora a trade értéke, de megnézem van e és adok egyet free -
HammeRed #7925 Idokozben megtalaltam csak jobban korbe kellett volna neznem es megtalalom a bnetlog.txt-ben. -
Lacika 79 #7924 Ezt gondolom nem tőlem kérded. :-) -
HammeRed #7923 A bnetes ip-ket hol talalom meg a gepemen? -
Lacika 79 #7922 most délután nincs kedve valakinek egy b.netre?
jelzem, semmi tapasztalatom nincs, szal 1. szintű vagyok -
#7921 nem is azt mondtam hogy csak ama, hanem hogy annak ajánlott igazán -
#7920 van rajta piercing,de attól még nem ama only!:-P Egy öv nem is lehet.... -
#7919 druibnál mi használható 1,10 ben? varázslás vagy lycantro forma
elég sok druidot látok varázslóként mostanában, ugyhogy gondolom életképes lett, de melyik skillek? -
#7918 razor az nem ama őv? piercingattackos -
#7917 Na én tegnap egy Diablo runban találtam egy Razortail övet. Kábé addig örültem neki míg nem azonosítottam,mert sajna ethereal:-(( és csak 8-as a durabilityje...
Most gondban vagyok,mert jó lett volna a palámra,de sajna nem hordhatja,mert hamar elkopna róla.
Valszínüleg átrakom a nekrómra,vagy eltradelem.
Nem kell valamelyikőtöknek? -
#7916 2 pók barlang van azért. Keresd a másikban.
Spider Cavern-ben kell legyen,de van egy Spider djgksua is. Nem tom pontosan a másik nevét -
Ficok #7915 Sziasztok!
ActIII-mon hol találom meg a Khalin szemét?Megnéztem a Lod encyclopedia-ban és ott azt írja,hogy a pókbarlangban egy kincses ládában.Ezt már megtaláltam de nincs benne a szeme.... -
#7914 Kosz, manualisan tokoljek minden idiota eseteben? ;] De hat mas megoldas nincs persze... -
#7913 Minden nap tanul valamit az ember :)
[igaz, hogy az'n' betű funkcióját is csak 1 hete ismerem :)] -
Hegylakolaci #7912 a dio 2-ben is van a partyképernyön le kell tiltani az emberke nevénél hogy ne lássad mit ir -
#7911 a dio 1-ben volt ilyen opció -
#7910 na ez már igaz... :( -
#7909 Viszont ez hatalmas nagy hiba. Hianyzik az egesz jatek multi reszebol az, hogy ki tudd kapcsolni a lathato ingame csetet, vagy esetleg athelyezni mashova. Ilyenkor bennem is felmegy a pumpa, ha valaki 5 percig csak ismetli onmagat, eprsze szandekosan. Megoldas lehetne erre az ircen es cseteken jolbevalt floodvedelem. Vagy masik jo megoldas lenne, ha a party kepernyon egy gombnyomasra be-ki lehetne kapcsolni hogy "halljam" e amit a hulyegyerek ir a jatekban, vagy ne. Csodalkozom hogy a blizz nemtett meg ezellen semmit.