Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is volt korábban hasonlo programom, hétközben használtam amig meloztam. Csinálta a mephrunokat, és mikor hétvégén leültem jáccani, lemeoztam a cuccokat, és ami nem kellett trade vagy kidobás..
Blizzard bácsi bejelentette a legujabb játéktervezetét, amivel annyit titokzatoskodtak. Sokan reménykedtek, de sajna most sem a Diablo 3-rol van szó. Starcraft - Ghost az uj gyerekük. Várni kell tovább is, elõbb-utobb folytatják diablopapa történetét is, remélem. De addig is amig eszükbe jut, a 110es peccset is kiadhatnák már, eheh.. Na mindegy, megint lemaradtunk egy picit a SC mögött..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Eldritch és Pindleskin-t azért irtja mindenki, mert igaz, hogy az esetek nagyrészében gagyi szarokat dobálnak, DE!!! õk eldobhatják a játékban szereplõ bármelyik tárgyat magas MF értéknél, szemben a népszerûségi listát vezetõ Mephistoval, vagy Baallal és Diabloval, akik esetén van pár tápos cucc, amikor sosem dobnak.
Másik dolog. Minden karaktert el kell dönteni, hogy mire fejleszted ;] Egészen más kari jön ki egy magicfindre felkészitett amazonbol vagy sorcibol, mint egy "harcos" amazon vagy sorcibol. Cuccok beszerzésére 90%ban sorcit vagy amazont használnak, de fõleg sorcit. Hogy miért? A válasz eccerrû, és te is emlitetted részben. Nem kell nekik harcolniuk a mefi körül levõ tanácstagokkal, és ghoullordokkal. Ugyanis a teleport skillel simán beugrálsz mefiig, kicsalod egy olyan helyre, ahol alig látszik, és mehet a firewall. Közben õ téged nem fog lõni semmivel sem, és ha jol csinálod, a kétoldali tanácstag sem indul el feléd. A középsõ tanácstaggal vigyázni kell, mert egy MF-es sorci sajna pillanatok alatt halott lehet, ha az alsó közbeszól és mondjuk egy hydrát lepakol melléd ;]
Paladin esetében mefit közelharcban kell lenyomni, ami azt jelenti, hogy minimum két tanácstag mellett kell elsétálni hozzá, amibõl következik hogy harcolni kell. Az pedig nem eccerû, de megoldhato az, hogy amig harcolsz velük addig "normális harci" cuccok vannak rajtad, majd miután tiszta az út, felveszed a MF-es gyûrûket, ruhákat, stb, és azzal esel neki mefinek.
Árnyvadász: ha van kedved online jáccani és nem eredeti a diód, zárt karakterekkel és magyarokkal(csitmentesen, mindenki egyenlõ eséllyel), akkor gyere a bnet.hu-ra, korábban valahol ott a link ami hozzá kell.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De hol lehet kikapcsolni az automipmappingot?😊)
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Szóval, jól gondolod: Miután normálon végigvitted, csak utána jelenik meg indítás elõtt, hogy nightmare-en is indulhatsz, ha azt is megcsináltad utána választhatod csak a hellt. És ez karakterenként külön-külön mûködik.
De Neked ajánlom nézegesd a www.battle.net/diablo2exp oldalt. Itt minden infót megtalálsz a játékról, ha az angol nem gond, ha igen van pár használható magyar oldal is, bár azok nem túl teljeskörûek.
Olvasom elég sok helyen, hogy Hell meg Nightmare fokozaton játszók... Hol lehet a nehézséget állítani a játékban, mert én indítottam egy nekrót, aztán kimentem a városból és HENT... Jelenleg 5-6-ik szint között vegetálok egy barlangban, az elsõ küldetésemet csinálva. Szal még javában csirke vagyok😊
Meg én valami olyasmit olvastam, hogy a nehézségi szint a végigjátszás után lesz automatikusan nehezebb. Vagy ez ökörség? Mi akkor az igazság? Valaki írja már le, mert nyugtalanít roppant mód. Nem mintha Hell vagy bármi egyéb fokozaton akarnék nyomulni, egyenlõre gondolom normálba van, de ezt sem tudom, mivel nem volt választásom, ahogy leírtam az elején mondandómnak úgy indultam azt slussz passz. Thx a válaszokat, választ elõre is....
Ha a bérencre rárakok topázzal megtûzdelt páncélt és sisakot , akkor megnõl a mágikus tárgyak megtalálásának az esélye , vagy sem ?
A Pidleskin , Srenk ,Eldrich olyan pite cuccokat hajigál , hogy kár babrálni velük ! /Ver 1.07/
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Valaki plííz dobjon egy helpet!!! A játék nagyon lacsony fps-t produkál(950 Mhz, 392 SDRAM,GeForce2 MX 400+WinXP)én legfõképpne az XP-re gyanakszom, mert Win98-al semmi gond nem volt vele. Kérlek help meee!!!
Nagyon szomorúú panda lettem!! Egy kibaszot lyuk lett a LoD Cd-men😞((((. Nem tudok aludni. Borzasztó ez az állmatlanság!!! Mindjárt sírok
;(((.
Nagyon szomorúú panda lettem!! Egy kibaszot lyuk lett a LoD Cd-men
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Lehet hogy nekem kellene egy eredeti exp.
Majd még megbeszéljük.