26171
-
#7988 Jo kis bicska eheh ;] -
#7987 én személy szerint egy "enigma" rúnaszónak jobban örülnék.... -
#7986 hijj, az a vex belole de kene nekem :( -
Aspyrin #7985 -
#7984 :)))) hat nalam is volt mar ien :)
de szivesen adok ha tudok es orulok neki hogy amit eldobtam volna azal valakinek oromet okozott :) -
#7983 Ja, egesz sigon settet adtam egy lengyel gyereknek, csak mert lusta voltam elrakni, es mindengyik karakteremnel csak limlom es felesleges teher lett volna. Cuccos karira meg lusta voltan valtani ;]
...de par napra ra meg csinaltam egy uj karaktert, es jaj de jo lett volna eleinte. Keso banat persze. Es a vicc az egeszben, hogy ezt mindig eljaccom: odaadom a legelso normalisnak tuno embernek, aztan meg sipolok mert par hetre ra aranyat erne ;] -
#7982 k akor thx csinalok 1 acot es oda rakd be Thx privibe elkuldom az acc nevet es kodjat -
#7981 most egy arm of king leoric wand ot probálok dobatni valamelyik uniq szörnnyel, de ha van az is jó :D
amugy nekem nemkell viheted ingyen is. nem szoktam tradelgetni, amit kapok azt elfogadom, de többnyire magamtalálok mindent, ami meg nemkell azt kiszórom valami alacsonyszintü partyban. -
hanyan latatok mar iet jatekba? -
#7979 :))) akor jo es mi kene a shildert?
itt van par cucc bonehew , ik maul+kesztyu , wakyre wing sapi , vagy mi kell neked? -
#7978 részmröl rendben, jobb mint egymást kergetni :D -
#7977 k de nem bisztos hogy fen leszek este ezert van 1 masik megoldas nyitok 1 uj acot pivibe elkuldom neked az acc nevet es kodjat en odarakom ami neked kell es majd odarakod a shildet es elveszed a cucot es majd amikor vagyok masnap vagy valamikor akor elveszem en is a shildet szolj ha benne vagy :) -
#7976 a privi üzenetre nemtok válaszolni, ugyhogy itt, europe realmon keress meg :D /w *szilva, ma este talán fent leszek, nemtudom megvan e még a cucc, ha igen, nekem nem kell viheted. -
#7975 Sziasztok -
Lacika 79 #7974 Ugye azt mutattad nekem tegnapelőtt? :-)
Ma este 10 után nyomulunk picit? -
#7973 Amúgy manára eleve nem kell sok,mert a varázslatok késleltetettek a druidnál. Kívéve egyedül a Tornádó és Twister... -
#7972 -40% req kéne minimum :D -
#7971 nekem is van -15 requirements+20%ED jewelem :) -
#7970 200 még összeturható charmokkal besegítve, csak a resist megint a béka segge alatt marad, a paladinommal 90% allres el is életveszély egy hell baalrun. ráadásul 2 kezes balta, igy a pajzsról is lemondhatunk. -
#7969 igen a Hel rúna ad reqirements -20%-ot.
azaz 253-ból rögtön 203 lesz "csak"!!:-)
Mondjuk jewelekben is lehet találni reqirements csökkentőt.Asszem nekem is van.... -
#7968 najua kissé télleg sok a streng követelmény... cserébe varázslás mellett üthetsz is nagyokat:-))
(köztünk szólva télleg elég hülyeség) -
#7967 hel runa + erőt adó cuccok -
#7966 jesszus varazslo druidanak 253 str? :D mi marad life ra meg manara :D -
#7965 Ha elementálos druidot akarsz csinálni,akkor ajánlom ezt a fegyvert:
Earthshifter
Thunder maul
Two-Hand Damage: (115-132) To (630-720) (372.5-426 Avg)
Required Level: 69
Required Strength: 253
Durability: 60
Base Weapon Speed: [20]
+250-300% Enhanced Damage (varies)
+50% Damage To Undead
+7 To Elemental Skills (Druid Only)
25% Chance To Cast Level 14 Fissure On Striking
10% Increased Attack Speed
33% Chance of Crushing Blow
10% Faster Cast Rate
Level 14 Volcano (30 charges)
-
#7964 Ugyanezt akartam írni napközben csak nem akartam ismételni (és lusta voltam bejelentkezni munkahelyről;]) -
#7963 jó ismerem ezeket az oldalakat :D csak céges proxy tiltja...
de ez a .dk nem tiltott :D -
#7962 van jalala-m meg a 2 skilles bunkó + druida skilles nyakörv ezért indítottam druidát :D de nem jön be. alacsony szinten használhatatlan az elemnet oldal magas szinten meg a lycan oldal, ha átszenvedem az első 40 szintet lehet tetszeni fog :D -
#7961 Acc-od?
Nekem /w *EvilShaman ,majd keressük egymást... -
#7960 laalee: Nekem van a druida Aldur`s setjéböl sityakom ha kell....
Itt lehet róla infót találni. -
#7959 oké :) -
#7958 igen, nem üzletszerü szerverhasználatra értem, de ez diablo topic :D maradjunk ennél -
#7957 hétköznaoi otthoni használó? -
#7956 vagy ezt a home et mire értetted? -
#7955 neked home van?
nekem professional. -
#7954 a routerek is fel vannak készitve erre, szoval mezei home usernek igen. -
#7953 Hardweres= Router? -
#7952 jó lényegtelen,
offtopic
nekem több mint 8 éve van net elérésem 1 problémám sem volt a tüzfal program hiánya miatt, ha már tüzfal legyen hardweres, az legalább ér valamit :D -
#7951 Nekem anno TNG BOB! vagy mi az isten volt -
#7950 mondjuk kb 5 éve nem a win98 at kéne használni :D
ha meg a 2 percenként egy portscan úgy lelassította a gépedet, a tüzfal nemtudom mit csinálhat, mert hogy több erőforrást von el mint az a pár probálkozásra a válasz az is biztos. -
#7949 tévedtem szal ez az
de ahogy nézem a set je is szar :D
Taebaek's Glory
Ward
Shield Class
Defence: 203-220
Pa Chance To Block: 75%
Am, As, Ba Chance To Block: 74%
Dr, So, Ne Chance To Block: 69%
Durability: 100
Required Strength: 185
Smite Damage: 11-35