Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
win reinstall volt + xp

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

gumininja
Picit hosszabb lesz a szunet mint gondoltam. ugy 7-8 nap kb.. 😞
gumininja
Sajna van pici gond a serverrel, ha minden jol megy legkesobb hetfore megoldodik.. Igy ertelemszeruen a link sem muxik addig.
nahh...leszedted?? kár 😞(

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Mike at home
csak meg fel kell raknom ujra

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

gumininja
Megvaltozott a server IP-je, az uj IP: 160.114.87.242 az uj reg file meg itt van http://ftp.bnet.hu/iq.reg
magus
nemtom eldonteni hoyg druida vagy assasin legyek. az a baj a druidaval hogy csak ozelharcos es semmi jo skille nincs sztem. midnegyik a kozelharcosra van

magus
hat en vegignyomtam egy 89es karival az oldalamon az act1 uccso 3kuldijet es 1szintet leptem...

mike! 1 game??

próbáltam segíteni a b.net.hu-n levõknek.......... nem kellettem! 😞( és csak azért mert open karakter vagyok......de mit tegyek ha nincs kedvem újra kezdeni a kari építést...1 nyüves amim van csak 7 szinttel......ehhhh!!nemtom miért nem próbálják ki az embert?de még csak esélyt sem adnak....

Mike
jaj, utálok duellezni

G@b0r
mingyá 98-as a sorcim b.neten

G@b0r
nem tudja vki honnan lehet letölteni pindlebotot?

ehhh! nem csíteltem semmit. a sorcim 86 szintû , a barbárom 91-es ,a paladinom 95-ös........ fegyvereim csak olyanok amik az otthoni gémen mexerezhetõ....
tuggyátok semmi kedvem újra végignyomni az egészet többször is.... az fsgsen sem találtam semmi yo itemet 😞( viszont sok olyan emberke van fenn aki csak "duel"-ezni akar.... ezek sztem mind csíterek

Mike
már ugye, ha egyáltalan akarsz velem Diozni.

Mike
és most már nincs az az isten, hogy alapjaiból ujrakezdjem.
szóval magus, ha akarsz jáccani, játszhatunk, de nem fogok új karit indítani

Na jó, ha tök új karid van, akkor talán igen.

Mike
Enyém se lett csítelve, pedig open kari. Igaz majd 2 évig nevelgettem. (pontosabban, amikor kijött a Dio2 vele kezdtem, meg még a LOD is ugye, minden szintet jó soxor végigmásztam, stb. Most 8x, és egy igazi terminátor. De már fél éve nem játszom a Dioval (kb.)

Mike
iq.reg nem kell fsgs-hez. Vagy ebben van az fsgs beállításai? Ha igen, akkor nem mondtam semmit

gumininja
Diablo2+LOD, 109b-c-d peccs, es az iq.reg file kell hozza, hogy tudj jaccani a serveren. Ha mellette eredeti battle.net-en is jaccol, akkor ne a reg file-t hasznald, hanem az fsgs connectorral add meg a server cimet (160.114.87.244). Ha ezek mind megvannak, es megsem megy, akkor valami olyasmi hiba lehet a geped korul, aminek a diablohoz semmi koze.
gumininja
Lehet egyike vagy azon keveseknek, akiknek a karakterei (open karakterek) ugy "nottek" fel, hogy modot es editorokat nem lattak sosem. Ha ez igaz, akkor oszinten orulok ennek, viszont a mai vilagban mar senki sem bizik a masikban. Ezert is lett a zart server, hogy mindenki egyforma esellyel, csitek, editorok es modok nelkul tisztan jatszhasson, es egy-egy jobb cuccert hetekig hajtson az ember. Ezert nem szeretik mar manapsag az olyan open jatekot, amikor ismeretlen a masik fel.

Masik dolog. Ezek szerint nalad az FSGS a szar, nem a serverunk. Csodalkoztam is, mert megy frankon, nincs vele gond. De az FSGS-el elkepzelheto hogy hosszabb ideig is baj lesz, nem hiszem hogy megbannad ha atjossz hozzank.

Uj karaktert csinalni nem gond, par ora alatt barki segit neked ha komolyabb gond van, rengeteg nagyobb kari azonnal megy es segit ha szolsz neki. Par nap alatt el tudsz erni 40-50 szintre, ahonnan mar nem lehet gond..
Lazarus
bnet.hu
G@b0r
hmm, ti d2 expansionról beszéltek, vagy sima d2-rõl? Mer nekem van 1 felesleges d2 cdkey-em ami battle.netre jó. + Van d2 exp felesleges cd-keyem is de asszem a kiegészítõnél már nem lehet cserélgetni a cdkeyeket...

magus
az az iq.reg az a bnet.hu vagy az fsgs?

csak hát azért yo lenne az fsgs-en is nyomulmi...
mert itt a bnet.hu-n uj karit kellett csinálnom .. és hát nem sok kedvem van végigjárni az egészet kb 30cadszorra..ugye 😞(
mikor van 8-10 bika karim az fsgs-rõl
ezeket viszont nem szeretik a bnet.hu-n mert "open karik".............nem értem miért??
arra a qrva fsgsre meg nemtok felmenni mert mindíg azt írja ki ez a szemét ,hogy "invalid pass"....hogy lenne az???nem múlt el nap hogy ne jáccottam volna vele...........új passt meg nem lehet csinálni ... 😞(

magus
EZAZZZZZ

JEEEEE

MEGY😊))

KURVA JOOO. NAHUZOK ARRA A MAGYAR SZERVERRE AMIT MONDTAL. JEEEEEEE😊))

zöcsém!! sikerült!! thanx a tippért :o))

nekem is van 1 ilyen problemám.. 😞(
állandoan azt írja ,hogy nem érvényes a jelszavam..
ha meg uj accot akarok csinálni ,akkor meg nem csinál semmit 😞(
tud vlki segíteni?

gumininja
Hagyd a serverek probalgatasat szerintem, gyere hozzank jaccani. ;] (lasd #2395-t)
Mike at home
D2-zni mindig erdemes

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Imremagdi
mikor jelenik meg a következö patch?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

gumininja
Persze hogy erdemes ;]] Milyen hulye kerdes ez, ehehe ;]
magus
erdemes most elkezdeni dio2zni? magyar szerveren persze

miért nem enged be az fsgs?? állandoan azt írja hogy nem érvényes(invalid) a jelszavam.....

A Diablo 2 függõséget okoz!!! Ha valaki elkezdi, ezt vegye számításba😊
hát ez szomorú

Egyik sem.
A neve Starcraft Ghost és csak konzolra adják ki.

remélem a diablo 3!!!!!!!!!!!

😊szellemidezo

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

méé van az ,hogy qrva kevés a gém a diablo2 hun-on??

na most mi van ???

halálista?? :o))
tenap mexopatott 1 tetû csíter!
valami polyák csóka volt......laggoltam 1 yo nagyot ez a getzi meg kihasználta.. :o))

Nem érdekel valakit eredeti D2lod, 2 accounttal magas szintû karikkal jópár elite unique + set cuccal? Én Asherons Call 2 miatt eladnám, bónuszként adok hozzá egy eredeti D2 keyt is így írt D2 cdvel is megy a game. Érdeklõdés mailben.
gumininja
Persze hogy nem. De eredeti diablo hiányában bárki jáccahat állandó szerveren, csitmentesen, hétvégenként nagy létszámban.. Jobb mint a fullcsitesopenhostok, 2-3 emberrel, lagolva, +7allskilles csarmokkal ;]
Ron Ragm
nemtom, ez a bnet.hu elég gyér... az eredeti bnet hangulatát nem adja vissza😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

gumininja
Mindenki jáccik.. helyes..
nahh??

danke mein herr ninja :o))

gumininja
Nemtom miaz, de gyere a bnet.hu-ra, magyar zárt serverre jáccani. FSGS connectorral az IP: 160.114.87.244, de ha nincs, akkor itt a reg file is, amit elinditva/hozzáadva a játékban elég a battlenet ikonra klikkelni és játszhatsz is. http://www.bnet.hu/iq.reg
gumininja
Vegyünk egy pajzs+fegyver emberkét. Sisakba(3) és Armorba(4) tehetsz simán perfekt topazt. Szerezz egy 4socketes pajzsot, monjuk egy monarchot, és abba tegyél 4 IST-et. IST-et nem könnyû találni, és bneten is nagy értéke van, de megoldható. Pajzsba 4 IST és már ez is +100 mf. Másik kezedbe keress alibaba-t(2socketes, junik tulwar, ha jol emléxem, és charbesed mf-je van), abba is pakolhatsz nyugodtan még két IST-et, igy 90 szinten például már 90+60 csak maga a kard. Van egy öv, egy 3soros junik, ami ad mf-t, nemtom igy hirtelen mi a neve. Bakkancs és kesztyût, amu és ring esetében sûrûbben találsz mf-s fajtákat belõlük. Barbár esetében célszerû 2 alibabával hadonászni, fõleg magas szinten..

Az tény, hogy 600mf nagyjábol elég, ennyivel már lehet szerezni jo dolgokat.