Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karakterekben gazdag BUÉK mindenkinek!
Nem tudná valaki elküldeni nekem azt a patchet Diablo 2 LOD-hoz, amivel egy gépen egyszerre lehet futtatni két diablot (hogy tárgyakat tudjak pakolni egy gépen is)?
Nekem megvolt, csak elkavartam. Ugy emlekszem a diablo.fantasy.hu oldalról szedtem le, de az már nem elérhetõ.
Esetleg, ha valaki tudja, hogy van-e új oldal az elõzõ helyett vagy ismeri azt aki az oldalt csinálta szóljon.
Nagyon köszi elõre is.

War. War never changes.
Meg tudná nekem mondani valaki hogy miért nem tudok kapccsolódni 1 serverhez sem????
Pedig azzzon az ip-n próbálkoztam amit mondtatok, a landor ip-jén, de failed to connect van mindig😞((
Repatarurgyán
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Más: csinált már valaki crafted item-et? Tényleg jobbak lehetnek, mint a rare cuccok?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
http://diabloii.calcon.net/rune_words.shtml
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
meddig kell még várni,hogy a szerver menjen??
nagyon nyomathatnékom van már.. 😞(
engem is az szívatott hellen...
a többi az smafu
milyen karival nemtod kinyirni?
open kari?
1.09d peccs fent van?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

magus dobjál meg te is egy icq számmal
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
holnap reggel 1/4 2-kor kelek ....mönni köll dógzni..