Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Bekaptam szép nagy ütéseket, de sokat el is vétettek. Magas defence miatt. Ellenszegülés rajtam volt. Persze sokáig nem húzhattam a dolgot így kikellett verekednem magam a tömegbõl ezért két démont lekelett ölnöm, hogy egyáltalán kijussak a körbõl. Ütöm már fél perce az egyiket, egyre jobban szorul a hurok, életem fogy, italom már semmi, mikor látom a fõnõkön akarok kitörni! Ehh, mondtam magamban szép halál lesz, de végül sikerült likvidálni és a másik mellette levõ alap szárnyas démon már csak 4-5 csapás volt, aztán húztam el onnan de gyorsan. A többieket már gyerekjáték volt leszedni a Charge, Vengeance, Zeal-el... Büszke voltam a lovagomra, hogy ezt túlélte. Nem semmi menet volt. 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Repatarurgyán
ACTI: 16 szint
ACTII: 8 szint
ACTIII: 4 szint
ACTIV: 2 szint
Ez idáig: 30-ik szint.
Ehhez jön az ACT5: 6 szint kb. Tehát 36-ik a szint, mire végzünk a normál fokozattal. Mint mondtam ez a normális haladásra és némely pályarész mentés utáni újrajátszására értendõ NORMAL fokozatban.
Az lenne a kérdésem, hogy ez Nightmare-be hogy oszlik el, ha szintén csak megyünk és nem idõzünk túl sokat a pályákon. Ugyanígy vagy teljesen máshogy? Ez nagyon érdekelne. (Bár az ugyanígy lenne a logikus.)
Én most az ACTIII-ba vagyok, Mephisto még odébb van, jelenleg Khalim részeit szedem össze (szem, agy megvan már...) Persze voltam már a Travincialon, bár a High Consil-t még nem öltem meg. Majd ma. De most 27-es a szintem, mivel tápoltattam magamat. A nekro akivel régebben játszottam közvetlenül Diablo elõtt( Gyakorlatilag a Káosz Templomban lett) az ACT IV-
ben érte el a 27-es szintet. Tehát a varászlónõm szépen fejlõdik. Ha valaki játszott, végigvitte nighmare-en és figyelte a szintlépéseket írja le nekem ott hogyan mennek. Elõre is thx...
utalok igazabol duelezni, talan ezert irtam hulyesegeket
Még nincsen otthon netem. Igy ezzel még várnunk kell. Örülök, hogy megvetted. Ez megéri az biztos.
Hát azért nem...
Alig várom, hogy minnél több és erõsebb szörny jöjjön, lehet akár 5,10,20,30 mind1... egyik sem él 5 másodpercnél többet és mindegyik fekszik😊
Míg egy harcos kénytelen egyenként leszedni õket, közben be is kap rendesen és csak úgy fogynak a gyógyító italok.
Varázslónõmmel meg kortyolok 10 percenként egyet azt jónapot. Meg sem ütnek. Odáig már egyik sem jut el.
Amúgy a villámágot egy az egyben kihagytam. Teljesen felesleges azt kifejleszteni. A tûz és a hidegalapú varázslatok bõven megteszik.
Nemrég lentvoltam Durielnél és ahogy régebben írta valaki 10 másodperc alatt kinyírta, igen ez valóban így van, nekem kb. 7 volt.
Jelenleg LvL25-ön vagyok, de egy hét és már meglesz a LvL40, ahogy idõm engedi. Ebben a kasztban abszolult nem csalódtam. Ez a nõ a gyógyszer a betegségre a Diablóban. Még csak mellékhatása sincsen😊
War. War never changes.
Egyébként már emlékszem, hogy egy régi gépemen, rendes AGP-s Gef-1-gyel is szagatott. Akkor is megtudtam, hogy nem szereti a Geforcot a Dio2.
Egy gef 3-mal már jól megy 😊
War. War never changes.
Segítseket!
Normális az hogy egy 1300-as tualatin celeron + gef2mx400 PCI !!! 32mb video + 256 SDR SDRAM dibalo2-ben direct3d !!! -vel nagyon szaggat, ha sokan irtunk egy helyen egyszerre ??
Esetleg a PCI miatt ??
Köszi