Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shongi
A kurva életbe a Landorral ha ilyen instabil szar akkor minek csinálnak belõle servert????????????

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

A leader karakter még nincs bevezetve csak az 1.10-es patch után indithato ilyen karakter,ezen karakter csak leader karakterrel játszhat eggyüt régebben inditot karakterrel nem igy hát cuccokat sem tudd neki adni a régi kari.a küldetések szintkövetelménye egyelöre csak elmélet szerintem.

Azt hiszem...... Szóval ez valami olyasmi, hogy példáúl Andarielt csak akkor ölheted meg ha elérted azt a szintet ami elõ van írva és csak utána mehetsz át az ACTII-be. És ez igaz minden aktra. Egyfajta ladder követelmény van az ACT-okra. És a cuccokkal is van valami. De arról mindjárt felvilágosít egy olyan ember aki tudja pontosan.... Valami olyasmi, ami az újrajátszhatósági értéket növeli...
Mike
vki homályosítson fel mi az a ladder

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Dobozos nem 7e csak 3+3

Budaörsi Media Markt

Mike
hellen a druida varázslatai szart sem érnek

Mike
farkast
furyval és még nem tudom mivel, lényeg, hogy gyors legyen

Mike
3e píz - Westend - MediaMarkt

Mike
vmi magyar nevet keress

a karim neve pedig Cusi

[HUN]PAStheLoD
3000 ft ? seriallal ?? hmm mergéri! 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

West End--- Media Markt 3000Ft D2+LOD DVD tok, angol nyelvû leírás.

Dobozos az 7000Ft, egybe vagy külön, külön és Magyar nyelvû kézikönyvvel. Jó szórakozást!
Mike at home
nekem lenne
a Hun-1-n szoktam feltunedezni
de ma mar nem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
A blizzard elcseszte a d3d-t, ilyen egyszeru. Szoval akinek nincs glide-os kartyaja, hasznalja a 2d modot

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Unknow
www.letoltes.com -ról fix lelehet szedni vagy a www.loogoos.hu - ról😊
Unknow
Sztem haver a gond a driverrel van.Szedj le egy új detonátor drivert a Gefhez akkor mennie kell!Ha netán így se menne a diret x-et akkor se bántsd hanem futass le egy dio video tesztet és állítsd szoftverre...ha úgy elindul akkor fix,hogy valami windows gubanc van..bár ezt kétlem.Mondom itt sztem a videó driver lesz a gond.Elõre szólok,hogy nehogy a béta verziójú detonátort szedd le! a legújabb véglegesített verziót inkább!
Unknow
Diret X 9 van nekem is és gond nélkül megy.
shaba23
Nem az van, de kösz!
Van valami progi, ami leszedi a Directx9-et, csak a neve nem ugrik be. Azt hiszem a GameStar-ban olvastam, de kölcsön van adva az újság.
shaba23
Cro, Bade, Davidus, Unknown
Bocs, hogy nem reagáltam, de a Matáv szarakodott!!!
Nem ír ki hibaüzenetet, csak a karakter választásba belefagy, vagy nem megy tovább.
Egyébként ez van '98, ME és XP alatt is
A régi gépemen Celeron 466 gond nélkül nyomtam
Elszomorító!!!!!!!!!!!
Akkor már értem miért olcsó ez a szett. A dobozos full magyar kézikönyves, bár az a kézikönyv csak a nagyon kezdõknek segíthet valamit, mivel a táblázatok benne sincsenek. De azért jó látni magyarul a dolgot.
Magyar diablo oldalak:

www.diablo.hu (D2,LOD!, van D1 is) nagyon igényes!

www.diablo2.hu - nem rossz, de a többi jobb.

netrx.iwd.hu rendkivül jól áttekinthetõ és igényes, csak rövid.

És AZ oldal:

Itt minden megvan: www.battle.net/diablo2exp ez a legjobb...
[HUN]PAStheLoD
és használja is a LoD ot 😊

www.hcgamer.hu és ott a patch-eknél keresd!
Szia! Ezt már egyszer leírtam neked. Csak akkor tudsz 800*600-as felb. választani ha felrakod a LOD-ot is. Ennyi.
[HUN]PAStheLoD
hogyhogy europa bnetre tudsz menni de nincs eredeti gamed ??

gumininja
Nyugi, nem allt le vegleg, csak pici technikai szunet, es nem a landor adminok hibajabol..
Mike at home
- megveszed dobozosan, abban van kezikonyv
- tudsz angolul, es elolvasgatod a battle.net-en a diablo2exp-rol szolo dolgokat - annal reszletesebbet aztan nem talalsz sehol

Bone-Cracker
diablo 2 ben hogy lehet 640x480 nál bagyobb felbontást beállítani, optionsban nincs nekem ilyen. (1.09 verziom van)
Shongi
Mi a szar van a Landorral, meghalt?????????????????????????????????????????????????????

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Mike
várd csak ki lesz hellen

(mondjuk ha ott sem fogsz szívni, tuti megüt a guta 😊)

Mike
na majd meglátjuk, hehehe 😊

Diablo kapta a Blizzardot egyfolytában én meg csak körbefutottam. Hiába nyomta a vörös szarját, nem tudott egyszer sem megfogni vele (pedig kanyarodott rendesen a varázslata, ahogy fordult õ is). Ott voltam az orra elõtt, de semmit nem tudott csinálni. Tûzvarázslatai meg sem kottyantak, mivel 75 volt a resistem.

Lovaggal meg szenvedtem vele egy sort. Vele nehezebb volt, de inkább hosszadalmasabb. Ez a jó, hogy minden kasztnak más fõboss a kellemetlen. De Deurielben nagyot csalódtam. Azt hittem kettészedi a varázslõnõmet. Ott álltam az orra elõtt, csapott mint az istennyila, de rejuvation potion meg fireball és viszlát Duriel. Ez normálban volt. Nighton, meg kapja a meteort és úgy fog feküdni. Persze half freeze duration+75-ös cold resist befigyel nála, de ez alapvetõ annál a dögnél. Duriel LOL😊
A multilightingos ellenfelek a varázslónõmnek nem jelentenek gondot, mivel távolról szedem ki õket. Lovaggal keményebb volt. Ott még a Salvation megléte esetén is kaptam be rendesen.

Varázslónõvel: Izuel és Hephasto volt kellemetlen, a többi gyerekjáték. Diablo pedig a legkönnyebb volt mindközül.

Nightmare-en Andariel nagyon gyorsan kifeküdt, de neki -50% a fire ellen, szóval ez érthetõ. Eddig talán Radement volt a legkitartóbb, de mivel õ nem mozog nagyon, ezért rám semmi veszélyt nem jelentett. Nightmareben persze.

Nem volt még igazi ellenfelem, akivel szívtam volna. Baal is rakat szerencsétlenség😊
Biztos sikerülni fog. Utánanéztem a nigthos barbárok adatainak. Nem lesz azzal semmi gond. Normálon is simán zúztam õket. Sõt, négyszer visszamenten oda, mivel nagyon tetszett a dolog. Lovaggal egyszerûbb volt, de a varázslõnõnek sem okozott gondot. Többet kellett futkározni, de 20 másodpercnél nem volt több a harc. Frozen Orb-al gyerekjáték lesz. Az a barbár amelyik meg 70%-os resist cold, kap meteort és sanyi neki is.
Mike
akkor így

Mike
😞(

Mike
A palámat különösebben nem szokta meghatni sem a lighting, sem a frozen, (Diablo mellé is szépen odaáll és üti) de azért a multilightos dögtöl megfeküdhet. Meg a múltkor is kifeküdt, mert nem figyeltem oda, és nem ivott gyógyitalt, megszoktam, hogy feltölti magát

Mike
Legalább annyi. Már ha sikerül megcsinálni

Alig várom már a netemet... Egybõl megyek a Bnetre... De mivel házat építünk és még nincs teljesen kész (nyárra lesz a beköltözés) addig marad a single😞
Ez igaz nálam is. A jobb cuccokat: köcsögökben, ládákban találtam. Illetve volt olyan is, amikor Durielt negyedjáre fektettem meg és kidobta azt a pike-ot amit a normál végéig használtam és nagyon ott volt a szeren. Épp most olvastam az Arreat Summit-ot (Blizzard nethely), ott írják, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy unique cuccokat találjon az ember. Baal köztük volt😊 Mondjuk Baal-t azt csípem nagyon. Ott lehet gyakni rendesen és élvezetes az ellene lévõ harc. Egyébként a Három Barbár Nightmare-en tényleg 3 szintlépés? Mert az nagyon tuti lenne....😊 És Hell-en? AZt hiszem Mike te mondtad, hogy az is 3, de most újra megkérdezem. Biztos ami biztos alapon.
A Cold Mastery-re 2 pontom van. Egyet én raktam rá, egyet a +1 all skill-es cuccom. Többet nem is tervezek. De azért köszi, hogy szóltál. Fontos tudni mit, merre, hova...

Inkább a frozen orb-ot tápolom, mert az nagyon takarít😊 Meg majd a meteort is kell, mivel hamarosan jön Duriel... Ugye a villámágat azt kihagytam.

Ez a magic find igen érdekes. Törekednem kell rá, mert nagyon szeretnék unique cuccokat. Csak egyenlõre jó, ha összehozok belõle 50%-osat... A horardic cube-ban szoktam 3 követ egy jobbra transzformálni, csak még nincs olyan sok... De észnél kell lenni, mert az ellenálások is kellenek. Mondjuk azzal most semmi gond. Nightmare-en is 50-60 körül mozognak. Attól függ mi van rajtam.

Meg van 437.000 aranyam.. Szerinted megéri gamble-zni vele? Mert régebben csináltam, de nem valami jó cuccokat adott a kereskedõ. Ennyi arany meg felesleges már nekem. Nem szoktam semmit se venni, mert nincs olyan, ami nagyon megérné.

Bocis pályára majd tényleg késõbb érdemes visszamenni, ahogy írtad. Remélem azért fejlõdõk szépen, mert az ACT I 1 szintlépése nem valami bizalomgerjesztõ. Nyilván magas szinten (37) mentem át, így ott nem tudtam rendesen fejlõdni. Az ACT II már valamivel jobb. Remélem az ACT III még jobb lesz. Hiszen akkor pont a fordítottja lesz a NORMAL fokozatnak. Ott ugye elõszõr mindig az alacsonyabb aktokban lehetett lépni szinteket, szépen és gyorsan, itt meg az egyre keményebb aktokban lehet egyre jobban.

Zsír ez a játék, még single-be is.... Az egyszer biztos.
Mike
mondjuk mindig Baalt nyirni sem túl élvezetes
ha jön a sánta dupla lightinggal, akkor bazze, lehet elcsalni, aztán huss be baal után, ütjük mint a cséphadaró, erre ledob két kék cuccot 😊
persze azért van amikor jót
jobb cuccaimat egyébként idáig mindig köcsögökben találam 😊 (na jó nem mindet)

Mike
Nohát játszottam megint bneten, most Kurastban vagyok, 13-as szinttel. nem lesz ez így jó 😊

Hát azért az öt óra, az több mint ót óra, de jó legyen.

Na én hétvégén nem pihentem. Lett is egy LvL40-es varázslónõm, akit ugye fejlesztgetek. Nightmare ACT II-be kolbászolok éppen. 37-es voltam, amikor eljöttem normálból és nightmare ACT I-ben 1! szintet léptem😊 Kicsit untam is, de az ACT II már egészen jó...

Már nem használok fireball-t, meg tûzfalat, meg blizzard-ot se. Minek? Van meteor ami uszkve brutális😊, meg ott a kedvencem a frozen orb... Na az tud takarítani rendesen. Cold Mastery-re is raktam már... A frozen orb jelenleg 5-ös. Voltam a tehenes pályán is, de nem igazán jött be. Legyaktam az 500 tehenet, de semmi különös... Tárgyak nagyon gyengék voltak. Ezért ki is nyírtam a Kinget. Igaz druidát is beízzítottam, de inkább a varázslõnõmmel végigtolom hell-ig a játékot aztán egy kis szünet jön... Kicsit sokat Diabloztam mostanság.

+1 all skill sorceres.. 😊 Ez fincsi...
Unknow
dio2-ezni😊
Evil
dio1 ezni?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Unknow
Nem jön valaki most Diablozni??😊
Unknow
Ha XP-je van ha nem mennie kéne😊)Sztem más gond van ott....ahogy Cro mondta lekéne neki írni,hogy mit nyomat ki a játék,hogy miért nem indul😊
BADE
Persze,hogy mennie kell én ennél sokkal gyengébb géppel játszottam a Diablo 2-vel:AMD800,Gef2,Abit alablap,SDR mem.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

shaba23
Lehetséges olyan, hogy a jelenlegi hardwerkonfigomon nem megy a D2? Mármint ütközik valamivel?
AMD1400, Gef2Ti, Abit KG-7 alaplap, DDR mem.
Pedig megvettem az eredeti cd-t, mert alig vártam az ADSL-t,hogy nyomhassam multiba, erre most megvan minden, de nem indul el a game!!!
DIABLOZNI AKAROK!!!!!!!Help me!!!
Unknow
26-os szint?😊)Az még kevés...ezt megcsinálja az ember max. 5óra alatt😊))Most még csináltam egy 23-as paladint is😊)Mondom játszani kéne már egyet hálóban=)