26171
-
#8475 diablo.hu-n volt egy ilyen progi a hasznos cuccoknál. -
#8474 szaisztok sracok
nekem egy olyan kerdesem lenne hogy meg anno amikor nem ment ennyire a bnet:):) szal nagyon regen akkor volt valami segedprogi amivel lehetett single gameben szimulalni mintha sokan lennenk benn ill lehetoseget adott arra hogy 2 peldanyban inditsuk el a jatekot es igy lehetett single gameban is cuccolni nem emlekeztek meg ra mi volt az ill hogy kellet csinalni mert most gondolékozom egy kicsit a single gamen de az eleg gaz ha nem tok cuccolni ill ha nagyon lassan fejlodok:):):) a segitseget elore is koszi:):):) -
#8473 Nem tom de nekem tokeletesen megy a bnet... -
#8472 udv raz, en passzolom a kerdest. Nem lehet hogy a gaz nem nalad, hanem a bnet serverrel van? -
#8471 nem irtad el a registryben b.net helyét? -
#8470 Csum.
Lesz egy lama kerdesem:)
rakatt bnetre es elkezdi lassan tölteni az accomat, behoza beirom pasot erre kariim helyett CONNECTING felirat van de kb 5 perce már:(
realdown meg nem lehet mert fél oraával ezelött is ezt csinálta ugyhogy kinyomtam diot....
szal nem értem...
es ezt 3 honap alatt most csinálta elöször
mi lehet a baj? -
#8469 alaszall (sry reggel van eheh) -
#8468 Mar most sem ernek semmit, mivel ladderreset utan a kari alaszal a normal karakterekhez, es tobb mint valoszinu hogy nyugdijba is vonul, cuccaival egyutt. Ki jatszik normal karakterrel, ha ladder is van? Kevesen... -
#8467 ladder reset után sem fognak érni semmit 2 héttel -
#8466 köce a hétvégi "trade"-et:-))
Egyébként ladder reset télleg mikor lesz? Már várom..... Sajna annyira nem érnek már a cuccok semmit... csak a rúnák!
-
#8465 google ;] -
#8464 hallottam valami slaughter módról, adjon valaki valami linket hozzá, thx! :o) -
#8463 Kutyuli11 felhívnám a figyelmedet az idézőjelekre!!! -
#8462 De minden rangletra lenullazodik egyszer, legyen az diablo, sport vagy akarmi mas. -
#8461 EN NEM BOTOZOK SE MAPHACOLOK !!!!!!!! AZAZ NEM MINDENKI BOTOZIK! -
#8460 Teljesen fölösleges. Most méghamarabb elönti a cucc a Bnetet, mert már mindenki tudja, hogy mit kell fejleszteni az MF sorcoknak, ráadásul "mindenki" botozik. -
#8459 Mert mar ideje.. -
Gelli #8458 De mé?
[alairas]Én lol vagyok, te lol vagy, mindenki lol, csak én nem. Tudtad követni?[alairas/] -
#8457 Ugy hallottam hogy par heten belul ladder torles lesz!!! -
#8456 Hétvégén bármikor.... -
#8455 Az első sojomat Baalrunon úgy szereztem, hogy senki nem látta meg a sok item közt a ringet :) én is csak azért valszeg, mert a fejhallgatóval meghallottam a csengést :)
Volt is nagy anyázás mikor bejelentettem, hogy mit találtam :)
Shaman mikor érsz rá? Azóta lehet, hogy törölték a cuccos karimat :) -
#8454 aham köce....
És mondjuk egy Gul+Ist-ért? -
#8453 Amire azert van esely, csak kicsi.. -
#8452 Nem, vex alatt nem fogsz kapni, max csak akkor ha valami noob ot fogsz ki. -
#8451 egy soj,kábé mit ér rúnában?
Gul-ért kaphatok egyet? -
#8450 Joforman semmit, a sok mf sorc nak hala a cuccok arai a beka segge alatti padlot nyalogatjak.Csak a runaknak van ertekuk, nameg a soj nak. -
#8449 Mit ér manapság egy Seraph's Hymn?
2/2-es -
#8448 Melóból írogattam..:-)
Mint mondtam a héten hétköznap sajna nem jó,mert este 10-ig dolgozom,s mire hazaére,zuhi,barátnö..... elmegyí az idö!:-p -
#8447 nincs konkrét accom, de valszeg a shaba23-rpg, vagy kcs gamekaris lesz fent. Én már nemnagyon játszok, de majd írd meg mikor vagy fent és akkor én is felmegyek :)
Esetleg most nemjó? vagy most melóból írogatsz? -
#8446 /w *EvilShaman
de sjana a héten délutántól estig dolgozom,szal csak délelőtt diózóm. Viszont hétvégén leszek délután is este is ha az jó neked.
Add már meg te is az accod lécci. -
#8445 mond egy accot -
gyick #8444 Hi!valaki szólna pár szót az 1.10-es peccsről?
Valamikor régen végigvittem a gémet(asszem 1.07-et),és lehet hogy megint nekiállok a kedvenc játékomnak!
És mikor lesz Dio3? -
#8443 Ez azt jelenti,hogy ingyen adsz egyet??:-)
HOCA ide vele!!!!:-p -
#8442 Előttem szólóhoz csak annyit,hogy a peccset nyugodtan leszedheted a blizzard oldaláról. (www.blizzard.com)
És ahogy PiszkosFred mondta a régebbi crack jó hozzá. -
#8441 1. reg file minek? Az max olyan feltort closed serverekhez kellhet, mint a landor, bnethu, kani stb. IP alapu gamehez nem kell. A reg file csak az install soran a regadatbazisban eltarolt default bnet ip-t irja at a tort server ipjere, igy tudnal ott jatszani, de te nem ott akarsz, igy felesleges.
2. Krekknek tokeletes a cdn levo 107es krekk, egeszen 109d-ig. Szoval peccseld fel es ott a krekk helyben a cdn.
3. ...itt-ott 2499-ert is meg lehet kapni ;]] -
#8440 Adok 10 lidlessért IK armort, és még a pajzsokat is megtarthatod :) -
Pontius #8439 oke, már nem kell, megtaláltam mindent ami kellett -
Pontius #8438 Ja és léccives ne azt irjátok, hogy már van 1.10. Nekünk 1.09d-hez kell reg és crack file. Meg ne is azt, hogy boltban 3rugó.
Köszi -
Pontius #8437 sziasztok!
Haverommal szeretnénk játszani IP multiban Diablo2 LOD-ot, de egyikünknek sem eredeti a cucc. Vlaki fel tudna rakni 1.09d-hez reg és crack filet?
Elöre is köszi -
ity #8436 Boneflamet már szereztem tegnap este, szal az kilőve. De majdnem az összes Elite Unique szóba jöhet ami perfect (van amelyiknél nem kell, hogy 100%-os legyen, de ez mindig éppen az adott tárgytól függ). 1.10-eseken kívül van pár régebbi is ami érdekel (pl zaka, gaze, arreat, gf, wf, arkaine, stb, gondolom ezekből a példákból világos, hogy régebiek közül mi érdekel, viszont ezekből csak 100% perfect érdekel).
Ha küldesz egy listát emilemre ([email protected]) vagy megmutatod bneten (/w *ity) hogy mid van milyen minőségben akkor tudom mondani, hogy kell-e és mit tudok ajánlani értük.