Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
hány éves hírt néztél?
How much can you take,before you snap?
Most nézem az arreat-ot, és ezt írják: "We will be performing a Diablo II ladder reset on June 17 beginning at approximately 9:00 a.m. PDT."
Tehát már volt?
Nincs olyan karakter, amivel olyan gyorsan lehetne baalt meg diablot ölni, mint a javazonnal. Reset után az elsõ karik, amik egyedül baalt ölnek, azok a javazonok.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ma lesz ladder reset??
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amazonnál nekem a kedvencem a multira gyúrt bowazon, szépen húzott passzív skillekkel (pierce-szel) ezután már csak life+mana steal kell meg 1kis vegyes dam és senki nem fogja meg... (esetleg crushing blow sem árt) körbelövi a fél képernyõt és takarít, mint a disznó... nekem nagyon bejött... norm+night egy nagy run és hellen is eléldegél...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Trap assa az egyetlen karakter, amivel kezdeni mertem hardcore-on. Talán még a sumák necro. Ez a két karakter igazi biztonsági játékos. Könnyen elbízza magát vele az ember. :-)
Emlékszem, egy ilyen átgondolatlan, arcolós, túl magabiztos manõverbe haltam be assával. Kicsit iszogattam is közben, igaz.
Ott voltam act2 palota alatti alagútjaiban, futottam, mint az állat, látom lõ rám 2 csontváz, semmi gond, futottam tovább. Aztán már négyen lõttek. Nem baj, még elférek köztük, aztán a végén, mikor még mindig sprinteltem, mint egy félbolond, már 10en vettek körül, akkor volt ám kétségbeesés. Olyan gyorsan tudnak történni ezek a dolgok. Megnéztem volna, milyen képet vágtam. 😄
Nomeg a trap assának azért megvan a negatívuma is cow levelen. Volt párszor olyan, hogy menekülnöm kellett a játékomból, meg a többieknek a partyból a cow king miatt.
tehát hogy nincs😊 és fingod nincs rola lesz-e, meg hogy mikor
2haverral kinunkba kiprobáltuk ezt az ip cím alapjáni hostos témát, azért ez is király hogy hiába single, lehet együtt csapatni
elindultam egy assa-val és nagyon megtetszett
ha csinálnék egy assát milyet ajánlanátok ami életképes?
A bnetnek szerintem is elég nagy hibája a tárgyak gyors elértéktelenedése, a dupe-olás, de mégis jobban tetszik, és nem feltétlenül azért, mert a könnyebb utat akarom választani. Ha lenne a kani, a bnet dupe nélkül, és a single player, akkor a kani mellett más nem szólna, mint hogy kisebb, családias közösség játszik rajta. De nálam a sorrend akkor is ez lenne: bnet, kani, single player. Egyszerûen nem szeretek egyedül diablozni, ha többen is lehet.
tehát mindenkire értettem köztük magamra is
ha majd bneten esetleg végig viszek 3-4 karit utána nekem se jelent majd kihívást a kani játék szempontból, max nosztalgia vagy haverok miatt
sztem a helyes sorrend: single player, kani, bnet
kár hogy ezeket a mély, bölcs gondolatokat 2009-ben szülöm meg mikor már senki nem diablozik😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a kanin meg meg kell dolgozni nem egy enigmáért hanem egy duressért is
nekem ez amugy bejön, jobban tudod értékelni a cuccaidat
meg az elsõ torchodat is amit saját magad szerzel
Miután viszont játszani kezdtem a bnet nagy nagy világában, utána már nem tudtam elképzelni, hogy megint kanizzak.
mint mikor áramszünet van és elkezded kínodba nézegetni a könyveidet a polcon😊
Ha lesz valami komolyabb dolog itt majd megírják.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
(Megvannak a kulcsok)
én meg kanin
de köszi amugy
egyszer bneten is ki fogom probálni, de az összes haverom kanin van már
Köszi a választ, megnézem a driver frissitést,hátha ez a megoldás...
Viszont ilyenkor a legtöbb ember új karaktert kezd ladderben, tehát mindenki (új, és régi játékos) tiszta lappal indulhat, ha szeretne.