Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Hell immunity eltüntetés?😞

Azért hell,h legyen kurvanehéz,erre igy eltossznák?Nemáá...Meg a respec stats/skils azt jelenti,amit eddig max hero editorban lehetett,h ujraosztani a dolgokat?Azt is minek?:S

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sz4bolcs
huhh, jó ötletek! <#eljen>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Beygír Gücü
Szerintem néhány technikai dolog lesz megoldva, apróságok, meg talán néhány új runeword (gondolom nem igazán lesznek hasznosak), a lényeges problémák meg maradnak úgy ahogy vannak
de ne legyen igazam

Ebbe a topikba gyüjtik az ötleteket: link

de szerintem semmi lényeges nem lesz megoldva belölük

- Shared stash
- 1024x768 or bigger resolution
- Show ilvl of items
- Add new pages to Stats to show elemental absorbs, total amount of resistance to an element, mana/hp leach, Gold/ magic find % and every other stat not showed ingame
- Give important synergies on highest level skills to increase the damage of lowest level skills
- Ability to respec stats/skills.
- Modify the d2gfx.dll in so far that a person with several cd keysets (classic+lod) is able to launch the game
- Remove alot of the hell immunities giving alot of resistance instead
- Enable everything "Multiplayer only" on singleplayer.
- Fix TPPK and PK-Hacks
- Fix the +x Damage bug (found on the Grief Weapon for example)
- Fix Hellforgerushs and provide a new way of finding higher runes which is a little more reasonable than having them randomly dropped
- Provide a safe way of muling alone
- Fix Charge
- Make Act 1, 3 and 5 mercenaries more attractive in comparison to Act 2 mercenaries

(és ez csak néhány a fontosabbak közül)

,.--.,

plu604
köszi

Blizzard oldalán regisztrálni kell és elvileg ott lesz az opció.
plu604
Honnan lehet leszedni a Diablo 2-t és a Lord of Destruction-t ha van mindkettõhöz CD kulcsom? Legálisan persze. Haverom szerzett eredeti CS kulcsot és kellene neki a játék maga.

berlinboy6329
Ám van már vmi,h milesz az uj patchban?Azt tom h lehet irni,mi legyen benne,de fixált cuccok vannak már?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Jah tényleg..Réág toltam már nem emléexek pontosan mindnre..Azt oké,h leszedi,de még igy is irdatlan lassan haltak nekem a specterek hellen :C

Rettenthető
Valaki azért kerüli a bnetet, mert megy a cuccokkal a buherálás / ügyeskedés?
De akkor miért nem magatalálós stílusban játszik, ahogy az egyik barátom és én. Vagy amikor még rég a bnet-n játszott pár sg-s, akkor ott.
Pláne, hogy van egy rakat olyan cucc / hely, amit az alap diablo 2 lod-dal el sem lehet érni single player-ben.

Van immune physical hellen, amit nem szed le az ampify dmg, és azok ellen jó a skeleton mage.
Viszont Hell Baal-t ugyan meg lehet ölni summon necro-val (nem széttápolt cuccokkal), csak *urva lassú.

Ha az 1.13 így halad, akkor jó, ha az idén kijön (mondjuk Blizzcon idején), ha nem, akkor a Diablo 3 elutasító Diablo 2 fanatikusoknak... amolyan vigaszdíjként jön majd a D3-mal.

Pedig már azt várom március vége óta, s kezdenék végre új karaktert... arrrggg, rohadt függõség.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

sz4bolcs
Létezik most 1.12-höz olyan loader, amit nem bannolnak? (Több cd-kulcsot akarok használni egyszerre.) Valaki tud segíteni?

Én meg azért kerülöm el mert Bneten megy a tárgyakkal való ügyeskedés.....

Sheltem
Summon necronál 2. kézbe "life tap" os wand kell, jobb mint bármilyen átok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"Summon necrot pont azért iditottam,mert lazán ledarálnak mindenkit a csontik..Én csak a közelharcosra gyúrtam,meg annak masteryjére.Mageket egyáltalán nem csináltam....Fõ fegyóm,egy picit feltuningolt Decripify volt..Lassit,gyengit,többet sebezhetsz...5-6ra feltoltam gearekkel,amiket tudtam szerezni,azzal Diablo is simán ment asszem 1 csonti halt meg hellen..Nagyon szivósak."

Így van.Magéra nem is kell semmi haszontalanok.Én jobban kedvelem az amplify damage curset,mondjuk helyzetfüggõ.Jah jah hellen is semmiség

"Egyedül a fizikai immunos cuccok szopósak hellen."
Az amplify azt leszedi.......

sz4bolcs
Loader-t banolják?

Sheltem
"elég gyengus a többi".

Azért megnézném a summon necroddal szemben pl egy fullos javazont(6/40 el, jmod, 4*15/15 armorban charged / furyval csicsónál infinity), de még akár egy hammerdint is.
Butaságot állítasz mert nem ismered a karekterekben rejlõ lehetõségeket.
Hidd el minden karakterbõl lehet brutális.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
"mer jön nem sokára a 3"

Igazad van, végülis minimum 1 év még, az "nemsoká".

Igen.

Hammerdin.
berlinboy6329
Ám a mostani Javazon,manaáradattal kecijó...És még csak 6oson van a Charged Strike😮 De azért egy mana leeches fegyó jól jönne:C

És players8...

Summon necroval meg végig tudtam vinni simán,semmi nehéz nincs benne..Egyedül a fizikai immunos cuccok szopósak hellen...Meg a Players8..Hellen players8 az halál...Játszik vki egyáltalán ugy hellen?😮

Summon necrot pont azért iditottam,mert lazán ledarálnak mindenkit a csontik..Én csak a közelharcosra gyúrtam,meg annak masteryjére.Mageket egyáltalán nem csináltam....Fõ fegyóm,egy picit feltuningolt Decripify volt..Lassit,gyengit,többet sebezhetsz...5-6ra feltoltam gearekkel,amiket tudtam szerezni,azzal Diablo is simán ment asszem 1 csonti halt meg hellen..Nagyon szivósak.

berlinboy6329
Én is abban játszok..Ha 7-10 évvel ezelõtt találtam volna rá a játékra,és igy emgtetszett volna megvettem volna eredetiben..De most vhogy nem naon,akarom,mer jön nem sokára a 3,meg minden..Amugy is csak kipróbálásra szedtem le,h bepótoljam,mert mindenki mondta,h hu mekkora játék,mondom belenézek...Hát tényleg az.A 3 ha lesz ilyenmint a 2,megveszem és megyek netre.

sz4bolcs
Te is single playerben játszol?

Nem,nem tudok hanem elég gyengus a többi,meg bejön az egész csontis nekro játékstílus.

LOL egyszer sem nullázták le a csontis nekrom😄DDD.....

"Például Diablo-nál: a sokadik elhalálozás után (mert azt ne mondd hogy a csontikkal végigmész mind a 3 szárny mobjain, és utána még Diablo-t is leverik) meglehetõs szopás nagy szenvedve megölni egy mobot még jóval a temploma elõtt, hogy aztán szépen lassan felhúzz egy csordát (feltéve hogy szegény magányos csontidra nem ugrik rá két-három másik mob hogy bezúzzák, aztán téged is), amivel visszamehetsz hozzá és majd azok lecsapják."
Öh talán ész kellene,visszamész act 1-be felhúzol egy csordát és elárulom azt a csordát nem igen tudják elpusztítani,egyszer sem verték le a csontis nekrom.LOL szerintem te még nem is játszottál csontis nekroval,mert akkor nem irnál ilyen hülyeségeket.A legerõsebb build,nem kell mana italt zabálni,és még csak szükség sincs ritka tárgyakra amire hiába vársz Single ben.....
Mondj már egy erõsebb kari buildet,ami ultra biztonságos,nyugodt,sosem halálozik el és Singlében is beszerezhetõ cuccokat igényel,plussz nem kell bõszen csapkodni a mana italra.....

ilyet nem lehet kijelenteni
mindegyik karakter élvezhetõ,megvan a maga hangulata
az már más tészta,hogy te nem tudsz játszani velük

How much can you take,before you snap?

plu604
Szerintem kifejezetten szopás néhány helyen.
Például Diablo-nál: a sokadik elhalálozás után (mert azt ne mondd hogy a csontikkal végigmész mind a 3 szárny mobjain, és utána még Diablo-t is leverik) meglehetõs szopás nagy szenvedve megölni egy mobot még jóval a temploma elõtt, hogy aztán szépen lassan felhúzz egy csordát (feltéve hogy szegény magányos csontidra nem ugrik rá két-három másik mob hogy bezúzzák, aztán téged is), amivel visszamehetsz hozzá és majd azok lecsapják.
De ha ez nem is gyõzött meg, hát próbáld ki azt az élesztgetõs csontit nightmare-en, sõt, hellen...
(És ezt nem úgy mondom hogy én nem tettem...)

summon necro az egyedüli élvezhetõ karakter build az egész játékban.

mármint magát a játékot ingyen lehet letölteni

a legolcsóbb az,ha veszel valahonnan cd kulcsot, utána az új bnetrõl már ingyen lehet letölteni

berlinboy6329
Egész elviselhetõ ez a Javazon..CSAK KURVA SOK POTI KELL NEKI!

Andarielt nyomtam le 2jára..Hát sokat kell menekülni,mert megöl,ha nem mozgok sokáig,de türhetõ...Kb 4-5X kellett az act2es Mercem ujjáélesztenide meglett...Players8 on játszok,meglepõ,milyen hamar halnak a monszták a 4es szintû Charged striketól,még a merc is 2ütésbõl öli a macsakféléket a sivatagban..Csak annyira idegesit,h 10mpként kell mana potit tölteni,mer elfogy.....Ezzel töltöm az idõm nagy részét,h visszajárkálok csutkára felnyomni az inventoryt mana potikkal.

Klemice
valaki?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

sz4bolcs
ja tényleg, azokat találni lehet. 😊 Simat eth-eket lehet lyuggatni így, és akkor lehet jó jön ki.

Rettenthető
Superior-ra és Low... ra nincs recept, azokat nem lehet cube segítségével lyukasztani.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

sz4bolcs
hmm, akkor az lehet nem okés. Már nem vagyok képben, de biztos mindjárt jön valaki, aki elmondja.

rábeszéltél
de a tal thul p.topaz nem müxik

ez nem normal body armor hanem superior
erre van recept?
sz4bolcs
Érzem én, hogy újra függõvé próbál tenni ez a szar.

sz4bolcs
loller. Ha már annyira beleéltem magam, találtam pár karaktert az accomon, amire ki volt írva, hogy megsemmisült (mivel kb. másfél éve nem néztem az accomra), kattintok rá, és simán tudtam vele játszani.
Ez semmi, gondoltam akkor MF-elek egyet vele (sorci). Raktam rá 1 spiritet, lidlesst, tal övet, que mage platet, magefistet. Ennyi cuccom van össz-vissz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
15. mefi run --> 5-ös bul gyûrû
xDDDD

Klemice
hol lehet mostanság a legolcsóbban kapni eredeti dio 2-t LoD-al? (újonnan, nincs-e valami hiperszuper akció valahol)

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

sz4bolcs
Akkor kuka. De ha 4et rak?

kérdeznék még egy ilyet ha szabad, hogy két haveromnak se megy kanihoz a maphack
ugyanazt megcsinálják mint én, bin mappába exe elindit, de nekik nem üres a program ablak mint nekem, hanem tele van irkálva mindenféle fájlnévvel
nekem ugye install pluginnél beír egy sort, betölti, náluk semmi
ha vki ért hozzá pls help
nem single-ben játszok
és nem lyukasztom még most, mert ha találok is egy Lo-t
abbol vagy mégegy grief lesz, vagy saját forti😊
csicsora sajnálnám még egyelõre

meg amugy is ha pl kettõt rak bele akkor dobhatom ki nem?

sz4bolcs
Single-ben jó az. Nem akarod cube-ban lyukasztani, ha már a fortit tervezgeted? :-)

ilyen találtam
eth superior laquered plate
15 enh def
920

mit érhet vajon?
a kovács 4-et kurna bele, csicsonak fortira jo lenne
de hol van még az
ja és az ennek ellenére részhez még
level 86-osan mf cuccba minuszos resistekkel egyedül végig megy hellen
frenzy babával ugye semmi értelme nincs duelezni?
pajzsos ellenfél ellen esélytelen mer ugye a pajzsot a darálás ellensulyozza ami duelbe nem jön ki

az amazont meg nem érem utol, persze az megint más lenne ha meg lehetne ütögetni az erdõlakókat egy kicsit elõtte😊

ennek ellenére imádom ezt a karit és egyszerûen nem birom más kasztra rávenni magam
soso drága, marad a 2 assa és a necro xD

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

😄DDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Davidus
Blizzardnál már csak így megy ez.

5/28/2002
Blizzard Entertainment has announced that a new patch for Diablo 2 will soon be available

10/28/2003
Blizzard has finally released the official Diablo 2 1.10 patch

egy darabig még nem kezdesz új karit😄

V9ykn8_TZL0

sz4bolcs
Április 23-án volt róla hír, hogy készülnek a ladder resetre. Ez 2009-es hír, de lehet csak áprilisi tréfa. 😊

trapper, martial assa, vagy fire vagy lighting soso, bone necro :S nehéz döntés

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

és ha nem lesz reset? 😄 meg a hirek közt se szerepel hogy lesz reset, szóval jó pár honapig biztos nem lesz 😊