26171
-
evegtc #24527 Halihó Rvribádi!
Indítottunk még egy realmot! Jupííí! :D
Egy kis demó, hogy mégis miről van szó (képek) wwww.bnet.uw.hu
És maga az oldal ahol lehet csatlakozni: www.diatro.uw.hu
A szerveren jelenleg 2 realm fut. Egyiken az most indult Eastern SUN 3.00 (japán fejlesztés), a másikon pedig a Retro 2.50 (magyar fejlesztés).
Jó szórakozást mindenkinek!
ui: A Retro modhot 1.10-es alap patch szükséges, viszont az Eastern Sun 3.00-hoz AKÁRMI jó! 1.10->a legújabb 1.13ig.
Néhány új hír :
+Indítottunk saját ventrilo szervert a leges legjobb hangminőséggel és online rádióadókkal amiket a megfelelő szobákban lehet hallgatni lazítás képen :)
+2010. február 04.étől egy budapesti host-on fut a szerver ami közvetlenül egy 2x1 Gigabites optikani sávszélességgel csatlakozik a nemzetközi főérre. No lagg, no DC, Hev' fán! :D -
#24526 [URL=http://diatro.uw.hu/Files/Revert%20pack%201.11.zip]Ezzel elvileg le tudod "downgrade"-elni 1.11-re, ha máshogy nem menne.[/URL] -
#24525 Tedd rá az 1.10es magyarítást, nem lesz semmi baja :)
Ha meg mégis, akkor meg reinstall. De úgy rémlik, hogy nekem is volt fent 1.10es magyarítás nem 1.10-es verzióhoz. -
#24524 regisztrálod a cd kulcsot battle.neten aztán letöltheted a játékot angolul -
#24523 Srácok: úgy megjött a kedvem a diozáshoz. :((( Mindig megjön, mikor benézek ide, de már nem játszottam 2-3 éve. Hiányoznak a ger.-ek. :( -
High end PC #24522 De akár még 1.11-re is le downgradelném ha lehet valahogy, csak hogy működjön az írott szöveges magyarítás -
High end PC #24521 Nos, az a vicc magyar is jobb lenne, mint a német, mert németül egy mukkot nem tudok :)
Szöveges magyarítás kéne, 1.12-höz, Google kidobott 1.10-hez meg 1.11-hez, de 1.12-höz sehol se találtam szöveges magyarítás, létezik olyan egyáltalán? :( -
#24520 Nem hinném, hogy lenne hozzá "angolítás", a magyarítás meg valami vicc. Szerintem töltsd le angolul, úgy a legtisztább.. -
High end PC #24519 Szavasztok
Nekem az alapjáték is meg a kiegészítő is német nyelvű. Angol vagy magyar nyelvet tudok alá varázsolni?
Köszi :) -
JancsiPapa #24518 már a hc ladder tetején tanyázom -
#24517 Azt hiszek kb. erről van szó. Kipróbáltam és egy korrekt kis szerver egyelőre nagyon családias hangulattal. :) -
evegtc #24516 Parancsolj, Íme az aktuális Retro mod: http://www.retro.n1.hu/
Várunk mindenkit sok szeretettel!
www.DIATRO.uw.hu -
JancsiPapa #24515 valami tudnivalót azért tolhatnátok magáról a modról, mert ez így kevés -
evegtc #24514 Időközben változott:
Már 1.12-es patch van fent! (az ami az eredetin is).
Jah és igen. Ez egy Battle.NET szeró :)
www.diatro.uw.hu -
sirdond #24513 kétlem hogy battle.net szerver de ti tudjátok...
és miért 1.10? miért nem inkább 1.12? -
evegtc #24512
Sziasztok!
néhány napja startolt egy új magyar Diablo 2 Battle.NET szerver, Median XL moddal! Rengeteg újdonsággal (Új itemek, settek, +30új skill, 120-as max szint, 25 új rúna, meg még rengeteg más...) Gondosan kivitelezett PvP/FUN EVENT-ekkel várunk minden kedves Diablo játékost és érdeklődőt. Gyertek, hozzátok a haverokat is és regisztráljatok az elsők között, hogy ne maradjatok le semmiről. ;)
Szerény oldalunk címe ahol információt kaphattok a szükséges patch-ektől és le is tölthetitek azokat: http://diatro.uw.hu/
(Battle.NET account regisztráció a játékban történik.)
Ha kérdésetek lenne:
MSN: [email protected]
e-mail: [email protected]
Jó szórakozást kívánunk! :)
Üdvözlettel
Diatro csapat -
#24511 Tessék, nemrég linkelte Rettenthető: LINK
Ebből látod, hogy mi mibe kerül kb.. -
Musztafa111 #24510 ez az ice rúnaszó ami a Holy Freeze aurát tolja mibe kerül?
unique cold jewelek mibe kerülnek?perf és unperfect?
válaszokat köszi! -
JancsiPapa #24509 bone necro magatalálósan elég nehéz, kell rá az allskill, nincs meatshield, fcr szintén kell rá, ezért vergődsz sajnos -
#24508 legyen már reset,most nincs kedvem megint elkezdeni játszani...de lehet hogy muszáj lesz,valamivel el kell ütnöm a vizsgaidőszak hátralévő részét :S -
#24507 http://seto.atw.hu/Screenshot042.jpg
http://seto.atw.hu/Screenshot043.jpg
itt a link mert az a linkelés szivat -
Ez a két item eladó Ladder bneten ha vkit érdekel pm -
#24505 Annyira mondjuk nem gáz, karakter editorral néha kipróbálunk más buildeket, még kóstolgatjuk a játékot.:)
Majd következő karakterrel kicsit másképpen fogom nyilván...
Hát van még időnk kiélni magunkat benne, míg kijön a Diablo 3 :D... -
#24504 Sajnos necroban nem vagyok otthon, bone necroban meg még úgy se, talán valaki más tud segíteni, hogy jó-e a builded. Egyébként gyanítom, hogy a bone necro amúgy se a legerősebb PvM (player vs monster) karakter, én is csak duelben találkoztam párral anno. -
#24503 Végülis annyira nem durva, csak már keveset sebzek úgy érzem és nem tudom ,hogy mi lesz így Hellen ,ha már most egy-egy lénynek 3-4 20-as bone spirit kell.
Build:
7 bone armor
20 bone spirit
14 corpse expl.
2 iron golem
1 golem mastery
és persze ezeknek a feltételei + itemekből mindegyikre 3 jön. -
#24502 Ladder reset után szokott magasabb ára lenni a high rúnáknak, de az általa felvillantott rúnák között még a középkategória sem képviselteti magát. -
#24501 Ennyire értéktelenek lennének a high runák bneten? -
#24500 Nem akarok bántó lenni, de ilyen f*s rúnákért nem igen fogsz ilyen cuccokat kapni, bár elvileg még ebben az évezredben megeshet a Ladder reset, és ahogy közeledünk afelé, egyre olcsóbbak akár az olyan cuccok is, amiket te igényelsz.
De viszonyítási alapul véve a Europe Softcore Ladder árlistát, elég kacagságos a kínálatod. -
#24499 Én is 1.09-cel játszottam anno, még az volt mikor abbahagytam, azzal nincs semmi gond.
MF az a magic find rövidítése és cuccfarmot jelent, igen. Hell Mephisto, Pindleskin, Andariel, többek közt ezeket szokták runolni és ők egész jó eséllyel dobnak valami fincsi cuccot.
Ha túl nehéz lett ott a játék, akkor vagy rosszul fejlesztettél vagy túl hamar kerültél oda, bár ahogy írtad a negyvenes szint nem annyira alacsony oda, mert egyébként egy nekrónak nem annyira lényeges, hogy milyen cucc van rajta még azon a szinten szvsz.
Ha summon necro vagy olvass vissza pár hszt-t, nemrég írt valaki hozzá egy jó guidet. -
#24498 Értem, köszi.
És az normális ,hogy nightmare-en ennyire bedurvul a játék a 4-5-ös actban? Vagy már a gearem lehet ennyire ratyi?
Másrészt: MF-elni? az mi? :D Gondolom vmi cuccfarm lehet v ilyesmi.
Esetleg patch-el lehetnek az előző gondok? Haverral toljuk 1.09-essel.
Köszi! -
#24497 Ha csak simán mész végig a pályákon, nem direkt mf-elsz akkor az max véletlenszerű lehet, hogy most nem esik semmi. Meg hiába találsz egy Death's Fathomot, ha egyszer necro vagy. Menj csak, majd esik valami. -
+
Ezeket cserélném +20 +16 +7% nél jobb Annihilus ra vagy +20 +16 nál jobb Necromancer Torch ra
Ladder Europe -
#24495 Sziasztok!
Most kezdtem el jobban elmerülni a játék rejtelmeibe és lenne pár kérdésem, amit nagyon nem találtam meg fan site-okon.
Úgy vettem észre ,hogy nightmare-en kissebb aránnyal esik minden, ez lehetséges? Most 40-es a nekrom és egyszerűen nem találok rendes cuccokat neki. :C Ugyanazokat használom kb ,amiket még normálon 4-5-ös aktban találtam. -
faze #24494 Gondolkodj még ezen egy kicsit, le fog esni. -
#24493 Nem hiszem,ki akarnak háromszor restatolni uazt a karaktert? -
#24492 Elkészítettem a Tokent !4 külömböző essenciát kell összemixelni a Cube-ban.A tapasztalatok:semmi mássra nem jó,mint,hogy töröljük a stat és a skill pontokat,hogy újraoszthassuk őket.Ennek,most nincs értéke,majd a rendes játékban lesz ! -
#24491 Köszi szépen,elolvasom ! -
#24490 Wow. Respec 2-ben? Ennek utána kell olvasni. -
sirdond #24489 1.13 újítás
bossok által dobott essence-ekből lehet cubeolni, respecelni tudsz vele
de a faqban benne van -
#24488 Ilyen nevezetű dolog szerintem nincs a Diablo II-ben. :D