26171
-
#9115 kb addig:) mármint 5 perc
minek kell a cold sorc? :P
küldtem mailt, megvan? -
#9114 holna jön a cucc!!
és akkor bnet:) -
#9113 Mekvót a randi?:-pp
Amúgy ma öncuccoltam. Nagyon nem szeretem ezt,de senki sem volt bnet közelében,s muszály volt...
Elkezdtem a full cold sorc fejlesztését,s a sorcikának át akartam passzolni a full sigonst (alacsony kariaim mindig azt kapják meg egy ideig).
Kreáltam a cuccossal gamet,bennt voltam vagy 7-8 percet,aztan ledobtam a földre a full sigonst.Kiléptem,account váltás,mennék vissza sorcival,erre....Realm Down...... (A guta nem kissé kerülgetett...majd felfőtt az agyam)
Jó okes a sigon cucc nem egy hatalmas érték,de ezért akkor is elég ideges vótam...
Hál Istennek olyan 4 perc kínlódás után végül nagy nehezen beengedett,s be tudtam menni a gaméba felszedni a cuccot,de sztem még fél perc Realm Down,aztán cseszhettem volna...
Mennyi ideig marad meg egy játék amúgy? Olyan 5 perc? -
VGQ #9112 kani az pofon egyszerü.
Adva van az oldalon egy dll azt letöltöd elinditod,és már csatlakozhatsz is.Szal ennyi.Nem tul nehéz.
A warcraftal sokkal több gond van:)) -
#9111 Oak csak akkor ha HC kari. -
Noodlee #9110 Hali!
Szvsz a Heart Of Wolverine-t, mert hellen az Az Oak Sage-t hamarabb lecsapják majd. -
Smith #9109 Sziasztok!
Nemrégiben indítottam egy werewolf-os druidát. A problémám az lenne, hogy nem tudom eldönteni melyik szellemet fejlesszem ki a summoning ágból. Az Oak Sage-t (amelyik life-ot ad), vagy a Heart Of Wolverine-t (amelyik +sebzést és AR-t ad)?
Remélem tudtok segíteni. Köszi!
-
#9108 -
Noodlee #9107 Én is valami ilyesmit akartam írni, de ma már nem nagyon merek írni semmit :) -
#9106 ha megvetted az eredetit, akkor téged a Bnet érdekeljen, ne a kani -
#9105 na ebben a kaniban majd segitsetek mer azt se tudom hogy mi a pöcs ez:)) -
Herkulles #9104 Érthetetlen... -
#9103 (...) -
VGQ #9102 Mi értelme ip alapu gamának ha ott a kani?? -
#9101 En az IP alapu gammakra gondoltam. Ott hogy vannak 142en? ;]] Kanin, bneten es egyeb zart servereken vannak, azt sosem mondtam hogy nincsenek, hulyeseg es valotlansag lenne ezt allitani. -
VGQ #9100 Nemjátszik.hm
Tegnap délben csak 142an voltak fenn:)
és ennek a 70% dioxp-zik -
#9099 aha ok -
#9098 Szerintem bnetezik midnenki. De ha megsem, akkor kani.hu. IP alapu jatekrol en nemtudok, de szerintem mar nem angyon jatszik senki sem. -
#9097 szoktátok tolni multiban még??
ha igen akkor holnap beszállnék egy picit:) -
#9096 na meg is van rendelve -
#9095 igen, mind2 benne van -
#9094 akor a cd galaxisnál ez:Diablo 2 Gold (H)
ebben van a game meg a kiegészitő is??
akkor rendelem rögtön:D -
#9093 -
#9092 hmm add oda a kisujjad és necsodálkozz ha az egész kezed rágják le :-)
hmm énis adtam már nem1x és adok ha tudok de azt nemszeretem ha kapott és még többet akar.
(na ezt most ne vegye senki magára csak úgy általánosságban mondtam :-) ) -
#9091 Mondom nem nekem kell. Nem izgatsz acc-e neki vagy sem..:-))
Egyébként meg akinek 3 Tal armorja van,annak van 4 is.... (ősi Kínai bölcsesség:-)))) -
#9090 1et már kaptatok, most nincs több:)
csak azért mondja, mert tudja hogy 3 volt.)
de már késő:) csak 1 maradt, azt meg hordom -
#9089 Erdekes mod, sok marhasaggal es mulattsagos targgyal. -
#9088 ;] -
#9087 #9000 az enyim vót!! Nincs semmiféle kinntről nézés!!:-p
Amúgy Bobber nyekergett,hogy egy Tal armort akarna tőled kunyizni (fogalmam sincs milyen alapon)
Remélem összébb futunk majd bneten. -
#9086 te a hun channel szeretett raziel-je vagy? -
#9085 #9000
kintről nézve :) -
#9084 hmm... -
#9083 ponstosan nem tudom sztem gf ist körül van doom meg kuka... -
#9082 nem
mennyit ér egy unid GF és egy unid Doom???? -
#9081 Ismeri vki a Dio2 Fury Within modot?????????? -
#9080 szegény :) -
VGQ #9079 A mamutban tuti nincs ott megnéztem,és még sima sem volt,nemhogy ez a 3000-es.
Ugyhogy be kelett menjek a belvárosba érte:( -
#9078 Ez ketsegtelen. -
Noodlee #9077 Tök mind1. Csak be kell menni kb 3 boltba, és megveheti. -
#9076 Nem feltetlen, de a MediaMarktban biztos hogy van