26171
-
#9595 Ize, sorry, ez nem Shaman-nak szolt, hanem ugy kollektive az agymenes resztvevoinek.. -
#9594 64 uj uzenet. Na mondom elolvasom. Kar volt. Gratulalok... -
#9593 Hu idiotak ne csinaljatok mar ezt! :) -
kelkaposzta #9592 Vkinek nincs kedve a közeljövöben TFW modal nyomulni ip-n? Van már 1 pár karim amit be kéne fejeznem, de ha sokan vagyunk az mégis csak élvezetesebb. Hell act1-nél megáltam a druidommal, 1 necro igazán csatlakozhatna :) -
Noodlee #9591 Tsá.
Fasza.
De inkább gyere Tibiázni :) -
#9590 Amúgy most kicsit pihentetem a Tibiát,mert most rákattantam a Sacredre,de lesz még folytatás:-))
A Diablót meg pláne pihentetem. Kissé nagyon meguntam,lehet,hogy lesz majd cuccosztás,de egyelőre még nem mert hátha megint megjön majd a kedvem. Ha nem jön meg akkor majd szólok itt a fórumon,s akinek kell cucc az szóljon,s adok.
A kínálatban "szinte" minden van. AMi nincs az Mara`s amu,illetve Enigma páncél. Azonkívül Soj-tól kezdve Hoto-n át minden van készleten:-)) -
#9589 Te se leszel már okosabb ecsém.....
Bobber velem tolja/tolta bneten. A hero editor az csak annyi -amit már a többiek is leírtak-,hogy SINGLE-ben csinálsz egy magas karit szétosztod a skilljeit,s megnézed,hogy mire érdemes tenni,hogy ne cseszd el a bnetes karidat. Ennyi....
Mielőtt lefaszkalapozol valakit jó lenne,ha utánanéznél a dolgoknak. -
#9588 VEREKEDJETEK!!!!
VÉRT AKAROK LÁTNI!!!
:-PP -
Noodlee #9587 OK !
Má minden rendben :) -
Noodlee #9586 Csak most olvastam Shabát is :)
Kelett nekem rögtön reagálni a hülyeségükre :) -
Lacika 79 #9585 Nyugi kollega. :-) -
Lacika 79 #9584 Köszike, mindjárt neki is látok :-) -
Noodlee #9583 Felbasszák az agyamat hee! -
Noodlee #9582 SEGGFEJEK!!
Ő Hero Editort mondott!
Az anyyit csinál, hogy előre megtervezheted vele a karidat. Nem a karaktert módosítja!
BARMOK!
Inkább ne is írjatok ide, mert csak hülyeség megy nektek. -
#9581 -
#9580 ja amugy koszike a vedelmet shaba:):) -
#9579 hat ne haragudj ded te valami irtozatos allat vagy ha nem erted a lenyeget annak amit irtam
en nem azt mondtam hogy azzal szorakozom hogy editorral csinalok karaktereket es azzal nyomulok hanem azt hogy ha valaki ki akarja probalni hogy mit is erdemes fejleszteni ill mit erdemes rarakni valakire akkor azt azzal meg lehet csinlani es nem kell itt konyorogni hogy adjon valaki neki egy karaktert hogy azt makd tovab fejlessze de hat nem kell elolvasni amit ir az ember csak azt kell belole kivenni hogy editor es egybol csiterezni meg faszkalapozni kell. Amugy ha kivancsi vagy ra zart bneten nyomom es nem szokasom a csalas egyebkent meg most amugy is abbahagytam a diot mert kurvara unalmas hogy arrol szol az egesz game hogy kinek sikerul jobb cuccot oszeharacsolni maganak ill ha nem ez van eppen a toppon akkor meg csak a baal run megy xp ert ill mefirun meg andyrun cuccert na innen kezdve nekem marha unalmas lett a dolog. Es igy a vegen meg1x legkozelebb mielott faszkalapozol olvasd at legyszives hogy mit is irt a msik es ne csak a cimszavakat ja es ez razielre is vonatkozik!!! -
#9578 miért nem bízzátok rá, hogy ő mit csinál? miért kell faszkalapozni rögtön? ha nem tetszik, nem csinálod...
Bneten úgysem lehet, akkor meg tök mind1, hogy milyen karaktert csinál magának editorral...ha meg valami játékmodot használ abban meg végkép nincs semmi undorító...ennyi év után sok embernek unalmas a diablo és próbálják feldobni...amíg ezzel a te játékélményedet nem rontja (és nem rontja) adig nem kellene baszogatni -
#9577 Egyetérte...editorozgatás modozgatás meg egyéb nyalángságok a legundoritóbb dolgok.... -
#9576 Kellemes editorozást! Remélem megvetted a játékot eredetiben és már 3 éve nyomatod az editort bőszen, mert, hát az ugye úgy az igazi!!! És érdekes és izgalmas is ...faszkalap" -
#9575 Kosz! :) -
#9574 'senki se rohangal a bneten light facetes assaval :)'
dede én :-PP van kettő +3 trap os claw 2 sock al még facetek is vannak hozzá de még nem raktam bele :-O de az
is csak azért mert nem játszottam mostanában asával..
de shakoba Rf van bár azt úgyis oda akartam adni Sorcnak :)
De akkor griffont se szabad adni asára mert az is % ban ad
dam ot és csak 1 skilles -
#9573 szval senkinek nincs jó kardja meg ruhája??? -
#9572 Tuti nem mukodik. Facet csak a direkt varazslatokra hat, mint pl a fireball, amit nem kozvetett modon lo a kari. A trap pedig olyan, mintha a necronak fire facetet adnal es a csontmagus sebzese novekedne. Vagyis minion. Nekem a 93-as assam banta ezt a tenyt :D Vazz es nem tunt fel, h senki se rohangal a bneten light facetes assaval :) Uber tap lenne: 10.7 k damot mutatott a skill tablam, de az bugos. -
Noodlee #9571 Ide is kéne GY.I.K.
Pölö karakterfejlesztések :) -
#9570 Nem tom csak latni akarom mit erdemes varazslatoknal fejleszteni bar nem varazslo de neha jol jon es jo lenne egybe latni mit erdemes!
Nincs rola 1 oldalon osszegzes ? -
#9569 hmm ez a facet es dolog tényleg nem működik?
akkor griffon +1x damage és -1x enemy light resistje nem működne a csapdáknál?..
én ezt kicsit kétlem Mert a karakter ablakban látszik a sebzés növekedése... -
#9568 siman egy hiro editorral meg lehet csinalni amit te akarsz nem kell keregetni a karktereket arrol nem is beszelve hoyg a 40 es szintu karkatert nem neveznem magas szintnek a magas szint valahol 90 korul kezdodik szal abban erdemes gondolkozni arrol nem is beszelve hoyg attol hogy meglenne a akraktered meg nem ersz vele semmit mert nincs mit raadni szal a cuccot ugy is be kene valahonnan noymatni akkor meg mar nem tart semmibol sem a karakterbol csinalni 99 est ja es az egesz ha tudod hoyg mit csinalj nem tart tovabb 10 percnel -
#9567 Light sentry es a synergek. Fade is kell mert skill pontonkent ad all res-t + amit nem irnak, hogy pontonkent 1% damage reducet is. Light facetet ne hasznalj, mert a trap minionnak minosul es fake erteket mutat a skill tree-n. -
Lacika 79 #9566 Én meg pár perce csináltam egy assát. Akkor trappos legyen? Azon belül mit érdemes fejleszteni? Még sosem jáccottam assával. -
Noodlee #9565 Mostanában nem diózok. Nyomom a Tibiát, meg az UT2004-et. -
Noodlee #9564 Ja -
Lacika 79 #9563 Hali!
Micsinász? Dógozol? :-) -
Noodlee #9562 Milyen paladint akarsz fejleszteni? -
#9561 Paladdinnal elkezdtem!
Talalhato vhol neten leiras (magyarul ha lehet),hogy melyik karinak mit erdemes fejleszteni a varazslasnal?
THX -
Lacika 79 #9560 Amíg nem veszed meg az eredetit, addig szedd le a törést a www.gamecopyworld.com oldalról. -
Noodlee #9559 Nem szívesen adom közre a karaktereimet. A másik, hogy nem mindegyik karit kell úgy fejleszteni, mint ahogy singlében.
Ha meg battlenetes karakterfejlesztés kell, akkor kérdezz itt rá, hogy hogy is kell. -
gyick #9558 mi a rák van a kanin?
-
gyick #9557 kiprobálni....
nem a 80-as szinten akarok rájönni hogy szar a karakter... -
Noodlee #9556 Nekem van egy pár, de miért is?