Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
๏̯͡๏﴿
Onnan leszedheted az official patchet + a cracket is. Elõször install full(multi is elég),aztán másold be azt a 2 filet amit írnak a könyvtárba, aztán patchelj, aztán a crack file. Ezekután robognia kell :-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Cracket hol találok hozzá?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Más javaslat?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
War. War never changes.
Gondoltam kipróbálom ezt a gamét.
Feltettem a Szinli playert, crackeltam ahogy kell. Majd inditás után elsötétül a képernyõ s úgy is marad. majd ezt írja:
"Diablo II Server Exception
Unhandled Exception:
Acces_Violation (c0000005)"
mi lehet a probléma?
Köcc! :P
10 millio ember él az országban:)
V9ykn8_TZL0
törpe és rohadék
iga,z ogy fotósop is lehet, de ha meg csak értelmes szöveget rizsáznak a fejednek:)))
akkor jobb lesZ? :)
๏̯͡๏﴿
How the heck is it possible to delay the release date of a patch THIS long and THIS many times.
The first estimated release date must have been a year ago! Then it was end 2002, then it was february, then it was E3, then it was 3 weeks after E3, now it is delayed again?
WHAT IS THIS: ARE YOU COMPLETE IDIOTS OR YOU DO THIS ON PURPOSE?
Amúgy a tárgytalálás a cél, legalábbis akkor ha már 30-adjára viszi valaki végig a játékot. Most már én is csak a tárgyak miatt játszom a Dióval.. De ehhez kellett egy év hcDiozás:) Tegnap elõtt óta megvan a Morrowind.... Azt hiszem ez mindent elmond.... :)
szal nemtom mit akartál mondani, biztos valami nagy bölcsességet, de sajnos az én alacsony értelmi szinvonalammal nem tudtam befogadni mondandód lényegét.
agyament leteleportalok mefihez aztan fw, es csak mf van rajtam karakterem sosem volt
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Nekem meg ettöl az elmés beszólásodtól? Ezt már elfelektetted mi? Ezzel mindenkit le idiótáztál aki olvassa a topicot. És itt én még meg se szólaltam.
V9ykn8_TZL0
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nos az egész azzal kezdõdött hogy te állítottad hogy 2 hónapja készül a patch. Erre mondta busmanus hogy 1 éve és kaptál tõle bizonyítékot is amit te nem fogadtál le mert mindenki lama noob rotfl. Ja van véleményed de ha az sem zavar hogy az nem fedi a valóságot akkor nyomd csak.
V9ykn8_TZL0

mi egy játék célja? szórakozás, kikapcsolódás.
"Mivel hc ha a kari meghal a cucc is megy a kukába."
hc-ban is simán lehet cuccolni, de ott akár el is veszitheted a cuccaidat, de ez tökmind1, ha magatalálósan játszol. karakteredet is elveszitheted, ami sokkal élvezetesebbé teszi a játékot.