Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumininja
Van kulonbseg vicc es komolysag kozott. Te meg ezzel nem vagy tisztaban.. Errol ennyit. Varja mindenki a nyomorult peccset csendben, nem kell egymasnak esni emiatt. Nem rajtunk mulik ugysem.
Shaman
Emberök valaki nem adna nekem egy burizát? nincs kedvem pindle vagy mefi runozni. BOTozni alapból nem akarok,mert utálom a csítelést. De mivel gondolom vannak itt egy-páran akik botoznak,igazán adhatna valaki.Nekik majd úgyis szerez másikat a bot. Na lécci,lécci:-)))))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Lynx_TWL
Tudjak a szuleid, hogy oldoklos jatekkal jatszol??? :DDDDDD

๏̯͡๏﴿

www.gamecopyworld.com
Onnan leszedheted az official patchet + a cracket is. Elõször install full(multi is elég),aztán másold be azt a 2 filet amit írnak a könyvtárba, aztán patchelj, aztán a crack file. Ezekután robognia kell :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Cheky
Fullon sem megy.
Cracket hol találok hozzá?

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Davidus
ok:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Pedig nem fog kijönni a frozen throne elött:)

V9ykn8_TZL0

Ha jól értem csak szingliben akarod nyomni.. Javallom installáld full-al, majd ezután használj cracket (az eredeti filet mentsd el vhová, hogy késõbb visszavarázsolhasd), ha nem megy próbálj másik cracket pl.

Cheky
Acc rá pénzt? :P

Más javaslat?

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

jah kiegészítõvel együtt 2990. Én meg anno 12-ért vettem a simát... :)

War. War never changes.

Cheky
Hell!

Gondoltam kipróbálom ezt a gamét.
Feltettem a Szinli playert, crackeltam ahogy kell. Majd inditás után elsötétül a képernyõ s úgy is marad. majd ezt írja:
"Diablo II Server Exception
Unhandled Exception:
Acces_Violation (c0000005)"

mi lehet a probléma?

Köcc! :P

Davidus
"Különben is ki vagyte nemis ismerlek :)))"

10 millio ember él az országban:)

V9ykn8_TZL0

Legalább feldobtuk 1 picit a topicot, ha már blizz nem ad okot rá ;-)

Davidus
Gyere Aspyrin anyázzuk már a kiskölköt:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez nagy sértés volt:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Látom nem vagy képben.

V9ykn8_TZL0

Mi a sz.r van picikém unatkozol ? Te iq vezér ki kért arra, hogy nyomjad itt az okos szöveged ha ? Nem szólt hozzád senki, ha nem bírsz magaddal menjél homokozni, a piti beszólásaid meg tartsd meg magadnak "barátom".

BontottCsirke
Fiúk, itt kötelezõ veszekedni+káromkodni, vagy lehet simán "fórumozni" is?

törpe és rohadék

Lynx_TWL
Dav:148588514

๏̯͡๏﴿

Davidus
GF fogalmazásában: free expansion:)

V9ykn8_TZL0

Bill Roper azt mondja, hogy kijön a patch, amint ki tudják adni :)
Lynx_TWL
mér a kép a lénye te:)
iga,z ogy fotósop is lehet, de ha meg csak értelmes szöveget rizsáznak a fejednek:)))
akkor jobb lesZ? :)

๏̯͡๏﴿

Mintha Bill Roper beszélt volna. Abszolult egyetértek veled.
bnet forum :)

How the heck is it possible to delay the release date of a patch THIS long and THIS many times.

The first estimated release date must have been a year ago! Then it was end 2002, then it was february, then it was E3, then it was 3 weeks after E3, now it is delayed again?

WHAT IS THIS: ARE YOU COMPLETE IDIOTS OR YOU DO THIS ON PURPOSE?
ja, de ez a parázsvita kezd már unalmassá válni
:)
A parázsvita képeségetekre tegyetek +3-at, már legalább annyit fejlõdõtt reggel óta:)

Amúgy a tárgytalálás a cél, legalábbis akkor ha már 30-adjára viszi valaki végig a játékot. Most már én is csak a tárgyak miatt játszom a Dióval.. De ehhez kellett egy év hcDiozás:) Tegnap elõtt óta megvan a Morrowind.... Azt hiszem ez mindent elmond.... :)
várom a patchet, ez tény, ugyanis, ha kijön, akkor megint elõveszem a diablot és elleszek vele egy darabig. nekem nem jön be az ész nélküli bocizás meg az ész nélküli mfelés, a rendes játékmenet meg már kezd unalmassá válni számomra, szal addig biztos nem fogom elõvenni amig nem jön ki a patch, de nincsenek emiatt álmatlan éjszakáim.
szal nemtom mit akartál mondani, biztos valami nagy bölcsességet, de sajnos az én alacsony értelmi szinvonalammal nem tudtam befogadni mondandód lényegét.
Laalee
mi más :D nincs is jobb egy 8 fos baalrun nal es utana varni hatha dob jot is :D

agyament leteleportalok mefihez aztan fw, es csak mf van rajtam karakterem sosem volt

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Mondok nektek vmit (busmanó,Davidus) : Ti vagytok, akiket Blizzard még mindig meg tud vezetni az egy éve készülõ peccsel, ti vagytok azok, akik idén õsszel is kitörõ lelkesedéssel fogjátok várni (sõt, talán karácsonykor is, addigra megint lesz 1-2 bug meg screenshot:-D), és ti vagytok azok, akik marha okosnak érzitek magatokat. Nemtok felnõni hozzátok, bocsássatok meg.

Davidus
Muszáj lesz mert menne a hülyeség reggelig:)

V9ykn8_TZL0

Hál istennek, 1el kevesebb :-)

Ezt komolyan kérded ? Hülye kérdésre hülye válasz nem ?

okos enged, hagyjuk rá...
Davidus
És ez min változtat?

V9ykn8_TZL0

Csekkold le barátom, azt éppen busmanó válaszára reagáltam ,ahol idióta szmájlikat emlegetett... (#4784 "és te meg kurvára nem hiszed el és csak nyomod az idióta szmájlikat, ")

Így igaz, ezért lesz jó az 1.10, talán kibír 1-2 hónapot hackek nélkül.. A kérdés az : vajon idény karácsonyra befut-e ? És meddig tudják nyomatni a "talán 2-3 hét múlva" szöveget. A játékot rengetegszer végignyomtam, szerencsére amikor bnetre kerültem még nem igazán húztak újoncokat, sõt elõtte is tapasztaltam a single örömeit.

nem csak a link volt az egyetlen, amit bemásoltam, idéztem bnet fórumról is.
Davidus
"Az idióta smilek pedig az idióta embereknek szólnak"

Nekem meg ettöl az elmés beszólásodtól? Ezt már elfelektetted mi? Ezzel mindenkit le idiótáztál aki olvassa a topicot. És itt én még meg se szólaltam.

V9ykn8_TZL0

ugye ezzel ne azt akartad mondani, hogy a játék értelme az mfelés? :)
Én is követtem az eseményeket az 1.10-rõl relax. Tisztában vagyok vele, hogy ÁLLÍTÓLAG tavaly óta készül. Nem vagyok imbecilis. CSAK megpróbáltam kis fényt vinni a homályos szemekbe, hogy valójában hol is tart most a nagy peccs, és vajon mit lehet elvárni a blizztõl ez ügyben. Egyébként éppen TE lámáztál pajtás (#4790), ekkor borult el az agyam. A bizonyítékkal kapcsolatban már kifejtettem az álláspontom.

Laalee
nos a jatek egyetlen ertelme a targytalalas, ha ezt idiota plz adjon valaki shakot vagy wf et szovegekkel teleirkalod a hun-1 et lobb utobb valaki adni fog :D es ettol csudajo cuccaid lesznek, csak a jatek ertelmet, a sajat kezüleg találást veszted el.

Davidus
Én meg azt nem tudom hova tenni hogy te mit élvezel a nonstop bocizásban.

V9ykn8_TZL0

Davidus
"A véleményem a sajátom, nem kell elfogadnod, mint ahogy én sem mindig teszem ezt :-D"

Nos az egész azzal kezdõdött hogy te állítottad hogy 2 hónapja készül a patch. Erre mondta busmanus hogy 1 éve és kaptál tõle bizonyítékot is amit te nem fogadtál le mert mindenki lama noob rotfl. Ja van véleményed de ha az sem zavar hogy az nem fedi a valóságot akkor nyomd csak.

V9ykn8_TZL0

Ez igaz, de nem mind1, hogy milyenek az igényeid. Minél többet játszik X, annál jobb/ügyesebb/tapasztaltabb lesz, de a lehetõségek növekedésével nõ az elvárása is. Tehát jobb karik, erõsebb cuccok stb. Én sztem ez a természetes, fõleg 2 év tömény bnet után. Éppen ezért a "csak úgy játszom"-ot nem igazán tudom hova tenni. Az pedig, hogy behal a kari, hát istenem, ezért van sok pk

Laalee
micsoda jo kis parazsvita lett itt :D

ugyanazon a szinten vagyok, mint eddig voltam. ezzel nincs is semmi baj, az a probléma, hogy sajnos te is ugyanazon a szinten vagy, mint eddig voltál.
"Ha pedig csak úgy játszogatsz minden cél nélkül, akkor semmi értelme a hc-nak."
mi egy játék célja? szórakozás, kikapcsolódás.

"Mivel hc ha a kari meghal a cucc is megy a kukába."
hc-ban is simán lehet cuccolni, de ott akár el is veszitheted a cuccaidat, de ez tökmind1, ha magatalálósan játszol. karakteredet is elveszitheted, ami sokkal élvezetesebbé teszi a játékot.
Ez a seggnyalós stílus látom bejön neked, sok sikert, szépen fejlõdsz

szerintem Laalee nagyon jól átlátja a dolgot, mint ahogyan most is, nemúgy mint te