26171
-
#9875 sracok lenne egy olyan kerdesem hogy ti hogy erzitek volt e eeredmenye a resetnek??):)
en tegnap bementem egy kicsit es csak nagy anyazasokat lattam hogy mi az hogy nem adsz erte egy pult pedig ez um-ot er meg hasonlo okos beszedek volt a a magyar szobaban:):)
szal az erdekelne hogy milyen arvaltozasok lettek ill hogyha valaki tudja akkor ossza meg legyszi velem az infot hoyg egy natalyas szet mondjukmit er ill egy baruck:):) elore is koszi:) -
Lacika 79 #9874 Nekem sem. :-) -
#9873 Gonndom van a diablóval
SBLIVE kártyával simán müködött az 5.1-es hang, eax hangzással
De az uj audigy 2 zs kártyával nem megy az EAX hangzás, és az 5.1 hangzás se megy,
help ! -
#9872 van egy 19-es méreg meg 19-es csonti-s -
#9871 mind2= 2 típusú nekrós van,vagy mindkét ágra fejlesztettél. Ha utóbbi,akkor nekród mehet a kukába....
Sok + skill kell,s akkor a csontis nekró megállíthatatlan.. -
#9870 Köszi!
Azért kérdeztem, mert sokan azt mondták neten, mikor játszottam, hogy a csontis egy idö után xar lesz, és a méreg a legjobb... igy most mind2 van... -
#9869 ha vegigvittem a jatekot nightmaren, utana csak hellen tudok jatszani? -
#9868 + wizardspike , Buriza , Highlord . -
#9867 pk ra bone :D amugy csonti
ahhoz hogy jo poison nekrod legyen nagyon jo cuccok kellenek, azok nélkül meg tré -
#9866 Sziasztok!
Milyen necro-t érdemes kifejleszteni szerintetek? /méreg, csonti stb./ -
Aspyrin #9865 Hali, engem érdekelne lidless+shaft+ik cuccok. Most bneten vagyok, accom : *2hard2c
-
#9864 ha esetleg vkit érdekelne pár ladder ittem:
lidless, Barb masteries skiller+6 life ,Shaft ,Windhammer
Ik helm+öv, Uniq hyperion spear 4 skill , perf gemek.
Non-ladder ittemekre elcserélném ezeket -
Rasim #9863 És úgy hallottam van valahol karaktertemető, mert van egy bólogató, asszem 85. szintű barbija. hova lehetne ezt nyilvánosan eltemetni? -
Rasim #9862 Én is mondtam neki, de csak erősködött, maúgy nincs netje, csak otthon nyomja. -
#9861 b.neten nincs
marha izgi lenne elmenni lvl99 re normallal, azt hirtelen átkapcsolni hc ra -
Rasim #9860 Hali4
Havernek olyan hülye kívánsága van, hogy át lehet-e valahogy alakítani normal karaktert hardcorrá, mert szegény 30. szinten vette észre, hogy nem pirosat csinált.:) Van erre vmilyen progi? -
#9859 ha sok a manád meg a manareg, kevés resisted akkor ez előny ha nem akkor hátrány -
KisKolok #9858 Az a legszarabb ES-ben, hogy a resisteket az ES után nézi, szal akármennyi resisted van, manából ugyanannyit vesz le.. -
#9857 szerintem nagyon is sorcifüggő... pl blizz sorcnak akinek
kevés a manája és alacson szintű warmth tényleg nemjó de
Fo sorcnak , vagy Fire sorcnak jól jöhet... -
Lacika 79 #9856 Hm. Én loaderrel játszok, és vígan vagyok bneten. És mivel megvan az eredti példányom és cd keyem, ezért nem hiszem, hogy törvénysértő lennék, max lusta, és vinyó kapacitással küszködő. :-D -
#9855 Energy shield csak arra jó hogy teleport közben leverjék a manám aztán ne tudja tovább teleportálni:P Én soha nem rakok rá pontot. -
#9854 Energy shieldere en nem rakok, igy marad +4 skill pontom.Masodlagos fegyverben levo energy shieldet hasznalom.Erre rajonnek meg a +all skilles cumok es maris van egy kozepes energyshielded. -
#9853 Az a hiba üzenet nekem is mindig bejön amikor először indítom dio2t,még a dobozos verzióval is bejött :)
Lehet hogy csak XPn csinálja,nem? Legalábbis én úgy emléxem,hogy régen nem parázott... -
#9852 Van nem "törvénysértö" mód is.
Én spec nem használtam loadert,hanem eccerüen,csináltam egy ISO-t a play discröl,s Daemon Tool-al használtam. Ennyi.
Mikor először indította még néha-néha kiírta,hogy tegyem be a cd-t,de leokézás után mégis elindult,azóta ezt még eccer sem kérdezte meg,szal müxik. -
KisKolok #9851 Húzd be akkor hm mondjuk CloneCD-vel, és mountold be Daemon Tools-sal :) Emléletileg ez nem törvénysértő. asszem
Amúgy loaderrel bejön a bnet, én is azzal nyomom. (már amelyikkel, abból is van 5fajta legalább) -
#9850 Jójó, köszi ismerek jó sok cracket hozzá,csak gondoltam hátha van valami "nem törvénysértő" módja,h ne kelljen benn tartani a CDt a meghajtóban... meg a loaderrel lehet hogy be se jönne az eredeti battlenet,hanem csak az FSGS.. inkább a meghajtóban hagyom asszem,de ha már van az életbe 1dobozos gammám,nem akarok crackeléssel szrzni! :) -
Lacika 79 #9849 Jah, de a d2music.mpq-t asszem fel kell másolni. Vagy még mást is? Na mindegy, le van írva a crack-nél, hogy mit is kell csinálni. :-) -
Lacika 79 #9848 #9762
Szedd le a loadert, és akkor elvileg megy cd nélkül. Vagy nézz szét a www.gamecopyworld.com-on. Itt is van minden, ami kellhet. -
#9847 Hi!
Megvettem diablo2-t, aztán most élvezem battlenetet! :)
Ti cd-ről jáccottok? Vagy virtuális meghajtóról? -
neonx #9846 köszi srácok!! -
#9845 Hm még 2 lup az overal ladderig ;]
sorc ladderhoz még 6... -
#9844 Hm még 2 lup az overal ladderig ;]
sorc ladderhoz még 6... -
#9843 Blizz 20
Cold Mastery 20
Glacial 20
Ice blast 20
és ugye kell még tele és energie shieldre sem árt 1 söt kötelezö szal másik sinergire az ice boltra nemsok marad de nem is baj -
#9842 Az a lényeg hogy mindegyiken 20 pont legyen;)
Nagyon brutál sorcit meg úgy csinálhatsz ha a következő cuccokat ráaggatod:
Nightwing's satyi +cold facet
Chains of Honor páncél (a 23 új rúnaszót még nemismerjük szal ez nem tuti) vagy 15%cold+blizzard ormus
Snowclash öv
Death' Fathom bot +cold facet
4 sock pajsz 4x cold facet vagy Lidless
Trang kesztyű
Csimma valami resistes pl Natalya
3 cold skill+valami jó mod magic amu
soj+raven vagy soj+soj esetleg soj+a lightning absorbos ring aminek elfelejtettem a nevét:P -
neonx #9841
Srácok a sorcinak ugye mint tudjuk ha a blizzardot akarjuk kifejleszteni 3 skil ad hozzá 5%-ot.Na most azt szeretném kérdezni hogy sajnos én össze vissza raktam fel a skileket
így:Blizz 20
Galac 20
Ice blast 16
Cold mastery 4
stb.
És kerdezném hogy van valami sorrend hogy a BLIZZARD a legdurvább legerössebb legyen?Vagy tökmindegy milyen sorrendbe rakod csak mind a 3 (Galac,Ice,Ice) skil 20-on legyen!
És ha már igy vagyunk akkor valaki leirná hogy lehet egy nagyon brutall fagy (blizzard-os) sorcit csinálni?
Segitsetek srácok nam akarom elbaszni!!
Köszi -
#9840 pont ez a baj hogy mindenki igy fogaja fel hogy na akkor gyerunk en akarok a legjobb lenni meg legyunk benne az elso 20 ban meg ennyiban annyiban :(:(:(
mondjuk igaz en most nem gamelok de en pont azert hagytam abba mert mindednki csak a baalrunba ment:( -
#9839 hm uj ladder uj kari:) tegnap este óta lvl72 ig nyomtam de lennének értelmes hell baal runok már benne lennék elsö 20-baz az tuti ;) -
#9838 A 3000=drágát poénnak szántam, persze,h nem sok,főleg ahhoz képest hogy milyen igénytelen szarokat lehet látni a boltokban 10.000fölött,diablo2 viszont a 3fokozaton elég hosszú végigjátszással bír,és igényes gamma ráadásul! bár half-life is lemenet 2000alá.. :) -
Lacika 79 #9837 Na de ettől lejjeb már hová menjen?! Aki ennyit nem bír rászánni, az ne Diablózzon, hanem menjen pasziánszozni. -
#9836 sőt egy időbe még felfele ment inkább