Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ftp://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/PC/LOD_Beta_110s.exe
Skacok, ez az 1.10 beta újabb verziója lenne?
Skacok, ez az 1.10 beta újabb verziója lenne?
nagyonbb cube - én ezt akarom összehozni az 1.10-hez magyarítással együtt ! Magyarositás bent van csak a nagyobb cube kellene ! Tudja vki hogy hogy ?Melyik fájl az ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
a dupe a tárgyak duplázása, mellyel bármely térgyból 2-õt csinálhatsz. de mivel nem foglalkozok vele, többet nem tudok. kérem kapcsojja ki..
Jajj, eszembe jutott valami.
Nem értettem, a 7 to all skill-es charmos mondatodat?
Hogyhogy pár havonta elõkerül a téma??? Más is "megtalálta"? Amúgy honnan lehet szedni ilyen cuccokat? Gondolom net. És hogy csinálják? Amúgy mind1. Tényleg írtál egy olyan MOD-ot, ami nem csinál mást, csak a stash és inventory-t növel. Ezt hol lehet beszerezni? (Csak TCP/IP-n játszunk a haverokkal, úgyhogy a Battle net-en nem bántanék senkit!!!)
Köszönöm a segítségeteket!!!
Nem értettem, a 7 to all skill-es charmos mondatodat?
Hogyhogy pár havonta elõkerül a téma??? Más is "megtalálta"? Amúgy honnan lehet szedni ilyen cuccokat? Gondolom net. És hogy csinálják? Amúgy mind1. Tényleg írtál egy olyan MOD-ot, ami nem csinál mást, csak a stash és inventory-t növel. Ezt hol lehet beszerezni? (Csak TCP/IP-n játszunk a haverokkal, úgyhogy a Battle net-en nem bántanék senkit!!!)
Köszönöm a segítségeteket!!!
Þór vígi þessi rúnar
Például ezt én sem tudom, hogy mit jelent.
Azt tudom, hogy csit vagymi. De aztán semmi többet róla!!!
Köszi mindenkinek a reakciókat!!!!!!!!
Azt tudom, hogy csit vagymi. De aztán semmi többet róla!!!
Köszi mindenkinek a reakciókat!!!!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
Ha már ilyen magyarázós kedvetekben vagytok, akkor valaki árulja már el nekem, hogy mi az a dupeolás, mire jó, hogy kell csinálni, hátrányok stb...
A régi jó kis +7all skill csarm =)) Valahogy mindig elõkerülnek, egykét hónap csend után...
Players x-et bárki használhatja szingle vagy multiban, kivéve a zárt servereket. 8ig még az xp is nõ, onnantól kezdve már csak a monsztok statjai, az értük kapott xp nem. Droprate nemtom nõ e, sztem az is 8ig nõ, aztán beáll a 8as szintre. Egyszóval tápos kariknak jó a players 200 is, de aki csak fejlõdni akar picit gyorsabban, annak megéri maradni a 8nál.
Van csak olyan mod, ami a cube és a stash méretét megnöveli, de semmi másét. Ez is csit, de ez a lájtosabb fajta. Mondjuk értelme semmi, mert érdemesebb a multi .dll-el inkább karaktereknél tárolni a szingle cuccokat is. Ha ilyen megnövelt modot használsz, arra figyelni kell, hoyg minden cuccnak annyi ami a megnövelt területen van, ha olyan hostra mégy, ahol csak az eredeti méretek vannak. Vagy akár szinglében ha modot váltasz eredetire vissza.
Players x-et bárki használhatja szingle vagy multiban, kivéve a zárt servereket. 8ig még az xp is nõ, onnantól kezdve már csak a monsztok statjai, az értük kapott xp nem. Droprate nemtom nõ e, sztem az is 8ig nõ, aztán beáll a 8as szintre. Egyszóval tápos kariknak jó a players 200 is, de aki csak fejlõdni akar picit gyorsabban, annak megéri maradni a 8nál.
Van csak olyan mod, ami a cube és a stash méretét megnöveli, de semmi másét. Ez is csit, de ez a lájtosabb fajta. Mondjuk értelme semmi, mert érdemesebb a multi .dll-el inkább karaktereknél tárolni a szingle cuccokat is. Ha ilyen megnövelt modot használsz, arra figyelni kell, hoyg minden cuccnak annyi ami a megnövelt területen van, ha olyan hostra mégy, ahol csak az eredeti méretek vannak. Vagy akár szinglében ha modot váltasz eredetire vissza.
amúgy közben leesett, hogy nem resistance-ról volt szó, hanem skill-ekrõl.
ehh, kicsit figyelmetlen voltam...
ehh, kicsit figyelmetlen voltam...
7 all skill😄DDD
1.10-be van már 1 all skilles charm (junik😄) abból is csak egy lehet egyszeree az inventoryban😊
1.10-be van már 1 all skilles charm (junik😄) abból is csak egy lehet egyszeree az inventoryban😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Így van Oliie hülyeséget mondott,olyan charm nincs.Az csalással (hackeléssel) lett.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem csak plyers 8 van csak,ha joltom az a max van kösztes is.Meg 1.10et,ha föl rakod elmenti 1.09-es fileokat is tehát könyen vissza tudod rakni 1.09et.+7 all skilles charmok nincsenek azok mind hackelt cuccok.
Köszönöm!!!
Majd kipróbálom jól!!!
Jó játékot mindenkinek!!!
Ui.: Köszi mégegyszer a válaszokat!!!!!!!!!!!!! 😊
Majd kipróbálom jól!!!
Jó játékot mindenkinek!!!
Ui.: Köszi mégegyszer a válaszokat!!!!!!!!!!!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
csak players 8 van. multiplayerben nem tudom hogy mûködik, talán valamelyik okos megmondja. de a battle.net-en biztos nem használhatod.
Plö, ha ez sok akkor lehet mondjuk player 4 is???
Ésmég:
Ez single-ben van, vagy új tcp/ip host téma kell hozzá???
Ésmég:
Ez single-ben van, vagy új tcp/ip host téma kell hozzá???
Þór vígi þessi rúnar
Ez beállítja a 8 játékos üzemmódot a játékban. A játék alapból nehezebbé teszi a játékot, attól függõen, hogy hányan játszák. Tehát ha 3-an játszák, akkor 3-szor olyan nehéz a szörnyikéket legyakni, de persze több az xp is (elosztódik a játékosok között). Ezzel a cheattel viszont úgy nehezíti a játékot, mintha 8-an játszanák egyszerre. Persze sokkal nehezebb lesz, de az XP is nagyon sok lesz, ha egyedûl játszol így nagyon gyorsan lehet szintet lépni.
Oksa...
Másik lámer kérdés:
Elkezdtem olvasni hátrébbról a fórumot, és láttam egy ilyet:
player 8 (/player 8) vagymi.
No ez meg micsoda???
Másik lámer kérdés:
Elkezdtem olvasni hátrébbról a fórumot, és láttam egy ilyet:
player 8 (/player 8) vagymi.
No ez meg micsoda???
Þór vígi þessi rúnar
a beta patch-el nem fogsz tudni játszani a battle-neten, ne tedd fel, ha akarsz ott játszani. vagy csak egyedül tudsz vele, vagy pedig a battle-neten kívûl.
azért (is) olcsó, emrt nincs hozá semmi extra. de még mindig ki lehte nyomtatni a kézikönyvet, rajta kell lennie valahol pdf-ben valameliyk cd-n. ha meg nem akkor le lehet tölteni. a gemeket meg tárolhatod a ládádban is, valamint ha eláég sok van (3 egyforma) akkor egyesítheted is õket.
Köszönöm a gyors válaszokat!!!
Nagyon jó fej vagy!!!
Amúgy parázok felrakni a 1.10-es bétát!!!
Nemtom miért a béta szótól félek kissé!!! 😊
Meg attól, hogy kinyírnak egy másodperc alatt!!! Gyúrom a karakteremet (NightMare) és jön egy szörny (Mephi) és üt egyet, meghaltam. Kell ez nekem?
Meg a Hell aszongyák öngyilkosság egyedül. Szééép... Igaz szerda-csütörtök Diablo Party a srácokkal, de akkoris...Egyedül többet játszom vele.
Az érme másik oldala, meg az Unique Sharm-ok, új tárgyak!!!
Nemtom mi legyen... 😞
Nagyon jó fej vagy!!!
Amúgy parázok felrakni a 1.10-es bétát!!!
Nemtom miért a béta szótól félek kissé!!! 😊
Meg attól, hogy kinyírnak egy másodperc alatt!!! Gyúrom a karakteremet (NightMare) és jön egy szörny (Mephi) és üt egyet, meghaltam. Kell ez nekem?
Meg a Hell aszongyák öngyilkosság egyedül. Szééép... Igaz szerda-csütörtök Diablo Party a srácokkal, de akkoris...Egyedül többet játszom vele.
Az érme másik oldala, meg az Unique Sharm-ok, új tárgyak!!!
Nemtom mi legyen... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Értem!
Akkor asszem leszedem ezt az izét!!!
Csak az a baj, hogy van egy csomó cuccom (gemek) amiket nemtok hova rakni, és eladni meg nincs szívem!!!
Mind1!!!
AMúgy énis eredetivel nyomok!
Jajj, aki meg hirdeti a 1000 vagy 3000 Ft-os Diablo+Expansiont az benyalhat! Hol van abba jó kis kézikönyv??? Há' sehol!!!
Nesze neked BluePrint!
Akkor asszem leszedem ezt az izét!!!
Csak az a baj, hogy van egy csomó cuccom (gemek) amiket nemtok hova rakni, és eladni meg nincs szívem!!!
Mind1!!!
AMúgy énis eredetivel nyomok!
Jajj, aki meg hirdeti a 1000 vagy 3000 Ft-os Diablo+Expansiont az benyalhat! Hol van abba jó kis kézikönyv??? Há' sehol!!!
Nesze neked BluePrint!
Þór vígi þessi rúnar
asszem ilyen van az eredeti játékban is, de nagyon nagy szintûnek kell lenned hogy kapj, valamint nem az easy fokozaton kell játszanod. szerintem meg nem fogsz tudni a battle.net-en játszani, ha bármilyen múdosítást végzel a játékban, mert elõnyt szerzel a többi játékoshoz képest. persze kérdés, hogy észreveszik e, de szerintem igen. na meg ha csaláson kapnak, akkor akár végleg kizárhatják a cd kulcsodat a battle.netrõl
Tehát ha fennvan, akkor nemtok Battle Net-en játszani?
Jajj, másik cimboráimmal játszottunk TCP/IP-n és az egyik srácnak (necro 35-ös volt asszem) olyan sharmjai voltak, hogy +7 to all skill meg ilyenek? Ezek hekkelt cuccok, vagy ilyenek igaziból is vannak a játékban?
Jajj, másik cimboráimmal játszottunk TCP/IP-n és az egyik srácnak (necro 35-ös volt asszem) olyan sharmjai voltak, hogy +7 to all skill meg ilyenek? Ezek hekkelt cuccok, vagy ilyenek igaziból is vannak a játékban?
Þór vígi þessi rúnar
Hát mit gondolsz? Mindent csalásnak nevezhetünk, ami megkönnyíti a játékot olyan módon, melyet a készítõk nem terveztek bele a játékmenetbe. Persze egy inventory nagyobbítás nem egy jelentõs dolog, mert amúgy is tudsz orrba szájba teleportálni, de a ritka tárgyak sokkal gyakoribbá tétele már igen csak annak minõsül, mert sokkal megkönnyíti a játékot. De ez nézõpont kérdése, és ez az én nézõpontom.
Visszaolvastam és találtam Bocsi mindenkitõl!!!
A másik (poweritem) kérdés még áll.
A másik (poweritem) kérdés még áll.
Þór vígi þessi rúnar
A poweritem mod cheatelésnek minõsül?
Csak a rare set és unique tárgydobási százalékot emeli meg és a Cube inventori és Láda méretet növel! Ez csalás???
Csak a rare set és unique tárgydobási százalékot emeli meg és a Cube inventori és Láda méretet növel! Ez csalás???
Þór vígi þessi rúnar
Valaki légyszives mondjon pár Serial Numbert a Lord of Destruction-höz!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
az mitõl van, hogy játék közben megszakadt, utána azzal a karival alig tudtam visszamenni, amikor meg sikerült nem volt 1 wp-m sem és üres volt a láda???
www.battle.net/diablo2exp
mind1 ez is Blizzard game...
War. War never changes.
hopsz az #5677 a war3 forumba akart menni, nemtom hogy került ide 😊
War. War never changes.
ja csak nekem kezd nem bejönni ez a mese-szerû graika, hogy pl. az orcok 2x nagyobbak mint az emberek, a troll berserker meg 3-szor, a hõsök néha meg 10-szer, fõleg blodlusttal...
War. War never changes.
Persze attól még készülhet az SC2 is😊 Arrol nem tudni semmit hogy a Blizzar a WoW-on kívül min dolgozik. Legalább 1 be nem jelentett project 100% hogy fut.
V9ykn8_TZL0
Pedig nagyon várom már az SC2-õt! Jobban bejött nálam mint a D2, bár az is nagyon kircsi. Ha belegondolok minden Blizzard gáma nagyon állat.
Én úgy tudom hogy a Blizzard North dolgozik 2 be nem jelentett projecten. Tehát Starcraft2 kizárva.
Az egyik nagyon valószinû hogy a Diablo3. Ezért is hagyták ott Ropiék a Blizzardot mert már nem akarnak Diablot csinálni.
Az egyik nagyon valószinû hogy a Diablo3. Ezért is hagyták ott Ropiék a Blizzardot mert már nem akarnak Diablot csinálni.
V9ykn8_TZL0
Két bejelentetlen project a Blizzard berkein belül. EZ A LÉNYEG!
Mostanában elég sok dolguk lehet:
Star Craft: Ghost
World of Warcraft
Frozen Throne patch
A két ismeretelen játék, ami lehet:
Diablo III
Starcraft II
Valami teljesen új világ
És akkor van még az 1.10.... tehát ez eléggé szerteágazó...
Mostanában elég sok dolguk lehet:
Star Craft: Ghost
World of Warcraft
Frozen Throne patch
A két ismeretelen játék, ami lehet:
Diablo III
Starcraft II
Valami teljesen új világ
És akkor van még az 1.10.... tehát ez eléggé szerteágazó...
na a blizzard legalább fél évig tesztel egy játékot. gondolom, hogy a patch-re is odafigyelnek, fõleg, hogy nagyon sok lényeges változást hoz a játékban. ehhez még hozzá jön az is, hogy nyílván nem koncentrálnak erre a játékra, hiszen már elég régi.
A blizzard most már kidhatná azt a k**va patchet. nem értem mit csinálnak eddig. már vagy egy hónpja megy a béta teszt. egy patch miatt. ennyi külön idõ egy játéknak is elég lenne. ha nem adják ki minél elõbb, akkor meg fog halni a battle net teljesen.