Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Andie: huncow az bnet invitációt jelent? Mert sajnos otthon nincs net. :-(
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ezek szerint még csak a béta 1.10 van kint...
๏̯͡๏﴿

Egyébként:Akinek tegnap este esetleg elkezdett restartolgatni a gépe magától,ne ijedjen meg,ne húzzon új rencert,inkább dobjon egy mailt. Mo. lakosainak a felénél elöfordult a problem (akik nem ülnek tüzfal mögött)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
nem vagyok én key-gyártó kisiparos!!!:-))
Andie:
Néha beszarik a bnet,lehet,hogy éppen ez történt.Egyébként sztem érdemesebb www.diablo.hu honlap forúmjain érdeklödgetni,mert itt a supergamezes eléggé pang.Ide már csak ilyen key-betyárok járnak,mint Lynx_TWL,vagy Shaba23:-)))))

nem is vagy jófej😄
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Csak segítettem ennyi.Mások is megtennék.
Na, amúgy az újabb patch hozott valami változást az 1.10beta-hoz képest? Thx
Huhh nemtom,rá kéne kérdezni telefonon. Anno mikor én rendeltem tölük akkor valahogy úgy volt írva,hogy "Diablo2+LoD 2990 Ft".Szal nemtom a gold mit takar...
De ne arra ami a nevemnél megvan adva,hanem [email protected] -ra.
Egyébként még úgyse 100% hogy menni fog a gamma mindkettötöknek,ha megveszed az eredeti diót. Ugyanis a belsö háló miatt sok játéknál eccerüen vagy csak az egyik,vagy csak a másik nyomathassa egy idöben. Mer ugyi a net felé csak 1 IP-tek van,stb. Nem akarlak elkeseríteni,de sztem mielött megveszed a második példányt érdemes lenne OPEN gaméban kipróbálni,hogy tudtok-e együtt nyomni.
Pl egyik haverod kreál egy gammát,s megpróbáltok mindketten az ö ip-jére csatlakozni azaz bemenni a gaméba.Ha sikerül akkor nyugodtan vegyél mégegy eredeti diót.
Azért mondom ezt,mert nálunk dettó ugyanez a szitu volt,mint nálatok van most (csak én egy cimbivel),s például Dungeon Siege-t az istennek sem tudtunk egyidöben jáccani. Ellenben CS,Mohaa meg simán ment,szal ez game függö.
๏̯͡๏﴿
inkább azt mondjátok meg mi a szart tölt le a kanirol felcsatlakozáskor??( valami paccs)
le is jön ...de ezután nem indul a gém!!
csak azt a qrva ccd-t keresi!! (pls.verify ......)
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod