Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imremagdi
nagyobb láda és inventory is oké ,de a többi már csalás !? amugy honnan lehet letölteni ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ollie
Eh, van egy állat 1 cd-s mod!

ollie
sok zöldet találsz a piacon is ;D

poweritem_mod ! ebben van nagyobb láda és inventory is! és kocka, plussz jobb tárgyakat is dobál a progi, pl. sok zöldet, uniqueot és egyebet... Try!
Imremagdi
nekem csak 1 kivánságom lenne hogy legyen olyan verzió is amiben benne van a nagyonn kocka,meg a nagyobb ládikó

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Amiga
Ok, én sem. Peace.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
"Tényleg nincs szükséged a magyarosításra" - azt ha lehet, ne te döntsd el, jó? Offolod a topikot teljesen fölöslegesen.

Andie: huncow az bnet invitációt jelent? Mert sajnos otthon nincs net. :-(

ollie
És sajnálom, nem akartalak megbántani az egésszel.

ollie
Nem írtam a nevedben semmit és szerintem tényleg nincs szükséged a magyarosításra.

Amiga
Engem csak az zavar, hogy miért kellett ezt a hozzászólást megírnia. :-( Szerinte nem kell hozzá magyarosítás, akkor szerinte miért kérdezem, hogy fog-e futni az új patchhel a magyarosítás? Meg hogy nincs szükségem a magyarosításra??? Személyesen ismer, de hogy jön ez ide? Most a nevemben írja a butaságot? Õszintén, mi szükség volt erre a hozzászólásra, ollie? Azt hitted, nem tudom, hogy el lehet nyomni a dialógusokat? Mindegy. Andie, hálás vagyok nagyon a magyarosításotokért. (Meg minden más magyarításért is!!!).

ollie
Én nem is akartam leszólni a munkád, sõt nagyon becsülöm, hogy idõt fordítottál rá, hogy másoknak segíts vele. Elismerem, hogy mindenképpen szüksége van rá sok embernek. Csak éppen ismerem Amigát személyesen, és tudom, hogy neki nincs rá akkor szüksége, sõt õ már végignyomta a játékot nem is egyszer. Szóval a megjegyzésem fõleg neki szólt.

Amiga
Na, ez tipikus lamer hozzáállás, már ne is haragudj. "Elnyomsz minden dialógust, nem számít ebben a játékban". Ehh, nekem számít, sokkal jobban beleélem magam.

Ezek szerint még csak a béta 1.10 van kint...

ollie
szvsz nem kell hozzá magyarosítás, hiszen az is elég, ha csak elnyomsz minden dialógust, nem számít ebben a játékban. a tárgyakról szóló szövegeket meg te is megérted, nem kell hozzá nagy tudás.

Amiga
Nem tudja valaki, a Hunnenkoenig-féle magyarosítás a patch után is mûködni fog? (Esetleg patchelés után, ha a magyarosítást visszarakom?).

ollie
Igen, rengeteg dolgot. Új tárgyak, képességek, szörnyek... Ahogy elnéztem a szintlépés is sokkal gyorsabb, és nehezült is a játék.

Amiga
Tegnap este nekivágtam a Nightmare fokozatnak a 38. szintû orgyilkosommal. Kérdés: single gameban a legújabb patch változtat-e valamit?

Lynx_TWL
http://www.virushirado.hu/virh-hirek.php?hmode=display&id=1610612926

๏̯͡๏﴿

Csak félõ hogy mire eljut a forumra az illetõ, már elkezdett visszaszámolni a rendszer =)

http://support.microsoft.com/?kbid=823980

Shaman
csak úgy!
Egyébként:Akinek tegnap este esetleg elkezdett restartolgatni a gépe magától,ne ijedjen meg,ne húzzon új rencert,inkább dobjon egy mailt. Mo. lakosainak a felénél elöfordult a problem (akik nem ülnek tüzfal mögött)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

shaba23
HÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!! Én méé vagyok key betyár?
Lynx_TWL
najó van cd kulcsom, csak próbára tettelek😄

๏̯͡๏﴿

Shaman
Nem tom.Ki lehet?

Shaman
No most mán elég lesz,mert irgumm-burgummm.
nem vagyok én key-gyártó kisiparos!!!:-))
Andie:
Néha beszarik a bnet,lehet,hogy éppen ez történt.Egyébként sztem érdemesebb www.diablo.hu honlap forúmjain érdeklödgetni,mert itt a supergamezes eléggé pang.Ide már csak ilyen key-betyárok járnak,mint Lynx_TWL,vagy Shaba23:-)))))

kisficege
Ha-Ha-Ha!!És komolyan mikor lesz??

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Lynx_TWL
shmaan nem katpam válaszmailt, meg nem is küldtem mailt, mert nem mondtad....
nem is vagy jófej😄

๏̯͡๏﴿

Valami vuduizé =)

shaba23
ki az a Shaman???
Lynx_TWL
kéne nekem gyorsan 10db lod cd kulcs, majd meg köszönöm szépen, meg cimbi leszel, meg jó fej😊

๏̯͡๏﴿

Shaman
No nem kell ez a nagy Shaman imádat!
Csak segítettem ennyi.Mások is megtennék.

ollie
én nem ismerem Shaman-t de biztos jó fej 😉

Shaman nekem is szimpi... Jó fej srácnak tartom.

Na, amúgy az újabb patch hozott valami változást az 1.10beta-hoz képest? Thx
Shaman
Jó van,azé túlzásba ne vidd.
Szívesen.

shaba23
1 hónapja még 2990 volt a cdgalaxisban
Shaman
Szió válaszmail elment.
Huhh nemtom,rá kéne kérdezni telefonon. Anno mikor én rendeltem tölük akkor valahogy úgy volt írva,hogy "Diablo2+LoD 2990 Ft".Szal nemtom a gold mit takar...

Naná =)

shaba23
Hûûû...tényleg???
holnap

kisficege
Mikor lesz diablo 3??

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Shaman
Írj egy mailt,s megbeszéljük a kulcs dolgot.
De ne arra ami a nevemnél megvan adva,hanem [email protected] -ra.

Shaman
CD galaxisban 3K a dio2+lod
www.cdgalaxis.hu

MediaMarktban lehetett kapni nyár elején 2999ért alap+exp, nálunk Debrecenben pillanatok alatt el is fogyott az elsõ menet (mi is vettünk azonnal 10-12 dbot, aminek az ismerõsök késõbb nagyon örültek). Mostanság nemtom lehet e kapni, meg kell nézni. Van valami online cdbolt, ott 3999 ft volt.

Megoldható hogy egy serverre két olyan ember csatlakozik, akiknek ipje azonos és lanon vannak összelõve (port fw). Bnet esetében már csak az a gond lehet, hogy enged e egyidõben egy v. két accountot egy azonos iprõl. Rá kell keresni a bnet hiv oldalán hogy állnak ehhez hozzá. Aztán hajrá =)

Lynx_TWL
szivás eh

๏̯͡๏﴿

Shaman
érdekes......
Egyébként még úgyse 100% hogy menni fog a gamma mindkettötöknek,ha megveszed az eredeti diót. Ugyanis a belsö háló miatt sok játéknál eccerüen vagy csak az egyik,vagy csak a másik nyomathassa egy idöben. Mer ugyi a net felé csak 1 IP-tek van,stb. Nem akarlak elkeseríteni,de sztem mielött megveszed a második példányt érdemes lenne OPEN gaméban kipróbálni,hogy tudtok-e együtt nyomni.
Pl egyik haverod kreál egy gammát,s megpróbáltok mindketten az ö ip-jére csatlakozni azaz bemenni a gaméba.Ha sikerül akkor nyugodtan vegyél mégegy eredeti diót.
Azért mondom ezt,mert nálunk dettó ugyanez a szitu volt,mint nálatok van most (csak én egy cimbivel),s például Dungeon Siege-t az istennek sem tudtunk egyidöben jáccani. Ellenben CS,Mohaa meg simán ment,szal ez game függö.

shaba23
és miért éri meg jobban fizetni? egy key-ért, vagy 3000.- egy új D2+exp set?
Lynx_TWL
múlt héten jáccottam vele pont emulátorral, abba biztos votlam, hogy wizard, de a többiben nem😊

๏̯͡๏﴿

affene !! dehogy mék oda...
inkább azt mondjátok meg mi a szart tölt le a kanirol felcsatlakozáskor??( valami paccs)
le is jön ...de ezután nem indul a gém!!
csak azt a qrva ccd-t keresi!! (pls.verify ......)

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Menj a #diablo2.hu-ra és kérdezz rá Alyrnál. Majd õ elmeséli..

és mi ez a önálló teleport sorcinál??

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod