26171
-
#10235 Heh. Na akkor a gyengebbek kedveert ujra, mert latom valaki jot derult a sajat felreertelmezesen:
Annak nincs koze egymashoz, hogy jojatek valami, es hogy mennyire kapott hirverest. Lehetnek kevesbe ismert jatekok is nagyszeruek, es lehetnek agyonreklamozott jatekok is pocsekak. Erre ertettem kedves kollega.
Botorsag lenne azt allitani, hogy a ket jateknak nincs koze egymashoz, es nem is tettem. Olvasd at ujra, es meglatod hogy csupan felreertetted. Koszi. -
Noodlee #10234 Nincs mit! Máskor is :) -
#10233 Azért köszi! -
Noodlee #10232 Passz. -
#10231 A Tal Rasha-t hol dobják jobbban? Kell a Socrinak -
Noodlee #10230 LOL :D -
#10229 Így igaz! -
#10228 Ja. Az összes kari mint a karácsonyfa!: )) -
Noodlee #10227 Ha minden igaz, akkor a 3 CD tartalmazza az alap játékot is... -
Noodlee #10226 Jaa :)
Akkor már képben van.
Jók lettek benne a medzsik cuccok effektjei. -
#10225 Egyébként a 3. pájánál azt hittem kihajítom (nem 1 ork)
Aztán megláttam a köv. ott is azt hittem! Sztem jó -
#10224 Te bajod! :))) Nem tetszhet mindenkinek!
A LoA a.k.a DS:Legend of Aranna a DS "kiegészítője". Külön játék 3 cd! -
Noodlee #10223 Én szinte mindent bekajálok, aminek kicsit is köze van a szerepjákékhoz, de a Spellforce nem fogott meg :(
Mijaza LOA? -
#10222 Nem csoda, hogy kevesen ismerik, a Taxi volt az első és az utolsó amit láttam! De nem írom le őket!
A JoWood-dal ugyanezt a hibát követték el páran aztán...
Spellforce! Valaki elvből nem vette (töltötte stb...) meg, HÜLYÉK VOLTAK. -
Noodlee #10221 LOA? -
#10220 Mondom, hogy jó a DS! A LOA-t keztem most. Csak Annyi nem teszett benne! -
Noodlee #10219 Ha jól emléxem Francia játék volt :) -
#10218 Azt valaki meg tudja mondani, hogy hol érdemes püfölni a Tal Rashaért? -
Noodlee #10217 Hátö a poligonszám nem túl magas, de nagyon hangulatos játék volt, és a zenéje... Hmmm...
Nekem a Dungeon Siege is nagyon tetszett. -
#10216 Végeredmény: men lehet rossz, grafikailag kihívásokkal küszködik a 3d modell, DE ez csak screenshot!
Azért kipróbálnám.
Az meg hogy Dio klón, nem gáz, bár sok klón játék klasszisokkal sz*rabb mint az eredeti, de itt is vannak kivételek!
"Egyszemélyes hadsereg" rpg-t mindig a diokhoz fogják hasonlítani, ezzel nincs is gond.
A Dungeon Siegere azt mondták, hogy lehet Diablo 3, hangulatában viszont gyökeresen különbözik. Viszont nem rossz!
Kiábrándító meg az volt benne, hogy easy-n végigtoltad és vártad a videot, de csak egy 3 soros szöveg közölte veled, hogy megmentetted a világot. Ezek után magasabb fokozatokhoz nem is volt kedvem! -
Noodlee #10215
Hát te még élszö? -
#10214 Mióta lett ez Darkstone topig??? Le vagyok maradva.... -
Noodlee #10213 VGQ keményen nyomta régebben a MF sorcit, szal nem hiszem, hogy kéne neki :(
24 órából min. 16-ot botozott :DD -
Noodlee #10212 WOW!
Már egy jó ideje nem Diózok :)
De majd ráfigyelek az emberünkre. -
#10211 te noodlee
vgq-nak tudnál szólni hogy kell-e neki még az IK armor? -
Noodlee #10210 -
Noodlee #10209 Kicsit pikszeles, és nem túl nagy kép:
-
Noodlee #10208 Pill. minnyá kukázok eggyet :) -
#10207 Sreenshotot tudsz mutatni, ugyanis lövésem nincs "mék" lehet ez a játék! -
Noodlee #10206 Semmi köze egymáshoz?? LOL!
Akkora Dió clone, mint a ház!
Látom nem sokat játszottál vele...
Pl Quest:
Vidd vissza a kovácsnak a kovács üllőt :DD -
#10205 Ennek ellenére persze lehet jó játék, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Sok olyan kis game van, ami nem kapott nagy hírverést, de klasszisokkal "jobbak", játszhatóak mint az agyonreklámozott, és felfuttatott társaik. -
Noodlee #10204 Ezé volt ott az SZVSZ :D -
#10203 Hát valami igazság azért lehet benne, nem volt annyira "népszerű" és elterjedt mint a diablo. -
tajfun #10202 LOL, azt se tudod mirol beszelsz... -
#10201 Hallottátok? Karácsonyra kijön a Dio3!!!!!!!!!!!!!
(2037 karácsonyára :) -
#10200 yengus=gyengusz, gyenge, kevés, karcsú, piskóta, nulla, stb.. -
#10199 Dehogynem ismerte! Csak a kutyát sem érdekelte, olyan yengusz volt ezért méltó helyére került az örökvalóságban is...felejtés... -
#10198 Ezt allitani tenyleg az. Megha kulonbozo emberek is vagyunk, masmas ertekitelettel... -
Noodlee #10197 Darkstone? Hogynemá!
Szvsz jobb volt a hangulata a játéknak, mint a Dio 1-nek, és ez nagy szó :) -
tajfun #10196 Aze' a Darkstone mar a dio2 elott is 3D-s volt, csak senki nem ismerte.