Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
hogy milyen feltételek szükségesek a cucc hordásához lvl, dex str satöbbi

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

shaba23
Délután berakok egy rajzot, hogy merre szoktam én pályázni a dolgokat.Static közben télleg becsúszhat 1 labda, de azért van a manadhield...
Az orb miatt nem jönnek a cuncilok, mert a c2b-rõl ha átteleportáltam mefihet már nem megyek vissza. Ha pedig a c2b-nél volt cucncil aki észrevett akkor a másikoldalra tendálok, hogy ne nyomja a hydrát. A storm a lordokat télleg leveri, tehát velük nincs semmi gond. Ha a staticot befejeztem, kb 90% hogy sem labda sem villám nem talál el. Pusztán csak gyakorlat kérdése.
peretke szerintem probáld meg DirectConnectröl,ha nem akarod megvenni...
JustIce

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
Nos Mefirol: Az a rajz jo, bar nem autocaddel keszult😊
Amugy nem mindig jo az utvonal.Jo ha maphackkel felmered a terepet. Pl ha ott portalsz ahogy a rajzon van, de eppen ott pl mas ellen is tartozkodik(dark lord vagy akarmi mas), maris megszivhatod. Neha erdemes pl kozepen portalni.Vagy pl a 2 fenti council is lehet olyan helyen,h amikor mar a fenti reszre portalsz, egybol radrohannak, s kovetnek mefihez, s akkor megint szivas.szal meg kell nezni, hogy melyik oldal tiszta.
Mivel nyirjuk ki: static field, meg fire wall. vagy a hydra is jo, csak azzal lassabb picit.hellen hydraval max 1 perc.fire wallal gyorsabb. orbot hasznalni baromsag, mert ahogy mar irtatok, ha belekap egy councilba maris ott a hydra(ami nem a tied😊 s annyi. fire wall a nyero, na meg maxos staticcal, a biztonsagos tavolbol is le lehet szedni mefi lifejat, a tobbit meg fire wall elintezi, mikozben a councilok csak lesnek.kb ennyi

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

MediaMarktban a felsõ polcokról....

Pindle jobb, kétségtelen, TC miatt pláne. De amig mefi 20 run alatt dobhat valami szépet, addig ez pindleról csak akkora mákkal mondható el, mint a lottó ötös. De az elv kapcsán igazad van, gyakorlatban pedig...

Mire lenyomsz jopár staticot, addig bekapsz legalább egy nagyobb pofont, ami egy mf sorc esetén nem tul szerencsés. De legyen, túléled, elteleportálsz onnan, majd lövöd az orbot, ami miatt valszinû hogy jönnen a councilok. De sebaj, majd a storm leszedi õket.. Oké, szedje le õket. DE addig azzal a sok-sok hydraval micsinálsz amik hipp-hopp megjelennek körülötted? Igy már ugrálhatsz mefi marhaságai elõl, ugrálhatsz a hydrák fireballjai elõl, és még ottvannak esetleg a dollok, és a lordok, akiket ha berakott a prog. a mapra, akkor már meg is érkeztek a buliba.. Mindezt hellen, egy szine semmi resisttel nem rendelkezõ MF cuccban viritó sorccal. Hát nekem káosznak tûnik, de hát rajta, ki hogy szereti. Azzal a módszerrel amit mi javasoltunk, 20mp egy mefi leölése a bejárattól számolva úgy, hogy a kutya sem köt beléd közben. De ez a szép ebben a játékban, van választási lehetõség =)

shaba23
Andie milyen néven vagy a B.neten?
shaba23
pindle eccerûbb mint mefi és ha kitartó vagy dobhat wf-t vagy schaefert amibõl aztán feltápolhatsz egy mefi sorcot. õ majd dobálja a cuccot orba szájba.
shaba23
Szerintem úgy a legegyszerûbb, ha odateleportálsz mefihez, azzal aspellel aminek most nem jut eszembe a neve 2 másodperc alatt leszeded az élete felét, (a storm persze csapkod közben) majd FO-val kellõ távolságból, 5-6 lövéssel kinyírod. A távolság azért kell, mert így elteleportálhatsz a spelljei elõl. vagy elfuthatsz. a köcsög tüzes genyókat meg leveri a storm. ha sok manád van 1200+ nem is fogy life-od!!! Novát nem érdemes szerintem mefi ellen, vagy F.O vagy F.W.
Nemjó az orb, mert ha egy tüske is elkapja õket, jönnek családostúl, és abból csak észnélküli menekülés lesz.. Ha belédkötne c2 és c2b, akkor ne azon a szárnyon gyere vissza, hanem mefit a másik szárny "elé" csald, és ott öld le..

Davidus: Meteor is jó, de fw-t tudod gyorsan rakni egymásra, és hamarabb végzel... A lényeg hogy akármivel is lövöd, az csak és kizárólag mefit kapja el, a dollokat és councilokat ne érintse, egy apró kis szikra se =)

Davidus
C2-t szvsz felejtsd el mert ott közelebb van a boss.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nem csak a FW jó. Elég ha a jobb klikkre rakod a spellt(meteor akármi) mefi nevére kattintasz és nem szállsz le a gombrol😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
LOL😊

V9ykn8_TZL0

Zotya123
ez a magyarítás akkor megy, ha fenn van az 1.09? én ezt alapból felteszem, nekem eredeti van, annál nem kell keresgélnem cracket, meg így a jobb, de ma odaadtam másnak a magyarítást, és lefagyasztja a d2-jét! 😄D ez jó, ha így van, a patchet nem adtam neki oda...

köszönöm!

Orb nem jó ha jól emlékszem Andi,mert ha azzal árthatsz ahogy ti mondjátok a "kutyafejüeknek" sé akkor támadnak -😊
Bátyám rajzolta annakidején, hátha segit mefihez. HPvesztés nélkül, egyetlenegy bekapott pofon nélkül lehet megcsinálni, de feltétele a firewall. Csak azzal jó, minél nagyobb, annál gyorsabb..

(2003. márc. 27. 14:41ei hozzászólás, és kábé akkor volt pár komment a témában.)

Csak sok mf nah meg ugy,hogy 0-ra végzödjön mf,ha jól tudom leglaábbis nekem ezt mondták...
Davidus
Még life se kell😊

V9ykn8_TZL0

Nah énis erre gondoltam Davidus ez a legjobb mondszer.Többiek(haverok) amikor mondtam,hogy meffihez nem kell resist hülyének nézztek -😊))
Davidus
Így akár egy lvl 30 sorci is megöli hell mefit ha elég türelmes😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na szal😊
1: beteleportálsz mefihez

2: kicsalod oda ahol az oszlopok vannak és át teleportálsz a láva másik partjára.(ezt mind a 2 oldalon meg lehet csinálni de nekem a bal oldal szimpibb)

3: Most mefi ott szenved a láva másik oldalán és varázsolgat😊

4: De mi nagyon rafkósak vagyunk és olyan távol megyünk ahol még látszik mefi de õ már nem varázsolgat😊

5: Rázúdítjuk a spelleket😊 Spell ajánlás: FW, Hydra, Meteor vagy FO

6: Vigyázz hogy ne tudjanak megtámadni a blood lordok meg a kutyafejü tatárok. Van egy pont ami tökéletes és ott soha nem fognak meglátni. Ki kell tapasztalni.

V9ykn8_TZL0

Zotya123
halihó
elszállt a vinyóm, vki nem dobna hozzám egy dio2lod magyarítást? de ha linket kapok, annak is nagyon örülök, köszönöm szépen!
[email protected]

Davidus
De mégis😊 Bazz részeg vagyok?😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ja mégsem 😊) LOL

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez _Andie_ nak ment😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mefit hp veszteség nélkül öli meg egy sorc. Nincs idõm leírni a teknikát mert tv-t nézek szal majd a többiek beírják😊

V9ykn8_TZL0

Andie szerintem nem Fo+Novás sorcot kellett volna csinálnod,mert nova gyenge,ha nincs kimaxolva meg aggatva magadra pár +1 Lisghtning Skill.Szerintem az Fo+FireWall az jobb sokkal és azzal én nagyon könnyen öltem meffit hisználva egy bugját.Mégpedig azt a buggját,hogy nem tud ellöni olyan messzire mint ahova állok és könyedén megöltem mindig...Ami a gond,hogy hogy csináltam azt megmutatni érdemes,mert másképp nem érted,hogy mit gagyogok itt neked.
dikki*yysw
Kuang11 a HardWired.hu szervere. Így hívják.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Laalee
mefit kell ütni, esetleg pindle, mert hamar lecsapod és dobhat bármit. mfböl sosem elég 😄 nagyobb mf% nagyobb esély jó cuccra.

shaba23
Nekem Doomot dobott 1x és semmi mást...kicsit megutáltam😊
Megjelent a legfrissebb patch BETA verziója. Ezt csak single playerben és TCP/IP-n lehet játszani

Régi karaktereidet a játék nem fogja rendessen átkonvertálni!!! Ehhez kell egy speciális program. A program neve ATMA és ATS megtalálod az Árnyoldalon

Diablo II Beta Patch 1.10 : 4.942K (2003-07-04) 1.09 utáni patch, de Bneten nem tudsz vele játszani

www.diablo.hu
Lynx_TWL
up

๏̯͡๏﴿

Bloodrun esetleg Baal.

Ha-ha😊 Meg tudná mondani valaki, hogy 75-ös szinten kb. hol kell lennem ahhoz, hogy a legjobban adja az xp-t? Most arcane sanctuary de nemigen jön..

Ajánlom a plyers 8-t is rakdbe izgalmasabb lesz a játék -😊
Jó majd kb 2 hét múlva elmondom, addigra talán eljutok odáig😞(
Most act2 claw viper temple, legalább 15 perc egy átlagos "szoba" kipucolása... Pedig újítottam cuccost(Corpsemourne, Doombringer, War Traveler stb.)

Majd hell Baalnál kiváncsi leszek véleményedre minionjairól -😊))
A kihívás az egy jó dolog ez viszont KÖCSÖGSÉG!!!!

=)

Jó ez a peccs, hiába na!

Hát így legalább barbival is kihívás lesz a game.
Baszná meg a kurva anyját azt!!!!!!!!!
Lenyalja azt a kibebaszott kurva manát az a röhdt buzi köcsög 1.10-el nemtok lemenni a jail lev1-re hellen már mióta. Csak junik cuccaim vannak, 71-es barbival de kinyírnak mint a szart. 20-as ww-vel 3x kell átmennem egy fos monsteren mire megdöglik. Arról nem beszélve hogy lépésenként junik monster van, ezek 90%-a mananyaló köcsög.
Kapnák be a faszomat!

Énis lehet,hogy ha kijön 1.10 megkukantom kicsit,de amugy nem játszok énse -😊
Laalee
lassan meghalnak a karaktereim annyit kesik az 1,10 😄

amig nem jon ki nem loginolok be

107es krekk jó hozzá ami a cdn van.

http://www.gamecopyworld.com/ itt probálkoz

Hali!
Tudna nekem adni vki az 1.09d patchez cracket?
Köszi a segicséget
ollie
vagy szept 10. a 3. beta ideje lesz ;D

szerintem szeptember 4-én jön ki az 1.10. mert az elsõ patch juli 4, a második aug. 4. így értelemszerû a szept 4. (=reméljük)