Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumininja
Nos, a 6socketes kozul talan az egyik legjobb a colossus blade, habar sosem volt kifejezett melee karim (assa, sorc, ama parti vagyok), ugyhogy ezt majd valaki elmondja helyettem aki kompetens a temaban. A masodik kerdesre meg javaslom a www.battle.net/diablo2exp alatt talalhato Arreat Summitot, es azon belul is a prefixek és suffixek atnezest, ott leirja pontosan hogy mi is az a Cruel tulajdonsag, es mire "jo".
shaba23
2 dolog érdekelne.

1. A 6 socketes weaponok közül melyik ér valamit, valamint egy 4 socketes Balrog Blade használható-e valamire?
2. Cruel csak kard lehet, vagy bármilyen fegyver? És a cruel fegyvereknek mennyi lehet az ED? Valamint ED-n kívül szokott lenni más + is rajta?
gumininja
Biztos át lehet majd vinni valahogy a mostani 109eseket is, nemtudom. De azokba a játékokba amiket 110es kari csinál, nem léphet be 109es, és forditva. Ezzel aztán oda a cuccátadás új és régi kari között. De hogy az 109est át lehet e konvertálni sima mezei 110essé, nemtom, ennek utána kellene olvasni vmelyik hivatalos forumon.
nem lehet majd az 1.09-es karikkal játszani 1.10be?ezt nem tudtam mikröl marad le az ember,ha nem figyel -😊
gumininja
Gõzöm sincs, de mivel az eredetétõl függetlenül nincs mód rá hogy egy gammába kerüljenek a 110es karakterekkel, igy már nem is aktuális annyira a kérdésed... És mivel reális esély van rá hogy a megjelenéstõl számitott pár hónapon belül a régi karakterek eltávoznak (del), igy aztán télleg nem marad más csak az "ujra megtalálás".
Ha duposak azok a szép 40/15-s jewelek vajon akkor is meglesznek ?
gumininja
Meglesz persze, de mivel uj karaktereket(110es ladder) fogsz inditani amelyek a korabbi (109es mostani) karakterekkel nem tudnak egy gammaban jatszani, igy a kerdes egyelore felesleges. Inkabb ugy tennem fel, hogy lesz e olyan szerencsed 110 alatt is, hogy 4db 40/15os jewelt osszeszedj (zart serveren ofkorsz) ;]
shaba23
tegnap mutattak egy páncélt dicsekedve...4 sockos 4x40/15 benne...vajon meglesz a páncél akkor is, ha kijön az 1.10?
Davidus
40% ED+15% IAS egy jewelen

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
négermester, milyen az a 40/15?😊

๏̯͡๏﴿

csatlakozom az elöttem szólóhoz
gumininja
Amibe azt belerakod, az eletben kopik el, csak max. ellopjak, elhagyod, elboltolod ;]
ollie
mit tud a zod rúna?

azt nem ....de ha belerax egy zod runát!!??
gumininja
Az arreat summitot ha atfutod, minden vilagos lesz, annal jobban keves helyen van leirva. Maximum ha valaki az egy-az-egyben leforditotta azota magyarra ;]
Andie: LOD Encyclopedia egy program, tele statisztikával, itt egy link hozzá:
http://encyclopedia.diabloii.net/

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

ollie
kár hogy nem lehet azokat javítani

Laalee
egyszer sikerült etheral cuccot socketessé tenni a kováccsal, bneten lestem nagyot 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
aha, köszi mindenkinek!

Davidus
Csak act5 kovács rak neked socketet normal cuccba asszem. De normalba nem csak egyet hanem a maximumot. De arreat summiton le van írva minden faszán.

V9ykn8_TZL0

Laalee
nem

ollie
aha, köszi. és normál cuccokra lehet tenni a cube-ban socketeket? sokat?

Davidus
Azok normal(fehér)cuccok. Azokon akár 6 socket is lehet. Viszont nem lehet rajtuk olyan módosító mint a magic cuccokon.

V9ykn8_TZL0

ollie
és hogy lehet az, hogy vannak sokkal több socketes tárgyak? nagyobb szinteken lehet ilyeneket találni?

Davidus
Az egyik 40/15-öt ki lehet váltani eth runával.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Max hármat rak bele. Hell act5 kovácstól lehet néha venni magic colossus bladet. Azt érdemes használni. Kis mákkal hamar megvan a cruel. Nekem volt hogy második próbálkozásra beadta😊 Ráadásul adhat mellé még 1 módosítót a cruelen kívül PL: Cruel colossus blade of quickness ez 200-300% ED+20 attack speed. A 3 socketbe eth rúnát shael ruát vagy ED jewelt érdemes rakni.

Cruel CB szegénylegény verzió: 2xx%ED (ETH) (SHAEL) (SHAEl) ez igen jó kard és sokkal egyszerübb beszerezni mint pl egy doombringert. Gyakorlatilag ezt bárki meg tudja csinálni.

Cruel CB gazdag/csíter verzió: 2xx-300%ED+quickness (40/15) (40/15) (40/15) LOL ez a fegyver no comment😊 singleben ilyet csak csalással vagy 3 év játékkal lehet összehozni😊 Tegye fel a kezét aki talált már egynél több 40/15 jewelt😊 B.Net-en megszerezhetõ de csak rengeteg játékkal és mákkal.

V9ykn8_TZL0

ollie
és lehet még több socketet beletenni?

JustIce
Igy igaz. Chipped kovek is hasznosak. Legalabbis lehet probalkozni.No meg en legalabbis ha mas nincs,csinalok beloluk full reut😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Laalee
amit idáig láttam legdurvább chiped kard a srác szerint 450 körüli chip felhasználásával készült 😄

Laalee
ugy 150-300 chipedböl talán kijön egy jó kard 😄 azért kell gyüjtögetni 😄

Davidus
3 chipped meg egy magic kard a kockkába=3 socketes magic kard. Ha mákod van cruel lesz a kard ami max 300% ED damage.

V9ykn8_TZL0

Laalee
egy másik karival gyüjtsed, ha harcos karaktert is akarsz inditani

Laalee
baszott jo chipped kardokat lehet csinálni horadic ban

Laalee
huáááá

a chiped gemnek legalább akkora értéke van mint egy perfectnek ha nem nagyobb, egy inventory chippedért nagyon jó cuccokat osztanak

JustIce
azaz lajtsabre. mar csak az a kerdes, hogy melyik serveren nem hasznalod?
Amugy jo nekem az😊 amugy nagypapi kellene, de hat az vegkepp nincs😞

shaba23
bár szerintem nem egy nagy fegyver...
shaba23
amennyiben az ls lightsabre akkor van 1 amit nem használok...
JustIce
Szerintem skillterv kell mindenkepp.Ki az aki ugy inditja a karijat,h nem tudja mire fog rakni? szentem ilyen nincs😊 amugy meg warmthra vagy 3-4et kell rakni, s +skillekkel meglesz boven a 10, ami eleg. Amugy ha uj karit kezdek, akkor nekem is megvannak a cuccai😊 bar a barbimnak kellene meg egy ls, mert csak egy van neki, s mefi nem akar dobni meg1et😞

gumininja
Ket fajta sorc letezik. Az egyik ami egy pontrol pontra megtervezett neni, ahol akar egy skill rossz helyre tetele is karidellel vegzodik. Ezeknek 99%ban mar raktaron vannak a cuccai. A masik fajta sorci ami menet kozben alakul ki, nagyjabol megvan a terv, de se cucc (vagy max 1-2 darab a vegso felszerelesbol), se konkret skillterv nincs.
Azt is teggyük hozzá,hogy nem mindenki van teli nagyon jó cuccokal.Bár annak szerintem alapból nincs értelme nova sorcot inditani.
Davidus
Azt tegyük hozzá hogy én csak b.neten nyomom és mindig van raktáron vagy +10 skillpontnyi cucc😊 Az más ha valaki singleben nyomja cuccok nélkül. Akkor több pont kell rá értelemszerüen😊

V9ykn8_TZL0

Hát szerintem pedig minden féleképpen kell rá több is,de persze ez csak az én véleményem
kérem kapcsolja ki
Davidus
Mivel a sorc a +skillekböl él ezért elég rá 1 hacsak nem novás vagy.

V9ykn8_TZL0

Kellene fog oda több pont is a Wramth-ra,ha jól emlékszem igy irják hiddel föleg nova sorcnak tapasztalat...
Hmmm.. az alapfogalmakkal sem vagy tisztába, de azt már tudod mi a hellcow, na mindegy.
Nézd meg pl. a LOD Encyclopediában, hogy mennyit sebeznek a mobok és rájössz majd, mi értelme van a damage reduced by 6-nak.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Davidus
Bár ha novás vagy mehet több is.

V9ykn8_TZL0

Davidus
1 pontot😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Szerintem ne erõltesd a d3d módot mert így szaggat a cucc😊

V9ykn8_TZL0