Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Factor_007
így olvasván a hozzászólásokat megjött a kedvem egy kis diablózáshoz 😊)

"szardarab". Hát tudod, mifelénk ez nem a kétségbeesés egyik jelzõje. "Szopatni" meg nem "szopatom", valamit félreértettél. Egyszerûen csak nem szeretem ha valaki munkáját, amelybe energiát és idõt öl, ilyen jelzõkkel illetnek. Ha van közöm hozzá, ha nincs(mint jelen esetben pl) akkor is. Ennyit errõl, részemrõl téma off, nincs kedvem értelmetlen magyarázkodásba belemenni.

mmm szerintem ezt nem így kéne. Nekem abszolút nem a sértegetõ, fikázó, stb. hangnem jött le IvanHoe üzenetébõl.
Inkább egyfajta panaszkodás/segítségkérés.
De ha segíteni nem tudsz neki legalább ne szopassad.
Hát te is tudod tisztelni más munkáját. A vicc az egészben, hogy egyedül vagy a véleményeddel, 99%ban tetszik a népnek és bizony használják elõszeretettel. Gratulálok!

ollie
én mindet használom, mert semelyik sem talál meg minden szemetet

Andie
Milyen magyarositást és mi lett homályos???
Számomra inkább az a homályos, ahogy fogalmazol...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Feltettem a Magyaritast es nagy homalyos szardarab lett az egesz jatek. Lehet az egeszet ujra installni. Elarulna valaki miert ilyen fos?

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Evil
regclean
jv16powertools
spybot search&destroy

mind a harmat!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

hali.kollégiumból internezek ezért eddig nem sikerült sehova csatlakoznom.a rendszergazdával beszéltem és azt mondta, hogy engedélyezi a portot amelyiket akarom.
a kérdésem az, hogy hol van állandó szerver és mi a pontos cím? valami jó oldal kéne.
mi a javaslatotok?
ollie
Vannak ilyenek hogy:

RegScrubXP
OLE clean
microsoft regclean
jv16powertools

és az Easy Cleaner
de a spybot search&destroy-ban is be lehet kapcsolni némi regclean-t

Andie
Ez kifejezetten a diablo2-höz készült, bnet regkey cleaner, vagy miaszösz. este megnézem.

Andie
Ja, meg létezik egy regcleaner cucc is, amivel törölheted illetve megváltoztathatod a kulcsodat. Ha kell, elötúrom.

Andie
Egy kis segitséget kérnék.
Számolgatom itt az 1.10es paladin esélyeit, és két lehetöség került szóba : Zeal + Fana vagy Conviction + Vengeance. (más ötleteket is örömmel veszek!)

Egy nagyon fontos kérdés azonban felmerült bennem. Hogyan kalkulálódnak a sebzés bónuszok?
Vegyünk például egy 200at sebzö buzogányt.
1. Erre rájön a Zeal(lvl 20) + 96%-a => 192 dmg
Pluszban jön a Fana(lvl 20) 373%-a => 200+373% = 746 dmg
Összesen : 200+ 192+ 746= 1138 dmg.

2. Egymásra hatással vannak a bonuszok (most nem a synergiröl beszélek). Tehát
Alap : 200 dmg
Zeal rádob 96%-ot => 200+ 96% = 392 dmg
Erre nyomul rá a Fana 373%-al : 392 + 392*373% = 1835 dmg

Kicsit jobban hangzik. Vélemények?

Faterx
Bocs az Y-nak gondoltam, félrenyúltam
Evil
nekem semmi gondom vele

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Faterx
Törölj minden Blizzard és B.net vonatkozást a reg.bõl
Evil
hozzateszem, NEHA nem ment!

Helyi gond lesz, mert modemmel vagyok en is, meghozza 56k dial, és felcsatlakozott egybõl.

Evil
pasz, anno nekem modemmel nem ment emiatt, a b.net serveret pedig nem lehet megping elni, mert time out al visszadobja a csomagokat.

Evil
lehet nagy a ping ed, ez kabelnet nel elofordul ha nagyon le van terhelve az adott ag.
Nekem is kabelnet em van, semmi extra beallitast nem igenyel a jatek a b.net en valo jatekhoz.
Legujabb patch?Esetleg tuzfal hasznalata?

Jonny87
Hi!

Valaki meg tudná mondani a Diablo könyvek szerzöjének nevét ? elöre is thx

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

shaba23
Hát persze...neked van minden...
=)

Shaman
Semmitöl!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hát nekem még mindig "fostalicska 56k modemem" van és bnetezek vele, igaz idõ hiányában egyre kevesebbet... =)

Evil
ah ,akkor vettem 12.500 ert es akkor nem b.net ez tem, mivel fostalicska 56k modem volt.
Beszerzem csak messze van a legkozelebbi MM vagy Metro.

Egyre olcsóbb, szinte már már nevettségesen, (gondolok itt a pár évvel ezelõtti 10-12kra), vegyél egyet.

[HUN]PAStheLoD
SzerezzeD! 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Evil
sima classic d2 nem akar valaki nyomni?meg nem szereztem be a LoD ot. 😞

up

Hyder
gamecopyworld.com?

Hellóka!
Mondanátok nekem olyan oldalakat ahonnan le lehet tölteni az 1.10-es patch noCD crack-jét?
így igaz, ahogy rage mondja... sõt ezen túl én még azt is mondanám, hogy akkor mehetnek érdekes duelek is hiszen jó esetben egy ladder kari jóval erõsebb is lehet egy hasonló szintû nem ladder karakternél...

szerintem a ladder restart nem lesz túl hamar, én mondjuk félévente - évente resetre saccolok... még ugyan nincs 99 szintû karakter a ladderben, de ha már lesz párszáz akkor jöhet a reset!

lehet hogy nem tudjuk =]
én nem tudom. azért nem válaszoltam...
de talán próbáld google.com -ot?!

Köszi az infókat srácok! Nem csalódtam bennetek!
rage
Megmaradnak a tárgyak, s akkor lesz igazán nagy értékük, mert trade-elhetsz sima karakterekkel is velük.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Az okés is, de gondolj bele, általában a legjobb cuccokat beszerezéséhez bizony sok-sok órányi játék kell. Hagyjuk most a trade lehetõségét. És hát bosszantana, ha megszerzem és rá pár napra mondjuk ladder restart lenne, karitörléssel =)) De pont ezért szerintem sem törlik, hanem megy le a hagyományos karik közé. Viszont azt nem értem, hogy azok a cuccok amiket csak ladderkariknak dobnak a monsztok, azokkal mi lesz ha alászáll a karakter ladderrestartkor?

aha =]
akkor kozeledik az ido mert amirol en tudok kiirasrol ott négyszáz valamennyi volt =]

sztem attól nem kell tartanod hogy delete lesz.
viszont ez végül is nem hátrány, mivel ez biztosítja azt hogy viszonylag normális karakterek legyenek a ladderben...

Ha megfelelõ számú soj "el lesz adva" a server serint, akkor megjön klónbácsi és agyon kell pofozni. Ez az egész random, de mégis lehet rá számitani. Az, hogy hol jelenik meg a klón, nem tudni, az tuti hogy csak hell hoston, de hogy melyik játékban, az szerintem random. A ladder karakter pedig az, amit lowdog leirt. Annyival kiegésziteném, hogy annyi az egyetlen hátránya, hogy idõnként törlõdik a ladder, mindenesetõl, a karakter meg számûzetik a sima karakterek közé. Illetve remélem hogy igy lesz, és nem delete =)

az elsõre a válasz - szerintem - hogy az "új" ladder karik között csak olyanok lehetnek akik a patch megjelenesekor uj karaktert (ladder karaktert) kezdtek, vagyis nincsenek agyontápolva és cuccolva, másrészt vannak olyan cuccok amiket csak ladder karaktereknek dobnak a szörnyek
a második kérdésre sajnos nem tudom a választ, de engem is érdekelne úgyhogy valaki homályosítson fel minket (nekem ez még nem jelent meg csak hallottam róla). úgy tudom, az Über Diablóval van összefüggésben, de hogy hogyan azt nem tudom (akitõl én hallottam hogy kiírta ezt neki, annak más szám volt az elején talán ez is jelent valamit!)
például - mivel az über diablo több actban és több helyszínen is megjelenhet, tehát nincs rögzítve hogy hol kell legyen - lehet hogy ez azt jelenti hogy eppen a 2-es actban 5 questtel van kapcsolatban ahol van?! de lehet hogy ez baromság =]

en is.
csak ertenem hogy lehet megtalalni =]

Evil
szet csapom a fejet 😊

Imremagdi
nemtudja kicsomagolni rendesen az egész fájlt ! 😞

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Imremagdi
kösszi ! Remélem sikerül nagyobb hátizskát csinálnom ! Nagyon szeretném ! 😊

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

hali
1.10-ben az uj titkos quest-et hogy lehet elerni?

IMYke2.0.0.0
Stormless MPQ File Editor
Ne tévesszen meg a "béta" jelzés! A legjobb erre használatos progi a világon!

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.