26171
-
#10835 hat ha ugy nezzuk akkor enm iota megjelent a dio azota nyomulok vele kisseb nagyobb szunetekkel:):)
most eppen egy nagyobb szunet van:)
mar nemjatszottama reset ota:(:( -
#10834 jaja az az -
#10833 én SOJ-t nem találtam viszont Pindle bratyi dobott eccer a másik +1-es gyürüt,asszem a Bul Kathos ring vagy melyik az.. -
Lacika 79 #10832 akkor Én is megérdemelném már igencsak -
#10831 pedig azert 2 ev utan mar megerdemli az ember
-
#10830 :(
-
gyick #10829 Én két éve diozok de még soha nem esett SOJ... -
#10828 nekem volt csak azt is ellopták:( -
Lacika 79 #10827 én meg még életemben nem láttam soj-t :( -
#10826 Dehogy ez különböző karikkal volt! Az eddig indított csaknem félszáz közül!!! Úgyhogy nem jó nekem... :((( sajnos. -
#10825 hehe :)
de jo neked ha enniyt dobott:)
nekem kb 2x dobott es ahoz iy kb 1 evet jatszottam hoyg a masodikat megkapjam:) -
#10824 Nekem dobott már nom.act3-ban nm.act1-ben, de volt úgy is, hogy hell végéig egy darabot se láttam. -
#10823 hehe erre emlekszem:):)
shaba jokat rohogott utola rajta:):) -
Noodlee #10822 Én az első SOJ-omat második nap találtam Asával :)) -
#10821 en nem tom de mintha valmi ilyesmit emlegettetek volna itt egy jopar hozzaszolassal ezelott -
#10820 amikor en is elkzedtem jatszani az elso sojomat 1 het utan talatam es azt se tudtam hoyg mi az es en is kb 100 as mfel:)
mondom ez tuti valami vacak es ingye odaadtam cimboramnak:):)
-
Lacika 79 #10819 szerintem még odébb van a reset. vagy tévednék? -
lovagregeny #10818 Én kanin első mf sorozatomban, amikor is úgy 150 körüli lehetett, találtam egy sojt. Most már látom mekkora mázlista is voltam, de sajnos olcsón kicsalták tőlem. Külföldiek kevésbé etverősek mint a magyarok, de még az oláh családok sem haljak meg. Na mindegy, nehéz az élet :) -
#10817 sajna nem sok idom van ra:(
amikor meg gamelni tudok akkor inkabb mas gamekkal jatszok ami elofizus:(
de amugy telleg elegge gondolkozom rajta de lehet hogymost mar meg kene varni megint a ladder resetet es csak az ujj ladderbe beszalni -
#10816 hat az a hoto utana szepen el lett ajandekozva:)
-
#10815 na nekem mar az uj laderben is volt egy ilyenem bar azon nem volt soj de azon kivul minden:) -
Lacika 79 #10814 ha ennyire fáj a szívetek, csináljatok már eny karit, és gyertek. Legalább nekem is örömöt szereztek vele. :) -
#10813 így jártál.....
pedig anno-anno emlékszel szinte minden cuccunk megvót má:-(((
rúnaszavas dolgok is szép számmal,példul HOTO,kár hogy minden törlődött..:-( -
Noodlee #10812 Enyém lvl 95 körül volt full nati, 4-5 charm, SOJ, meg ilyenek, oszt jött a ladder törlés.
Utólag is bekaphatják.... -
#10811 latod Nood nekem is az hianyzik:))
nem volt az olyan rosz de nekem is ez a bajom hogy most megint elorol kellene kezdenem:(
foleg azert bosszento mert nekem ebben a ladderben is volt mar egy 80akarhanyas marti asa es azon mar full nati volt ill eleg jo cuccok szal egy kicsit bosszant a dolog de hat egy kicsit nem gaccottam es hat nem toroltek a karakteremet??:):):)
a szemetek:) -
Lacika 79 #10810 azokra meg jó vagyok én a palával :) -
Noodlee #10809 Ha megint elővenném, akkor ismét Martialos Asa lenne :)
Nem nagyon haltam, csak a Succubusok szivattak meg néha... -
Lacika 79 #10808 bezony :)
Valahogy csak rábeszéllek egy két run-ra. :) -
Lacika 79 #10807 még csak 52-es a drága, mert egyedül nekem sincs sok kedvem menni. Csináltam egy Mf sorcot is, csak még minimális jó cuccokal van felvértezve. De a hétvégét rászánom, hátha sikerül valamit alkotni vele. -
Noodlee #10806 Monnyuk visszagondolva volt feelingje a Baal runoknak !! -
Lacika 79 #10805 ha mégis elkap a hév (vagy a metro) akkor szólj, és szaladunk pár kört. Én minden éjszaka 11-től bármeddig ráérek, délután pedig 16-19-ig. -
Noodlee #10804 Van újra hammeres palád ? -
Noodlee #10803 Vele is lötyögtem anno, szal szerintem is... -
Lacika 79 #10802 ohh, észre sem vettem. :) thx
beugrasz egy-két órára, aztán fejlesztünk neked gyorsan valamit. Oneil-lel meg összedobunk neked valami cuccot is a karinak. :)
Persze ez csak egy ötlet, de valszeg Ő is szívesen segítene. -
Noodlee #10801 Szia!
Nem sok kedvem van Diózni mostanában.
Tök a nulláról kezdeni...
Inkább maradok a Tibiánál. :)
Gratula a TÉK-hez ! :)) -
Lacika 79 #10800 inkább gyere Te is jáccani, ne integess. :P -
Noodlee #10799 -
#10798 egyre jobban vagyom megint diablozni:)
de sajna nincs ra idom:(:(
pedig megiont kezd megjonni a kedvem:)
lehet hoyg valamikor űinditok megint egy martialos asat:)
csak hat nem lesz cucca a nelkul meg eleg nehez:(:(
na de majd kunyizok tolletek:) -
Caponee #10797 Most inditanek egy HC karit .De mielött belevágnék kéne egy müködö map hack.Tudtok segiteni? -
#10796 oké :)