Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább egyfajta panaszkodás/segítségkérés.
De ha segíteni nem tudsz neki legalább ne szopassad.
Számomra inkább az a homályos, ahogy fogalmazol...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
jv16powertools
spybot search&destroy
mind a harmat!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
a kérdésem az, hogy hol van állandó szerver és mi a pontos cím? valami jó oldal kéne.
mi a javaslatotok?
RegScrubXP
OLE clean
microsoft regclean
jv16powertools
és az Easy Cleaner
de a spybot search&destroy-ban is be lehet kapcsolni némi regclean-t
Számolgatom itt az 1.10es paladin esélyeit, és két lehetöség került szóba : Zeal + Fana vagy Conviction + Vengeance. (más ötleteket is örömmel veszek!)
Egy nagyon fontos kérdés azonban felmerült bennem. Hogyan kalkulálódnak a sebzés bónuszok?
Vegyünk például egy 200at sebzö buzogányt.
1. Erre rájön a Zeal(lvl 20) + 96%-a => 192 dmg
Pluszban jön a Fana(lvl 20) 373%-a => 200+373% = 746 dmg
Összesen : 200+ 192+ 746= 1138 dmg.
2. Egymásra hatással vannak a bonuszok (most nem a synergiröl beszélek). Tehát
Alap : 200 dmg
Zeal rádob 96%-ot => 200+ 96% = 392 dmg
Erre nyomul rá a Fana 373%-al : 392 + 392*373% = 1835 dmg
Kicsit jobban hangzik. Vélemények?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nekem is kabelnet em van, semmi extra beallitast nem igenyel a jatek a b.net en valo jatekhoz.
Legujabb patch?Esetleg tuzfal hasznalata?
Valaki meg tudná mondani a Diablo könyvek szerzöjének nevét ? elöre is thx
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Beszerzem csak messze van a legkozelebbi MM vagy Metro.
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Steam: [HUN]Feriggno
Mondanátok nekem olyan oldalakat ahonnan le lehet tölteni az 1.10-es patch noCD crack-jét?
szerintem a ladder restart nem lesz túl hamar, én mondjuk félévente - évente resetre saccolok... még ugyan nincs 99 szintû karakter a ladderben, de ha már lesz párszáz akkor jöhet a reset!
én nem tudom. azért nem válaszoltam...
de talán próbáld google.com -ot?!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
akkor kozeledik az ido mert amirol en tudok kiirasrol ott négyszáz valamennyi volt =]
sztem attól nem kell tartanod hogy delete lesz.
viszont ez végül is nem hátrány, mivel ez biztosítja azt hogy viszonylag normális karakterek legyenek a ladderben...
a második kérdésre sajnos nem tudom a választ, de engem is érdekelne úgyhogy valaki homályosítson fel minket (nekem ez még nem jelent meg csak hallottam róla). úgy tudom, az Über Diablóval van összefüggésben, de hogy hogyan azt nem tudom (akitõl én hallottam hogy kiírta ezt neki, annak más szám volt az elején talán ez is jelent valamit!)
például - mivel az über diablo több actban és több helyszínen is megjelenhet, tehát nincs rögzítve hogy hol kell legyen - lehet hogy ez azt jelenti hogy eppen a 2-es actban 5 questtel van kapcsolatban ahol van?! de lehet hogy ez baromság =]
csak ertenem hogy lehet megtalalni =]
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
1.10-ben az uj titkos quest-et hogy lehet elerni?
Ne tévesszen meg a "béta" jelzés! A legjobb erre használatos progi a világon!
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.