Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Eredetire gondolt, es csak viccelt hogy plusszban adhatnanak a kezikonyv helyett ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaba23
vagy adjanak +1 cd key-t
PiszkosFred
Hat ja, inkabb adnanak egy plussz egeret a konyv helyett ;]

I.C.ram
Meg nem is egy olyan játék, amihez kéne valamilyen szinten is 😊
PiszkosFred
Igen, ezert irtam hogy kerdes mennyire van ra szukseg ;]

I.C.ram
Kit érdekel. 😊 Egyszer már megvolt mindkét játék papírdobozban is 😊 Elget láttam a kézikönyvet.
PiszkosFred
Ha szerencsed van akkor kapsz kezikonyvet is (kerdes mennyire van szukseg ra persze), de mostansag mar csak egy sima dvdtokba rakjak bele oket (1cd a helyen, 3 papirtokban mellette) ;]

I.C.ram
Utána néztem a PDF katalógusukban. Ige, mindkettõ benne van a 3k forintban. Meg is rendeltem.
PiszkosFred
Mediaban 3000-3500, Metroban is ottkorul, igy elkepzelheto hogy naluk is megkapod annyi penzert a kieggel egyutt. A H talan csak a kezikonyvet jelenti, nincs hivatalos forditas hozza. Csak az andy-hunnenkonig es tsai altal keszitett peccs.

I.C.ram
CDgalaxisban arulnak egy DIABLO2 GOLD-ot 3ezer forintért. Ez most tartalmazza a kiegészítõt is? Van mellett eyg kis H betû az azt jelenti, hogy magyar nyelvû?
shaba23
és ne bulizzál hajnalig mert megmondalak! 😊

és most otthon vagy töki? vagy mit csinálsz? ha ezt elolvasod hivjál fel béla!

Elkezdtem én is nyomni újra 😊!

PiszkosFred
Fogsz egy 107es peccs magyaritast (patch_d2.pq) es lecsereled vele azt, ami most van a diablo konyvtaradban. Elotte persze csinalj masolatot az eredetirol. De egyszerubb 110esre felpeccselni a jatekot, majd 110es magyaritott patch_d2.mpq-val ugyanezt eljaccani...

Shaman
www.diablo.hu -n nézz szét,ott vannak nekró leírások,illetve a forumon a nekromanta rejtekben ki lett tárgyalva.
Egyébként 1.10 alatt a summonos nekró a legerõsebb illetve legdivatosabb. SM:20,RS:20,RSM:20 aztán 1 skill mehet revive-ra,meg resistre is.
Többit tedd oda,ahogy valahogy tudja csontit csinálni,mondjuk BS-re.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

1.10-es stratégiai tippeket merre találok? Kéne csinálnom egy olyen nekrót ami boldogul hellen.
Shaman
Ha trükközöl,akkor igen:-ppp

Davidus

V9ykn8_TZL0

shaba23
Viszont fél perc alatt kinyírod 😊
Shaman
Már eccer leírtam,de a kedvedért mégeccer:
Szóval ha megjön a Diablód,akkor gondolom bneten fox nyomulni. Ott jelenleg 3 típusú game van. Sima un. softcore,hardcore (nem halhatsz meg eccer se),illetve ladder típusú játék. Most sztem a legtöbben ladderen játszanak,mert az a legújabb,több cucc,erösebb monszták,stb.
Na szóval ezen játékok bármelyikében megjelenhet Hell szinten a Diablo klón.
Megjelenés felétételei:
Ha majd játszol látsz felül ilyen feliratokat,hogy "100 Stone of Jordan sold to merchants","150 Stone of Jordan sold to merchants",s így tovább... Ez csak egy példa a számláló mindig egyre nõ.Stone of Jordan egy gyürü,ami egyebek melett +1 to All skilles.
Nos ha HELL!! fokozaton jársz,s a számláló elér egy bizonyos értéket (mindenki mást mondd mennyit),akkor egy realmen belül 1 játékban megremeg a Föld,s kiírja,hogy "Diablo walks on Earth". Ekkor a legközelebbi Superunique monster heylén megjelenik Über Diablo,akit ha legyõzöl gazdagabb leszel egy Annihilus charmmal.Tulajdonságait pár kommenttel lejebb megtalálod.
Nos ennyi a lényege.
Egyébként ez az Über Diablo elég brutál lény.

I.C.ram
Valaki magyarázza már el ezt a DIÓKLÓN cuccot (részletesen), mert a diablomat csak 4-én fogom megkapni, de addig megöl a kiváncsiság, hogy mi a szar ez 😊
Rakj bele 3 db pf topazt,nemhiszem hogy tele vagy ed-ias jewel-ekkel ha igen akkor rakd tele azokkal

http://silkiehun.atw.hu/

Shaman
Setben nem lehet rúnaszó,csak sima fehér,illetve szürke cuccban.

BontottCsirke
Azt, amúgy kijózanodtál már?

törpe és rohadék

PiszkosFred
Har runeszavakon kivual barmit ami neked jol jon..

shaba23
Hi...
10 nap szünet után, gondoltam, nyomok egy mefirunsorozatot...
1 kör...elkezdtem nyírni a dögöt, amikor kivillan a felirat, miszerint itt az idõ a dioklónra...
Na, gondoltam, megfogadom a tanácsokat és shenkezek 1et...
gyorsan mefi faképnél, wp act5 alighogy megjelentem már megis haltam, mert a sorcom csak mefit tudja ölni, közelharcban hell act1 is szívatja...mind1, gondoltom, hozom a palámat majd azzal...stoperoltam az idõt, 6-7 perc után game megszakít, kilép majd próbál vissza, de a köcsög azt írja nincs ilyen game....persze rögtön agylobbanás-káromkodás-idegbetegség...
röviden ennyi volt az 1. majdnemtalálkozásom a klónnal 😊
Shaman
Mert asszem alapból,illetve 1.09-ben csak akkor lehetett HC-zni,ha már eccer legalább legyaktad Baal-t minimum normalon.
Sokan nyavajogtak,s ezért asszem 1.10-alatt már nem egészen ez van,de ezt nem tom biztosan,mert nem HC-zom.

Igen hogy kötünk üzletet?
persze
van vkinek MAL-runája tradre???????
PiszkosFred
nemvanmit

PiszkosFred
ctrl+m

Kosz a valaszokat.
Mar csak azon tunodom hogy milyen mastery-t valasszak.
Talan 1 pajzs nem artana hc-nel, szal ahhoz kene vmi fegyverszakosodas. A karddal szimpatizalok, esetleg a maceval. Melyekbol van nagyobb dmg nem-LOD-osan?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

PiszkosFred
Hat, roviden..

Ladder kari az nem mas, mint csak ujonnan, 110es peccsel inditott zart bnetes karik.
Normal kari a korabbrol 109bol athozott karakterek, vagy az ujonnan keszitett, de nem ladderes karakterek.

Normal csak normallal, ladder csak ladderrel jatszhat egy gammaban, igy ertelemszeruen a trade is kizarva.

Bizonyos idokozonkent lesz ladder restart, ami azt jelenti, hogy az addigi ladder karik "alaszallnak" a normal karik taboraba, es a ladder kari ranglista is ertelemszeuren torlodik.

Ladder elonye a tobbiekkel szemben, hogy tobb cucc eshet nekik, tobb runaszot hasznalhat, es talan tobb a crafted recept is. Ezeket a targyakat majd leviszi magaval a ladderrestartkor a normal taborba, es ott lesz igazan nagy erteke egy-egy ladderes targynak (felteve ha jaccik meg akkor valaki is normal(nem-ladder) karakterrel)

Expired 1-10 day: van 10 napod az uj karakterrel, hogy jatsz folyamatosan 2 orat, vagy torlik. Nincs mese, jatszani kell, nem eleg berakni csak valahova. Itt irta valaki, hogy talan a kurzormozgast is figyeli a bnet, es nagy uresjarat utan diszkonektal a hosztrol. Nemtom, de hiheto, ki kell probalni...

HC karaktert gondolom mint korabban, csak baal utan lehet inditani, de mivel 110 alatt meg nem inditottam hct, ez csak tipp.

Az uj rendszerrol napokat lehetne beszelni. Roviden annyi, hogy egyes skillek sebzese vagy idotartama vagy hatasa megnovelheto masik skillel is. Hasonloan mint anno a druid medves skilljei. De mivel 106 meg lod elott volt, igy ez sokat nemmond neked. A lenyeg az, hogy az adott skillhez hozzaadhatsz +x%-ot egy-egy masik skillre rakott ponttal.

Kosz, sikerult szereznem mukodo loadert.

Amugy mi ez a total uj rendszer?
Mi ez hogy ladder kari az elejen? Meg utana a kari alatt hogy expired in 10 days?
Meg hc karit hogy lehet csinalni? Mer a helyen a leader karit lehet csak bepipalni...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

PiszkosFred
Ha keyed van, akkor egyuttal elkerhetted volna a cdket is egy install erejeig. Az a baj, hogy a gcw is bedoglott, igy lovesem sincs honnan szedjel le loadert. Google-val probaltad mar keresni? Ha igen, akkor passzolok, ha nem, akkor probald ki...

PiszkosFred
Hat akkor lesz meglepetes ;]

Hc karinal a ww 110 eseteben nembiztos hogy jo, foleg ha hellen is akarsz jatszani. De nem ertek a barbarokhoz, igy ez csak amolyan megerzes, majd valami szaki jobban kifejti mi eri meg egy hc barbarnak ;]

Szal 1.10-hez kene loader(nem LOD-os). Itt szivok mar 1 oraja, de nem talalom a neten.
Ha menni fog a game, kezdenek 1 hc karit, esetleg vki nem akar velem kezdeni?😊
Meg 1.10-essel (hc) barbarhoz milyen skilleket ajanlotok? Buntet meg a wirlwind?😄 1.06-os ota nem jacottam😊

bnetre jo game.exe-t tudna vki kuldeni, vagy linket adni?
cd-key-em az van
sima d2-hoz kell, nem lodhoz

Shaman
Ahogy írtam egy párszor: csak HELL szinten,s csak zárt bneten.
És itt sem általános. Majd eccer jönni fog.Hidd el.

PiszkosFred
Szamomra az openbnet egyenlo a fullcsitesopenhostokkal, ergo az en vilagomban nem letezik mint olyan ;]

Javits ki ha tevedek, de ez az uberdiablos marhasag csak 110es peccs eseteben jon elo, innentol kezdve hiaba lehet 109es hoston jaccani, ubibacsival csak 110es karakterrel talalkozhatsz, 110es hoston. ;]

Shaman
Ez így azért nem teljesen igaz,mert ott az open battle.net. Amin lehetsz 1.09-es is.
Én ezért hangsúlyoztam,hogy ZÁRT bnet illetve ladder.

PiszkosFred
Ej de nincs sok ertelme ennek, de azert ezt meg leirom ;] 110 alatt ket variacio van mint ahogy azt mindenki tokeletesen tudja. Ladder es nem-ladder karakter. Ladder karakterek ujak, ez is teny. Nem-ladder karakterek lehetnek korabbi 109esekbol konvertalt karik, vagy ujonnan kezdett nem-ladder 110esek, DE mivel semmi kulonbseg a ketto kozott bnet szemponjabol, kar is szamitasba venni. Szoval laddernek, nem-laddernek is eshet az a nyomorul csarm a tuskeshatu baratunktol, na ;]]

Shaman
Hát ezt mondtam én is. Egyébként azt ha jól tudom senki sem mondta,hogy CSAK 1.10-ben indított karinál van ez.
A lényeg,hogy most 1.10 alatt játszd a gammát,bár ahogy te is mondtad,ki megszerezheti a charmot,az úgyis 1.10 alatt tolja,mert magától felpeccseli magát.

Szerintem az annyira egyertelmu hogy ha felcsatlakozol a bnet-re akkor automatice felpecseli a gamet a server tehat ha bneten jaccol closed normal vagy ladder karival akkor csak is 1.10 alatt tudsz jaccani.Amit pedig itt #7310 irtam azt ugy gondoltam hogy nem csak 1.10 alatt inditott ladder vagy nem ladder karinak johet dia clone hanem minden 1.10 alatt jatszo karinak.Punk-Tum :-).Kellemes unnepeket,boldog karacsonyt mindenkinek.

http://silkiehun.atw.hu/

Shaman
Az lehet,hogy anno 1.09-ben készült a karid,de át lett konvertálva 1.10-re,nem?
Magyarán 1.10 alatt találta.

Asszem #7296-os kommentemben elég világosan közöltem,hogy "bneten ha játszol zárt,vagy ladder gaméban"
Ez azt jelenti,hogy nem csak a ladderen,hanem sima zárt bnet gaméban is!!!!!!!

Shaman
Miért nem tudsz visszaolvasni?????

PiszkosFred
De, csak 110esnek, am ezek szerint nem csak laddernek. Igy a helyes ;] (109es karik mar nincsenek, csak ladderek meg normalok, de mint 110esek).

Egyebkent jo lenne mar ezt az uberdiablos dolgot letiztani vegleg, mert hiaba jaccunk nap mint nap a bneten, valahogy ahany ember, annyi verzio a dologrol... ;]

halee...
boldog karácsonyt mindenkinek..
ez az über dio mikor is yelenik meg??
yahh.... és általában hol???

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod