26171
-
#11155 latod ezt modnom hogy nem egy tul gyakori dolog hogy elcsipj egy ilyen realmot:(
-
#11154 nekem még 1x sem -
#11153 ha csak nem te kezded el eladni a sojokat akkor eleg kicvis az eseje hogy ilyet talaj mert hat mitom en nekem mondjuk 5000 krealt jatekbol eddig 3 alkalommal volt szerencsem ilyet olvasni na jo lehet hogy tobbszor de lehet hogy sokkal tobb jatekot is krealtam:) -
#11152 ugyan ugy nez ki mint ha valaki becsatlakozott volna a jatekba ugyan azzal a szintel irja ugyan oda csak azt irja hogy a realmon eladtak xxxx sojt ennyi
-
#11151 de hol irja ki hogy hány sojt adtak el? -
#11150 ja amugy azt szoktak csinalni mert mindig egy foellenfel helyen jelenik meg hogy egy olyan foellenfel melletti foellenfelhez mennek ahol a foellenfel kinyirasa kinyirja a korulotte leve lenyeket
ilyen pl act 1 vegen a korbacsos kocsog:)
erre ugye azert van szukseg mert ha megnezed a linket amit azelobb adtam akkor latodf majd hogy minden szarra imunis szinte es alig lehet megsebezni:(
szal ha a fenti reszen egy foellenfelet keresel es ot lecsalod a korbacsoshoz es ot siman kinyirod akkor uberdio is meghal es dobja az anit mig ha uberdiot akarod megolni az nagyon nehezen megy
na szal kb ennyiit uberdiorol:) -
#11149 Ezt olvasd el - az 1.10 hozta változások...
===============================
.:i2k:. melóból: -
#11148 huhh hat ez nem egy egyszeru dolog :)
szal az anihilus amit keresel azt csak uberdiablo dobhatja senki mas
inenn kezdve ot kell leolni
de uberdiablo meg csak akkor jon ha sojokat adnak el a realmban ahol te is bent vagy
na ez azt jelenti hoyg van egy ip-cim tartomany amire vonatkozik a dolog szal ha elkezdenek eladni sojokat akkor mondjuk 30 jatekot erinte ez a dolog
hogy tenylegesen mennyit nem tudom de mondom ip cimtartomanytol fugg
hogy pontosan hany sojt kell eladni hogy jojjon nem tom en se de amig en benn voltam tegnap 9 et adtak el de megallt az eladas szal ki is jottem:( de volt mar amikor ugy voltam benn hogy legalabb 20 sojt eladtak es megse jott:(:( amugy ha meg tovabb varok akkor lehet hogy jott volna de ezt nem lehet tudni
na ha ez nem volt eleg akkor meg erdemes ezt a linket megnezni bar angol nyelvu de azert elegge ertheto es itt le van irva aszem midnen lenyeges
uberdiablo -
#11147 nem tudjak mi a problema azert van kivizsgalason benn :(:(
de eleg komolynak tunik elsore sajnos:( -
#11146 és mennyi soj után?? -
#11145 nah és melyik acton jön ez az állat?:)
-
Lacika 79 #11144 elfelejtettem mondani, hogy az egyik haveromnak megadtam az accomat, szal ha fent vagyok, akkor nem biztos, hogy Én vagyok fent, de úgyis whispelek, ha Én vagyok. Szal értitek! :P -
#11143 most mi ez az überdiablo téma???
ki az a hüyle aki elad sojt??
és mikor jön ez a dög??? -
Lacika 79 #11142 :(
mi a probléma? remélem, nem súlyos. Így látatlanba jobbulást kívánok neki! Jah, és kitartás! -
#11141 tegnap lett volna ra esely de megsem jott akis kocsog na meg aspyrin is kifagyott szal egyedul eleg gaz lett volna:(
pedig mar 1809 sojnal jart az eladas es amig bent voltam 9 sojt adtak el
-
#11140 nyugi azzal nem lesz semmi gáz!
csak lépjél be vele naponta
én sem értettem hogy hogyan irja!
nincs valakineki annihilus charmja???
6 ist et adok érte -
#11139 hat ma nem tudom leszek e sracok mert muterom korhazba kerult es benn is tartottak szal lehet hogy nem nagyon leszek a kozeljovoben:(
nem tudom meg:(
majd meglatjuk:( -
#11138 hat ja sajna nem jott es amikortol elmentel tobbet nem is adtak el sojt szal nem volt mar semmi:(
pedig elotte 9 sojt adtak el:(
szal akar lehetett is volna valami:) -
Hegylakolaci #11137 Szia!
Összesen 2 orát kell játszanod a karaktereddel 10 nap alatt,de ha csak belépsz és esetleg benézel egy gameba akkor ujra kezdi a 10 nap számolását. -
#11136 Tegnap létrehoztam egy karit. Ma felléptem a Battle.netre, még be is léptem egy segítőkész kari által kreált játékba, ott dumcsiztunk stb. Aztán én is csináltam magamnak egy játékot, s amikor kiléptem a játék a karakterem neve alatt azt írja, hogy 10 nap múlva lejár...
Mikortól "él" a karakterem a Battle.neten rendesen?
Mert most úgy érzékeli, mintha nem is nyúlnék hozzá, ami ugye azt jelenti, hogy 10 nap múlva törlésre kerül...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Aspyrin #11135 Ezekszerint nem is jött über? -
#11134 jaja bocsi de meg vaartam vagy egy 20 perce de nem jottel szal en is leptem :(:(:( -
Aspyrin #11133 B@sszameg, áramszünet volt ideáig, gondoltam, hogy nem talállak már fent -
Lacika 79 #11132 nah, Én most léptem le, mert meghaltam 2x úgy, hogy nem is tudtam mi történik, olyan lag volt. de mostmár 33-as vok, így nagyjából tudok haladni normálon bárhol. még úgy 45-ig elbohóckodok, aztán megyek nm-re. :)
jah, de mit is akartam mondani: megint beszart a b.net. :P -
#11131 aspyrin ha tudsz gyere vissza tartom a frontot:):) -
Csoder #11130 ahoz képest nem is drága, majd elgondolkozok rajt hogy érdemes a megvennu a multi miatt -
mgyz2000 #11129 Thanx mindenkinek. -
#11128 Na a linkek amiket igertem:)
ez az egyik:)
es ez lenne a masik
en aszem eeket nezegettem anno mondjuk ma mar csak az areat summitot nezem -
#11127 Igen. Benne van a Diablo 2 Classic, azaz az alapjáték és a Lord of Destruction küldetéslemez.
Csoder #11126 A deluxe szó mit takar, valami különleges kiadás ? -
#11125 Boltban a Diablo 2 Deluxe 3.490 Ft.
Ennél jobb áron nem hozod ki a cuccot.
mgyz2000 #11124 Mert reménykedek, hogy így be birom szerezni-végigjátszani-erre utaltam. -
Aspyrin #11123 Met makányos -
Noodlee #11122 Miért lenne neked jó, ha valaki küldene neked E-mailt ? -
mgyz2000 #11121 Sziasztok.
Ebben a fórumban még nem voltam. Nagyon szeretném végig vinni a LoD-ot is.Sajna nincs meg(kes-sincs rá). Ha valaki tudna küldeni emilt azt nagyon megköszönném.
Előre is kössz. -
#11120 Sajnos, nem vagyok hackerfióka...
Lacika 79 #11119 egy ilyen gépet vétek csak munkára elkótyavetyélni. Valahogy csak be lehet jutni rendszergizda jogokkal, nem? :P -
#11118 Szívesen!
Csoder #11117 köszönöm a linket ! -
#11116 Én fel se tudnám tenni - agyminisztrátyor barátunk ugyanis komoly restrikciókkal védi az SP2-es ringyózt ezen a szuper gépen... [Intel alaplap, P4 3.0 GHz/512 HT, 512 DDR, 17" HP 1730 LCD, a net az fos.]
.:i2k:. melóból: