Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 1.09-ben keszult 98-as amazonnak dobta el dia clone ugyhogy nem csak 1.10 vagy ladderes karinak dobja el.

http://silkiehun.atw.hu/

Davidus
Dav_ az accom b.net-en.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ha már annihilus charm.... Eladom az enyémet(sc ladder) egy hc ladder burizaert.

V9ykn8_TZL0

Davidus
"jonne a városbol egy lev20as huzott karakter"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

V9ykn8_TZL0

Shaman
Na mégis csak a pontosság végett,itt vannak az Annihilus charm adatai:
+1 To All Skills
+10-20 To All Attributes (varies)
+10-20 All Resistance (varies)
+5-10% Experience Gained (varies)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

PiszkosFred
Vagy dobná, de nem lenne egy deka helyed sem az invben, és mire ledobnál valamit hogy felvedd, jonne a városbol egy lev20as huzott karakter, es felkapna elõled. Na az lenne pech...

...aztán persze végigverném a gyereket a realmen pár napon keresztül, de az már egy másik történet ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Shaman
Persze sztem a világ legnagyobb pechje lenne,ha találkozol vele legyüröd,s nem dobja a charmot:-)))
Mert erre is van 5% esély!

Shaman
Hát azért ez nem ennyire eccerü,mert elvileg egyszerre csak 1 db anihilus charmod (ez a neve) lehet a hátizsákodban. Tehát hiába ölöd meg 20* Über Diablo-t hordani csak 1-et tudsz,s ezzel kicsit nehezedik a tradelése is.Legalábbis a Blizzard ezt mondja. Mondjuk nemtom miért lenne nehéz,max ha van nálad 1 azt berakod a ládádba addig amíg a másikat tradeled.
Egyébként nem lehet az olyan ritka,mert páholyon sokan írták,hogy õk már találkoztak Über Dio-val,s megszerezték a charmot.Szóval elvileg csak 1 játékban jelenik meg,de szerintem azért elég sürün ismétlödik,különben tényleg ici-pici lenne az esélye,hogy belefutsz.Magyarán én úgy képzelem,hogy mondjuk olyan 5 percenként megjelenik különbözõ játékokban. Persze ez abszolút nem biztos,ez csak az én elképzelésem,de tény,hogy már "viszonylag" sok embernek van ilyen charmja.

PiszkosFred
Gondolj bele, ha minden gammaban megjelenne hellen. Minden egyes idopontban tobb ezer hell game van, es meg lehet hogy keveset is mondtam ezzel a szammal. Ha ezeknek 90%ban a tuskeshatu eldobna egy-egy anh.csarmot, akkor az igy jelenlevo mennyisegnek/darabszamnak koszonhetoen ennek az erteke olyan kicsi lenne, hogy barki szinte ingyen adna a gyengebb setes limlomokhoz ajandekkent.. ;]

Jol beszelsz.Azt viszont nem tudtam hogy csak 1 jatekban jelenik meg az egesz realm-on a diablo clone.Valoszinu hogy soha nem lesz ilyen szerencsem meg egyszer.

Shaman
Természetesen ez a soj eladás nem kapcsolódik az emberekhez,ez csak úhy magától megy. ha belegondolsz ki lenne az a hülye aki +1 to all skilles unique gyürüjét eladná a kereskedönek......

Egyébként Über Diablo trükkje:ACT 5-ön frigid highlandra elmész,akkor a legközelebbi superiunique dög Eldritch lesz. Akkor õ átalakul Über Diablo-vá. Ekkor lemászol Shenk the Overseer-hez,akit legyengítessz,ezután odacsalod Über Diablot,s kinyírod Shenk-et. Kész vége ekkor kampec lesz Diablonak,ugyanis a progi úgy van megírva ha megölöd Shenket,akkor az összes közelében lévõ szörny is megdöglik,tehát Über Diablo is.

Shaman
A soj egy gyürü neve. Stone Of Jordan. Többek között al skill bonuszt is ad,szal elég jó gyürü.
bneten ha játszol zárt,vagy ladder gaméban,akkor látsz néha fennt egy kiírást,miszerint pl "100 Stone Of Jordan sold to merchants"
Ez ugye azt jelenti,hogy 100 sojt eladtak a kereskedöknek,s ez a szám egyre nõ. Egy bizonyos érték után (ezt nem lehet tudni,mindenki mást mond) kiírja a progi,hogy "Diablo walks again" vagy valami ilyesmi. Ezt csak 1 játékban írja ki és csak hell fokozaton az egész realmen. Ekkor abban a játékban a hozzátok legközelebbi superunique szörny hején megjelenik az Über Diablo.
Ha lenyomjátok 95% eséllyel kidob 1 db charmot (ha 8-an ölitek akkor is csak 1-et) ami all skill bonuszt ad meg ilyesmik.
Egyébként az az über diabló elég kemény gyerek,de van egy trükk amivel simán ki lehet nyírni...

PiszkosFred
Ott nemnagyon

Ez a téma elég érdekes, de olyan nyelven beszéltek, hogy egy mezei Diablo-s (mint pl Én 😊) nem igazán érti. Ez a Clone Diablo csak Realm játékban jön elõ? Singlében nem?
PiszkosFred
Az oke hogy te egyedul, de rajtad kivul tobbezren az adott realmban ;]

Egyedul jatszottam.Osszesen ha 5 perce nyitottam a gamet amibol 2 percet toltottem gameval a tobbit a varosban voltam amikor jott a kiiras hogy diora fel 😊.Meglehet hogy bug volt.

PiszkosFred
Elvileg abban az aktban, ahol a partybol barki az elso junik monszttal talalkozik. Sojt mindenkeppen szamolja, de nalad ezek szerint az idozites jo volt, a vegso fazisba toppantal bele ;]

Eppen azaz hogy nekem nem szamolta a jordaneket hanem egyszercsak kiirta hogy Diablo Walks The Earth utana mentem keresni act1 be es a cold plans-ben meg is talaltam.Lehet hogy bug volt hogy csak igy beadta nemtom.Ezt az oldalt nezd meg, ahogy nezegetem elvileg barhol barmelyik act-ben elojohet a diablo clone.
http://www.diabloii.net/battlenet/world-event.php

Nekem egyszer sikerult mar de abszolut nem ugy ahogy sokan mondtak.Tobbszor jartam mar ugy hogy elkezdte a jordan-eket visszaszamolni de nem volt idegem kivarni mig elobujik dio.Amikor meg sikerult elocsalni akkor meg siman mentem a river of flames-be 2 perc utan feljottem a city-be mert ramwhispereltek egyszer csak megremegett a fold es kiirta hogy "Diablo Walks The Earth" mazlim volt mert elsore megtalaltam a cold plains-ben.Egyebkent itt megtalalsz rola mindent http://www.diabloii.net/battlenet/world-event.php asszem miutan megremegett a fold meg kell olni egy superunik szornyet es az fog atvaltozni uber diablova.Amaval voltam egyszer csak ott volt elottem nyomta a meteor-t meg a szokasos dolgait.Belelotem vagy 3 tegez nyilvesszot mire megpusztult.

OK! Köszi az infot!
PiszkosFred
Világos, csak azért irtam hogy ne hibáztassa senki sem az esetleges server adminokat.

Shaman
Ez okes,de én egy szóval sem mondtam,hogy az üzemeltetõ hibája.

Shaman
Voltak még 1.09d alatt open magyar szerverek,de ha jól tudom még nem állították át öket 1.10-re.
Kani volt,meg mittomén még mi.

Shaman
Serialt nem törölnek.Csak accountot törölnek az meg annyi lehet neked amennyit nem szégyelsz. persze fenyegetnek serialla is,de azt még nem tették meg. Egyébként ha jól tudom ezt az új MH-t még nem tudják detektálni blizzardék.

Laalee

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Van olyan szerver ahová lehet kapcsolódni singleplayer karakterrel? Pl mondjuk pár haverommal szeretnénk nem realm-es (vagy minek is nevezik ezt) játékot. Tudom, hogy van ez az IP-s dolog de én állandóan kifagyok és a haverok mind egy zárt tûzfalas rendszerbõl játszanak így hozzám csatlakoznak (mivel én nemtok hozzájuk), és ha én fagyok természetesen minden kezdõdik elölrõl. Szal elég gáz így gémelni!
shaba23
CSAK a térképet használom (+azt a stuffot, hogy megtudom nézni mi van a másik karin)
Régen is fenyegettek vele...ha meg törlik hát istenem...
szerzek másikat..ha mástól nem akkor Fred most mondta, hogy van neki 3 😊
PiszkosFred
Ezzel fenyegetett a blizz. Aztan hogy ebbol mi igaz es mi nem, passzolok, kollegam esetebol kiindulva lehet benne valami. De mindenkinek szive joga...

De most a bneten aki maphackel annak majd torlik a serial szamat. Ez igaz?

PiszkosFred
Korabbi mh-k eseten nem is voltak nagy problemak. De amikor mar nem csak egy sima "terkepbuheralo" prg volt, hanem szinte az osszes hekkit modult belepakoltak extrakent, akkor mar engem is idegesitett a hasznalata. Illetve ha mas hasznalta, foleg a pickitet tudtam utalni. Most meg hiaba van 3 cdkey osszesen a kornyezetemben, a fene kockaztat. Igaz hogy a hajam tepem mire leerek mefihez (mindig a terulet utolso - fel nem fedezett - reszen van a lejarat;]), de ki lehet birni, legalabb jon kis xp. (vagy megy sok a kukaba..) Singleben vszinu hasznalnam, de mivel bnetre is alig van idom, singlet meg ki sem probaltam 110ben, es felek nem is akarom/fogom... ;]

shaba23
shaba23
http://www.diablo.hu/useful/hun2/main/index.html?PHPSESSID=2e7b3be1d9921408755b06f42428c09e
shaba23
bevallom az õszintét, én hasznélom a MH-et....de nekem furamódon ingyen van meg 😊
Jah és ha ezért valaki megvet és csalónak tart akkor oké az vagyok 😊
Shaman
www.diablo.hu-n a hasznos holmik között megtalálod. Nem tom mekkora a mértet.

ollie
LoL!!! Az tényleg nagy BAROM, aki csal és mellette még fizet is érte!!!!!!

Shaman
Igen az 1.10-hez való maphack fizwetös lett,de már van hozzá törés,s sokna használják. Meg ne kérdezzétek hol,mert nem tudom,csak olvastam.
A vicc az egészben hogy kezdetben az MH-t 20 dollárért árulták,s ha azt vesszük,hogy ez eredeti D2+LoD együttes ára 14 dollár körül van,akkor kicsit érthetetlen,hogy egy HACK ára drágább mint önmaga a játék!!!! Nem tudom,hogy mennyire gondolták ezt komolyan egyébként...... ki az a hüle aki megveszi?!
Ha jól tudom erre mostanság már ök is rájöttek,s ha minden igaz akkor levitték a maphack árát 5 dollárra.

Davidus
Erõ: amennyi a dtormshieldhez kell
Dex: amennyi a max blokkhoz kell stormshieldel
Vita: a maradék
Energy: 0

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez a bowamára vonatkozik. Lightning amának csak annyi dex kell hogy meglegyen a max blokk. Az összes lightninges javazon skill autohites tehát 0 ar-el is mindig talál.

V9ykn8_TZL0

Laalee
amazonnak dext kell rohadtsok. str annyi kell, hogy a cuccokat tudjad hordani, mást ugysem befolyásol, felesleges elpazarolni.

a sebzésed és a találati pontosságod ugyis a dext töl nõl igy oda minden pontot amit tudsz, vit-re pakolj szinten, manara max pár pontot, nagyobb szinten ugyis lesz leech és szintlépéskor is kal manat. valamint lehet venni potionokat is 😄

Davidus

V9ykn8_TZL0

Laalee
1 valaki csak megveszi 😄

utána meg warez

ollie
ehehe LoL

shaba23
Maphackhoz törés???
Fizetni érte???
d2maphack 6.0e-hez van valakinek törése? Mert bevezette a gyerek ezt a paypal-es fizetést és nincs zsém. 😞
shaba23
Gözsönöm gedvezs dezsvírem!!!
shaba23
"Ah, here it is: 'Relax Frosty Bitch'. This should help her out."
A sok régi motoros:-))
strees test-nek a classic diablo 2 kiadását megelözö b-netes béta testet nevezték.

PiszkosFred
Fred bacsi nem hulye (csak ha iszik), igy alap d2s keyt adott meg. ;]

erx13
sorcival igen könnyû menni ugyanugy barbival is. amivel nem szeretek az a Necro meg a Pala

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

erx13

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!