Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem holy freezes van,de az a baj,hogy hellen alig haladok. A csontik bírják ezzel nincs is gond,de keveset sebeznek már. Ugyan az ellenfél a holy freez+decrepify-tól szinte állóra fagy,de a kevés sebzés miatt nagyon-nagyon lassan haladok.Szinte csak a csicskám öli igazán jól az ellent. Szóval a sebzés megnöveléséhez nagyon jó a mightos.
Én már azért nem cserélem le,mert 83-as szintemhez,ugyanekkor szintü a kíséröm,s lusta vagyok ujra feltornászni egy másikat,illetve ezt már nagyon megszerettem:-D
Szóval lehet ezzel is haladni,szépen lassan. Mindez persze mint írtam,csak hellen fog elõjönni. Nighton még vígan lekaszálod a térképeket.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egyébként a fizikai immunok ellen az AD -100%-ot ad a DEC -50%-ot ad.Szóval a DEC-el nem jönne le a fizikai immu,akkor kell AD-t használni. Vannak monszták,akiknek valamivéletlen folytán:-DD 200% feletti az immu,na ott gáz van,marad a futás,vagy bízol a sceleton mágékban...
És még valamit kihagytam a Bone ágról fontos még a CE!! Jól lehet vele írtani,sokan ezt is kimaxolják,nekem csak 1 pont van rajta.
Summoning ág: ami alap az a RS,SM azaz Raise sceleton,illetve sceleton mastery ezek maxra! Utána megoszlanak a vélemények,de én speciel felmaxoltam a sceleton magékat is.
Revive-ra elég 1 pont a többi majd jön skillböl. 1.10-ben a csontik 100* jobbak,mint a revive.Kísérönek mightosat.tegyél még a summon resistre 1 pöttyöt,illetve nekem még van a fire gólemig is 1-1 pont a gólemeken,de ez nem olyan írtó fontos.
Bone and poison ág: teljesen elhagyható.Esetleg,ha nagyon nem tudod megcsinálni az elsõ hullákat a csontikhoz,akkor lehet BS,de egyébként nekem a csicskásom simán legyártja a hullákat.van még nekem 1 a bone prisonon,mert az ancienteknél jól jött,de egyébként nem fontos.
Átkok:Minden átkomon 1 pont van a többi jön skillböl. A bal oldali ágat hanyagold. Középröl kell az Amplify damage,illetve jobbról a decrepfy! Én szinte végig decrepfy-al haladok,mert az tartalmaz 50% Amplify damage-t is,azaz leszedi a fizikai immunitást.
Ha csak egyedül játszol nem kell Lower Resisist,mert mondom AD leszedi a fizikai immut,a lényeid meg fizikait támadnak,kivéve a csontmágusok. De mivel mondjuk 10 mágusnál az átlagos eloszlás 3-3-3-2 tüz/cold/light/poison,ezért ha egy lény immunis a tüzre mondjuk,amiatt a 3 mage miatt nem fontos leszedni az immunitást.
Ha bneten tolod csapatban,akkor viszont a többiek nagyon fognak örülni,ha használod a Lower resistet.
Szívesen fogadok tippeket, ötleteket, hogy mire gyúrjak. :-)
("olvass vissza" beszólással plíz kíméljetek)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nagyon kemény lett. hellen se halnak,csak ott már kicsit keveset sebeznek,s érdemes melléjük egy mightos kísérö.
Megéri,s még bnetetn is játszhacc...
Erdemes kiprobalni, foleg amikor baal minionjaihoz beall 2-3 taposabb hammer, akkor a tobbieknek nem sok dolguk van, mert borul minden.
Jelenleg én is egy Palával nyomulok, és nagyon teccik. Vannak hiányosságai, de kis odafigyeléssel lehet gyakni a monsztákat elég szépen.
De szerintem mindjárt jönnek a profik, és leírják, hogy mit miért, kivel, stb. :-)
Egyébként az nem LO hanem IO!! Tegnap gyaktam Countesst,és pont IO-t dobott. Egyébként sztem dobhat nagyobbat is mingyá utánanézek... (az tuti,hogy nagyon magas szintüeket nem dobhat)
Mondjuk most jobban belegondolva végül is ez ugyanaz,mert ha több cucc esik,akkor nagyobb az esély a jobb cuccra is.....
a sok noob meg örül hogy megcsinaltam neki a quest et 😄
http://silkiehun.atw.hu/
Tessek olvasgatni www.battle.net forumat.
zárt vagy open? ha zárt ladder,vagy non-ladder?
openbe tartozik a single is.
El lehet képzelni,ahogy szépen kábé 60-an osonunk le mefihez:-)))
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy tegnap kicsit mefirunoztam Summonos necróval:-PP
Tudom hülyén hangzik,de elég biztonságosan el lehet mefihez csámpázni. Kicsit tovább tart,mint sorccal,de legalább nincs meg az a veszély,hogy beteleportálsz egy monszta csapat közepébe.
Egyébként elég kecsegség volt a Blizzard részéröl,hogy megnagyobbította Durance of Hate 2-t. Mikor elöször megláttam majd hanyatt estem anno. persze normálon maradt a régi,de hát ki runozik normálon......
De asszem AKT2-ben ha megvannak a dógok (amu,bot),de még nem mentél be a palace-ba,akkor nem enged le az Arcane Sanctaurys portálokhoz (hiába beszéltél már Drognannal,meg Jerinnel). Asszem ezért kell lemenni a jailes wayhez.De ez nem tuti.
akt2ben eleg csak az oltart szetpofozni(amu) majd a sumit belverni a foldbe. Aztan mehetsz egybol duri. Bot nem szukseges, de jo ha van persze, najton vagy hellen jol johet meg, csak vigyazni kell,h ogy amikor lerakjak a botot duri elott a helyere, akkor ki kell lepni majd vissza. Illetve ez regen mukodott - normalrol hozott amu+bot ment hellre - most nemtom..
akt3 traviban nepirtas majd mefi johet.
akt4 csak a tuskeshatu a celpont, celiranyosan
akt5 ancient majd baal.
Illetve ezek lennenek ha jol emlexem en is, nem volt idom mostansag jaccani, majd februarban legkozelebb hosszabb tavon.
Amúgy hogy vannak a megkötések,nem tudjátok?Mármint mik a köteletõ questek,hogy aktbosshoz mehess?
Igazából AKT-1-el nem vagyok tisztában.
Asszem a többihez:
AKT2: bot+amulett,plussz még le kell menni jail level,illetve arcane sanctaury (ez régen nem kellett)
AKT3: Travicalban kinyírni a councilt
AKT4: Asszem itt nincs megkötés
AKT5: Ancienteket ki kell nyírni.
Én ezt nem vágom.Tudomásom szerint senki sem ad el sojt,hanem csak úgy írkálja a gamma....
Gondoljunk bele,én kb 1 éve bnetezek,s még sojt sem láttam. Persze ez nem jelent semmit,mert nem nagyon runozok mefit vagy pindlet. De akkor is,ha valakinek van 1 soja az örül,mint majom a farkának,gondolod eladja a kereskedönek??? Ha van 2 mégjobb!!