Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
ja masik atbaszasi forma olyan targyaknal mint az annihilus meg a gheeds amit nem lehet trade ablakba rakni.krealsz gamet vagy bemesz trade game ba, mindegy, megegyeztek, majd felajanlja hogy menjetek pass os gameba nehogy mas bejojjon es felvegye a ledobott cuccot.bementek te ledobod o is, es a poen az hogy egy harmadik szemely is bennvan, altalaban valamely takaro hely mogott, hogy ne latszodjon.map ot ki a franc szokott nezni trade kozben?szoval te elindulsz az o cuccaert, o a tiedert majd elougrik a harmadik es felkapja a te cuccod, akivel tradelni akartal az meg szepen visszafordul es felveszi a sajatjat.
szoval vigyazzatok a tradevel mert sok alattomos suttyo van, en ki tudnam belezni azt aki atvert a bul sword del.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Laalee
64 vagy 69 nemsokat számit 😄
dia ra 14 allrest gondoltam de lehet hogy 19

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
a wizzardspikeot sokan elhagyják én is csak a sok resi miatt viszem jobb lenne egy +2palaskill +combatskilles cucc

Evil
zakarum + diamond 69 nem? +30 anya +75 wizard +19 annihilus, um runa 19 aszem a guardianba, ez eleg mindenre.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
wizardspike +75, guaardian angelbe egy um runa, herald ba egy pf topaz, annihilus, az egyik resistem 95 a waterwalk csuka miatt.
majd megnezem mi ad meg res t nalam, de ahogy szamolgattam hell en meg lenne a 100% all res mindenbol.
Tegnap tradeltem meg egy combat+offensive charmot igy mar 11k t surolja a damagem, tegnap joparszor bealaztam baal t hell en, nem sok minden esett, pedig elmeletileg act bos okon nem szamit az mf, azert egy veil of steel kipottyant.
viszont egyvalamit nagyon utalok, a soul killereket, azokat a kis vacak mocskokat, akkor at pukkannak, hogy tegnap egyszer megfekudtem, irrealisan nagyot sebeznek.

Laalee
tradelni sosem szoktam gözöm sincs mi mennyit ér 😄

Laalee
más amának találtam egy hellhack ot viszont azt hallottam hogy elég szar hell en. most kb 80 as az ama még belefér hogy feltolja az str-t 16x re hogy elbirja a cuccot, de megéri? 😄 vagy el lehet cserélni buri ra?

Laalee
tegnap szereztem a palának wizzardspike ot GA-t, igy már egész türhetõ a resistem, meg a mana. viszont honnan szedtek össze 190 allrest ? 😄

30at ad anya zakarum+diamond 64
még minidg hiányzik 100 😄

Medicament, Evil cuccai:
Akkor erré mégy gyúrnom kell, pedig azt hittem hogy már jónak vagyok mondható, de ez még kevés.
Davidus
Meg az arachnid +20% faster cast-ja se jön rosszul. Inkább annak jó a thundergods akinek nincs guardian angel.

V9ykn8_TZL0

Evil
soulok lofaszt nem heggesztenek 90 all re mellett, es kicsi az eletuk, vigan beballagok kozejuk.aracnhid nak meg jol jon a +1 skill je.

Shaman
Ezért ment Rambó is 3* Vietnámba,mer nem bírta megállni....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

PiszkosFred
Nem hiszem, de egyetertek vele. Raerzel az izere, es a kovetkezo esetben mar szorakozasbol tolsz majd ki TE a a tobbivel. Mindenki bosszuaval kezdi, aztan nem all meg...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Evil
dex annyi hogy a 75% block meglegyen, ero ami a guardian angel hez kell, energy minimalis, ugyis hullak lesznek dogivel es a redemptionnal sec pec alatt visszatoltodik az elet+mana, es a vitara meg orrba-szajba, mivel te a frontvonalban fogsz harcolni.

Shaman
hmmm nem rossz cuccok...

Evil
akkor: serap hyam amu, bul+soj ring,herald of zakarum,guardian angel,arachnid mesh,shako, 2*comabt,2*offensiv charm,annihilus.

Ja és ami még kimaradt: -Uppolt vipermagi, 10%fcr ring és ravenfrost (bár hamarosan soj-ra cserélem ill. viperbe majd dobok egy cham-ot).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bluntside, bár Evil-nek tetted fel kérdésed, jómagam is válaszolhatok, hiszen a palámnak szintén 9,5-9,6k damje van (hammerdin).
- Shako, Maras, Zakarum, Hoto, Arachnid, Magefist , Wt + 3x offensive skiller és 1x combat skiller (lvl 84).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ollie
Azt viszont el tudom képzelni, hogy neki is több accountja van, és csalásokra csak ezt használja, amúgy meg lehet hogy a legjobb haverod a bneten egy másik acc-al.

Evil: megtennéd? Mármint a cuccleírást. Ugyannis nekem is hammerdinem van (83) ce csak "holmi" 6500-at üt a szerencsétlen. Érdekelne neked hogy jött ki a 9,6...?

Evil
azota kinezem a kepcsovet a monitorbol, mondjuk tradeltem egy olyan gyerekkel is aki mondta hogy egy runat+shaft ot ker egy charm ert.mondtam neki hogy ket kulonbozo karimnal bvannak a cuccok.mondta megbizik bennem, runat odaadtam a charmert, utanna kileptem, vissza es normalisan lebonyolitottuk a tobbit.
amugy itt az acc ja annak a kis kocsognek aki lenyult, uzengethettek neki szepeket:

cor-mouze

hammerdin hez nehany szot, jelenleg 9,6k a sebzesem, ehhez pedig iszonyat jo cuccok kellettek, szoval ne higgyetek azt hogy csupan skill elosztasbol jo lesz a kari, ha gondoljatok leirom mi van rajta, aztan el lehet gondolkodni, mert nehany cucc ot eleg nehez beszerezni.

Shaman
Evil,Davidus: Thx.
Ki akarom próbálni.Eredetileg nem akartam palát,de hát találtam jópár pala cuccot,s van is egy palám,igaz ö csak cuccos kari,de hála a "2 órás minimum játszási" limitnek már 15-ös szintü:-))
0 elosztott skillponttal illetve 0 stattal.
Meg ugye mint láttam is télleg elég kemény lett 1.10-ben a pal,szal tuti kipróbálom.

PiszkosFred
Megint ramjott a jacchatnek, ugyhogy lassan felmaszok megint a bnetre. Majd eljaccom az egyszemelyes bosszuhadtest szerepet a fickon/lanyon ;]]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Evil
+holy shield ,bar jo cuccok is kellenek az teny.

Davidus
Hammer+Concentration+vigor+blessed aim

V9ykn8_TZL0

Shaman
ejgen....
Én is úgy hallottam/láttam,hogy hammerdines pala igen keményre sikerült.Ehhez milyen skilleket kell maxolni?

Evil
na baal fejet feltuztem egy karora egyedul, hammerdinem megette reggelire, minionostul, mindenestul.
erosen ajanlott karakterosztaly hellen.

Shaman
Accot ne törjetek! Ne akarjatok olyan faszok lenni,mint õk!

Tanúlság:Tradelj magyarokkal! Talán valamivel nagyobb a biztonság,illetve könyebben megszívatható az egyén,ha átver.

Evil
nem akarom feltorni az accjat, csak sajnalom hogy ilyen vadparasztok vannak b.net en

Laalee
sok sikert...

te is ugyanolyan seggfej leszel.

Evil
mivel van egy GF em igy nem sok hasznat vettem, trade re jo lett volna, csak a figyelmetlensegem miatt karba veszett. 😞

Bul kardot skilles charm-ert?

http://silkiehun.atw.hu/

Laalee
kéne érte egy bul kathos 😄

Evil
ez valami gitarrre nevu csoka volt.azota bekussoltattam.

Evil
tegnap nagyon atbasztak.tradelni akartam egy pala combat charmot.krealtam egy ilyen jatekot, be is jott egy csoka.mondtam jojjon masik jatekba, mert a cserealapjaim masik karinal vannak.ok, eddig rendben volt.mutatom neki mim van cserere, ki is nezte maganak a bul-kathos colossus blade met, berakom a trade ablakba o meg a charmot, de nem tudtunk cserelni, mert nala nem volt hely, nalam volt az tuti, persze o is azt mondta hogy van helye.na ezt meg eljatszottuk 4-5 szor.a vegem mar reflexbol nyomtam az acceptra, meg se neztem milyen karmot rak be a trade ablakba, es a gecije nem azt a charmot rakta be utoljara hanem egy szart es persze hogy akkor mar volt helye, szoval kaptam egy szar gc t es vitte a bul blademet.
acc ja megvan de nem valaszolt, lehet e kezdeni ilyennel valamit, mert nagyon megszopatott?
uzengettem neki hogy adja vissza a kardot vagy adja oda a pala charmot de semmi.
amugy:van valakinek pala combat charm ja trade re?

ollie
namiva? beindult a topic?

Laalee
acc: szilva

Laalee
a kedvencem az amikor bejön a játékba egy bot, beirja a barom reklámszövegét fél oldalon keresztül azt kilép

Az én Accountom: Jozska
Vaze, én is összeismerkedtem 1 portugál csávóval. Azóta egyfolytában üzenget nekem a saját nyelvén. Tényleg baromi degesitõ. Szoktam neki nagy ritkán válaszolni magyarul. Azt meg gondolom õ nem érti. Amúgy az accountja: Raynor) Csak azért írtam le mert hátha ugyanarról a csávóról beszélünk.
Én még PK karakterrel nem találkoztam. Amúgy nem értem, ez mire jó? XP-t tudtommal nem kap, a cuccokat nem veheti fel, max 1 fület. Álljon ki pvp-ben! Úgy büszke lehet, ha megöl, de ilyen alattomosan... Igaz, hogy vannak ilyen klánok akik vadásznak a PK-ra? Ez olyan jó érzés! Õk a DIABLO rendõrei.
Evil
pont ilyet pottyantott ma andi!

Elso ranezesre bugged a csako

http://silkiehun.atw.hu/

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
Az a 40 skillpont barmire elkölthetö😊 A lenyeg a max csonti/mastery/meg corpse expora pontok. Azért irtam fire golemet mert nekem most van egy Goolem nevü nekrom aki pont ilyen. Szal hogy nézne ki egy Goolem nevu nekro golem nálkül?😊

V9ykn8_TZL0

Shaman
:-)))))))))))))))))

Shaman
Igen ezt a 20-as fire gólemet én sem értem.
Minek?
Sebzése hellen semmi,tanknak meg ott vannak a csontik,szal nem értem......

Evil
inkabb a golem helyett a skeleton mage t tapolnam.

shaba23
Nem, nem én vagyok a képen 😊
shaba23