26171
-
Lacika 79 #11355 akkor most mi van?! :D -
#11354 na ja csak akkor meg azon megy a vita hogy kit is illet a HF:(
-
#11353 Én nem igy gondoltam. Ha ilyen sokan jáccotok innen akkor simán össze lehetne fogni. 8HF-hez 1 karit kell csak 40-es szintig elvinni a többi 1-es kari is lehet. azért ez igy már más fényt vet a dologra. gondolj bele: Ha vagytok 8-an és mindenki csinál 1 karit (LVL40) akkor az hány HF? és közben meg megy az ökörködés abban biztos lehecc :D -
#11352 ja maugy meg a bocizás a legjobb:):)
ott sok jo dolog eshet:)
-
#11351 hat nem tom en anno baratommal csinaltam azt hogy karaktert csak helforge miatt csinaltam de ha ugymond szabajosan akarod csinalni akkor sok ido mig felhuzod olyan szinter hogy hellen mehessen
ha meg ugymond szabajtalanul csinalod akkor meg mazli kell hogy olyan partyt fogj ki aki at tud teged huzni a kveszteken szal eleg nehez kerdes akkor mar lehet hogy inkabba gyemantokat erdemes gyujteni es eladni mert ha jol lattam akkor mostanaban eleg nagy divat lett a kotyvasztás:):) -
#11350 Miért nem runáztok (HF), ha már ilyen szép nagy a család?
Pikk-pakk össze rántható jó sok runa.
és akkor komolyabb cuccok is összerakhatók. -
#11349 ki mondta hogy nem??:) -
#11348 Flört, szerelem, közös gyakás, pedofília, vérfertőzés, "ördögi" halálok, móka, kacagás. Tényleg nagyon szappanfeelingje van :D -
Noodlee #11347 Az apja lehetnél !
Az akkor pluszban még vérfertőzés is :)) -
#11346 ja, lollogott ő is, mikor kiderült, hogy én meg 32... -
Noodlee #11345 LOL :) -
#11344 ha már gyakás ---- tegnap egy másik sorccal gyaktuk a kosszarvút. A kollega mint kiderült francia, és 13 éves, tehát elmondhatom, hogy pedofil módon franciázva gyaktam Diabolot. -
Noodlee #11343 Mindig E/1-ben beszélsz a magyar oldalról pedig T/1 !!! -
Noodlee #11342 "webalom van"
weboldalunk van !!
Így többes számban ! -
Lacika 79 #11341 Na így már értem a dolgot. Aszittem, hogy Testi-lelki jóbarátok vagytok :)
De akkor ez csak amolyan ingyencirkusz, hogy ne unatkozzunk -
#11340 Tegnap is veled akartam gyakni.. a lag-ig..
Nem hiszem, h valaha megcsalom a Tibiát - főleg, he fizettem érte, webalom van, tali lesz.. stb.
Aszittem szpem, de ha nem zavar senkit..
Azért egy kommentbe tettem. :)) -
#11339 -
#11338 Mennyire meg tudja változtatni - értendő: infantilissé tenni - egy nő közelsége a rákattanó férfit, iskolapélda.
===============================
.:i2k:. melóból: -
#11337 hehe itt is eletet viszunk a topikba:):):) -
#11336 vagy te is josz diablozni:)) -
#11335 neeeeeee:):):):) nem teszel te velem olyat:) -
#11334 Lacika: Bobber Tibiában a gyakótársam. Tök sokat lógunk együtt. Vannak olyan helyek, ahova cask együtt tudunk menni, mert már olyan jól össze vagyunk szokva, és egyedül el is feküdnék.
De majd jól mekcsalom én mással és inkább elmegyek egyedül gyakni. :)) -
#11333 amugy joreggelt mindenkinek:) -
#11332 hagy ő jatszani csak egy kicsit durcas ha nem a tibiaval jatszom:):):) -
Lacika 79 #11331 szóval most nekik van közük egymáshoz, vagy csak poén? Ha poén, akkor szar vicc volt, ha nem akkor meg Cattibrie, hagyjad jól jáccani a Bobber gyereket, mer' az jó neki (meg nekünk is). :D -
#11330 Tiszta Mónika Show... pfff
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#11329 már itt is csak a házastársak vitája megy..... -
#11328 nnneeeeeemmmm:(:(:(:(:(
en nem csallak meg:(:(:(( -
Lacika 79 #11327 spam -
#11326 azaz mekcsalsz :( (#11322) -
#11325 hat ja de azert neha van egy kis diablo is mostanaban -
#11324 Tudod ő default Tibiázni szokott... -
#11323 ???
Szappanoperáltok? :) -
#11322 ???
Mekcsalsz? :( -
Lacika 79 #11321 csak gondoltam összeszedem, hogy legyen. de már felesleges, mert minden cuccot átraktam a palának, + aspyrin is adott egy-két dolgot. :)
úgyhogy sorci törölve :) -
Lantee #11320 Hehe! Én is többet fekszem a Hammer Palámmal hellen, mint állok! Néha csak röhögök magamon, amikor egy-egy lightningos monszta 4x öl meg egymás után. Az a baj, hogy NM Baal nem dob semmi értékelhetőt, viszont már Hell Act 1-ben is rengeteg jó stuffot össze lehet szedni.
Én most betáraztam egy 3 socketes 196 defes pajzsot, hogy egy full resistes cuccot összedobjak, de még kell pár rúna.
A meccs után jövök játszani, ha valaki szeretne egy kis kincsvadászatot Hell Act 1-en, akkor csak szóljon! -
#11319 Az meg minek? vagy már ér valamit? -
#11318 köszi a segítséget.. a crack hiányzott -
#11317 ja es koszi szepen mindenkinek :):):) -
#11316 hat jonagyokat miondenkinek:)
jol el voltam tunve:(
de lehez hogy a heten mar sikerul egy kicsit jatszani bar rengeteg a melo a munkahelyemen:(:( de azert majd probalkozom:)