Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Csontis necro build:

20 csonti mastery
20 csonti
20 fire golem
20 golem mastery
corpse explosion + erre annyit amennyit érzel mert csak a robbanás hatosugara nõ a + skillekkel(én minden felesleges pontot rárakok)

LVL 30+ csontikat ultranehéz leverni. Hell Baal-t is állják jo 5 percig mire 1 meghal...

A lényeg a corpse explosion. Valahogy csinálnak a srácok egy hullát és vége is van mindenkinek😊

V9ykn8_TZL0

Shaman
Egyelöre jól írtanak így a csontik szal megérte,csak még soxor hal a kíséröm,ezért sokat portálozgatok a városba feléleszteni. Régi 84-esem,szinte egymaga megölt minden aktbossot hellen is,szal ennek is van még mit fejlödnie...:-))
Egyébként úgy gondolom,hogy igen megérte. Ugye a Holy freezesnek a lassítás/fagyasztás volt az elönye. Nos most úgy megyek,hogy decrepify átok,ez ugye 50%-os lassítást ad,plussz agyaggólem,ami nekem 46%-os lassítást ad. csak 1 skill van rajta a többi jön a plussz skillekböl,asszem így 6-os,vagy 7-es.
Igaz az agyaggólem,az asszem csak 1 lényre hat,bár ezt még nem teszteltem annyira,de pékldáil night mefi agyaggólem plussz decrepífynál,szinte meg sem tudott moccanni.Mondjuk percenként ütött egy felet!:-))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Evil
summonos necronak might os kisero kell, mert a csontik hellen mar lofaszt nem sebeznek.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
az en hammerem palam nagyon tarol.szerintem a legeletkepesebb karakter hellen, egyedul siman lemegyek baal hoz, max a minion of destruction ok okoznak nemi nehezseget.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

I.C.ram
Nekem van egy 82-es Paladinom FanaZeal-es. Meg most fogok kezdeni egy MF sorcit, csak utálom a sorcot, ezért nincs sok kedvem tápolni, de muszáj, mert kellenek a jó cuccok a palámnak. Hihetlen, hogy milyen hamar behal a palám hellen.
Shaman
Na amúgy ma váltottam......
Volt ugye a summonos nekrómnak Holy freezes kíséröje mindkettö 84-es szintü.Sok-sok töprengés után kirúgtam hön szeretett kísérõmet,s night akt2-ben felbéreltem egy 44-es mightosat:-)) Kicsit kell még tuningolni szegénykét...
Jelenleg night Baal-runokat nyomogatok,ott egész türhetöen fejlödik,s hátha az öreg Baal is dob valami értelmeset. (bár a megszokott Heel-Baal runokhoz képest elég szar dolgokat dobál:-)))

PiszkosFred
3k-s diablo ar mellett? Viccelsz? Aki nem vette még meg, az meg is érdemli ;] (ne jöjjön senki ezzel a - nincs pénzem, nincs zsebpénzem, keves a fizetesem stb - dumával, mert aki télleg szereti a játékot az összespórolt már jópár hónap alatt egy diablora való kis pénzmagot. Fiatalabbaknak meg még karácsony is ottvolt ;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Pontosan ;]

PiszkosFred
acc: PiszkosFred - gondolom meglepo ;] a karakterek nevei meg visszakoszonnek Rejto apank irasaibol a TuskoHopkinstol egeszen Voros Karomig...

I.C.ram
accountnál kell a csillag.
I.C.ram
Persze, hogy tudom, épp azért kértem, hogy írja be mindenki 😊
Shaman
Tudod,hogy kell berakni a friend listába?

/f a *usernév (a csillag nem biztos hogy kell)

Egyébként én: EvilShaman

Shaman
És én ezt nem utánaolvasásból,hanem saját tapasztalatból is tudom. Egy nekró fejecskét upgradeltem,s nõtt a követelmény.
Egyébként ez az upgrade-lés nagyon király dolog. Régen nem tartottam volna meg ezt a sárga fejecskét,amin sok nyalánkság mellett +2 to nekró skill is volt,de a defense csak 5-ös volt!!! Nyomtam rá upgradet,most már elviselhetõ a defense!:-))

I.C.ram
Írjátok már be az accountotokat!

Nekem: ICram
Shaman
Változik!!!!!
Laalee ebben téved. Szal vigyázzál vele! ha upgradeled nõ a követelemény is!!

Laalee
szerintem a nagytöbbség

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

I.C.ram
Valaki itt b.neten nyomja?
Evil
erre nincsen veletlenul valami megnyugtato infod?

Evil
thx, remelem muxik, sok bosszusagtol mentenel meg

Laalee
/ignore *acc

Evil
ja lenne meg egy idegesito problemam.valami kulfoldi barom allandoan uzenget, szerintem ez ezzel szorakozik, mindenfele idetlen karaktereket kuldozget, meg szamomra teljesen ismeretlen nyelven kommunikal.mar irtam neki hogy nem en vagyok az embere(gondolo valamit konyit az angolhoz) de csak nem hagyja abba, tenyleg nagyon idegesito, amikor 2-3 masodpercenkent jon egy uzi.
hogyan tilthatnam le a tole jovo uziket?

Beirod hogy /whois *accountname (gondolom felirtad az acc nevet vagy a nicket)es ha online a tag akkor kiirja a game nevet ha publicba van akkor siman bemesz es lecsapod ha jelszavas akkor addig varsz amig publicba nem megy.

http://silkiehun.atw.hu/

Evil
hat azert nem nyugtattal meg, ha 196 ero kene neki akkor baszhatnam az armort meg a runat is benne.
mindenesetre en meg nem talaltam infot errol, ugyhogy szepen korbeszaglaszom a temat, nehogy valami hulyeseget csinaljak.

Laalee
én ugy tudom csak a def je nõ meg minden stat ja marad változatlan legalábbis ezt irták 😄

Evil
lenne egy kerdesem.paladinomon guardian angelt hasznalok egy um runavalav.gondoltam upgradelem a cube ban eggyel magasabb tipusu armorra.
szoval az exceptional bol elite lenne.ezt meg is tudom tenni a lem+ko+pf diamond+az armor.egy gondom van, valtozik e az str kovetelmenye az uj armornak vagy marad a regi, mert jelenleg 118 as ero kell hozza az elite megfelelojene a hellforge plate meg 196 es 91 es szinten mar nem repkednek a stat pontok.

PiszkosFred
Tartok tole, hogy hiaba a reinstall, 110re felpeccseli addig jo, de a hibas mostani bnet(bnet.hu-s) ipket megtartja. A legjobb megoldas az lenne, ha megnezne valaki az origi bnet ipket, majd az egykor .reg fileban atirna erre az ottani ipt. Vagy kitakaritana a registrybol a mostaniakat. (annakidejen en is ugyanigy jartam, amikor rauntam a bnetre es inkabb elmentem jatszani egy picit a haverokkal zart serverre...)

Ugy gondoltam hogy full reinstall utan a bnet-en pecseli fel a gamet.Nyilvan lassabb ha letolti mintha telepitene de az valoszinu nem fog ilyen hibat okozni szerintem.

PiszkosFred
Ha felteszi es nem krekkeli, az is tokeletes, es lenyegesen gyorsabb... Volt korabban egy zart server a bnet.hu, es oda masolttal is fel tudtal menni. Ha ezt keri a hibauzenet szamon, akkor nincs sok variacio, egyszeruen arrol van szo, hogy a jelenlegi IPcim ami a battle.net cimszo alatt szerepel a registryben az a korabbi bnethura mutat. Ami mar nincs. Igy aztan persze hogy hibauzenet. Mi mas oknal fogva jonne elo egy olyan uzenet amibebn a bnethu szerepel? ;]

Egy teljes reinstal segithet, de 107 utan (kieg instal utan) egybol peccseld 110re, es a krekkelest felejtsd el. Persze csak ha eredeti a jatek, egyebkent kar tovabb rabolni egymas idejet. Ha telleg masolt, akkor azt kell modnanom, hogy a bnethu utan levo osszes server behalt mara, egyedul a kani neven futo orultekhaza uzemel meg, de ha jot akarsz akkor inkabb veszel 3000ert egy eredetit es oda be nem teszed a labad. (bocs az ott jatszoktol, ez az en privat velemenyem...) ;]

Ne tedd fel a pecset,ugyis felpecseli magat a gama mikor felmesz a bnet-re.

PiszkosFred
bnethu mar reges reg megszunt. Valami kavaras lehet a registryben a bnet ipket illetoen...

Nem írom én le a HC-t, csak én nem hinném, hogy valaha is indítok ilyen karit. És tényleg le a kalappal az elött aki 80-as szintig eljut. Igazi életmûvész az ilyen! 😊
Az a baj, hogy Hellen jóformán csalással tuningolták meg a monsztrákat. Különbözõ távütések meg elöbb eltalál a lövedék minthogy vizuálisan odaérne. Azt viszont jó 5letnek tartom, hogy különbözõ plusz skilleket kaptak az ellenfelek, meg gyorsabbak, viszonylag inteligensebbek. A Hell az tényleg Hell lett és csapat nélkül halálra vagy ítélve...
Shaman
Pedig nagyon ecceru legyilkolni,mivle a Diablo runok,majdnem olyan népszerüek,mint a Baalrunok. kreálsz egyet,mondjuk Diablorun01 néven,oszt majd joinolnak befele. Együtt simán kivágjátok a jó öreget!

PiszkosFred
Jo. Azt irtad "diablo gyilok". Hat tudod, hellen nincs az az isten, hogy vegigcsinaljam ujra azonnal masik hoston, inkabb varok par percet hatha lelep az idiota.

Ezt ugye nem gondolod teljesen komolyan hogy felmegy mindenki a varosba es var?Nem egy olyan jatekba voltam hogy nagyon jo party osszejott es inkabb kileptek az emberek ez miatt nagy anyazasok kozepette.Regebben en is varakoztam ilyenkor,talan egyszer mefizes kozbe egy pocsfeju 30-as ama ramhostilezett a joval nagyobb karimra hat megvartam es elinteztem,de ha most ramhostilezik valaki inkabb kilepek.Ha valaki duelezni akar van kifejezetten duel gama az arrol szol,legalabb olyan szorakoztato lehet valakinek mint a monstak irtasa.

PiszkosFred
Hat nem az en dolgom, de biztos hogy jo ötlet elofizetoi emailt megadni? Regisztralj egy ujat a freemailen, es azt add meg, szerintem....

PiszkosFred
+adja

PiszkosFred
Ha hell, akkor fogod magad, a banda felmegy a varosba, es var szepen. Közben megiszol egy kavet, elolvasod az aznapi hireket egy-egy online ujsagon, stb. Majd megunja a sorc, es mehettek lefele vissza folytatni a tuskeshatu irtasat. Ha pedig nem megy el zaros hataridon belul, akkor pech. Ekkor meg kell jegyezni az accountot es a karakternevet, felirni a feketelistara, es a kesobbiekben ha lesz olyan karaktered, vegigpofozni vele a serveren ;] (en legalabbis ezt teszem legtobbszor)

Tankboy: csit az mindig is tema volt itt, erdemes visszaolvasni mekkora vitak lementek a fenykorban. Csak idoszakos a dolog, 1-2 honap csend utan elojon, 2 hetig tema, aztan megint semmi honapokig. Egyebkent HC-t ne ird le. Az igaz hogy az ember a hajat tepi egy 80as kari temetesekor, de ez az egesznek a feelingjet. Egeszen, de egeszen mas hct jatszani, mint sct. A karakterfejlesztes, a jatekmenet, a haladas sebessege, eg es fold a ket jatekstilust osszehasonlitva.. Probald ki egyszer, meglatod nagy elmeny ;]

A funduel az ok az viszont nagyon bosszanto tud lenni mikor diablo gyilok kozben felmegy a csavo a city-be rad hostilezik majd visszajon es megol.Sorcik,amak eloszeretettel uzik ezt a sportot.Velem is megtortent mar ill lattam tobbszor is.Ezt mar reg belerakhattak volna valamelyik pecsbe hogy elfogadom a kihivast ha akarom vagy valami ilyesmit.

A minap épp játszom egy 21-es szintü barbárral. Velem együtt voltunk bent kb. 4-en. Jön egy 24-es szintü druida, egy ijjal a kezében. Kihivott minket (duell)! Jött szépen 1-2 lövéssel hazavágott mindenkit. Mindenki átkozódott. Én csak röhögtem, soha nem bosszant fel az ilyen. Küldtem szmájlit neki és ujra kihivtam. Harmadszorra sikerült kivégeznem. Aztán nemtom miért elmagyarázta, hogy hogy is sebez ekkorát. Bent volt még 1 kari, egy Sorceress az kérte, hogy partyba menjünk. Beléptem erre õ Enhancolta a fegyverem az akkori kb 30-100-as sebzésem 1200-1500 körüli lett. Mondta, hogy majd igy gógyizzak én is. Vagy valami progival vagy két gépen de mind a 2 játékos ugyanaz volt. Sokminden leleményességet megtud az ember a Bneten. 😊
Huhh... Látom ez a csalás téma jó, mert mozgatja a játékosokat!
Le a kalappal a HC karikkal játszók elött, de most hogy tudom ezt a maphack progit már annyira nem esek hanyatt tõlük! Szerintem én soha nem inditanék HC-karit. Bele is örülnék, ha pl 80-as szint körül meghalnék vele...ÁÁÁÁÁÁ még belegondolni is borzasztó! Az ilyen ebernek tuti adrenalin hiánya van! Hallottam hogy játszanak: 4 ujj az 1 2 3 4 gombon plusz 1 az Esc-en, bár még nemtom hogyan, kissé kényelmetlen kéztartás, kipróbáltam. 😊
PiszkosFred
Egyetértek.

Shaman
Gondolom nem használná ha nem lenne ennyire lagos ez a szar bnet. Én ugyan nem játszom HC-t,de rengetegszer halok lagg miatt:-(( Eccer csak annyit látok,hogy mindenki megáll,csak én futkosok fel-alá,na akkor kábé tudom,hogy tuti halál:-(

Davidus
" nem 1 hc karim halt meg lagg, pk miatt, ezek könnyen védhetõk maphackal "

De ha ezeket védi akkor már a sima monszták se tudnak lenyomni mert kidob mielött behalál. Felvetödik a kérdés hogy mi a faszér játszol hc-t ha fosol hogy behal a karid. Söt nemhogy fosol de olyan hekket használsz hogy ne is tudjon behalni.

V9ykn8_TZL0

Shaman
Bár Ílaalee már leírta,de én is pontosítom. Szal gyógyulsz a tüzsebzéstöl. persze ez attól függ,hogy sima,vagy %-os.
Példa:
Valaki beléd lö egy 200-as sebzésü Fire Ballt.Neked van 75% resed,tehát marad 50-es sebzés.No ha emelett van 50-es absorbod,akkor te ettöl a tüzlabdától GYÓGYULSZ!!

Laalee
mondjuk magasrol szarok rá hogy mit érez 😄

csalni akart és átbaszták igy járt 😄

Laalee
tûztõl gyógyul

Laalee
amig ilyen szar a b.net fogok használni maphackot. mondjuk ha esetleg megjavulna akkor is 😄

nem 1 hc karim halt meg lagg, pk miatt, ezek könnyen védhetõk maphackal, emellet sok apró és hasznos dolgot tud, kiirja a hogy hany socketes a tárgy, be lehet állítani hogy egy keresett tárgy más szinü legyen, nem enged kavicsot dobni a socketes cuccba.

emellett letiltja az idióta essõt is. mondjuk azt sem értem mi a jó abban hogy egy minimum 500 szor bejárt térképen keresgessem a lejárókat.

Shaman
Van sok szép módja az átverésnek,másik példa:
Bemész egy dupe gammába,a srác közli,hogy töccsél le egy progit,ad is egy linket. Letöltöd,s azt mondja,hogy indítsd el,s akkor tudod a dupe-olást aktivizálni.
Elindítod,s mit látsz a dióban?? Az egered megbolondul a karaktered elkezd rophanni össze-vissza,a tárgyakat kidobálja a kariról,ki se tudod lõni,mert az egér össze-vissza mozog,stb......
Na velem anno-anno ez történt.Az életben nem leszek kíváncsi többet a dupe-olásra:-)))
Szóval vigyázzatok. 1 szerencsém volt akkor,hogy olyan gagyi cuccok voltak a karin,hogy azt nyugodtan összeszedhette a másik kretén.
Szal az ember a saját hibáiból tanul......

(utólag visszagondolva végül is jól sült el a dolog,mert rákényzserített,hogy uj cuccok végett lerunozzam mefit jópárszor,s sokkal jobb cumókat találtam,mint ami elötte rajtam volt)

Hát igen, engem is csak egyszer vertek át trade közben, azóta is úgy félek tõle mint a tûztõl. LEGYETEK RÉSEN!!!
Köszi srácok! Jól esik tudni, hogy azért a java ember még ellene van a csalásoknak. Csaljon az illetõ singlebe, ha akar, azzal nem rontja el más feelingjét. Remélem nagyon sokára jön ki (vagy soha) ilyen tolvaj csaló program az 1.10 alá! Rettegjek minden játék alatt, hogy mimet lopják el rólam? Ti is tudjátok mekkora öröm és büszkeség valami nagy és remek cuccot viselni, birtokolni. Fura és kicsit elkorcsosultnak találom mondjuk, hogy egy játék alkotóeleméhez ennyire ragaszkodjék valaki (mint pl. Én), dehát ez a DIABLO! És legalább annyira fájna és összetörne lelkileg egy ilyen kifosztás mintha betörnének a szobámba és innen vinnének valamit. Szerintem ezzel sokan vannak igy! És sajnos mivel nincs tétje igy persze sokan fognak élni a tolvaj progikkal! Jó mondjuk még az ilyen "megnézemacuccaid" progik nem veszélyesek, de sajnos sokan nem elégszenek meg ennyivel!