Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen tárgyak ezek, és erõsek?

How much can you take,before you snap?

shaba23
Mephbot? Tudtommal csak pindlebot van (persze lehet, hogy tévedek)
shaba23
Nemis egyszer
shaba23
Shaman enigma óta mindegy milyen a kari, gyorsan teleportál
Davidus
Persze hammer palával vagy enigmas javazonnal sokkal egyszerübb:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Erõs kisérõvel a meteorb sorc tud egyedül is baalrunolni.

V9ykn8_TZL0

Shaman
bocs durance természetesen worldstone keep akart lenni...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
háááát attól függ........
kétségtelen,hogy a leggyorsabban,a teleport miatt õ jut el oda ahova mások lassabban,de ha megnézzük a minõséget!!:-pp

Értem ezalatt,hogy pl Hell Baalt nem tud és nem is szokott sorc runolni. De a múltkor volt szerencsém 3 sráchoz csatlakozni,akik mind hammeres palák voltak. Leírom élményem:
1-ik lemegy durancéba maximum fél perc múlva már van is portál thronehoz (nem tom hoty csinálta). Ekkor bemennek többiek. Baal minionjai kábé a megjelenés pillanatáig élnek,aztán Baal papa se húzta sokáig.(nagyon kemény karakterek lehettek) Sztem az egész ha tartott 2 percig sokat mondok. És jöhet a következõ......
No most én is velük tartottam,gondolom õk már übertáp karikkal vannakm,mert szinte bármit dobott Baal rá se hederítettek,pedig ugye Hell Baal bármit dobhat,én meg nem gyõztem csemegézni...:-ppp XP,meg cucc is jött ezerrel.
Persze õk föleg XP miatt csinálták,mert mentek a 9x-es szintre,de nekem is jól jött.....Csak sajna ritka az ilyen.
Szal nagyon élveztem. Okes az kétségtelen,hogy mondjuk mefihez jobb/gyorsabb egy sorc,de van olyan cucc is amit mefi sem dobhat....

ti találkoztatok már Arreat's Face vagy Titan's revenge vagy Spire of Honor unique tárgyak vmelyikével?

Laalee
már csak a 100mf a bibi :D

egy sojban semmi különös sincs

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Evil
soj t eleg sok szorny dobhat mivel lvl29 es szintu, elvileg meg normal game ban is talalhatsz, ha nem lenne valami extra ritkan eso tulajdonsaga.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Davidus
Nem tünt el az összes de volt türlés. Én kettöt vettem shakoert de az egyik eltünt:)

V9ykn8_TZL0

Laalee
1,09 ben én is láttam soj-t 100mf el :D

Fenét voltak törölve..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Andie
Tegnap a kiváncsiság kedvéért ki akartam volna próbálni egy MephBot-ot. Szépen beállitottam a dolgokat, acc, pass, char num, skillek (bár ezek már elve a sorcimra voltak szabva), és go.
El is indult, beloggolt, kiválasztotta a sorcim, megjelent az a képernyö, ahol nyitni vagy csatlakozni lehet, azt kész. Ott állt.
Miért nem nyit meg játékot?
Valakinek tapasztalata?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Evil
aze vannak kiskapuk, nemreg volt ugye a rune dupe modszer, miutan kipattant tele volt a trade zod runakkal es aki nem volt kepben, az eltradelte nehezen megszerzett targyat egy duped zod ra, persze jol meg is szivtak mert ezek kesobb torolve voltak, sajna mindig kitalalnak valamit, amivel megkeseritik a tisztessegesen jatszo emberek eletet.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Tomalak
thx
Laalee
b.neten nemigazán lehet igy ott minimális, ha nem 0.

open tcp szinte mindenhol cheatelt karakter van

Tomalak
Hogy vettétek észre? sokan csitelnek a D2 ben ?
Laalee
sorcit lehet szeretni, utálni, runozni az kell

Shaman
van mék egy karakter ami önmagában is megállja a helyét,az a már régebben kifejtett summonos nekró. Bár õ sokkal lassabban halad,de azé halad szépen bisztonságosan.
Én nekró buzi vagyok,szal elfogult is.
De most már kezdem megkedvelni a palát is. Nomeg kéne egy kari akivel runozgathatok,s a sorcot nem szeressem,így marad a hammeres pala.

Evil
ha visszaolvasol a lenyeget leirtam, szerintem hellen az egyeduli karakter ami gyorsan es hatasosan tud magaban haladni.
majd kaptok egy fotosorozatot a hammerpalimrol, csak lampalazas a kicsike :)

Laalee
ez új dolog :D

palara gondolsz gyanitom

Engem is kezd érdekelni ez a hammmeres barbi, hol lehet errõl többet olvasni?

Köszi szépen :)

Shaman
nemtommég,de valszínüleg csak jövõ hét szerdától fogok jelentkezni a wizardspike meg magefistért,mert meek Szlovákokhoz síelni.Szal ha nagyon nem kell hely tartsd már meg addig,mekköszönném.

Evil
jaja

Shaman
mármint gondolom ez az accod....

Evil
Alcohoool

Ami nagyon fontos a többiek által elregélt dolgokon kívül: a fcr ! Nem szabad elhanyagolni, sztem minimum 80% kell a tökéletes casthoz ("hivatalos" breakpointot nem lestem még meg sry).
Hammer használatáról csak annyit: berohansz a nép közé és mint az õrült elkezdesz tekerni . Amikor az elsõ hullám kiterült egy gyors redemptionnel life/mana vissza, majd jöhet a tánc újra. Megfelelõ resist/absorb szükséges ehhez a mókához, viszont te leszel az ász ha begyakorlod

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

raziel.
Csa!

ismét egy bnetes trükk:)))

http://www.pcdome.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=10&tid=2583

2004.02.04 14:53 hozzászolás

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Shaman
kössze,majd kereslek.
evil az accod?

Shaman
" BH-t meg kell tanulni használni. Az elején nekem se ment de bele lehet jönni"

Ez okes,de ugye ezzel monnyuk célozni nem nagyon lehet,mert ahogy láttam,ugyanazt a csiga röppályát írja le mindegyik kalapács. Mondjuk ha megállok 1 helyben,s shifttel magam köré kölünbözõ helyekre klattyingatok,akkor is mindig ugyanaz a röppálya?? Ezt még nem teszteltem. Arra kezdek rájönni,hogy ha (a képernyöt nézve) alattam van a szörny,s rögtön mellettem,akkor jó,mert a kalapács lefelé kezdi a röppályát,s akkor leüti,de mire felülre ér már el van tölem távolodva,szal aki felettem áll közvetlen mellettem azt nem is sebzi.
Nem tom érthetõ volt-e hogy miröl gagyogtam........

Ezért kérdem,hogy van-e valamilyen trükkje amivel jobban használhatnám? Azt írtad,majd kitapasztalom,de egyelõre úgy látom,hogy mindig ugyanarra mennek a kalapácsok,akkor meg....?
Szal van valami trükkje esetleg?

Shaman
taqláltam neked valamit,egysik fórumon írták:
A neve: Mastadex's Hero Editor (ZoneFire99 Edition)
Letölthetõ innen: http://codename44.free.fr/heroeditorv7full.zip

Evil
wizardspike,shako oriasi manna bonuszt ad, ezenfelul en raktam energy re kb 20 pontot.
ezenkivul magefist kesztyu(regenerate manna 25%) arachnid mesh is noveli a mannad valamint a soj is ad manna bonusz es en meg tartok par +manna s sc it az inv em ben.
runoknal meg szolni kell a necronak hogy ne legyen paraszt, mert a csontik csak lag ra jok ott.
hammer hasznalatat pedig szokni kell, en is van amikor szivok, hogy beall a szorny a sarokba es onnan ki nem szedem a kalapaccsal, ott is szoktam hagyni.
elejen tenyleg ra vagy szurulva a manna potionra, de kesobb mar nem kell, max egy sor az ovedbe, azt en is tartok, tobbi full reju.

megegyszer leirom mi kell a hammer palihoz:
hammer max
blessed aim max
vigor max
conc max
holy shield max
redemption 1 pont.

nekem meg a vigorrol es a holy shieldrol hianyzik aszem 1-2 pont 92 es szinten, mondjuk a 11,5k s hammernek senki nem orul :)

wizardspike t tudok adni ha kell, keress meg, lehet magefist is van.

Davidus
Azért magas szinten se árt ha az övben az egyik sort mana italok foglaljék el:) Cserébe a hammerdin a legtáposabb kari 1.10-ben:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
1: Csak alacsony szinten vannak mana problémák. Magas szinten egy shakoval megtámogatva nem lesz mana gondod.

2: BH-t meg kell tanulni használni. Az elején nekem se ment de bele lehet jönni.

V9ykn8_TZL0

Shaman
én nem toom
Nézd meg esetleg a www.diablo.hu-n a hasznos holmik között,bár nemtom van-e ott 1.10-es...

lécci segítsetek, nagy szükségem van rá!

Laalee
conc alap :D nélküle használhatatlan bh

Laalee
soj frostburn wizzardspike

az elsõ nem tul sanszos :D az uccso 2 könnyen található

mások magefist et használnak ott mana recovery bonus van.

Shaman
hozzáfûzendö:persze-persz tudom,hogy például a meditation is növeli a manát,de én szeretnék CONC-al menni,mert az növeli a hammerem sebzését,szal így kérdem,hogy akkor hogy lehet manát szerezni!

Shaman
Evil,Davidus:
Kérdés.Elkezdtem a hammeres palámat,eddig igen szépen halad,most nyomok vele normál Baal-runokat.De van 1-2 kérdésem.
1. és legfontosabb:MANA!!!! Nem igazán raktam rá,nem is akarok,de honnan szedjek? Ti mit ajánlotok/csináltok? Okes ha használom a redemption-t akkor a hullákból feltölti azt a kevéske manát ami kell,de. Ez müködik ha egyedül tolom,de mivel most épp Baal-runozok,ezért mondjuk például a nekrók feltámasztgatják elõlem a hullákat,s így nem jön belölük semmi. Az a nagyon kevés mana,meg nagyon hamar elfogy.Még ha telerakom az övem manával sem biztos,hogy elég 1 Baalrunra...... szal ti ezt hogy kompenzáljátok? (mégeccer mondom nem akarok manára stat pontot tenni,mert kell az máshova!)
2. kérdés:Felidegesít,hogy ugye a hammer elvileg csiga alakú röppályát használ. Most nekem 400 körül sebez (karim 40-es szintü). Még a synergieken nem nagyon van pont,majd most fogom tolni õket. Nem is a sebzéssel van a gond,mert ha talál valakit a hammer az egybõl fekszik egyelöre. És itt van a gond HA TALÁL A HAMMER!!! Mert mondjuk körbevesznek 6-an abból mindig van vagy 2 lény aki nem esik bele a röppályába,s akkor szinte nem is sebez rajtuk. Szal ilyenkor ti mit csináltok?Én próbáltam,hogy kicsit arrébb állok,s akkor a monszták jönnek utánam,s belesétálnak a röppályába (mert ugye a hammer nem jön velem,hanem ott marad),de ez akkor is felemás eredményü.
Szóval nagyon-nagyon élvezem a hammeres palát,nagyon tud írtani,de a fentebb említett 2 dologgal bajaim vannak.

Huhh jó hosszú kommnet lett:-ppp

Hi
kéne editor 1.10 LoDhoz, honnan tudok szerezni ??

Shaman
1.09-es

Shaman
ejgen nekem van egy 0.09-es drop calcum,de abban valamilyen oknál fogva nincs benne a soj....nem tom mié.Pedig elvileg az minden peccsben benne volt,szal nem új cucc.

Laalee
a kalkulátor régi 1,10 ben tuti változott a dobási esély is.

Evil
nekem andi dobta, amugy itt egy oldal ki mit dobhat milyen valoszinuseggel:

Magic find

Laalee
sojt se láttam még egy saját karakteren sem :D

Shaman
soj-t ki dobhat legjobban? Azt is andy?