Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oké!
Azokat nem írom le, amire muszály rakni, hogy tudj rakni arra, amire javaslom!
Amit érdemes tudni!
HELLEN A COLD SORC, NEM FOG TUDNI ALAP CUCCOKKAL ELINDÚLNI! Ezt jobb ha tudodd! Ahoz hogy ott is boldogulhass, INFINITY fog kelleni! Amibe nagy rúna kell, szóval nem fogod tudni megszerezni sztem egyedül õket! Azt majd a palával lesz esélyed, ha ahoz szerzel majd cuccokat!
Még amit javaslok!
Nagyjából gondold végig, milyen karaktereket akarsz majd csinálni!
Készítsd is el õket, ne törõdj vele, ha lejár a napjuk, nem foglyák törõlni õket. Azért kell, hogyha majd találsz cuccokat, ne add el és esetleg késõbb megbánod, mert csak jó lett volna ennek vagy annak a karinak! (tapasztalat) 😊
Csinálj cuccos karaktereket, akiknél tárolod külön a rúnákat, köveket, setes cuccokat és ami még akarsz gyûjteni!
BNETEN 1 szoba akkor marad meg pár percig üresen az utolsó kilépéstõl számítva, ha legalább 5-6 percig bent vagy folyamatosan! Ha egyedül akarsz cuccolni jó ha ezt tudod! Használd a /time parancsot hogy kiírja mennyi az idõ! 😊
Cold Sorci:
#Skillek
Ice Bolt: 20
Ice Blast: 20
Glacial Spike: 20
Blizzard: 20
Orb: 1 (normálon és najton majd jól jön késõbb)
Cold Mastery: 1
Static Field: 1
Teleport: 1
Warmth: 1
Shiver Armor: Maradék
Ha majd tudsz tegyél rá egyet mindenre amit javaslok és aztán kezd maxolni amit úgy írtam, hogy érdemes!
Stat pontok:
Str: kb úgy 60, aztán majd a cuccok mondják mennyi kell
DEX: nulla
Vita: Mindet
Energy: nem szoktam
Cuccok:
Nagy DEFes páncélok a többiek meg ilyeneket adjanak:
+Skill
mana vissza töltés
Fast Cast Rate
+ energy vagy + mana
+ str
Elõszõr szenvedni fogsz, hogy nem lesz manad ezért fõleg gyûrûk és Amukból tarts meg majd ilyeneket! 1 energy = 2 vagy 3 Mana, szóval erre figyelj oda!
Neked olyanok nem lesznek jók, amik cold sebzést adnak, mert azok csak a fizikai sebzéshez adják (ütés, szúrás)
Ajánlott gyûjteni az elején hasznosak normálon: Arcana Set, Angelic Set,
Cathan Set! Késõbbiekben: TAL RASHA! MF SORCnak alap!
Elsõdleges támadás: ICE BLAST
Másodlagos támadás: Blizzárd
Csicsó
akt2 Def aurás, normálon vagy hellen vedd
Nagy defes páncél és sapi, nagy sebzésû fegyver! Figyeld a tulajdonságokat! Faster Hit Recovery, Fast Attack Speed, Enhanced Damage/Defense, Fire/Lightin/Cold/Poison Dam kezdetekre ilyen cuccokat keress rá!
Késõbbiekben ez a runa szó lesz a megváltód!!! INSIGHT
Kell hozzá: Poleaxe típusú fegyver(4 soketes ha nem találsz és már meg van a rúnád, lyukaszd ki akt 4 en Quest1) És tedd bele ebben a sorrendbe: Ral + Tir + Tal + Sol Ez a Manádat tõlti vissza! A legjobb a 17 es és a legrosszabb a 12 Mediaton Aurás!
Ha van kérdésed szólj!
Üdv. G.
Megjegyzés: Amíg kevés a manad, addig ne azt maxold, amivel akarsz majd harcolni, ha minél nagyobb a skill száma annál több manát fog enni!
Hogy mire is gondolok!
Blizzardra 1et tegyél mindaddig, amíg nem lesz vagy 200-300 Mannád!
Azokat nem írom le, amire muszály rakni, hogy tudj rakni arra, amire javaslom!
Amit érdemes tudni!
HELLEN A COLD SORC, NEM FOG TUDNI ALAP CUCCOKKAL ELINDÚLNI! Ezt jobb ha tudodd! Ahoz hogy ott is boldogulhass, INFINITY fog kelleni! Amibe nagy rúna kell, szóval nem fogod tudni megszerezni sztem egyedül õket! Azt majd a palával lesz esélyed, ha ahoz szerzel majd cuccokat!
Még amit javaslok!
Nagyjából gondold végig, milyen karaktereket akarsz majd csinálni!
Készítsd is el õket, ne törõdj vele, ha lejár a napjuk, nem foglyák törõlni õket. Azért kell, hogyha majd találsz cuccokat, ne add el és esetleg késõbb megbánod, mert csak jó lett volna ennek vagy annak a karinak! (tapasztalat) 😊
Csinálj cuccos karaktereket, akiknél tárolod külön a rúnákat, köveket, setes cuccokat és ami még akarsz gyûjteni!
BNETEN 1 szoba akkor marad meg pár percig üresen az utolsó kilépéstõl számítva, ha legalább 5-6 percig bent vagy folyamatosan! Ha egyedül akarsz cuccolni jó ha ezt tudod! Használd a /time parancsot hogy kiírja mennyi az idõ! 😊
Cold Sorci:
#Skillek
Ice Bolt: 20
Ice Blast: 20
Glacial Spike: 20
Blizzard: 20
Orb: 1 (normálon és najton majd jól jön késõbb)
Cold Mastery: 1
Static Field: 1
Teleport: 1
Warmth: 1
Shiver Armor: Maradék
Ha majd tudsz tegyél rá egyet mindenre amit javaslok és aztán kezd maxolni amit úgy írtam, hogy érdemes!
Stat pontok:
Str: kb úgy 60, aztán majd a cuccok mondják mennyi kell
DEX: nulla
Vita: Mindet
Energy: nem szoktam
Cuccok:
Nagy DEFes páncélok a többiek meg ilyeneket adjanak:
+Skill
mana vissza töltés
Fast Cast Rate
+ energy vagy + mana
+ str
Elõszõr szenvedni fogsz, hogy nem lesz manad ezért fõleg gyûrûk és Amukból tarts meg majd ilyeneket! 1 energy = 2 vagy 3 Mana, szóval erre figyelj oda!
Neked olyanok nem lesznek jók, amik cold sebzést adnak, mert azok csak a fizikai sebzéshez adják (ütés, szúrás)
Ajánlott gyûjteni az elején hasznosak normálon: Arcana Set, Angelic Set,
Cathan Set! Késõbbiekben: TAL RASHA! MF SORCnak alap!
Elsõdleges támadás: ICE BLAST
Másodlagos támadás: Blizzárd
Csicsó
akt2 Def aurás, normálon vagy hellen vedd
Nagy defes páncél és sapi, nagy sebzésû fegyver! Figyeld a tulajdonságokat! Faster Hit Recovery, Fast Attack Speed, Enhanced Damage/Defense, Fire/Lightin/Cold/Poison Dam kezdetekre ilyen cuccokat keress rá!
Késõbbiekben ez a runa szó lesz a megváltód!!! INSIGHT
Kell hozzá: Poleaxe típusú fegyver(4 soketes ha nem találsz és már meg van a rúnád, lyukaszd ki akt 4 en Quest1) És tedd bele ebben a sorrendbe: Ral + Tir + Tal + Sol Ez a Manádat tõlti vissza! A legjobb a 17 es és a legrosszabb a 12 Mediaton Aurás!
Ha van kérdésed szólj!
Üdv. G.
Megjegyzés: Amíg kevés a manad, addig ne azt maxold, amivel akarsz majd harcolni, ha minél nagyobb a skill száma annál több manát fog enni!
Hogy mire is gondolok!
Blizzardra 1et tegyél mindaddig, amíg nem lesz vagy 200-300 Mannád!
valaki #24405? 😊
http://thenamelessphoto.com/
meguntam 59 es szintem a Cold Element Druidát meg túl gyenge Hellen. Csinálnok 1 fire drudot de nemtom mire pakoljam a skilleket mert armageddont lehet használni átváltozva is.Szóval nemtudom.Akinek van ötlete szóljon.
Csinálok most 1 cold soso-t GyaksyBoy ebben segíts lécci.
Csinálok most 1 cold soso-t GyaksyBoy ebben segíts lécci.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Az instant újraindulást túlmelegedés szokta okozni, bár nem hiszem, hogy a Dio hajtaná meg annyira a géped. Próbálkozz egy másik verziójú diabloval hátha.. ja, és kapcsold ki az automata újraindulást a gépeden, akkor láthatod a kék képernyõt, hogy milyen hibát ír.
Nem tudom, hogy milehet a probléma, mert most a d1 simán fut. Mindenesetre remélem még vki ír a témával kapcsolatban, hátha lesz rá megoldás, azért köszi a válaszokat.
ha már win reinstall is volt és másik d2-nél is csinálta (felteszem az nem volt buherált),akkor a hiba valamelyik hardverben lesz,talán ram
nekem még egyszer nem indult újra win d2 miatt,így nincs konkrét ötletem
nekem még egyszer nem indult újra win d2 miatt,így nincs konkrét ötletem
How much can you take,before you snap?
Torrent tartalma:
-Eredeti Diablo, Hellfire, Diablo II Collector's Edition, Lord of Destruction Expansion
-Bonus és egy Collector's Edition lemez
-A legfrisebb patchek az össze játékhoz
-Eredeti soundtrack az összes játékhoz
-Extrák: Háttérképek, leírások, game editors, pályák, STB
Feltettem az elsõ részt, semmi baj, nem indul a gép. Viszont volt már úgy, hogy nem ezt a részét szedtem le, és akkor is újraindult a 2-nél.
-Eredeti Diablo, Hellfire, Diablo II Collector's Edition, Lord of Destruction Expansion
-Bonus és egy Collector's Edition lemez
-A legfrisebb patchek az össze játékhoz
-Eredeti soundtrack az összes játékhoz
-Extrák: Háttérképek, leírások, game editors, pályák, STB
Feltettem az elsõ részt, semmi baj, nem indul a gép. Viszont volt már úgy, hogy nem ezt a részét szedtem le, és akkor is újraindult a 2-nél.
ez a "Diablo Collection Limited Edition" mi?
honnan szedtél te ilyet? valószínû,hogy ezzel lesz a gond
honnan szedtél te ilyet? valószínû,hogy ezzel lesz a gond
How much can you take,before you snap?
Hali!
Lenne egy problémám, remélem tud valaki segíteni benne!
Leszedtem a mai nap folyamán a Diablo Collection Limited Edition-t, feltettem a 2-t, majd a Lod-ot. Szépen el is indul a játék, azonban amikor játszok, a gép automatikusan újraindul. Nem tudom milehet a baj, de más játéknál nem csinálta ezt. Újratettem az XP-t, driver frissitést is csináltam mégis továbbra is megmarad a problémám! Mit tegyek?
Köszi elõre is a segítséget, hogyha vki tudja rá a megoldást.
Lenne egy problémám, remélem tud valaki segíteni benne!
Leszedtem a mai nap folyamán a Diablo Collection Limited Edition-t, feltettem a 2-t, majd a Lod-ot. Szépen el is indul a játék, azonban amikor játszok, a gép automatikusan újraindul. Nem tudom milehet a baj, de más játéknál nem csinálta ezt. Újratettem az XP-t, driver frissitést is csináltam mégis továbbra is megmarad a problémám! Mit tegyek?
Köszi elõre is a segítséget, hogyha vki tudja rá a megoldást.
valaki nem akar kicsit segíteni? 😊
act 1-5 rush kéne
normal szinten
act 1-5 rush kéne
normal szinten
http://thenamelessphoto.com/
má nightmare 5. actben vok 😊 pedig csak 34 lvl. mázlimra bekerültem 1 huzásba 😊 az a cumm h szétlassul a gépem mikor valami fõellenség meghal és mások elkapkodják a cuccokat.
ott persze, sajnos ien runáim nincsenek ral kivételével de amugyis kínai amit irtál. 😞 tudatlan vok bocs, szal 1enlõre poti
Vegyél egy act2-es segítõt és rakj ki neki egy insight-ot (ral+tir+tal+sol). Ez adni fog egy 12-17-es szint közötti meditáció aurát ami sokat segít.
poti? 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
köszi de mannám honnan lesz? már most nagy hiányát szenvedem!
Erõ amennyi a cuccokhoz kell, dex az attól függ, hogy akarsz-e max blockot (stormshield), vagy inkább spirit lesz rajtad. Utóbbival nem érdemes rámenni a blockra, mert eszméletlen mennyiségû dexterity kéne hozzá. Maradékot pedig természetesen vitalityre.
Grizzlyre szerintem 1 pont elég, maxold még ki a cyclone armort, meg a twistert.
Grizzlyre szerintem 1 pont elég, maxold még ki a cyclone armort, meg a twistert.
Sziasztok, nemrég kezdtem el újra a Diablo 2 lod-t. Kb 3-4 éve játszottam utoljára. Barbárral vittem végig anno. Az 1.10-el játszottam utoljára, e azt hellen már nem sikerült végignyomnom, mert kurva nehéz volt. Most az 1.11 van fennt, ami hasonlóan nehéz, de van egy nagyon fasza summon nekróm. SM kimaxolva mágusok meg harcosok 17 szinten, van CE meg AD meg stb. Meg persze fasza cuccok. Végig players8 ban nyomom, most vagyok nightmare elején 51 szinten. Na ennyi, majd még írok ide. Sok sikert mindenkinek.
Most csinálok 1 cold element druidát bneten.
skillek: amit kimaxolok aza a hurricane tornado és az oak sage. grizzlyre pár pont remélem így jó lesz.
Stat pontokat mire tegyem?
skillek: amit kimaxolok aza a hurricane tornado és az oak sage. grizzlyre pár pont remélem így jó lesz.
Stat pontokat mire tegyem?
Hi!
Én személy szerint nemszoktam 1 nél több pontot adni rájuk. Vannak más fontosabb skillek amikre bõven elnyomhatók a pontok.
A program ATMA, sztem elég sokan használják (én is).
Én személy szerint nemszoktam 1 nél több pontot adni rájuk. Vannak más fontosabb skillek amikre bõven elnyomhatók a pontok.
A program ATMA, sztem elég sokan használják (én is).
Sziasztok
elkezdtem egy amazon karaktert, van ugye bár a passiv skilleknél olyan hogy dodge és Avoid melyek a távolsági és közelharci fegyverek kitérését segítik ezek kifejlesztése késõbb hatással van az Evadere ami kettõ az egyben passiv skill? melyikre érdemes több pontot dobni (singlebe nyomom)?
és tudnátok mondani olyan progit amellyel egyik karakteremtõl a másiknak tudok cuccot adni?
elkezdtem egy amazon karaktert, van ugye bár a passiv skilleknél olyan hogy dodge és Avoid melyek a távolsági és közelharci fegyverek kitérését segítik ezek kifejlesztése késõbb hatással van az Evadere ami kettõ az egyben passiv skill? melyikre érdemes több pontot dobni (singlebe nyomom)?
és tudnátok mondani olyan progit amellyel egyik karakteremtõl a másiknak tudok cuccot adni?
Köszi szépen a gyors és bõ választ.
Még elemezgetem! 😊
Még elemezgetem! 😊
Aham!
Az igazság az, hogy Druidát, nem csináltam, de haverom igen, de viszont õ is csak Elementálosat!
Ebben nem tudok nagyon segíteni, de ha mindenféleképpen ezzel akarod végig vinni, nézzél ki rúnaszavakat, olyan cuccokból, amiket szoktál találni!
Mercnek/csicsónak javasoltak az ETHes cuccok! Ha sok mana kell, akkor akt2 és DEFest vegyél és rakj ki egy INSIGHTot! De csak norm vagy hellen, mert nájton mást ad a DEF nem DEF aurát!
Azért kell neki ETHes, mert nem romlik a csicsón semmi és mert minden ethes cucc sokkal nagyobb sebzést ad vagy defet és mert kevesebb STR és DEX kell nekik!
A zöld cuccok csak akkor nagyon jók, (nem mindegyik és csak kezdésre jók) ha setben vann! Nézz szét az ARRET Summiton fent a link!
Egyébként ha sok jó rúnád lesz!
Fegyó: HOTO
Páncél: ENIGMA
SAPI: ANDARIEL vagy SHAKO vagy COA
PAJZS: Spirit (ezt is ki tudod rakni, de csak MONARCH pajzsba érdemes, vigyázz 156 str kell hozzá)
A többi egyenlõre mind1!
Idéglenesen meg SKILLesekre mennyél rá és nagy defesekre!
Amiben én tudnék neked segíteni: Hammer PALA, Cold SOSO (jó MFelõs), Summon Necro, Elemental Druida, Csapdás Assa!
Üdv. G.
Az igazság az, hogy Druidát, nem csináltam, de haverom igen, de viszont õ is csak Elementálosat!
Ebben nem tudok nagyon segíteni, de ha mindenféleképpen ezzel akarod végig vinni, nézzél ki rúnaszavakat, olyan cuccokból, amiket szoktál találni!
Mercnek/csicsónak javasoltak az ETHes cuccok! Ha sok mana kell, akkor akt2 és DEFest vegyél és rakj ki egy INSIGHTot! De csak norm vagy hellen, mert nájton mást ad a DEF nem DEF aurát!
Azért kell neki ETHes, mert nem romlik a csicsón semmi és mert minden ethes cucc sokkal nagyobb sebzést ad vagy defet és mert kevesebb STR és DEX kell nekik!
A zöld cuccok csak akkor nagyon jók, (nem mindegyik és csak kezdésre jók) ha setben vann! Nézz szét az ARRET Summiton fent a link!
Egyébként ha sok jó rúnád lesz!
Fegyó: HOTO
Páncél: ENIGMA
SAPI: ANDARIEL vagy SHAKO vagy COA
PAJZS: Spirit (ezt is ki tudod rakni, de csak MONARCH pajzsba érdemes, vigyázz 156 str kell hozzá)
A többi egyenlõre mind1!
Idéglenesen meg SKILLesekre mennyél rá és nagy defesekre!
Amiben én tudnék neked segíteni: Hammer PALA, Cold SOSO (jó MFelõs), Summon Necro, Elemental Druida, Csapdás Assa!
Üdv. G.
Karim: 60 as Druida Skillek: Werewolf-17 Lycanthropy-17 Fury-kb 11 Heart of Wolverine-7 Summon Dire Wolf-3 Grizli-8
mind arany vagy zöld cucc.
Fegyverem: Doom Razor Acient Axe
Sapka: Bramble crest Antlers
Pain Bruckle Belt
Jade Demonhide Gloves of Chance
Mellvért zöld: kb össz 1000 defense+ 15 strenght + 40 life
Csizma zöld:20%faster ran/walk cold resist 40%
Amulet: Saracens Chance Amulet
mind arany vagy zöld cucc.
Fegyverem: Doom Razor Acient Axe
Sapka: Bramble crest Antlers
Pain Bruckle Belt
Jade Demonhide Gloves of Chance
Mellvért zöld: kb össz 1000 defense+ 15 strenght + 40 life
Csizma zöld:20%faster ran/walk cold resist 40%
Amulet: Saracens Chance Amulet
Ez durva lemegyek Hell-be és a Den of Evilt nehezebb volt megtisztítani mint Nightmare-ben Ball és csapatát 2 szer kinyírni!
Valahogy a Nercroval de még a Cold Element Druidámmal is könnyebb lett volna Hell. Nemvágom.
Má 60as a kari de Immune to Pshycal szörnyek és ezek a Cold immune Zombik nagyon nehezen halnak és egyszerre csak 1.
Vagy több ezres sebzést kéne produkálni ami nem túl könnyû ien cuccokkal...(pedig agyon jó cuccok,csak nem hellre lettek kitalálva szerintem)
Valahogy a Nercroval de még a Cold Element Druidámmal is könnyebb lett volna Hell. Nemvágom.
Má 60as a kari de Immune to Pshycal szörnyek és ezek a Cold immune Zombik nagyon nehezen halnak és egyszerre csak 1.
Vagy több ezres sebzést kéne produkálni ami nem túl könnyû ien cuccokkal...(pedig agyon jó cuccok,csak nem hellre lettek kitalálva szerintem)
köszi a helpet végül extra fast-ot kaptam ki mázlimra ráadásul 7-8 Full rejuv potion elégis volt a gyõzelemhez! <#buck>#buck>
Megint függõ lettem...najó mennem kéne tanulni 😞
Megint függõ lettem...najó mennem kéne tanulni 😞
hasznos lehet még, ha szépen megnézed a tulajdonságaikat :
pl ha valamelyik 'cursed' tulajdonságot kap, akkor nyiss egy portált - érted, ha mondjuk extra strong van, akkor az egyet erõsít, de ha cursed, akkor mindhármat 😊 próbálj ilyet kifogni, hogy spectral hit, teleportation, esetleg mana burn, ezek nem olyan veszélyes modok
pl ha valamelyik 'cursed' tulajdonságot kap, akkor nyiss egy portált - érted, ha mondjuk extra strong van, akkor az egyet erõsít, de ha cursed, akkor mindhármat 😊 próbálj ilyet kifogni, hogy spectral hit, teleportation, esetleg mana burn, ezek nem olyan veszélyes modok
Ha csak annyi a gond, hogy elfogynak a potik akkor elõtte szórd tele a földet, azok nem tûnnek el és harc közben szedegetheted fel õket.
Üdv, jó látni 1 D2-es fórumot ami még müködik!
Akadt egy problémám!
Single playert tolom mert bneten szakad a kép...meg félek hogy elvész a kari! ezekre megoldás van?
Na mind1 szoval Nightmare 5. Act-be vagyok über a karim csakhogy az 5. feladatnál megakadtam mert nincs az az ég h legyözzem a 3 manust portál nélkül.
Karim: 56 os Druida Skillek: Werewolf-17 Lycanthropy-17 Fury-kb 8 Heart of Wolverine-6 Summon Dire Wolf-3 Grizli-8
Valami ötletet köszönnék szépen.
<#wow3>#wow3>
Akadt egy problémám!
Single playert tolom mert bneten szakad a kép...meg félek hogy elvész a kari! ezekre megoldás van?
Na mind1 szoval Nightmare 5. Act-be vagyok über a karim csakhogy az 5. feladatnál megakadtam mert nincs az az ég h legyözzem a 3 manust portál nélkül.
Karim: 56 os Druida Skillek: Werewolf-17 Lycanthropy-17 Fury-kb 8 Heart of Wolverine-6 Summon Dire Wolf-3 Grizli-8
Valami ötletet köszönnék szépen.
<#wow3>#wow3>
Lásd Diablo I!I topik...
Sziasztok! Mennyire jó a Diablo 2? Fantázia világa hasonlítható world of warcraft-hoz? Erre most nem a grafikát értem , hanem a játékélményt (mert tudom hogy régi a játék). Mennyire erõszakos? Mert az erõszakos játékokat nem szeretem. Elõre is köszi a választ! Azért kérdem mert nem tudom hogy megéri-e megvenni. Üdv.: Goo
Én energyre meg dexre nem tennék... block nem kell, mana meg megoldható potiból. Normalt pedig érdemes szerintem players8-ban végigtolni, sõt, igazából ameddig lehet addig érdemes. Viszont tudni kell, hogy CE hatásfokát nagyban csökkenti, szóval amíg pl8-ban megyünk addig nem is nagyon érdemes fejleszteni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
szeretek robbantgatni ^^
ja hogy ennyit? bocs átugrottam egy szót😛
ja van aki csak egyet tesz aztán + skillekkel megoldja a többit. én is maxolni szoktam mert más értelmes skill úgyse nagyon van summon necronak
ja van aki csak egyet tesz aztán + skillekkel megoldja a többit. én is maxolni szoktam mert más értelmes skill úgyse nagyon van summon necronak
V9ykn8_TZL0
Mi nem így szoktuk csinálni, de próbáld ki az övét nyugodtan! Ahány ember annyi féle tuti recept van.
Bár a miénk lazább és több életed marad!
Sorry, hogy akadékoskodok, de minek kell ennyit tenni a hulla robbantásra? Felesleges!
Egy ötlet! Ha a csontijaid szanaszát vannak és szeretnéd egyhelyre õket, amíg nincs Teleportálási lehetõséged, addig használd erre a helyzetre a haza tp majd vissza! 😊
Bár a miénk lazább és több életed marad!
Sorry, hogy akadékoskodok, de minek kell ennyit tenni a hulla robbantásra? Felesleges!
Egy ötlet! Ha a csontijaid szanaszát vannak és szeretnéd egyhelyre õket, amíg nincs Teleportálási lehetõséged, addig használd erre a helyzetre a haza tp majd vissza! 😊
energiára = 75-100 pont
ügyesség = vagy semmit vagy annyit hogy maximum blokkod legyen egy jó pajzssal
erõ = olyan 100 körül, attól függ hogy milyen cuccokat akarsz hordani
élet = minden ami marad ide
Az energia és az elét növelésével kezdd, menet közben néha az erõre is rakj.
Az ügyesség (ha akarsz rá rakni) ráér késõbb is.
A szkillek:
Summoning:
20 Raise Skeleton (RS)
20 Skeleton Mastery (SM)
1 Raise Mage
1 Clay Golem
1 Blood Golem
1 Iron Golem
1 Fire Golem
1+ Revive
1+ Golem Mastery
1+ Summon Resist (SR)
Poison & Bone:
1 Teeth
20 Corpse Explosion (CE)
Curses:
1+ Amplify Damage (Amp)
1 Dim Vison (DV)
1 Attract
1 Decrepify (Decrep)
ebben a sorrendben:
- Raise Skeleton
- Skeleton Mastery
- Corpse Explosion
DE amilyen hamar csak tudsz rakj egy-egy pontot ezekre:
amplify damage
Skeleton Mastery
corpse explosion
summon resist (erre Diablo ELÕTT mindenképp)
decrepifiy (erre még Duriel ELÕTT)
Mercenarynak normálon tök mindegy, Nightmareon Act 2-ben Might mercenaryt fogadj fel (az a legjobb ehhez a buildhez)
Játékmenet:
idézz csontikat 😊
robbantgasd a hullákat 😄
a clay golem mindig legyen megidézve
normál szörnyekre nyomj Amplify Damage átkot
Act Bossokra illetve unique szörnyekre Decrepify átkot
Így hirtelen kb ennyi.
ügyesség = vagy semmit vagy annyit hogy maximum blokkod legyen egy jó pajzssal
erõ = olyan 100 körül, attól függ hogy milyen cuccokat akarsz hordani
élet = minden ami marad ide
Az energia és az elét növelésével kezdd, menet közben néha az erõre is rakj.
Az ügyesség (ha akarsz rá rakni) ráér késõbb is.
A szkillek:
Summoning:
20 Raise Skeleton (RS)
20 Skeleton Mastery (SM)
1 Raise Mage
1 Clay Golem
1 Blood Golem
1 Iron Golem
1 Fire Golem
1+ Revive
1+ Golem Mastery
1+ Summon Resist (SR)
Poison & Bone:
1 Teeth
20 Corpse Explosion (CE)
Curses:
1+ Amplify Damage (Amp)
1 Dim Vison (DV)
1 Attract
1 Decrepify (Decrep)
ebben a sorrendben:
- Raise Skeleton
- Skeleton Mastery
- Corpse Explosion
DE amilyen hamar csak tudsz rakj egy-egy pontot ezekre:
amplify damage
Skeleton Mastery
corpse explosion
summon resist (erre Diablo ELÕTT mindenképp)
decrepifiy (erre még Duriel ELÕTT)
Mercenarynak normálon tök mindegy, Nightmareon Act 2-ben Might mercenaryt fogadj fel (az a legjobb ehhez a buildhez)
Játékmenet:
idézz csontikat 😊
robbantgasd a hullákat 😄
a clay golem mindig legyen megidézve
normál szörnyekre nyomj Amplify Damage átkot
Act Bossokra illetve unique szörnyekre Decrepify átkot
Így hirtelen kb ennyi.
és magyar leirást tud valaki hozzá? h mire rakjak pontot mire statoljak stb
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
summon necro, normálon és nightmaren gyakorlatilag meztelenül is végigmehetsz vele.
igen, egykezes és könnyen elõfordulhat rajta 20 fcr
Én személy szerint hammerrel könnyebbnek találtam végigmenni singleplayeren, arról nem is beszélve hogy sokkal gyorsabb mint necro.
jah csak a summon necro a többi karakter gagyi cuccok nélkül szart sem érnek