Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nájsz,lol.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
V9ykn8_TZL0
bõvebb infók a hivatalos fórumon,vagy hun1.rakanis.hu
How much can you take,before you snap?
4. heJJes irás-i szótár...
😉
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
1, Google
2, Google
3, Fórum
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem azért nem ismeri fel, mert nem eredeti a játékod, hanem mert a Patch nem kompatibilis vele!
Próbáld meg úgy, hogy újra teszed a diablot és még a kiegészítõt ne tedd fel! Nyisd meg úgy! Ha siker, akkor legalább tudodd, hogy mûködnek a fájlok! Ha esetleg a mentéseidnek a karakterei Expansionos, akkor persze azt is tedd fel! És úgy indítsd el és nézd meg!
Ha már így se tudod megnyitni, akkor gáz van!
Még lehetne vele játszani, hogy felteszed a patchokat egyesével szépen ahogy kijöttek, de szerintem ha így nem fog menni, akkor mind1!
Nemrég újrakezdtem a Diablo 2-õt. Még az elõzõ gépemen fejlesztettem egy barbárt, aminek a mentett fájlait õrizgettem, de most hiába másoltam be azokat a save mappába a játék egyszerûen nem ismeri fel a régi karakteremet, mi lehet a gond??
egy ww barbárt akarok csinálni melyik skillekre érdemes dobni?
Mastery: 20
ww: 20
az ordításokban vagyok gondban melyikekre rakjak pontot és mennyit? (shout+Battle Orders) kombót csináljam meg? valamint passive skilleknél érdemes Iron Skinre vagy naturalra dobni pár pontot? 1.12-es diablom van
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Olyan gondom volna, hogy régebben toltam a Daiblo-t Vistán és semmi gond nem volt, most felraktam és nem akar elindulni, pedig elvileg ugyanúgy van patchelve mint régen. Mi lehet a gond?
Pl.: az XP-rõl
Naon fasza a kari kiraktam az inshigtet de nem adtam oda a csicsikának mindig meghal...
Mind1
20 szintöl , nm 40 és hell?
Egyébként ha nagyon nem jön az XP, akkor menjél egyedül vagy csapatban Baalozgatni normálon! De 25re tornázd fel magad! Én ACT5 sétát javaslom!
A kapott xp mennyisége függ a szörny lvl-je és a te lvl-ed külömbségétõl. Ha a különbség < 5 akkor kapod meg a maximális xp-t. Ebbõl kifolyólag neked most kb Norm Act4-ben kellene lenned. Ott fejlõdnél a leggyorsabban.
Gondolom végigteleportáltad az egészet és csak a lényeget ölted meg, de a lvl24 még akkor is kevés.
Hogy ölted meg pl Nm Duriel-t?
Nagy gondom adódott!!! Má nm Act 5be vok.Nem megy az xp-m hiába ölök, csak olyan minimálisan hogy azt kivárni, nincs erõm, sorcim 24 es pedig ma min. 6orát játszottam vele. Egyedül kinyirtam Ball-t normon pedig nincsenek is normális cuccaim.De hiába ott is ha 1/10 levelt adott sokat mondok.
Insigh-t re is várok me sol runa használata is 27 level kell. Mi lehet a gond? level 22óta ien lassú az xp mozgás. Más karival má +20 levelt elértem volna ma el! Mi a rák lehet a gond?Rmélem tud valaki valamit 😊 jol felbosszantott a dolog megyek is szunyálni
nagyobb stash azt jelenti, hogy több adatot kell tárolni és arra most nincs erõforrás, hogy új D2 szervereket telepítgessenek, mert az egész bnet brigád a battle.net 2.0át hegeszti SC2-höz
V9ykn8_TZL0
fõleg úgy,hogy a legtöbb modban meg tudják csinálni a nagyobb stasht,pedig õk nem a blizzardnál dolgoznak...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Update - 11/18
We've recently completed a revised version of the Diablo II 1.13 patch that removes the increased stash size. A larger stash will unfortunately no longer be a feature included in patch 1.13 due to the previously mentioned concerns. As higher priority work continues on Warcraft III we're hoping to complete our quality assurance tests for the 1.13 patch in the next few weeks. But as always, the types of issues that may appear and take higher priority are rarely foreseeable. We continue to plan a release based on our best intentions.
Egyébként nagyon szívesen meg tudlak dobni bármilyen cuccal, kérdés, hogy meglesz-e utána a játékélmény :\
Szóval ha esetleg kell pár apró dolog, nagyon szívesen kisegítelek
Persze kizárólag Ladder karaktert játszottam a bneten (de már krvára várom az 1.13-t.... Remélem még a 3 elõtt kijön).
A skilleket nem részletezném, mert az nagyon eltér GyaksyBoy-féle leosztáshoz képest, de a stat pontoknál csak annyi eltérés van, hogy a str az nálam 156, hogy fel tudjam venni a Monarch-t.
Ha nincs Teréz anya, aki ingyen cuccal ellásson, tehát csóri vagy, akkor:
Alacsony költségvetésû sorc-nak, egy crystal sword az egyik kezébe, aminek 4 lyukúnak kell lennie (lehet ethereal is, mert egyet sem fogsz vele ütni, szóval nem számít), és Monarch a másikba (de ez nem lehet ethereal), és azokba az alábbi rúnaszó: Spirit (kizárólag battle.net-n, zárt, ladder only karaktereknél mûködik):
4 lyukú Crystal Sword-be: Tal + Thul + Ort + Amn.
Amit ad cserebe és neked fontos:
+2 To All Skills
+25-35% Faster Cast Rate (varies)
+250 Defense Vs. Missile
+55% Faster Hit Recovery
+22 To Vitality
+89-112 To Mana (varies)
4 lyukú Monarchba: Tal + Thul + Ort + Amn.
Amit ad cserebe és neked fontos:
+2 To All Skills
+25-35% Faster Cast Rate (varies)
+55% Faster Hit Recovery
+250 Defense Vs. Missile
+22 To Vitality
+89-112 To Mana (varies)
Cold Resist +35%
Lightning Resist +35%
Poison Resist +35%
Mind a négy rúna teljesen tucat, s legrosszabb randomolás esetén is van +4 All skill, némi resistancia, +50% faster cast rate, 110% FHR, +178 Mana, +44 Vit, ami ahhoz képest milyen olcsón kapod, nem rossz.
Mf sorcnak szerintem egyáltalán nem alap a Full Tal Set. Mire önerõbõl összekaparsz egyet, addigra kijön a Diablo 4 is. Rúnáért ugyan lehet venni, de én most nem mondom az árfolyamot, és ha nem figyelsz, akkor egy sokkal értékesebb rúnát adsz oda, tehát átverhetnek.
Sokkal egyszerûbb felszerelés kombóból össze lehet rakni mf-ben hatékony sorcot.
Ha nagyon csóri vagy, akkor nyitásnak 4 p. topaz-s armor, +3 p. topaz-s sisak v. Tarnhelm, Chainsglove, Goldwrap, idõvel Skullder's Ire v. Wealth rúnaszavas Archon plate, Harlequin Crest (shako), Uppolt Goldwrap, Wartraveler, amunak és gyûrûnek meg amit akarsz és emellett még ott figyel a +2-2 all skilles 2 spirit rúnaszavas eszköz.
Az act 5-s lyukasztással pedig csak óvatosan, mert bár egy lyukasztó karaktert bneten nem nehéz odarántani, de ha erre nincs lehetõség, akkor jó tudni, hogy minden tárgyba a maximális lyukszámot teszi, tehát ha 4 lyukú polearmot akarsz kreálni, az csak Voulge, Bill v. Colossus Voulge lehet!
Ha mákod van, akkor viszont találhatsz eleve 4 lyukú elite polearm-t, ami jelen esetben szerencsésebb, ha ethereal, ugyanis az +50% dmg, és a követõnél nem kopik, ja és természetesen csicskára bármilyen cuccot teszel, jobb ha ethereal.
Hogy melyik item hány lyukú lehet max, azt megtalálod az Arreat-n.
Én spec még annyiban mást fejlesztek, hogy Nightmare-n veszek Defense-s Act 2-s követõt, mert neki Holy Freeze-je van. Nem ad plusz defense-t, de cserébe kicsit lassítja az ellent, akkor is, ha Cold Immun.
A sorceress nem közelharcos karakter, a defense nem számít annyira; ha már megtudják ütni, akkor már el lett cseszve.
JancsiPapa!
Nem Infinity-s polearm-ról van szó, hanem Insight-ról.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
coldsorc : lényegében kétfélét lehet csinálni.
Orb : frozen orb max és mastery, gyakorlatilag lvl 30-ig kínszenvedés eljutni (addig mondjuk csak az elõfeltételekre, warmythre, staticra és teleportra tesz), utána frozen orb és masteryre 1-1 pont, lvl 30 után mindig raksz rá egyet
megvagy ennek a kettõnek a maxolásával, fireball 20, 1 fire mastery, többi firebolt - nem lesz irgalmatlanul nagy damja, de mindent, hangsúlyozom mindent meg lehet ölni vele.
Blizzard : szépen maxolod, masteryt is, aztán itt is lehet mondjuk fireballt-boltot pakolgatni, ha tényleg az a lényeg, hogy mindent vigyen.
Coldsorcnak felesleges az infy, hiszen a mastery máris leveszi a nem immunok resistjét, a moboknak meg túl sok coldresük van, hogy a lvl 12 convi immunitást törjön.
nem is értem miért 1 pontod van a cold masteryn, hiszen azzal ölsz...
Defre pedig felesleges figyelned, mint ahogy a cold armorra is elég 1-1 pont.
druidból elég nehéz életképes karaktert csinálni, a fire elemental dru pedig night végén be is fejezi pályafutását.