Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kutyuli11
hat en nem hecck progival csinaltam magam krealtam es igy nem torlik az accom en nem csalok....

Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.

Evil
Ha valakinek kell a +1 skilles anni, annyi a dolga, hogy felmaszik a blizzhackers oldalra, megnezi melyik ip n adnak el soj okat, ezutan beizzitja a finddc progit, megadja az aktualis ip t, es ez a progi addig krealgatja a ajetkokat amig az aktualis ip re nem kerul, ezek utan pedig anti idle modba kapcsol, nincs mas dolga az illetonek, hogy reggel felkel es lenyomja dc t es begyujti az annit.2 annit egy nap alatt igy be lehet szedni-

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Bucser
Én meg lassan 3 éve😄DD

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

shaba23
bebebe a héten még nem diablóztam 😊
Tényleg van ilyen.1 külssö eventes progi számolja hogy a realmban hány stone of jordant adnak el és szerverbeaállítástol függöen 9 vagy 20 vagy 300 után az egyik game bejön a diablo clone (vagy über diablo) ami NAGYON erõs és egy +1 all skilles charmot dob. asszem a legközelebbi superjunik helyére rakja

Köszi a cinket, de nem a kisujjamból szoptam a dolgot, ezt a Pc Guru D2 rovatából ollóztam ide:
- Új secret level! Bár nem tudni, hogy pontosan titkos pályáról, vagy miféle titkos eseményrõl van szó, de a dolog annyira titkos, hogy még nem sokat akarnak róla mondani. Állítólag 9 Stone of Jordant kell eladni az árusoknak, hogy az esemény bekövetkezzen, hááát, nekem 2 év LoDozás után még egy sem esett, szóval nem tudom mire vélni a dolgot.
Ezt a rovatszerkesztõ írta. Nincs valakinek hozzáfûznivalója? Tud valaki bõvebbet?
Faterx
Persze hogy megéri, én el is adom
Russ!an
😄
Tegnap MEGLETT a MARA! Tok jó érzés volt megtalálni, örültem mint majom annak a bizonyosnak. Most találtam meg elõször és perfektet sikerült.

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

Evil
Akkor szvsz ketagas sorcit kell csinalnod, kiegyensulyozottabban, mert en inkabb a tuz agra gyurtam.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

csabawarchief
játszani akarok vele inkább

Evil
megeri, a sorcival kapcsolatban annyi a kerdesem, hogy jatszani akarsz majd vele a kesobbiekben vagy csak mf elni egy bizonyos szint utan?
mf re nekem bevalt a kov. recept:

fire bolt,ball,meteor,blizzard maxra
static 1 pont
teleport 1 pont
mana shielde re vettem egy botot, amikor kell atvaltok ra, felrakom a shieldet es vissza az elsodleges fegyverre.
fire es cold mastery t pedig 2/3 aranyban osztogattam, valamint raktam meg a blizzardot erosito skillek valamelyikere.
Ezzel az elosztassal konnyen runnolok barkit(andi,mefi,countess(ide kell cicso),pindle,shank,eldricth, lvl85 os teruletek) es baal se okoz sok problemat.
Persze jo cuccokkal.

nincs valakinek valami jó assasin cucca amit oda tud adni ip-n vagy bneten?
csabawarchief
Még 1 kérdés: Szerintetek megéri megvenni a Diablo 2 Goldot? 3000Ft.

csabawarchief
Szal, nem rég kezdtem egy Sorci karit, de még soha nem játszottam ilyennel 😊.

Sztetek ugy jo lenne hogy:
Strengh: 70
Dexterity: 25
Energy és Vitality: amennyi csak belefér

Frozen Orb: 20
Firewall: 20
Ice Bolt 7-8
Blizzard: 20 vagy inkább Meteor: 20

Tippeket tanácsokat várok. THX

Bobber
ja esa hogy ne usson meg a guta mert az mf sorcimnak mar dobtak helslayert is csak hat ugy anem tudom kinek mi kell es nem tunt tul nagy durranasnak szal szo nelkul eladtam dee szerintem ezzel meg sokat leszek igy mart tuti hogy mar egy csomo jo dolgot eladtam😊😊😊 majdnem a sakot is😊😊😊: na jo ez vicc volt😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
ja mar en is megtalaltam ezt a listat de megmondom oszinten egy kist gondban vagyok😊😊😊 Megpedig azert mert nem tom milyen fegyvert fogok hasznalni es hat ugy annak fugvaneyeben kell elosztani a statokat😊😊
Na marmost nekem ik kalapacsom mar regen van de ugye meg nem tudtam hasznalni mert 76 os szint kell hozza ja igen es Bonehew on is van de azt meg a sorcim kiserojenek adtam mert ugy nalla nem gond hogy romlik ill nala nem romlik ded abba meg runam nincs hogy szet ne essen 😊😊😊 szoval enm sok bajom van csak most ott alok a 77 es karival es meg mindig van vagy 250 elosztatlan stat pontom dee azert mar lassan sikerul megoldani a dolgot😊😊😊 azert koszi a segitseget😊
tsako

Laalee
ez a lista is onnan van 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
UNIQ:

1. Hellslayer
2. Hellrack
3. Executioner's Justice
4. The Cranium Basher
5. Bonehew
6. The Reaper's Toll
7. Tomb Reaver
8. Flamebellow
9. Doombringer
10.The Grandfather
11.Immortal King's Stone Crusher

Rúnaszavak:
12.Kingslayer
13.Hand of Justice
14.Famine
15.Eternity
16.Doom
17.Crescent Moon
18.Breath of the Dying
19.Beast
20.Silence
21.Fury

Laalee
ezt egy masik forumrol kopiztam, nem én irtam

Laalee
ja ahhoz nincs tapasztalatom 😄 de ahogy nézem druida másik ága ami ugyahogy használható.

A Skilleket a következõképpen érdemes elosztani:
Werewolf - 20, Lycantrophy - 20, Fury - 20, Az egyik spiritet is érdemes maxolni az Oak Sage és a Heart of Wolverine közül. Szvsz jobb a HoW, az Oak-ot hellen hamar lecsapják és akkor jócskán lecsökken az életed. Érdemes használni még a Feral Raget is, elõször feltöltöd a gömböt, majd Fury-val harcolsz így gyorsabb leszel és ameddig a gömb kering körülötted addig van life steal-ed is. Én szoktam használni az idézett lényeket, ezek közül a Ravent, a Dire Wolf-ot és a Grizzly-t ajánlom. A Carrion Vine inda is hasznos, életet tölt vissza és közben felzabálja a hullákat, ezzel meggátolja bizonyos monszták feltámasztását. Kísérõnek Act2-es Might aurás pasit javaslom.
A stat pontokat így célszerû elosztani:
Strength - Ami a cuccokhoz kell
Dexterity - u.a.
Life - maradék
Energy - semmi

Bobber
hat en nezegettem viszafele de ott csak a pala van kifejtve meg mindenki az agyonrunazott fegyvereket mutogatja ill az elementelos druidarol van nehany szo de engem a lycan werwolf druid erdekelne en is elirtam az elobb mert nem az idezost akarom hanem az atvaltozosat fejleszteni lehet hogy halalra van itelve de nekem szimpatikus karakter es ha mar ezt fejleszem a legtobbet akarom kihozni belole amit lehet😊😊 szoval telleg nbagyon kene a segitseg😊
na mar sokadszor koszi😊😊

kutyuli11
nem igaz ne add el ha van 10 soj od inkabb tarsd meg ne add el .... a soj eladas az masra vonatkozik es abbol nem tiz kell hanem neha 1000 is
es ha eladsz nagyon sokat akor bejon diablo clone es abol esik uniqe carm azaz annhihilus

Laalee
hát elemntal druid tünik a legjobbnak, bár nekem a druid ugy ahogy van nem jött be 😄 7-8 oldalt visszaolvasva megtalálod, pont ott fejtegettük hogy mi a jó és mire kell gyurni.

Bobber
meg nem raktam semmire eppen azert kerdezem hogy mire lenne ertelme rakni szoval ajo lenne ha leirnatok hogy mire hany skill ill mre hany stat😊😊😊

Laalee
hát ha farkasra pakoltál már alapbol el van cseszve.

elemental druida életképes esetleg egy jólfelszerelt lycan werwolf druid

Laalee
hát ha lenne 10 soj od ilyen baromságokat nem hinnél el, mert minimum 1-2 éve játszanál 😄

Hali mindenki!
Van egy kérdésem, és sajna nincs idõm visszaolvasni, mert lehet korábban már volt róla szó. Úgy hallottam ha van 10 Stone of Jordan és eladom valaholv valakinek akkor megnyílik 1 titkos pálya. Igaz ez? Elég lenne a hozzászólás száma is. Elõre is köszi!
Bobber
tsako all az erdekelne engem hogy a farkasos druiadt hogy erdedmes fejhleszetni mire es menyi erdedmes adni ill milyen taryakat erdemes hordania legyszi segitsetek mewrt nem akarom elcseszni a kraktert ha lehet akkor ugy erdekelne a dolog mint ahogy a pala is le volt irva lejjeb elore is kosz a segiteget

kutyuli11
Hat az en palamnak 9556 dam ja van hammerel ezzel mindent ol van 1 skillje a chargen es ezt ki is hasznalom van egy nagyon szep kis axom melle storm es igy 4500 at sebzek axal es azzal pvp be lazan leolom a sorcokat....
Mondjuk szornyek ellen mindig hammerezek de pvp be jo a charge .

Evil
felejtsd el, a hammer el leversz mindenkit max olt synergikkel +par utosebb cucc.
olvass vissza, leirtam egy hammer pala skill elosztast es hidd el, hammerdinnek hellen nincs ellenfele, szvsz a legeletkepesebb karakter amivel haladni is lehet.
Diablo Klon olyan hamar fexik hogy orom nezni!

Russ!an
Ok! Értem. De nincs tul nagy tapasztalatom Palával.
az már tiszta hogy nem kell Fana a Hammerhez de mi van ha ütnöm kell? A hammerrel csak nem fogok végig menni?
A Charge elfelejtve. 😄
Segitsetek lécci, hogy mit is kéne. A hammert ki szeretném probálni, de szeretnék ütni mellé.
Akkor hogy is?

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

Evil
mar ne haragudj de ez a skill elosztas egy shit.Ha hammert hasznalsz, akkor amelle felesleges fanatism, charge.Szal elobb azt kene eldontened milyen palat karsz inditani, mert igy hell en nagyon eletkeptelen leszel.

Laalee
de 1-2 oldalt visszaolvasva van egy részletes kidolgozott pala terv(asszem)

Laalee
hammer mellé cont kell. nem fana

Russ!an
Sziasztok!
Arra gondoltam inditok Paladint. S skill-eket szerintetek elgondolásom szerint jol pakolnák-e?
Sacrifice:1
Zeal:1
Holy Bolt:1
Blessed Hammer:20
Smite:1
Charge:20
Holy Shield:20
Might:1
Blesed Aim:20
Concentration:1
Fanatism:20

Ez igy 106 punkte. ebbol ugyi questekbõl összejön min.12 és a barbárokat nem számoltam. azaz 94-esen lehetne ez. Szerintetek?

Laalee
ha letiltották volna a cdkey ed a nocd sem segitene 😄

PiszkosFred
Akkor talan a megfelelo cdt rakd be amikor keri...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bameg nocd exevel elindul.Csak nem letiltottak miota nem játszom ugy mondjuk 2 éve?

Segitsetek pls..Felraktam a dio2+lod megyegyek a bnetre frissiteni letölti a patchet ujra indu és azt mondja rakjam be a cd-t vagy igazoljam.Ha másolt lenne a dio akkor most szarnám le de eredeti.
Bnetre akarok menni apritani pls help me ...

EqUiNoX
Igen, 400 koruli ertekekre eskuszik midnen ismerosom a rendszeresen jatszok kozul, koztuk en is. De ne felejtsuk el azt a tenyezot sem, amit vakszerencse-nek hivnak ;] (anno GJoe ugy szerzett WFt, hogy 0 mfel rohangalt es pindlet gyilkolt 109ben.;])

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Shaman
Figyi: Most nem aktbossot vegyünk (tegyük fel arra nem hat az mf).
Szal a lényeg,hogy ha ölsz monsztákat,mondjuk minionokat Pindlénél akkor ha nagyon magas az mf-ed sokkal több sima magic tárgy hull.
Ha olyan 300%-os az mf-ed akkor többször esik fehér cucc,s kevesebb magic/rera/set/unique. De ha viszont esik,akkor nagyobb eséllyel esik set/unique.
Ha magas az mf-ed,akkor fehér helyett sokkal többször esik sima magic cucc,de arányaiban kevesebb unique/set.
Ezt 1.10-es tapasztalat mondja,nem pedig a Blizzard. Sok emberrel beszéltem ezügyben,s hasonlók a tapasztalatok. Volt aki azt mondta,hogy szerinte 400% mf felett már nem is számolja a progi.
Szal ennyi.

Persze ettöl még lehet,hogy nincs igazam,de akkor is úgy gondolom,hogy olyan 350%-400% elég mf-re.És mégeccer hangsúlyozom 1.10-röl beszélek.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Az viszont valo igaz hogy van olyan nap hogy inkabb abbahagyom az mf-elest mert csak gyengebb rare,unik,set,nehany magic cuccok esnek,de van hogy csak unikot dob mefi.Vegyesen jobbakat,gyengebbeket.Set-bol 1.09-ben egy nap 3 ora alatt dobott 2 tal amut is mefi annakidejen.Viszont magasabb mf-nel a tobb magic cucc talalatat nem vettem eszre mikor pl night-on act2-ben egy sima krumplibogarbol is tal mask esik szerintem szo sincs ilyenrol inkabb tobb ertektelen rare unik mint magic esik

http://silkiehun.atw.hu/

Ezt a 350% feletti tobb magic-et item talalatat elirtad vagy komolyan gondoltad?Vagy ezt is a Blizzard mondja?

EqUiNoX
Valtozo mint lathato a kommentekbol, de en 400-450el szoktam sorccal vadaszni, es eddig 109ben mar mindent talaltam vele amit csak lehetett (kiveve a runek kozul Zodot, de mivel az nem MF fuggo, ebbe ne is vegyuk bele ;]). 110ben is 400-440el rohangalok, es igy is potyognak a targyak, igaz korantsem talaltam meg annyi midnent mint 109ben. (bnet mindket esetben, szinglet es egyeb marhasagot nem jaccok)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Shaman
um rúna,shako ilyesmik...

Russ!an
Mit szoktak kérni egy SOJ-ért?
Mi az amiért már meg lehet szerezni?

Shaman
Elvileg Blizzard szerint nem hat az mf a bossokra.
A gyakorlat mást mutat.
Egyébként nem túl jó a nagyon magas mf.
350% felett már több magicet találsz....

Magyarán 350-ig sok unique,set cuccot találsz,350 felett meg több magicet,s kevesebb set/unique cuccot. Persze erre mindenki mást mondd,de van némi realitása.

Szerintem szamit az mf bossoknal is mert lvl 94-es 700 mf-es sorcomnak sokkal jobb cuccokat dobal mefi mint a lvl 94-es 70 mf-es palamnak.

Russ!an
Azért kérdeztem mert a multkor hellen (én nem tudtam odáig elmenni) egy sorc lenyomta a BAAL-t és 2!!! SOJ-t dobott neki 900 MF-el "legalábbis ezt mondta, megmutatta"

Russ!an
IGI? Bossokon nem hat? ezt nem tudtam. Azt igen, hogy runákra sovány de bossokra is? b+ ez nem jó hír! most 375 figyel fent.