Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oren
diablo.hu-n volt egy ilyen progi a hasznos cuccoknál.

Bobber
szaisztok sracok

nekem egy olyan kerdesem lenne hogy meg anno amikor nem ment ennyire a bnet😊😊 szal nagyon regen akkor volt valami segedprogi amivel lehetett single gameben szimulalni mintha sokan lennenk benn ill lehetoseget adott arra hogy 2 peldanyban inditsuk el a jatekot es igy lehetett single gameban is cuccolni nem emlekeztek meg ra mi volt az ill hogy kellet csinalni mert most gondolékozom egy kicsit a single gamen de az eleg gaz ha nem tok cuccolni ill ha nagyon lassan fejlodok😊😊😊 a segitseget elore is koszi😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

kutyuli11
Nem tom de nekem tokeletesen megy a bnet...

Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.

EqUiNoX
udv raz, en passzolom a kerdest. Nem lehet hogy a gaz nem nalad, hanem a bnet serverrel van?

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Laalee
nem irtad el a registryben b.net helyét?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

raziel.
Csum.

Lesz egy lama kerdesem😊
rakatt bnetre es elkezdi lassan tölteni az accomat, behoza beirom pasot erre kariim helyett CONNECTING felirat van de kb 5 perce már😞

realdown meg nem lehet mert fél oraával ezelött is ezt csinálta ugyhogy kinyomtam diot....
szal nem értem...
es ezt 3 honap alatt most csinálta elöször
mi lehet a baj?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

PiszkosFred
alaszall (sry reggel van eheh)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Mar most sem ernek semmit, mivel ladderreset utan a kari alaszal a normal karakterekhez, es tobb mint valoszinu hogy nyugdijba is vonul, cuccaival egyutt. Ki jatszik normal karakterrel, ha ladder is van? Kevesen...

Laalee
ladder reset után sem fognak érni semmit 2 héttel

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Shaman
köce a hétvégi "trade"-et:-))

Egyébként ladder reset télleg mikor lesz? Már várom..... Sajna annyira nem érnek már a cuccok semmit... csak a rúnák!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

EqUiNoX
google ;]

Zotya123
hallottam valami slaughter módról, adjon valaki valami linket hozzá, thx! :o)

shaba23
Kutyuli11 felhívnám a figyelmedet az idézõjelekre!!!
PiszkosFred
De minden rangletra lenullazodik egyszer, legyen az diablo, sport vagy akarmi mas.

kutyuli11
EN NEM BOTOZOK SE MAPHACOLOK !!!!!!!! AZAZ NEM MINDENKI BOTOZIK!

shaba23
Teljesen fölösleges. Most méghamarabb elönti a cucc a Bnetet, mert már mindenki tudja, hogy mit kell fejleszteni az MF sorcoknak, ráadásul "mindenki" botozik.
PiszkosFred
Mert mar ideje..

De mé?

Én lol vagyok, te lol vagy, mindenki lol, csak én nem. Tudtad követni?

kutyuli11
Ugy hallottam hogy par heten belul ladder torles lesz!!!

Shaman
Hétvégén bármikor....

shaba23
Az elsõ sojomat Baalrunon úgy szereztem, hogy senki nem látta meg a sok item közt a ringet 😊 én is csak azért valszeg, mert a fejhallgatóval meghallottam a csengést 😊

Volt is nagy anyázás mikor bejelentettem, hogy mit találtam 😊

Shaman mikor érsz rá? Azóta lehet, hogy törölték a cuccos karimat 😊
Shaman
aham köce....

És mondjuk egy Gul+Ist-ért?

EqUiNoX
Amire azert van esely, csak kicsi..

Evil
Nem, vex alatt nem fogsz kapni, max csak akkor ha valami noob ot fogsz ki.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Shaman
egy soj,kábé mit ér rúnában?

Gul-ért kaphatok egyet?

Evil
Joforman semmit, a sok mf sorc nak hala a cuccok arai a beka segge alatti padlot nyalogatjak.Csak a runaknak van ertekuk, nameg a soj nak.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Russ!an
Mit ér manapság egy Seraph's Hymn?
2/2-es

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

Shaman
Melóból írogattam..:-)
Mint mondtam a héten hétköznap sajna nem jó,mert este 10-ig dolgozom,s mire hazaére,zuhi,barátnö..... elmegyí az idö!:-p

shaba23
nincs konkrét accom, de valszeg a shaba23-rpg, vagy kcs gamekaris lesz fent. Én már nemnagyon játszok, de majd írd meg mikor vagy fent és akkor én is felmegyek 😊
Esetleg most nemjó? vagy most melóból írogatsz?
Shaman
/w *EvilShaman
de sjana a héten délutántól estig dolgozom,szal csak délelõtt diózóm. Viszont hétvégén leszek délután is este is ha az jó neked.

Add már meg te is az accod lécci.

shaba23
mond egy accot
Hi!valaki szólna pár szót az 1.10-es peccsrõl?
Valamikor régen végigvittem a gémet(asszem 1.07-et),és lehet hogy megint nekiállok a kedvenc játékomnak!
És mikor lesz Dio3?

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

Shaman
Ez azt jelenti,hogy ingyen adsz egyet??:-)

HOCA ide vele!!!!:-p

Shaman
Elõttem szólóhoz csak annyit,hogy a peccset nyugodtan leszedheted a blizzard oldaláról. (www.blizzard.com)
És ahogy PiszkosFred mondta a régebbi crack jó hozzá.

PiszkosFred
1. reg file minek? Az max olyan feltort closed serverekhez kellhet, mint a landor, bnethu, kani stb. IP alapu gamehez nem kell. A reg file csak az install soran a regadatbazisban eltarolt default bnet ip-t irja at a tort server ipjere, igy tudnal ott jatszani, de te nem ott akarsz, igy felesleges.
2. Krekknek tokeletes a cdn levo 107es krekk, egeszen 109d-ig. Szoval peccseld fel es ott a krekk helyben a cdn.

3. ...itt-ott 2499-ert is meg lehet kapni ;]]

shaba23
Adok 10 lidlessért IK armort, és még a pajzsokat is megtarthatod 😊
oke, már nem kell, megtaláltam mindent ami kellett

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Ja és léccives ne azt irjátok, hogy már van 1.10. Nekünk 1.09d-hez kell reg és crack file. Meg ne is azt, hogy boltban 3rugó.
Köszi

sziasztok!
Haverommal szeretnénk játszani IP multiban Diablo2 LOD-ot, de egyikünknek sem eredeti a cucc. Vlaki fel tudna rakni 1.09d-hez reg és crack filet?
Elöre is köszi

Boneflamet már szereztem tegnap este, szal az kilõve. De majdnem az összes Elite Unique szóba jöhet ami perfect (van amelyiknél nem kell, hogy 100%-os legyen, de ez mindig éppen az adott tárgytól függ). 1.10-eseken kívül van pár régebbi is ami érdekel (pl zaka, gaze, arreat, gf, wf, arkaine, stb, gondolom ezekbõl a példákból világos, hogy régebiek közül mi érdekel, viszont ezekbõl csak 100% perfect érdekel).
Ha küldesz egy listát emilemre ([email protected]) vagy megmutatod bneten (/w *ity) hogy mid van milyen minõségben akkor tudom mondani, hogy kell-e és mit tudok ajánlani értük.

kutyuli11
perf lidlessert ik armort?? en adok 10 lidlesst is ik armorert 😊 naponta esik andynal jo par...

kutyuli11
Nekem 11k fire baal damom van lehet hogy ez a 4 fire skiller es az annhilusnak koszonheto leteleportalok es at tp zek hozza es megolom es amikor meghalal 2 sec alatt a korulotte levo szornyek is elfekszenek es igy nagyon gyorsan tudom olni...

MEdievil
Boneflame-n kívûl még mi érdekel? minden 1.10 es elit perf ittem ? lécci pontosíts egy kisebb lista keretében.

F

Látom hozzá kell tennem, hogy a józan ész határain belül 😊

Amúgy lidlessre ninc szükségem köszi.

Sztem így is elég korrekt az ajánlatom, tuképp 2% resistért kapsz egy IK armort vagy vmit (csak a példánál maradva).

Shaman
Van perfect Lidless Wall-om. Adsz érte Ik armort?:-)

Csak hogy világos legyen mondok egy valós példát:
Ajánlok pl egy 3/28-as boneflame necro pajzsot + bármit amit kérsz és van nekem (pl tal armor vagy bármi) ... és perfect boneflame pajzsot kérek érte (3/30)

Perfect Unique (fõleg 1.10-es, de nem feltétlenül) cuccokat keresek trade-re.
Héhány példa, hogy mit ajánlok (wt, shako, tal armor, ik armor, storm, azurewrath, doombringer, griswold helm, griswold shield, to helm, to belt ... meg egy csomó minden)

[email protected]

Bocsi, de azt nem a palának írtam. Az Evil-é volt. A palának csak a kesztyûket írtam.
Evil
Szerintem a guardian angelt nem erdemes hellforge plate re upgradelni, mert 192 ero kell neki, meg -15% all req el is 167 kell nekik, szal inkabb erore annyit ami a guardian angelhez kell, a tobbit meg vitara.Def ugyse szamit 1.10 ben, mint az ezt megelozendo patch ok ban.Inkabb a holy shield re pakoljal.Hammer palamnak holy shield el 11xxx def je van.

Davidus
Nem mf karinak sokkal jobb a sandstorm de aki mf-re megy az akkor is WT-t használna ha az nem lenne más a cipõn csak mf😛

V9ykn8_TZL0