Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem egy olyan kerdesem lenne hogy meg anno amikor nem ment ennyire a bnet😊😊 szal nagyon regen akkor volt valami segedprogi amivel lehetett single gameben szimulalni mintha sokan lennenk benn ill lehetoseget adott arra hogy 2 peldanyban inditsuk el a jatekot es igy lehetett single gameban is cuccolni nem emlekeztek meg ra mi volt az ill hogy kellet csinalni mert most gondolékozom egy kicsit a single gamen de az eleg gaz ha nem tok cuccolni ill ha nagyon lassan fejlodok😊😊😊 a segitseget elore is koszi😊😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Lesz egy lama kerdesem😊
rakatt bnetre es elkezdi lassan tölteni az accomat, behoza beirom pasot erre kariim helyett CONNECTING felirat van de kb 5 perce már😞
realdown meg nem lehet mert fél oraával ezelött is ezt csinálta ugyhogy kinyomtam diot....
szal nem értem...
es ezt 3 honap alatt most csinálta elöször
mi lehet a baj?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egyébként ladder reset télleg mikor lesz? Már várom..... Sajna annyira nem érnek már a cuccok semmit... csak a rúnák!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.
Volt is nagy anyázás mikor bejelentettem, hogy mit találtam 😊
Shaman mikor érsz rá? Azóta lehet, hogy törölték a cuccos karimat 😊
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Gul-ért kaphatok egyet?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
2/2-es
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Mint mondtam a héten hétköznap sajna nem jó,mert este 10-ig dolgozom,s mire hazaére,zuhi,barátnö..... elmegyí az idö!:-p
Esetleg most nemjó? vagy most melóból írogatsz?
de sjana a héten délutántól estig dolgozom,szal csak délelõtt diózóm. Viszont hétvégén leszek délután is este is ha az jó neked.
Add már meg te is az accod lécci.
Valamikor régen végigvittem a gémet(asszem 1.07-et),és lehet hogy megint nekiállok a kedvenc játékomnak!
És mikor lesz Dio3?
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
HOCA ide vele!!!!:-p
És ahogy PiszkosFred mondta a régebbi crack jó hozzá.
2. Krekknek tokeletes a cdn levo 107es krekk, egeszen 109d-ig. Szoval peccseld fel es ott a krekk helyben a cdn.
3. ...itt-ott 2499-ert is meg lehet kapni ;]]
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Köszi
Haverommal szeretnénk játszani IP multiban Diablo2 LOD-ot, de egyikünknek sem eredeti a cucc. Vlaki fel tudna rakni 1.09d-hez reg és crack filet?
Elöre is köszi
Ha küldesz egy listát emilemre ([email protected]) vagy megmutatod bneten (/w *ity) hogy mid van milyen minõségben akkor tudom mondani, hogy kell-e és mit tudok ajánlani értük.
F
Amúgy lidlessre ninc szükségem köszi.
Sztem így is elég korrekt az ajánlatom, tuképp 2% resistért kapsz egy IK armort vagy vmit (csak a példánál maradva).
Ajánlok pl egy 3/28-as boneflame necro pajzsot + bármit amit kérsz és van nekem (pl tal armor vagy bármi) ... és perfect boneflame pajzsot kérek érte (3/30)
Héhány példa, hogy mit ajánlok (wt, shako, tal armor, ik armor, storm, azurewrath, doombringer, griswold helm, griswold shield, to helm, to belt ... meg egy csomó minden)
[email protected]