Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Várunk mindenkit sok szeretettel!
www.DIATRO.uw.hu
Már 1.12-es patch van fent! (az ami az eredetin is).
Jah és igen. Ez egy Battle.NET szeró :)
www.diatro.uw.hu
és miért 1.10? miért nem inkább 1.12?
How much can you take,before you snap?
Sziasztok!
néhány napja startolt egy új magyar Diablo 2 Battle.NET szerver, Median XL moddal! Rengeteg újdonsággal (Új itemek, settek, +30új skill, 120-as max szint, 25 új rúna, meg még rengeteg más...) Gondosan kivitelezett PvP/FUN EVENT-ekkel várunk minden kedves Diablo játékost és érdeklõdõt. Gyertek, hozzátok a haverokat is és regisztráljatok az elsõk között, hogy ne maradjatok le semmirõl. ;)
Szerény oldalunk címe ahol információt kaphattok a szükséges patch-ektõl és le is tölthetitek azokat: http://diatro.uw.hu/
(Battle.NET account regisztráció a játékban történik.)
Ha kérdésetek lenne:
MSN: [email protected]
e-mail: [email protected]
Jó szórakozást kívánunk! :)
Üdvözlettel
Diatro csapat
Ebbõl látod, hogy mi mibe kerül kb..
unique cold jewelek mibe kerülnek?perf és unperfect?
válaszokat köszi!
http://seto.atw.hu/Screenshot043.jpg
itt a link mert az a linkelés szivat <#idiota>#idiota>
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Ez a két item eladó Ladder bneten ha vkit érdekel pm
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Majd következõ karakterrel kicsit másképpen fogom nyilván...
Hát van még idõnk kiélni magunkat benne, míg kijön a Diablo 3 :D...
Build:
7 bone armor
20 bone spirit
14 corpse expl.
2 iron golem
1 golem mastery
és persze ezeknek a feltételei + itemekbõl mindegyikre 3 jön.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
De viszonyítási alapul véve a Europe Softcore Ladder árlistát, elég kacagságos a kínálatod.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
MF az a magic find rövidítése és cuccfarmot jelent, igen. Hell Mephisto, Pindleskin, Andariel, többek közt ezeket szokták runolni és õk egész jó eséllyel dobnak valami fincsi cuccot.
Ha túl nehéz lett ott a játék, akkor vagy rosszul fejlesztettél vagy túl hamar kerültél oda, bár ahogy írtad a negyvenes szint nem annyira alacsony oda, mert egyébként egy nekrónak nem annyira lényeges, hogy milyen cucc van rajta még azon a szinten szvsz.
Ha summon necro vagy olvass vissza pár hszt-t, nemrég írt valaki hozzá egy jó guidet.
És az normális ,hogy nightmare-en ennyire bedurvul a játék a 4-5-ös actban? Vagy már a gearem lehet ennyire ratyi?
Másrészt: MF-elni? az mi? :D Gondolom vmi cuccfarm lehet v ilyesmi.
Esetleg patch-el lehetnek az elõzõ gondok? Haverral toljuk 1.09-essel.
Köszi!
+
Ezeket cserélném +20 +16 +7% nél jobb Annihilus ra vagy +20 +16 nál jobb Necromancer Torch ra
Ladder Europe
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Most kezdtem el jobban elmerülni a játék rejtelmeibe és lenne pár kérdésem, amit nagyon nem találtam meg fan site-okon.
Úgy vettem észre ,hogy nightmare-en kissebb aránnyal esik minden, ez lehetséges? Most 40-es a nekrom és egyszerûen nem találok rendes cuccokat neki. :C Ugyanazokat használom kb ,amiket még normálon 4-5-ös aktban találtam.
bossok által dobott essence-ekbõl lehet cubeolni, respecelni tudsz vele
de a faqban benne van
How much can you take,before you snap?
Cserélj inkább vagy mf-elj....
köszi elõre is!
jelen esetben "fejlesztésre" gondoltam, de ha nincs jobb dolgod mint hogy ez zavarjon, arról nem én tehetek.
Ezt figyeljétek!
Lod utolsó Act a barbárok megmentése, mindenkit kinyírtam minden barbárt kiszabadítottam és azt írja , hogy ebben a játékban nem tudom teljesíteni ezt quest-et, csak egy újban!!!!(ja igen és az utolsó 5 barbár nem lépett térkapun)!
Ez most mi a fene??Találkozott már valaki ilyennel?
V9ykn8_TZL0
visszakapod az összes stat és skill pontodat amit újra eloszhatsz.
pl ha lvl50en nyomod el és mondjuk volt 55 skillpontod elosztva
akkor respec után újra lesz 55 szabad skillpontod amit oda raksz ahova akarsz. stat ugyanígy
V9ykn8_TZL0
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"- Respecialization is now possible! Completing the 'Den of Evil' quest will now additionally reward 1 free respec which can be saved. Players who have already completed this quest should receive 1 free respec in Hell difficulty"
szóval, ha megcsinálom a doe questet hellen, akkor visszakapok minden stat és skill pontot. miért, eltûntek? vagy most mivan?
kösz
V9ykn8_TZL0