Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xNoodlex
Azt hiszek kb. errõl van szó. Kipróbáltam és egy korrekt kis szerver egyelõre nagyon családias hangulattal. :)

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Parancsolj, Íme az aktuális Retro mod: http://www.retro.n1.hu/
Várunk mindenkit sok szeretettel!

www.DIATRO.uw.hu
valami tudnivalót azért tolhatnátok magáról a modról, mert ez így kevés

Idõközben változott:

Már 1.12-es patch van fent! (az ami az eredetin is).

Jah és igen. Ez egy Battle.NET szeró :)

www.diatro.uw.hu
kétlem hogy battle.net szerver de ti tudjátok...
és miért 1.10? miért nem inkább 1.12?

How much can you take,before you snap?

Sziasztok!

néhány napja startolt egy új magyar Diablo 2 Battle.NET szerver, Median XL moddal! Rengeteg újdonsággal (Új itemek, settek, +30új skill, 120-as max szint, 25 új rúna, meg még rengeteg más...) Gondosan kivitelezett PvP/FUN EVENT-ekkel várunk minden kedves Diablo játékost és érdeklõdõt. Gyertek, hozzátok a haverokat is és regisztráljatok az elsõk között, hogy ne maradjatok le semmirõl. ;)

Szerény oldalunk címe ahol információt kaphattok a szükséges patch-ektõl és le is tölthetitek azokat: http://diatro.uw.hu/

(Battle.NET account regisztráció a játékban történik.)

Ha kérdésetek lenne:

MSN: [email protected]
e-mail: [email protected]

Jó szórakozást kívánunk! :)

Üdvözlettel

Diatro csapat
xNoodlex
Tessék, nemrég linkelte Rettenthetõ: LINK
Ebbõl látod, hogy mi mibe kerül kb..

ez az ice rúnaszó ami a Holy Freeze aurát tolja mibe kerül?
unique cold jewelek mibe kerülnek?perf és unperfect?
válaszokat köszi!
bone necro magatalálósan elég nehéz, kell rá az allskill, nincs meatshield, fcr szintén kell rá, ezért vergõdsz sajnos

Aradebil2
legyen már reset,most nincs kedvem megint elkezdeni játszani...de lehet hogy muszáj lesz,valamivel el kell ütnöm a vizsgaidõszak hátralévõ részét :S

jetblack
http://seto.atw.hu/Screenshot042.jpg
http://seto.atw.hu/Screenshot043.jpg

itt a link mert az a linkelés szivat <#idiota>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack

Ez a két item eladó Ladder bneten ha vkit érdekel pm

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

esgerus
Annyira mondjuk nem gáz, karakter editorral néha kipróbálunk más buildeket, még kóstolgatjuk a játékot.:)
Majd következõ karakterrel kicsit másképpen fogom nyilván...
Hát van még idõnk kiélni magunkat benne, míg kijön a Diablo 3 :D...

xNoodlex
Sajnos necroban nem vagyok otthon, bone necroban meg még úgy se, talán valaki más tud segíteni, hogy jó-e a builded. Egyébként gyanítom, hogy a bone necro amúgy se a legerõsebb PvM (player vs monster) karakter, én is csak duelben találkoztam párral anno.

esgerus
Végülis annyira nem durva, csak már keveset sebzek úgy érzem és nem tudom ,hogy mi lesz így Hellen ,ha már most egy-egy lénynek 3-4 20-as bone spirit kell.
Build:

7 bone armor
20 bone spirit
14 corpse expl.
2 iron golem
1 golem mastery
és persze ezeknek a feltételei + itemekbõl mindegyikre 3 jön.

Rettenthetõ
Ladder reset után szokott magasabb ára lenni a high rúnáknak, de az általa felvillantott rúnák között még a középkategória sem képviselteti magát.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

xNoodlex
Ennyire értéktelenek lennének a high runák bneten?

Rettenthetõ
Nem akarok bántó lenni, de ilyen f*s rúnákért nem igen fogsz ilyen cuccokat kapni, bár elvileg még ebben az évezredben megeshet a Ladder reset, és ahogy közeledünk afelé, egyre olcsóbbak akár az olyan cuccok is, amiket te igényelsz.
De viszonyítási alapul véve a Europe Softcore Ladder árlistát, elég kacagságos a kínálatod.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

xNoodlex
Én is 1.09-cel játszottam anno, még az volt mikor abbahagytam, azzal nincs semmi gond.
MF az a magic find rövidítése és cuccfarmot jelent, igen. Hell Mephisto, Pindleskin, Andariel, többek közt ezeket szokták runolni és õk egész jó eséllyel dobnak valami fincsi cuccot.
Ha túl nehéz lett ott a játék, akkor vagy rosszul fejlesztettél vagy túl hamar kerültél oda, bár ahogy írtad a negyvenes szint nem annyira alacsony oda, mert egyébként egy nekrónak nem annyira lényeges, hogy milyen cucc van rajta még azon a szinten szvsz.
Ha summon necro vagy olvass vissza pár hszt-t, nemrég írt valaki hozzá egy jó guidet.

esgerus
Értem, köszi.
És az normális ,hogy nightmare-en ennyire bedurvul a játék a 4-5-ös actban? Vagy már a gearem lehet ennyire ratyi?
Másrészt: MF-elni? az mi? :D Gondolom vmi cuccfarm lehet v ilyesmi.
Esetleg patch-el lehetnek az elõzõ gondok? Haverral toljuk 1.09-essel.
Köszi!

xNoodlex
Ha csak simán mész végig a pályákon, nem direkt mf-elsz akkor az max véletlenszerû lehet, hogy most nem esik semmi. Meg hiába találsz egy Death's Fathomot, ha egyszer necro vagy. Menj csak, majd esik valami.

FragStaR

+

Ezeket cserélném +20 +16 +7% nél jobb Annihilus ra vagy +20 +16 nál jobb Necromancer Torch ra

Ladder Europe

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

esgerus
Sziasztok!
Most kezdtem el jobban elmerülni a játék rejtelmeibe és lenne pár kérdésem, amit nagyon nem találtam meg fan site-okon.
Úgy vettem észre ,hogy nightmare-en kissebb aránnyal esik minden, ez lehetséges? Most 40-es a nekrom és egyszerûen nem találok rendes cuccokat neki. :C Ugyanazokat használom kb ,amiket még normálon 4-5-ös aktban találtam.

Gondolkodj még ezen egy kicsit, le fog esni.
Aradebil2
Nem hiszem,ki akarnak háromszor restatolni uazt a karaktert?

vinko
Elkészítettem a Tokent !4 külömbözõ essenciát kell összemixelni a Cube-ban.A tapasztalatok:semmi mássra nem jó,mint,hogy töröljük a stat és a skill pontokat,hogy újraoszthassuk õket.Ennek,most nincs értéke,majd a rendes játékban lesz !

vinko
Köszi szépen,elolvasom !

xNoodlex
Wow. Respec 2-ben? Ennek utána kell olvasni.

1.13 újítás
bossok által dobott essence-ekbõl lehet cubeolni, respecelni tudsz vele
de a faqban benne van

How much can you take,before you snap?

xNoodlex
Ilyen nevezetû dolog szerintem nincs a Diablo II-ben. :D

vinko
Hello !Tudja valaki mi az a token és mibõl lesz ?

bolond vagy ha pénzért veszel cuccot, fõleg hogy reset van kilátoba...
Cserélj inkább vagy mf-elj....
Valaki tudna segíteni abban, hogy pontosan hogyan mûködik, mikor cuccokat veszek a karakteremhez? Van egy lvl 72 es paladinom és van hozzá egy szett, a Griswold's Legacy és vannak oldalak, ahol ezeket a tárgyakat meg lehet venni, de nem egészen értem hogy hogy kapom meg, hogyan tudom majd használni õket.
köszi elõre is!
blablabla....

elhiheted hogy az angolok elég gyakran használják cifrább dolgokra is a build szót,
jelen esetben "fejlesztésre" gondoltam, de ha nincs jobb dolgod mint hogy ez zavarjon, arról nem én tehetek.
Carmang
Meghalt az egyik kimenekítendõ barbár. Ez az egyetlen quest amit el lehet bukni.

Lassan tényleg.A dio 3 leghamarabb,legjobb esetben 2011 végére jön ki....

Heyy!!
Ezt figyeljétek!
Lod utolsó Act a barbárok megmentése, mindenkit kinyírtam minden barbárt kiszabadítottam és azt írja , hogy ebben a játékban nem tudom teljesíteni ezt quest-et, csak egy újban!!!!(ja igen és az utolsó 5 barbár nem lépett térkapun)!
Ez most mi a fene??Találkozott már valaki ilyennel?
TurboX
"lassan itt a dio3"

jaja, meg a gyúk forever is
Inkább elég jó bulinak, a build az mást jelent. <#hehe>

Ez eléggé a játék végét érezteti, na igen, lassan itt a dio3.

értem, ez elég jó buildnak tûnik, kösz
Davidus
minden nehézségi szinten megadja den of evil után szóval 3 ingyenes respec lehetõsége lesz mindenkinek

+ az új boss dropos/cube mixelõs recept amivel végtelen:P

V9ykn8_TZL0

Davidus
Respecialization

visszakapod az összes stat és skill pontodat amit újra eloszhatsz.
pl ha lvl50en nyomod el és mondjuk volt 55 skillpontod elosztva
akkor respec után újra lesz 55 szabad skillpontod amit oda raksz ahova akarsz. stat ugyanígy

V9ykn8_TZL0

Szvsz aról van szó, hogy hellen, Den után kapsz egy plusz skill pontot, amit, ha mér peccs elõtt elvégeztél, akkor is járni fog.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

valaki elmagyarázná, nem teljesen értem hogy mirõl van szó..

"- Respecialization is now possible! Completing the 'Den of Evil' quest will now additionally reward 1 free respec which can be saved. Players who have already completed this quest should receive 1 free respec in Hell difficulty"

szóval, ha megcsinálom a doe questet hellen, akkor visszakapok minden stat és skill pontot. miért, eltûntek? vagy most mivan?
kösz
Davidus
nem de még nem végleges a peccs. amíg PTRen van addig még pakolhatnak bele dolgokat.

V9ykn8_TZL0

nem semmi fejlõdés....végre.

Visszakapod az összes stat illetve skill pontod.
mi az a free respec?