Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csapdás karival csak az az egy gebasz, hogy azok a tárgyak (karmok, natalya set, egyéb) inkább a Martial Arts-ra és a Shadow Disciplines-re adnak, Traps-ra csak a +to all skilles-ek, de ezek amuletek, gyûrûk... Pl. az egyik karmom kapásból +3 martial arts-os. Szóval emiatt meggondolandó a Traps, de végül is ha csapatban vagytok nem baj, ha nem a legnagyobb sebzést viszed be a csapdákkal, mert a többiek ledarálják a maradék ellent...
Kell. Hétv. most mennem kell.
kár hogy a 3 karmot már elosztogattam :)
(na jó, az egyikért kaptam egy maxos burit mert a srác mindenképpen adni akart vmit :)
Gondold el, hogy a /players 8 az ugye olyan, mintha 8-an lennének a játékban, de singleben csak egyedül vagyok és így is kicsinálok mindenkit akár Hell-en is. Szóval nem rossz ez az assa. Nyilván van egy két olyan rész, ahol azért kemény a helyzet, de 3-4 játékossal is játszottam OpenBneten és Hellen ropi mindenki, kivéve a Baal-t, 3 barbárt... Night, Normal az már röhej:)
Amúgy a Natalya Set azért kötelezõ, mert Damaged Reduced by 30% és socketes is. Ha háromsocketes lesz meg, akkor ajánlok bele három Ber rúnát, ami fejenként 8%-os Damaged Reduced-es és akkor így 54%-os lesz a DR-ed, azzal pedig röhögve mehetsz akárhova.. A 30%-os is igencsak megvéd, arról nem beszélve, hogy az assa Shadow Disciplines képességei között van egy blokkolós passzív képesség, (nekem most 52% körüli eséllyel), ami automatikusan mûködébe lép ha két karommal harcolsz. De csak akkor. És így szinte alig kapsz be ütést... Ebben csak az a rossz, hogy így néha te is nehezen találsz be, ha sokan vesznek körül, mert blokkolsz elég sokszor. Olyan ez mint a palanál... De ez legyen a legkevesebb.
Elsõ és legfontosabb: Natalya Set kötelezõ.
Második legfontosabb: Sok olyan tárgyad legyen ami plussz skilleket ad. Nekem 34 pontot sikerült eddig összegyûjtenem a Phoenix Strike-ra és ez így nagyon rendben van.
Nekem Martial Arts-os assam van, a csapdákat kihagytam teljes mértékben, és nem is baj. Mivel a Shadow Master (segítõm) aki egy megidézhetõ társ, azt is tudja varázsolni amire te egy pontot sem raktál. Így akár õ csapdázhat is, ha úgy tartja kedve. Az AI-ja igen kellemes, mindig olyat tesz ami hasznos az adott helyzetben. A Shadow Warrior sem rossz, de én a Master-t használom. A Warrior mindig azt a két képességet használja, amit te is használsz éppen. Viszont ahogy észrevettem nem rakja magára a gyorsabb futás járás skill-t, így leléggé lemarad és szörnyen lassan üt, ha éppen arról van szó.
Shadow Disciplines-bõl a karomr képességre rakj, mivel ez ad plusszt a karmokra. Támadási értéket, sebzést növelve. Próbáltam más fegyvert is a játékban, de egy assanak a karom a legjobb. Ezzel lehet igazán kiaknázni a gyorsaságát és itt jönnek elõ azok a martial arts-os képességek is amik a Phoenix Strike alatt vannak a bal sorban egymás alatt. Ezek kétkarmos feltöltésûek, igen gyorsan töltõdnek, és sebzésük összeadódik, ráadásúl 8 másodpercig megmaradnak a gömbök körülötted, tehát válthatsz másik képességre és azt is hozzátölti, majd egyszerre kisütöd és ezt nem igen éli túl az ellenfél. Akár 20k-s sebzést is be lehet így vinni, szóval nem rossz. A Phoenix Strike csak egykarmos feltöltõs, de ez azért van, mert a sebzése nem adódik össze. Elõszõr meteort tudsz repíteni az ellenre, aztán villámot, ami szépen cikázik nagy területet bejárva, utoljára pedig fagysebzést. Ez is nagyon hasznos, és ebbõl jól látszik, hogy ez az ág utolsó és egyben legjobb varászlata. Mivel Hell-en így az immunisokat szépen ki lehet játszani a PS-al.
A Shadow Disciplines-nél van még egy árnyékba borítós varázslat és egy letaglózós plussz konvertálós is, ami nagyon jól jön ha nagy tömegekben támadnak rád, de ezt gyakran alkalmazza a Shadow Master segítõd is, viszont nem árt ha te is kitanulod. Ezekre nem kell sok pont a +skill-es cuccok majd megemelik. Ami lényeg ennél a fajta assanál:
PS max.
Az ezt megemelõ háromfajta varázslat is majdnem max. Ezek összefüggenek egymással, az egyik emeli a PS-t, míg a PS emeli mindhármat. Nevet majd megnézed, most nem vágom fejbõl melyik melyik. A Claw Mastery-t is majdnem maxig érdemes kihúzni és a Shadow Master is legyen elég erõs (20 pont legalább). Ami még bejött a teleport rúgás és ami közvetlenül alatta van skill, ez rúg és közben robbant is, eltávolítva az ellenfelet a közeledbõl. Teleportrúgás pedig akkor jó, ha beszorítanak és tuti halál lenne, de te kiteleportálsz egy rúgással a külsõ ellenfélre, majd mész onnan a picsába. :)
JA ÉS A LÉNYEG! Kobra rugás a leghasznosabb, ha elszívják a manádat és az életerõd is lemegy. Mivel ezzel pár karomtámadás, vagy rúgás és maxra visszatölt manát-életet. Sokszor kell majd használni, így még potion sem kell. Hell 3 babárt csak ezzel a kobra rugás (vagy ütés) tudtam elintézni, mert másképpen 100%-os halál volt a részem.
Nagyjából ennyi, duelre is jó az assa, bár a csapdás abban talán jobb.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Hol tok utánnanézni a set, unique cuccoknak, meg a skilleknek, meg a cube recepteknek, meg az 1.10-es módosításoknak???
:)
Hol tok utánnanézni a set, unique cuccoknak, meg a skilleknek, meg a cube recepteknek, meg az 1.10-es módosításoknak???
:)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Az Exile 220-260% ED-je nem a karira hanem a pajzsra vonatkozik. Ergo ha van egy max def-es Vortex-ed(225 def) akkor maxos exile-vel 3,6*225 a pajzs def-je.
A másik amiért tutbizos, hogy cheater az a 10k life. H megfeszülsz akkor sem hozol össze egy palának 3-4k-nál többet.
Ha nightmarébe nem találtad az azért lehetett mert nálad volt normálból és nem engedi mégegyszer felvenni hanem el kell használi a régit!
aki mondta hogy ad assasin cuccokat annnak bocsi hogy nem jelentkeztem de most szar netem van és nemsokára lesz jó és akkor játszhatunk!
Valójában hol van Wirt lába, he??
Help mee! Please!
/Diablo II + Exp pack 1.10 patch
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
thanks mindent
Steam: [HUN]Feriggno
elõre is köszi dio powa !!!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
A hangsúly az egyedülön van. Természtetesen csapatban sokkal jobb a helyzet.
Jó kemény lehetett így a játék.Emléxem mikor elõször 1.10-eztem,eléggé beparáztam Hell-tõl. Marha keménynek tünt. Még most is az,de azért ha az emberen igazán jó cuccok vannak,akkor nincs gond.
1.09-ben még egy átlag cuccban is Istenkirály kemény gyerek lehettél.80-as amazonommal röhögve húztam ecerre 3-4 embert hellen át.
Azért ez erõsen megváltozott 1.10-re.Most hogy igazán kemény legyél,magas szint és nagyon jó cuccok kellenek,s még így sem tudok eccerre sok embert hízni hellen,mert baromi kemény.
Eccerüen nem tudok vele mit kezdeni. Trade értéke szinte nincs,nekem nem kell (csak a helyet foglalja),akkor meg...
Engem az elit unique-okon kívül már csak a Rúnák érdekelnek,illetve még egy-két Set tárgy amiért rúnát kaphatok (pl Tal amu,Tal armor,stb)...
Rúna!Az az egyetlen amibõl elég hiány van... Nem is látok rá reális esélyt,hogy legaláisan összejöjjön mondjuk egy Enigma páncél. (Még HOTO-t úgy ahogy össze tudunk rakni,mert vex még van,de magasabbb rúnák....)
Lehet,hogy ez a szöveg most menõnek hangzott,de nem annak szántam,inkább búsulok azon,hogy milyen nagy élmény is volt,mikor mondjuk még anno dobott valamelyik mob egy unique-ot. Teljesen mind1 mi volt az,nagyon tudtunk örülni neki. Sajna ez a feeling elmúlt...
A múltkor már volt vagy 4 darab,de ránktört a "jóvan itt van free-be vigyétek,mert nem fér" feeling,szal rengeteg cuccot odaadtunk másoknak. De lehet,hogy maradt még 1 Titan valahol....
Majd meg kell nézni.
bocsi, eppen adrenalinbombáztam magam act5 ön, nem vettem eszre a PM-et
mit kernel erte m8?

1 IK armir
1 Tal armor
2 storm
1 nosferatu
1 lightsabre
1 verdungo
1 leviathan