Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a mostani taktikai barbár😄 Bár szerncsére csicska nélkül is talál szépen. Emiatt aggódtam is. Mert mi van ha kinyírják szegényt és én meg ott maradok árván azt szart se érek. De hál istennek nem így van, mert õ Hazade az übercsicska😄 Meg egyrészt most már van nélküle is (ha beadná az unalmast) elég AR-em egyenlõre. De taktikának azért nem rossz ez. Majd most jön a Hell ACTII. Eddig bevállt, szerintem ezután sem lesz gond. Meg aki kinyirja a Õsöket Night-on (Csicskám ugye) az már azért nem piskóta karakter😊
WW-el meg mindig odapörgök hozzá ha baj van, és azt nem szokták díjazni az enemyk.
Kérdés: ha set-et adok csicskámnak, akkor érvényesülnek rajta a plusszok? Most azon gondolkozom vannak e olyan set-ek, de fullos azt hiszem nincsen, ,mert a Hwanin-ak meg öve is van. Mind1, akkor ez nem volt kérdés. Akkor úgy kérdem a két setes plussz érvényesül rá?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
PL: felveszel egy lvl 10-es csicskát, mire lvl 80 lesz jobbak lesznek a tulajdonságai, mintha kapásból egy lvl 80-ast vennél fel.
Te tapasztaltabb vagy a Dioban mint én, tehát hozzád képest én csicska vagyok😄 Béreljetek engem!
Ezt mire érted? Mert ha arra, hogy írtam normal-on vegye fel az miért baj? Minnél elõbb veszi fel, annál több XP-t kap és erõsebb lesz. Vagy rosszul tudom? Hisz amikor normálon felvettem a barbot (minek mondjuk), akkor mire Nightba odaértem és akkor vettem volna fel, addigra a normalos csicska már vagy 7-8 szinttel ütötte azt akit Nightba tudtam volna venni. Életerejérõl nem is beszélve meg ilyenek.
a skill pontokat kivéve minden szabályosan volt szétosztva
hellen döglött nagy csoport körbeállja és nemér semmit a frenzy sajna. igy le is álltam a bnetes freny barbimmal.
elég idétlenség normalos csicskával szaladgálni. olyan karakter mellé mint az assa vagy amazon nekró, aminek van idézett segitõje mégjobb a csicska, mert mégnehezebben hal, és több társ felé osztja az aurát.
Aranyos csicska ez is!!! lvl93 az nagyon szép teljesítmény. A nevét majd nézd meg légyszi, bekerül õ is a Hall of Fame-be😄
most lvl93-as és fagyiaurás (act2)
Az MF sorcomnak hathatós segítség Pindle ellen.
Life 2010
Str 223
Dam 330-1746
def 3252
resistek
psn 85
többi 75
Fegyver The Reaper's Toll
Sapka Andariel's Visage
Páncél Upgradelt Eth Shaftstop
No Comment
Amik szóbajöhetnek: Száfegyveres csicskák-mivel távoltarják az ellent, Íjászlányok-jó a seggük és messzirõl szépen tudnak szedegetni, na persze he közelkerül hozzájuk valaki akkor shift+1,2,3,4 😊 Vagy szeva. Illetve a fagyvarázslat kilövõs csicska azt hiszem ACTIII-ba na az még okés. Barbár csicska az nagyon tré, bár lehet van aki kitudta hozni belõle a tutit. Én nem.
tehát: defense+holy freeze
Az adott mesterségre (attól függ melyik fegyverrel szeretnél tarolni) 20 pont, tehát max. Ebbõl nem szabad engedni.
Whirlwind, Berserk 20-20 pont. Mivel Night-Hell fokozaton semmi mást nem fogsz csinálni, csak forogni (nem uncsi egyébként) ha pedig jönne egy immune the physical szörny, akkor meg rárontassz Berserk-el és ennyi.
Kiáltásoknál a középsõ ág végigvitele a fontos egészen Battle Order-ig. Így lesz védelmet növelõ, életerõt-manát növelõ, és képességnövelõ kiáltásod is. Ezek nagyon hasznosak, de ezeket nem szükséges maxig kitolni. Elég rájuk mondjuk 10 pont a többi meg majd jön a pluszokból. Ami biztos 20 fölé fogja ezeket a képességeket emelni.
Frenzy a nagy kérdés, mert ez megváltoztathatja a pontjaid eloszlását. Ha szeretsz két fegyverrel kolbászolni és ütni-gyakni mint a vadbarom, akkor érdemes inkább ezt kimaxolni és mondjuk a Whirlwindbõl pár pontot erre áldozni. Nem rossz a Frenzy, de a WW kényelmesebb az újjaidnak. Csak egérgomb lenyom (megfelelõ manalopás mellett) és ide-oda kell huzgálni az egeret azt annyi. 😊
A fegyverképességek alatt van néhány ikon. Ezekre tegyél legalább 5-6 pontot. Mindegyikre, aztán a többi jön a plusszokból (+to all skill-es cuccok). Gyorsabb futás-járás, nagyobb védelem, ellenállás és ilyenek amik ott vannak, ezekre pedig ha nem is kimaxolva, de szükséged lesz. A természetes ellenállást érdemes esetleg picit jobban megpakolni, arra mehet akár 10 pont is.
Kb. ennyi. Barbárnak nem sok más képessége van amit Hell-en kamatoztathat. Ugró Támadás (Leap Attack, Concentration, meg ehhez hasonlók: felejtsd el.) Egy pont azt jónapot.
Annyi még lenne, hogy ha szeretnél a kardon kívûl más fegyvert is forgatni, mondjuk kalapácsot (IK miatt), akkor oszd meg a fegyverképesség pontjaidat, bár ez nem túl szerencsés, viszont változatosabb lesz a játékmeneted. Nemcsak Karddal hasítasz majd, hanem kalapáccsal is. Ennyiben ki is merült ez😊 Az IK set nem rossz, de nem is a legjobb. A Fegyver ami miatt nagyon király a set, mivel az mindenre sebez tökmind1 ki milyen immunis. Szvsz, a unique cuccos barbokból (socketes is) többet ki lehet hozni.
Többiek majd még írnak neked. Hali!
Combat/Nightmare Difficulty: Jab/Thorns
Defense/Nightmare Difficulty: Jab/Holy Freeze
Offense/Nightmare Difficulty: Jab/Might
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
szerintem barbár elég tré lett 1.10 ben a ww bugos frenzy meg gyenge.
nekem kellene egy Barbár leirás.Ha lehetne akkor kardos, baltás vagy esetleg kalapácsos(sheefers hammer(lehet rosszul irtam bocsi)) skillre felépitve.A lényeg,hogy már 15ös szintü vagyok,de sajna mivel nem adtam semmihez pontot,ezért elég csicskának érzem harc közben😞
Ja és megkérdezném,hogy az items find skill ér-e valamit 20as szinten???
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Sztori Magazin helyett, csak sztori:
Tegnap elõtt kb. (mostanság eléggé szétszórt vagyok) a lvl76-os barbommal leugrottam megnézni miújság a Nightmare Õsöknél. Mivel már ré találkoztunk, gondoltam elbeszélgetünk kicsit és ennek baltám éle majd még nyomatékot is kinek-minek a fejére, testére. Hisz így szép az élet. Na de nem lenne teljes a menta, ha nem vittem volna magammal hû társamat és kisérõmet a Csicskát. Neve: Hazade. Alapból erre hallgat.
Nos az kis csicskám elkezdett foglalkozni Madwac-al, míg én messze földrõl híres forgószéltáncomat jártam, ám valahogy arra az álláspontra jutottam, én inkább most pihennék egy kicsit. Miért is? Hazade egyedül rendberakta a társaságot én meg leálltam nézni az egészet, "majdhogynemcsak" mozijegyet nem váltottam. 😊
Hazade amúgy lvl75-ös és ha ráordítok akkor védelem: 7000 felett, életerõ: 2500 körül, ereje 185, minden ellenállása 75 a fegyvere pedig ViperFolk vagy ilyesmi, ez egy elite unique szálfegyver. Õ amúgy szálfegyveres AR (attack rating emelõ) csicska. Sebzése 820-1600 körül Ja és ugye amit nem lehet kihagyni: Méregsebzés, életlopás befigyel (ez a sisak miatt), plussz a fegyver Nagyon Gyors Támadási sebességre képes, ezenfelül még 50%-al megnövelt támadási sebesség is van.
Ez a csicska már majdnem kari😊
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
4 Socketed Staves/Maces*
Ko + Vex + Pul + Thul
+3 To All Skills
+40% Faster Cast Rate
+75% Damage To Demons
+100 To Attack Rating Against Demons
Adds 3-14 Cold Damage, 3 sec. Duration (Normal)
7% Mana Stolen Per Hit
+10 To Dexterity
Replenish Life +20
Increase Maximum Mana 15%
All Resistances +30-40 (varies)
Level 4 Oak Sage (25 Charges)
Level 14 Raven (60 Charges)
+50% Damage To Undead
A probléma az volt, hogy CD-RW-re írtam ki a mentéseket és emiatt nem volt hajlandó változtatni a tárolt adatokon a W98, olyan mintha úgy vette volna ez továbbra is CD adat és azt ugye nem lehet felülírni. Mindenestre érdekes, de nagyjából el tudom fogadni, hogy egy 8XCD olvasó és egy W98-as rendszer talán még nem ismerte anno ezt a formátumu CD lemezt. Végül is most már mind1, egynapi idegeskedés után késõ este-kora hajnal tájékában HELL-en már folytatni tudtam a mókát és fejlesztettem tovább kedvenc karaktereimet.
Ha lesz majd idõd, akkor végighúzhatnál NM-en Act2-n. Nem tom ma leszek, vagy nem.