Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
oké...de pillanatnyilag ott tartok, hogy please wait...
Bobber
szai shaba ha van kedved akkor most fenn vagyok neten gyere adok vipert csak wisperezzel ram az ac nevem boros

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

shaba23
szerettem volna pedig jáccani egy cseppet
Bobber
sracok a bnet a beka segge alatt van most:)
a karakterem kapott egy szep csuhat es azt mondja hogy open bnetes karakter dee nem vagyok ezzel egyedul mert szinte mindeki csuhas volt:):)):
nagyon loll nem tom mi ez de teljesen kesz a bnet:)
kiirt valamit hogy 5 percmulva updateli magat a bnet na ez lett a vegeredmenye:):)azert ha valaki majd tuzd valamit az irjon:):): ja es mot meg ki is vagott:):):)

Laalee
megint AZ van :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
az volt bár most sem jobb :D 2 perce probál bejelentkezni

Evil
neked is az volt amire gondolok?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Laalee
ez a b.net mostanaban kritikán aluli, kezd emlékeztetni a régi szép idõkre :D

Evil
Engem viszont erdekelne necro summon skiller , alcohoool az ac c om , aztan majd megegyezunk.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Ajánlat vége, minden elkelt. Firesorcom 10k-t sebez fireballal és 22k-t meteorral

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bobber
shaba ha majd leszel keressmeg az accom Boros es adok szivesen:):) cask talakozzunk :):):) na majd keress ded ha minden igaz akkor holnap dedlelott lehet hoyg lesz shaman is es akkor ha o van szinte tuti hogy en is:):) es inkabb a dioba keress mert ott jobban el lehet kapni mint itt mert ide van amkior egy napig be se teszem a labam:)

pedig münködött,mert egyedül csak a mailcimemet kelett megadnom és a többit elfogadta.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Shaman
Nem értem,attól,hogy van war3-as accod,miért kellene ennek Diabloban is müködnie?

Igaz mindkettõ bnet,de attól még nem müxik...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Én arra tippeltem, hogy a Battlenet ismerte az Accountot, de a Dióba nem léptek be vele 90 napon belül, ezért ugrott a kari.

De ma vettem meg az eredeti cd-t.Viszont nem regeltem magamat ujra, hanem csak simán a warcraft 3 által használt regemet használtam és azzal léptem be.A war3-ba simán be birok lépni szal nem értem mi a gond.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Csak nem mondtad, hogy W3-ban már volt ilyen Accountod...

-volt
Úgy tudom ezt akkor írja ki, ha volt lejárt a 90 napod, azaz ennyi vagy több idõ óta nem néztél a karaktered(id) felé. A megoldás új account és név, viszont így elveszett minden ami megvolt.
Holnap elküldöm a mentésem (Ilana), most mennem kell...

Az NTFS-es mentéseket meg átteszem egy FAT32-es particíóra és úgy dobom fel W98 alá, ha úgy megy, akkor megvan a probléma, ha úgy se akkor...... Lövésem sincs.

Otthon pont az az egy particíó amin a Diablo is van NTFS, a többi FAT32-es, nyilván ha átrakom a mentést a FAT-osra, akkor az konvertálódik, tehát utána a W98-as FAT-os partició is kezelni tudja. Ez lehet egy megoldás.
Ha gondolod, akkor megnézehetem én is a mentésed. Dobj üzenetet privátban, és megmondom az E-Mail címem.

A win98 nem látja a NTFS filerendszert, az NTFS viszont látja a Dagadt 32-est.

itt az elözöhöz a kép

http://lordvgq.xw.hu/hiba

remélem tud valaki segiteni.

Kipróbáltam a harmadik gépen is. Telepítettem és indítanám: Erre nem ismeri fel a lemezt. Azt mondja tegyem be a LOD lemezt, közben az van bent. Na jó én azt hiszem feladom.

Esetleg arra gondoltam, de lehet ez ökörség: Otthon NTFS rendszerû az a particíó amin a Dio van. Ezek a gépek meg FAT32-esek. Lehet ezért nem akarja menteni õket? Nem tudom. Szerintem ez nem lehet gond. Ami épp NTFS lenne itt bent és XP-s is, az meg nem olvassa a CD-t. Eddig semmi baja nem volt, azon a gépen is játszottam a neten és single-ben is. Most meg meg se nyikkan. Otthon még van egy gagyi régi gép, azon még megpróbálom ezt a csereberét hátha, ha nem akkor ennyi. Esetleg még egy barátom segít, elküldtem neki a mentéseim nézze meg nála megy e rendesen és tud e menteni meg cserélni. Nála van internet, szóval ott okés. Arra gondoltam még, de szerintem ez is baromság, mert tuti a mentésben nincs ilyen tárolt adat, hogy Otthon XP alatt mentettem itt meg W98, W2000 van aztán hátha emiatt, de ez lehetetlen. Ezek már csak túlreagálások a részemrõl, mert komolyan fingom sincs mi lehet ennek az oka. Mind1, otthon nyomom, ott megy, aztán a cuccokat meg megtartom. Nézegetni jó lesz, többet úgy sem tudok vele csinálni. Az meg kizárt, hogy a Barbommal megtaláljam ugyanezt a baltát... jaj de jó... picsába már. :)
Hi

van 1 bajom.Kiirt valami hibát a dio játék közben és most ha be akarok lépni akkor kapok egy ilyen hibaüzit
login error
that account is not exist.
Ezután van még szo valami 90 naprol gondolom,hogy ha nem lépek be akkor ujjat kell csinálnom.
Szal hogyan tudom megoldani ezt a dolgot??
Automatikusan kidobnak 5-10 perc mulva??

Keresek egy akármilyen HoZ-t meg egy guardian-t. Adnék érte egy Ist-et. Ha valakinek megfelel keressen meg este a MadJani acc-on.
Nem értem!!!

A múltkor írtam, hogy nem tudok menteni a Diablo-ban. Illetve ment csak éppen semmi nem történik, a karakter marad úgy ahogy volt.

Letöröltem a Diablo-t és feltettem újra. Elhoztam az otthoni mentéseimet: UGYANAZ! Látja õket, de ha bemegyek az egyikbe és valamit változtatok, utána meg mentek akkor: SEMMI NEM TÖRTÉNIK!

Gondoltam a gép szar, ezért fogtam és kipróbáltam egy másik gépen is: UGYANAZ!!! A harmadik gépen még nem volt idõm kipróbálni, majd délután, azaz hamarosan.

De akkor most mi a **** van? Tudtommal lehet hozni-vinni a mentéseket a különbözõ gépeken ide oda. Eddig nem volt ilyen problémám sosem. Vagy 1.10 alatt már nem? Ez valami védelem? Nem hinném.

Bazz, Ilana a bérgyilkosnõm (lvl88) a hétvégén megtalálta a játék legjobb Elite Baltáját Hell ACTV-be, erre most nem tudom odaadni a Barbáromnak aki ráadásúl full Baltás barbárnak lett fejlesztve. Arról nem beszélve, hogy csupa Elite Unique cucc esett a hétvégén, mind lvl70 feletti szintkövetelménnyel és az assamnak nemigen jó egyik se, de a többi karimnak nagyon is jó lenne. De mentés nélkül szart sem érek így vele. Otthon meg nem tudok csereberélni, mivel ahhoz kéne hálozat. Hálókártya van, és be is állítottam minden szarságot (TCP/IP, DNS, egyéb.. azonosító), de mivel inaktív a kapcsolat, nem lát a Dio TCP/IP címet, így HOST-olni, JOIN-olni sem tudok.

Na ez mitõl lehet? No mentés hiba... Ha valaki tud rá választ adni akkor megköszönném, ha nem akkor odaadom a cuccaimat neki, mert utána nekem is megmarad, mivel nem ment a program :DDD ÁÁÁÁÁ.... Amúgy is odaadnám, csak...szóval röhej az egész.
Most figyeltem rá az Über Diablo nevû csodára :)
Háááát...

shaba23
Mivel sosem volt ilyen nekrom, nem tudtam, hogy nincs-e vmi speciális trükk :)
A Viperamagit megköszönöm
Bobber nekem most is jó, ha te ráérsz :)
Bobber
eee akkor miert nem valaszolsz az msnre???

Bobber
shaman ma hogy melozool??
mert e geped most is be van nyomatva szal otthon vagy vagy melohelyen???? mert telleg tele vagyok runaval:)::)
ja shaba szerintem nekem van vipermagim de nem tul jok:(:(:( de ha kell adok szivesen:)

Shaman
Sorry,de nem leszek sem ma,sem holnap este.Ugyanis most délután dógozom.
Amúgy most én is fullon vagyok rúnával (eladtam az egyik stormshieldet 3 Fal,2 Ko,meg 3 Iomeg még valamilyen rúnáért),szal szedjed a gemeket ezerrel:-)

Shaman
Na sztem van Vipermagim.Sõt biztos,de ha nem is én karimnálk lenne,akkor Bobber-nél van,ugyanis mi közösen cuccolunk.

Egyébként én eddig téged egy elég Profi Diósnak gondoltalak,akkor honnét jönnek ezek az idétlen kérdések,hogy PSN nekró,illetve Bone nekró?:-)))

Azé leírom sztem hogy kéne:

Bone: alapban elég egyértelmü:Teeth,Bone Wall,Bone Spear,Bone Prison,Bone Spirit MAX. átokra még mehet a dec,oszt kész is.
No most van egy trükkösebb fejlesztés,ami egy bug kihasználásával keletkezik. Ha van egy Marrowalk csizmád,s nem teszel 1 pontot se a prisonre,akkor a játék úgy veszi,mintha lev33-as prisonöd lenne. Így megspórolhatsz skillpontokat. Abban a pillanatban amint 1 pontot is a prisonre teszel,ez a bug megszünik,s lev 1-esnek veszi a prisont.

Poison nekró: 3 poison skill max,s én még emellé Bone wallt,illetve CE-t fejlesztenék,hogy valami azért feltartsa a szörnyeket,amíg a méreg sebzést elszenvedik.Illetve ez az egyetlen nekró ahol elég lényeges a Lower Resist,hisz ha méregimmunisak a szörnyek,akkor gáz van...

Mindazon által ,s másoktól hallomásból a poison nekró elég gyatra kari,szal hell felejtõs vele.
A Bone nekró már egy fokkal jobb,de még vele is elég nagy kínlódás.De vele azért el lehet Hell Baalig vergõdni.

Evil
Gear:
Andy Visage with psn facet
Bramble Armor
Black Bog Dagger with psn facet
Trang Gloves
Marrowalk boots
Homo with psn facet
+3 to PnB skills ammy
2 sojs
Arachnid Belt

like 6 PnB skill large charms
and like 4 or 5 100+ psn dmg sc

Skills:
Psn Dagger MAXED (40k dmg)
Psn Nova MAXED (12k dmg)
Psn Explosion MAXED (68k dmg)

Other skill points:
Lower Resist MAXED
Bone Armor like 10 i think

Thx az infót.

shaba23
Valamit írhatnátok a psn nekrórol is :)
Evil
Aze a holy shieldrol se feledkezzunk meg.Szepen ezt is lehet maxolni, ha a 4 fo skill t maxoltad.

Laalee
cont aura max blessed hammer max és a synergijeit is maxold.

str, dex amennyi a cuccokhoz kell, life bõven, mana maradék :D

Hi!
Hogy érdemes fejleszteni egy Blessed Hammeres palát???
SKILLEK, STATS ???

Tetsuo
Kösz.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

shaba23
errol jut eszembe :)
shaman nincs egy felesleges viperamagid?
Bobber
hat ja eleg sok volt ma a realm down:(:(
sajna meg mindig nem tok segiten shaba de ha sikerul valmit osszehoznod erdeekel engem is avegeredmeny:):):)
SHAMAN remelem leszel ma mert tele vagyok ruanval es nem tok vele mit kezdeeni szal jo lenne ha lennel en csak delutan lsezek sezrintem emrt reggel megyek be egyetem szal ha vagy akkor keress mar mert jo lenne uriten :):):) mar van megint mal runa is szal ha kell gyere:):):):):) kulonben kidobom:):):):) na jo ez vicc volt:):):)

Evil
holnap keress meg, most vegeztem.

Evil
Nekem is nagyon tre a battle.net ma.

shaba23
tököm kivan a realm downokkal...
Nos, keresek fireskillereket.
Ajánlatom :
Zakarum 199%(Um) - 2 skiller
Sc poison 2xx - darabja 2 skiller (2 db van)
Arachnid - 1 skiller
Holnap délután/este leszek, küldjön privit ha érdekel vkit.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hyder
nem erdekel 1-2 cucc, viszonzásként =)

Wizardspike, Blackbog's Sharp, Bartuc

ha valamelyik kell szolj...

vagy ha kellenek low lvl Unique -k, akkor is, hatha van =)

Steam: [HUN]Feriggno

shaba23
nekem is van csontis nekrom (26db csontival)
de most psn nekro lesz :)
adjál lécci linket honnan toltsem le az 1.10 hez kéne!
Hi!
Hogy érdemes fejleszteni egy Blessed Hammeres palát???
SKILLEK, STATS ???

Bobber
hat nem tom nekem csontis nekrom avn es mint shaman mar anno irta eleg eletkepes csak az elso csontit kell neki megcsinalni de es utana birja a strapat de nagyon lassan halad:(:(:( de azertjo kis kari:)