Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
mondom😊😊😊😊😊 ha igaz amit irok akkor el se hiszem😊😊😊😊😊
1.10-es sorcinál nem gond a Meteor leérkezési idõ,ugyanis 1.10-ben fejlesztessz mellé a synergie miatt Fire Ballt-t s addig azzal lövöldözöd õket,míg leesik a meteor...
Tudom láma vagyok,de nincs még diablo szotáram

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
http://www.battle.net/diablo2exp/items/jewels.shtml
Prefixes and Suffixes a lényeg. De ez részletesen le van írva.
Thx, akkor ma este megyek azt veszek egy raklap Night-os csicskát. Azt húzom, legalább nem csak arra várok mi esik, hanem fejlesztek is valakit😄
Végül is igazad van, én is ezt szajkóztam, de mégse nyerõ a taktika, a fentebb és alábbak írt miatt, ami egyértelmûen jobbnak tûnik. És az is nyilván. palámnál már így csinálom. Milyen szerencse, hogy van egy alacsony szintû karim aki még tud Nightba csicskát venni.. ÁÁáá...
Assa: DEX, LIFE, erõ annyi ami a karmokhoz meg Naty páncélhoz kell (érdemes lecsekkolni a Blizzard oldalon) némi mana (többit úgyis lopja) és ennyi. Martial Arts-osnál!
Barbár elosztás: Igen igazad van. Én az 1.09-es barbáromat viszem tovább tegnap kezdtem el vele komolyabban játszani, de eddig Nightmare /players 8-on ropi van. Igaz már Hell ACTII-be járok, csak hát a Baal run😊 De az igaz, hogy nem szabad a pontokat elfecsérelni, mert valóban amit írtál arra megy aztán el is fogy a pont. De egyenlõre az enyim ilyen elosztással állja a helyét. Hangsúlyozom: /players 8-on!!! Ma kipróbálom Hell-en is, majd meglátom ott mennyi players-t íratok be. Azon mondjuk én is elgondolkoztam ahogy írtad, hogy a Berserk-re érdemes e sokat adni. Pont hogy szintet léptem tegnap, annyit láttam itt egyedül még a BO-ra érdemes, aztán slussz passz. Berserk 27-es, arra nemigen WW-re meg nem tudok rakni max.-on van. A szinergia is befigyel és ezt nagyon figyelembe kell venni. Csak nem volt kedvem egy teljesen új barbárt indítani, ha már ott volt egy lvl74-es 1.09-es. Ezt szeretném fejleszteni kb. addig ameddig az assa-t vittem. Különben is vár rám egy szintén 1.09-es pala aki még gyerek lvl47 egyenlõre õt is 1.10 alatt folytatom és mekkora mázlim van vele! Sarcifice-ra raktam 1.09 alatt egy halom pontot (10) mert nagyon bejött, de aztán késõbb megbántam. Erre 1.10-ben a szinergia miatt ez ad a fana aurára már 50% sebzést még szóval rulez😄
Amúgy nem az a lényeg, hogy 1.09-es egy kari, mert ha anno valaki normálisan elosztotta (értsd: nagyon nem szarta el a pontjait) a pontokat, akkor jó cuccokkal, jó ellenállásokkal ugyanúgy lehet jó Hell-re is. Max. 1.10 alatt indított már jóval tudatosabban tervezhetõ és kilehet belõle hozni a maxot, egyedül a szinergiát kell figyelni és akkor nincsen gond. Szerintem. De mivel most tesztelem ezeket a karikat és fejlesztem õket hamarosan többet tudok mondani róluk. Barbár egyenlõre takarít, és a pala is teljesen rendben van. Sorcim is ok, nála egy a gáz, hogy nem tudja a teleport varázslatot (már visznek is a keresztre a fórumozók) és ez 1.10-ben nagyon gáz. Vele kihagytam a villámágot, csak a Static Field-re raktam. Meteoros-Frozen Orb-os Sorci ami nagyon is ok, meg ugye az 1.10-tõl a Fire Ball is befigyel, mint pusztító tényezõ, de fagy immuniskok ellen nagyon gáz a karakter, mert a meteor lassú, hiába sebez 8000-et mire leér már nem pont ott vannak a szörnyek. Csicska meg gagyi, pont az kéne, hogy lekösse a figyelmét a szörnyeknek. na mind1. Sorcbol lehet indítok egy vadiújat, bár és beveszem a villámágot is, legalább annyira hogy egy két dolog megelegyen. TS,TP,CL ilyesmi.
en ugy szoktam csinalni hogy felhuzom a karimat a megfelelo szintre utana veszek csicskat es a csicska szintjenek megfelelo helyen irtok mint a barom ami nekem mar addigra nemigazan okoz problemat😊😊 igy eleg jol fel lehet tapolni a csicskat😊😊😊 amugy martialos assa melle en meg nem vettem csicskat aszem pedig nekem is ilyen assam van de hogy oszinte legyek nem is tom milyet vennek melle😊😊😊
lehet hogy kivetelesen szakitanek a hagyomanyokkal es AR csicsot vennek neki mert nalla a mightnak nem osk jelentosege van mert nekji nem a fizikai sebzesei nagyok hanem altalaban az elementalis sebzesek amik szamitanak na de ahoz el is kell talalni az ellenfelet😊😊😊 a fagyis csicska meg nem otm tud e segiteni szal jol gondold meg hogy milyen csincskat veszel fel😊😊😊
Amúgy is a legtöbb embernek több accja van..
1.10-ben nem lehet már annyi felé elosztogatni a skilleket,mert különben semmit sem ér a kari...
Egyébként nekem van 1 Full IK-s barbom,ami így néz ki:
WW,BO,Mace Mastery MAX,Resist 5,Berserk 1 (teljesen felesleges 20-asra vinni,1 pont elég rá),Shout 10 és közeledik a maxolás felé..