Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami viszont erdekes lesz az a sok posinon os sc, aszem a legjobb belole 297 es, na ezt agyament aron adjak.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
igaz nem emlélszem mji is a pontos neve és mit ad, de rémlik valami...
szerinted?
Steam: [HUN]Feriggno
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Blackbog's Sharp
Cinquedeas
One-Hand Damage: 30 To 76 (53 Avg)
Required Level 38
Required Strength: 25
Required Dexterity: 88
Durability: 24
Base Weapon Speed: <-20>-20>
+488 Poison Damage Over 10 Seconds
Adds 15-45 Damage
30% Increased Attack Speed
Slows Target By 50%
+50 Defense
+4 To Poison Nova (Necromancer Only)
+4 To Poison Explosion (Necromancer Only)
+5 To Poison Dagger (Necromancer Only)
(Only Spawns In Patch 1.09 or later)
a lényeg, hogy a psn nekronak elég jó, mivel psn dagger +5
explosion és nova pedig +4,+4
viszont 88 dex kell hozzá
szerintetek tegyek bele lyukat és -15% requirement-tel csökkentsem és úgy használjam, vagy költsek 60 pontot dexre? nem mintha olyan sok pont kellene a nekronak
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
De ha már így belejöttünk😊, akkor hadd kérdjem meg, hogy Hell Act2-ben milyen aurás csicskák vannak?
Mert eddig akkor:
Normal Act2 defense, offense
Night Act2 holyfreeze, might
Hell Act2 ?, ?
http://www.d2sector.net/downloads/pafiledb.php?action=category&id=12
köszi
A HF-es az act 2-es kísérõ,s neki 2 kezes fegyvereket lehet kezébe tenni......
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
jo lenne ha lennel mert ma se igan fogok tanulni mert egy kicst felbasztak az agyam szal elhet hogy egesz nap nyomatom a gamet na majd ird meg leszel e es ha igen mikortol
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
-gyakran emiatt le is írják sokan- ,mindeközben meg órákat lehet róla beszélni és könyvet lehetne írni róla annyira összetett. Ez a nagy dolog! A tartalom igen mély, a felszín pedig rém egyszerû. Na de nem akarok megint elkalandozni.
Ígérem ki fogom azért próbálni, és el hiszem neked, hogy ez így van. Egyáltalán nem kételkedem benne. Csak nekem fontos az, hogy egy olyan karakter mellé válasszak csicskát, akivel még tulajdonképpen játszom a Diablot, haladok vele elõre és csinálom a küldetéseket. Ilana-val már végigvittem és az utolsó négy szint semmi másról nem szólt csak arról, hogy: ACTV és mindenhol run. Meg esetleg befigylet pár Hell boci. Ez pedig ideig óráig okés, de utána már szörnyen frusztráló tud lenni.
Tehát a lovag mellé 100% felveszem ezt a fajta csicskát és valószínû, hogy inkább a Holy Freeze-est. Ja igen! Régen volt, de nekem úgy rémlik, hogy a Holy Freeze-s csicska nem hordhat fegyvert ugye? Csak sisak és páncél... vagy másképp kérdem: Lehet e kezébe tenni (engedi e a program)? Vagy ha lehet, akkor a fegyver plusszok adódnak a csicskára? Mert ugye az csak lövi a fagyvarázst állandóan... majd erre egy választ plz... Thx
Ehhez csak annyit,hogy sok mindenben egyetértek veled,azonban hidd el,ha visszamész nightra,s ott fejlesztgeted a csicskád,akkor elõbb utóbb,ha azonos szintre ér a Hazade nevü csicsóddal,akkor az is jó lesz,sõt jobb.
Természetes,hogy ez a csicskád sokszor hal,hiszen míg a másik mondjuk 7x szintes volt,addig ez mikor megveszed csak 4x szintes.Ezért kell fejleszteni,hidd el késõbb megéri majd. Ez mindenkinek így van,én is néha csak a csicska fejlesztésre órákat szánok. Olyan 70-es szintig nitghton,utána meg jöhet velem hellen.
Lev. 90-es Holy Freezes csicskám eléggé bika már...
(uppolt Shaftstop,Thieves satyi,2 amn-os bonehew, Elég jól irtja a népet,s talpon marad)
Ezen csicsóknak egyébként 1 nagya-nagy ellenfelük van,az pedig az Iron Maiden. Ha megkapja mondjuk Chaos Sanctauryban,akkor 1 ütés-temetés...
De anno sokat játszottam az OpenBneten, persze kizárólag olyan csapattal akik nem voltak cheatesek. Magyar srácokkal fõleg, mert úgy az igazi.
Õszintén szólva nekem mégis jobban bejön a single, akárhogy is nézem a dolgot. Persze LAN-ba is sokat nyomultam a Dio-val, de számomra a két legkedvesebb játékforma a Single és a ZártBnet. Ha otthon lenne net, akkor 100%, hogy zárton játszanék, de ez sem zárná ki a Single örömöket.
Singleben bizonyos szempontból jobban kiismered a játékot és jobban át is látod. Hiszen egymagad kell megoldanod mindent, akár nehezebb (/players) helyzetekben is. Tehát több tapasztalatot szerzel a játék mélységét illetõen. Az igaz, hogy nekem most csak az assam full 1.10-es, õt kb. két hónappal ezelõtt indítottam el, és mostanra értem el vele a finishbe. Persze ez az idõ jóval kevesebb lett volna, de esténként-hajnalban vagy hétvégéken tudtam csak játszani. Érthetõ, hiszen 30 évesen az embernek nem a játék a legfõbb elfoglaltsága. De mivel szeretek játszani ezért a Dio-t mégegyszer szerettem volna elõvenni, mert úgy érzem még nem játszottam ki igazán. 1.09 alatt maximálisan. De az új patch sokat változtatott rajta és itt még vannak lehetõségek, arról nem beszélve, hogy adós vagyok magamnak egy igazi ütõs paladin összehozásával. Jelenleg így áll a sor, ezeket a karikat csináltam meg az elmúlt másfél év alatt: 1.10.ben lvl88 martial arts assa, 1.09-1.10 (ennek 90%-a 1.09-ben történt) lvl78 barb, lvl78 sorc, lvl50 pala, lvl42 ama és anno a Diablo2 (sima LOD nélküli) egy lvl30 nekro, a többi karakterem a bneten van amit írtam is fentebb. Illetve a lovag az már törölve. Ez lehet nem sok, de rengeteget utánaolvastam a különbözõ oldalakon a játékhoz és ez is számít valamelyest.
Shamannak igaza van abban, hogy nem szabad leírnom még karifejlesztési útmutatókat, mivel nem ismertem még ki az 1.10 lehetõségeit. Ez igaz. Egy karakter ehhez még nagyon kevés. De most a barb, pala, sorci karakteremmel 1.10 alatt haladok tovább. Tehát ez már a tesztfolyamat kezdete.
Ez a nightos csicska felvétel nálam megbukott. Állandóan meghal, nem tudom rendesen bevédeni. Ez fõleg a Might-osra vonatkozik. A Holy Freeze-s még csak csak, de nincs kedvem vele szöszmötölni. Teljesen felesleges az assám mellé egy kisérõ a Shadow Master bõven megteszi és gond nélkül leszedünk mindenkit. Kicsit unalmas álladnóan feléleszteni a hülye csicskát aki mindig beadja az unalmast. Ellenben Hazade akirõl már tegnap írtam megállja a helyét és jó szolgálatot tesz. Persze õt is lekapják, de közel nem annyira gyakran, mint ha egy újat vettem volna fel, és így õ tényleg segítõ társ tud lenni. Komoly, erõs karakter. Még /players 8-on is megállta a helyét Hell ACTI-be sok ellenfél közt. Szóval õ jó. Tegnap még lvl75-ös volt, mára elérte a lvl77-es szinet. Illetve ezt még este sikerült összehoznom neki.
Ha fel is veszek Night-os csicskát csak a paladinommal teszem majd, akivel együtt tudnak fejlõdni és érni is fog valamit, nem ütik le állandóan. Úgy okés. Azt nem hagyom ki, de hogy Ilana mellé... Értelme nincsen. Meg nem is kell.
Shaman: Az AR-es dolgot félreértetted. Én a barbommal kapcsolatban írtam, hogy annál használom, mivel így kevesebb pontot kell raknom a Dex-re és mehet több a STR-re. Ez egy taktika volt részemrõl, hogy minnél többet tudjak rakni a STR-re. Assamnak nincs segítõje és ha lenne is azt tudom, hogy az AR nem ad sebzés plusszt, csak a DEX és STR pontok. Semmi gond.
Azt hiszem ennyit akartam írni. Most más nem jut az eszembe. Jó játékot mindenkinek!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
+1 To All Skills
+10-20 To All Attributes (varies)
All Resistances +10-20 (varies)
+5-10% To Experience Gained (varies)
(Only Spawns In Patch 1.10 or later)
Ja és aki tegnapi bnet hiány miatt arra tippelt,hogy a war3 servert frissitik az nyert😊

Nem tudok utána nézni a dolognak,mert erre nincs konkrét adat,mindenki mást mondd. Kábé 70-100-anként jön Über Dió. Nos ha nálad mondjuk 620-nál volt eccer,akkor még sokat kell várnod. De ha mondjuk 550-nél,akkor lehet mindjárt jön. Ennyi.
Jah és ne használd már "😊😊😊😊" -ezt mert marhára idegesít. Elég egy sima szmályli,vagy akkor használd így":-)))",vagy válassz szmálylit a "Mehet" gomb alatti kínálatból. Ez nem MSN,itt nem fog annyi fejecskét rakni
1. Írtam Full IK-s a barbim,s ha ismered az IK Mault..... Szóval sztem bõven elég 1-es berserk,mert az összes sebzésedet magic sebzéssé alakítja. Spec én nem is használom IK Maul miatt.
2. Az Assának hiába ad a DEx a sebzésre,ha AR-es kísérõt veszel fel az nem fog nõni,hiszen nem DEX-re ad a kísérõ hanem AR-re.
3. Látom ismered az AS-t (Arreat Summit). Nos ha a set itemeket nézed,akkor ami zölddel van kiírva bonuszként azt te nem fogod soha megkapni,mivel az csak 1.10-ben talált set itemre vonatkozik.. 1.09-esnél nem kapja meg a bonuszt.
4. Látom kissé szétszórt vagy:-)) Ez egy jó tanács,ne sértõdj meg,de amíg nem vesézted ki több karival is többször is az 1.10-et,addig óvakodj a tanácsok osztogatásától,vagy írd legalább oda,hogy 1.09-es fejlesztés:-))